Kilpailut 30.10.2023

Etsi tutti uudistuneesta Kaksplussasta ja voita upeita palkintoja!

Kaksplus.fi on uudistunut! Uudistuneen verkkosivuston kunniaksi lanseeraamme kilpailun, jossa voit voittaa uutuuskahvinkeittimen ja Kaksplus-kahvia.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Osallistu kilpailuun etsimällä sivustolle piilotettu tutti. Kun löydät tutin, klikkaa sitä ja täytä yhteystietosi lomakkeelle. Kaikkien tutin löytäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Russel Hobbsin upean uutuuskahvinkeittimen ja uudistuksen kunniaksi teetettyä Kaksplus-kahvia.

Attentiv-sarjan kahvinkeittimessä on muun muassa sisäänrakennettu maidonvaahdotin, ja sillä voi keittää cold brew -kahvia, caffé lattea tai cappuccinoa. Kahvinkeittimen arvo on 149 euroa. Lisäksi arvomme kolme pakettia Kaksplus-kahvia.

Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee löytää Kaksplus.fi:stä tämän näköinen tutti, klikata sitä ja täyttää arvontalomake:

Arvonta päättyy 30.11.2023. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Visuaalinen muutos ja entistä paremmat videosisällöt

Kaksplussan uudistus pohjautuu perusteelliseen kävijätutkimukseen, jonka tulokset ovat ohjanneet meitä kehittämään sivustoamme kävijöidemme tarpeiden mukaan. Tutkimuksen pohjalta sivuston käyttäjäprofiileja tarkennettiin, sivuston rakennetta selkeytettiin ja mainoselementtejä parannettiin.

Kävijäystävällisyyttä parantaa uudistetun sivuston selkeämpi rakenne ja raikastunut ilme. Muutos on ennen kaikkea visuaalinen: Kaksplussan ulkoasu on uudistunut logoa myöten.

Modernimman ulkoasun lisäksi yksi merkittävimmistä päivityksistä sivustolla on suosittujen laskureidemme uudistus. Laskurit eivät ole ainoastaan päivittyneet visuaalisesti, vaan nyt myös niiden toiminnallisuudet ovat aiempaa selkeämpiä.

Videot ovat tehokas tapa jakaa tietoa ja tarjota tukea, ja uudistuva Kaksplus panostaa myös niihin aiempaa enemmän. Voit odottaa laadukkaita opetusvideoita ja asiantuntijahaastatteluja täynnä faktaa entistä helpommin tarjoiltuna.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X