Lapsihoroskooppi: Vaaka on luova taiteilijasielu

Fiksu ja ystävällinen vaakalapsi lähestyy rohkeasti jokaista, jolta hän saa huomiota.

Teksti Jasmin Isberg
Kuvat 123RF
Lapsihoroskooppi: Vaaka

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin vaakalapsilla.

Lue myös Anna.fi: Vaa’an horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Vaaka 23.9.–22.10

Vaa’an merkki symboloi oikeutta, ja vaakalapsi tiedostaa hyvin oikean ja väärän eron. Hän etsii tiedostamattaan koko elämänsä rakkautta, rauhaa ja harmoniaa.

Uusien tuttavuuksien solmiminen sujuu vaakalapselta helposti. Pinnan alla piilee kuitenkin voimakas miellyttämishalu: hän ei kestä ajatusta, että joku ei pitäisi hänestä. Herttainen lapsi tekee itseään tykö jokaiselle, joka vain antaa hänelle huomiota.

Vaa’an voi olla vaikea esittää oma mielipiteensä tai tehdä päätöksiä, sillä hän pelkää loukkaavansa muita. Vaakalapsi tarvitsee pienestä pitäen erityistä huomiota. Sen puutteessa hänestä voi tulla vihamielinen ja sisäänpäin kääntynyt. Tasapainoinen ja sopuisa ympäristö on hänelle tärkeä. Konfliktien syntyessä hän toimii usein perheen sovittelijana.

Vaaka ei jätä leikkejä kesken

Vaaka ei haluaisi millään jättää leikkejään kesken, ja muut tehtävät jäävät siksi tekemättä. Hänellä on myös ajanhallintaongelmia.

Vaakalapsi on luova, ja hänen taiteellinen puolensa tulee esiin jo varhaisella iällä. Vaa’at eivät voi vastustaa kauniita asioita.

Vaakalapsen innostus sisustukseen, pukeutumiseen tai ehostamiseen ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Hän rakastaa huomiota ja viihtyy näyttämöllä. Hänelle sopii teatteriharrastus.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä