Vaatteet ja varusteet 29.07.2021 Päivitetty 29.10.2021

Kerhoreppu on pitkän repputaipaleen ensimuisto – nämä reput halutaan nyt päiväkotiin!

Hyvä kerhoreppu on pienen ihmistaimen kannettavaksi sopivan mini.

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
Jälleenmyyjät ja valmistajat

Kerhoreppu, päiväkotireppu tai ekaluokkalaisen koulureppu on lapsen ensimmäinen arkimuisto siitä, kun tavarat pakataan hänen ikiomaan päiväseikkailuunsa ilman vanhempaa.

Sujahti mukaan sitten rakkain pehmolelu tai vaihtopaita, kerhoreppu keikkuu mukana. Valintaan voi käyttää itselle parhaiten sopivaa kriteeriä – hinta, toiminnallisuus tai tyylikkyys.

Mutta valitseeko repun lapsi vai aikuinen?

Lapselle mielekkäin kerhoreppu kuvastaa hänen omia hurahduksiaan, kuten lempiohjelmaa, rakkainta eläinlajia tai suosikkiväriä.

Repun voi hankkia myös aikuisen silmin kestämään aikaa. Ajaton kerhoreppu sopii jatkokäyttöön tyylikkäänä pussukkana kaupunkikyläilyihin. Päiväkotivuodet reppua voi somistaa riemukas heijastin tai pörröavaimenperä, ja myöhemmin se voi jatkaa elämäänsä aikuiseen makuun ilman somisteita.

Disney-kerhoreppu

 

Sinipunainen yhdistelmä miellyttää silmää sukupuolesta riippumatta. Näin helposti saa samaan reppuun suloisuutta ja räyhäkkyyttä. Minni-kerhoreppu on 6-litrainen, 19,90 e, Jollyroom.fi.

 

 

Pelkäksi päiväkotirepuksi panostajan merkkireppu voi olla myös vitsikäs valinta, mutta se kelpaa eskarin jälkeen koko perheen käyttöön erilaisiin tarpeisiin ja näyttäytymisiin vuosikymmeniksi. Minikokoisessa laaturepussa on perinteinen pikkutasku, 79,90 e, Gant.

 

 

Pirteä klassikkomalli on norjalaisen Blafren. Retrossa retkirepussa on irrotettava rintaremmi, jotta hihnat eivät valuisi lapsen kapeilta olkapäiltä. 35,90 e, Jollyroom.fi.

 

Skiphopin kerhoreppu

 

SkipHopin ketut, lehmät ja muut eläinreput ovat tukevia ja yhä vain supersuosittuja. Kerhoreppu on valjaallista minivaihtoehtoa kookkaampi, ja syksyn uutuutena reppuja on myös kolmannessa kokoluokassa koululaisille. Mopsi-kerhoreppu rantautui Suomeen kesällä, 26,90 e.

 

kerhoreppu metsäteemalla

 

Söpössä puuvillakangasrepussa on metsäaiheinen kuviointi. Tuplakahva on plussaa, kun painava reppu päätyy vanhemman kiikutettavaksi. Etutasku kiinnittyy tarralla, 19,99 e, Lindex.com.

 

 

Fjällrävenin pienin Kånken-malli lienee kaikille tuttu päiväkodin narikasta. Uudempaa muotoilua on pikkureppu Vardag Mini, jonka mukana on istuinalusta retkille. Pitkät, kiinni rullattavat olkahihnat säätyvät taaperolta aina aikuisen selkään. 64,95 e.

 

Tiikeriaiheinen kerhoreppu

 

Noixx-kerhorepun verkkotaskuihin saa näkyville ne aarteet, jotka lapsi haluaa hypistelyetäisyydelle. Veikeistä korvista saa turvaa. 9,99 e, Tokmanni.

 

 

Trendikäs rullasuu on Didriksonin minirepun jujuna. Kapsäkki on lähes kokonaan heijastinkankaasta. Käteviä sisätaskuja, 25,90 e, Jollyroom.fi.

 

 

Nahkayksityiskohdat ja tuplavetoketju viimeistelevät isomman kerhorepun moneen makuun. Tilava neliskanttinen muotoilu, 24,99 e, Tokmanni.

 

 

Kun luotat yhteen suureen päätaskuun ja edullisuuteen, valinta on supermakea donitsi. 9,90 e, Jollyroom.fi.

+ kerhorepun suosikkiteema, jolta ei välty

 

 

Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä – eikä reppuriviä ilman Ryhmä Hauta. Vainu ja kaverit murtautuvat väistämättä viimeistään päiväkotilaisen tietoisuuteen. 19,95 e, Tokmanni.

Lue myös: Laulava Baby Shark -saippua on vasta alkua. 5 keksintöä, joihin lapsesi rakastuu – ja sinä et!

Kolmistaan-blogi: Hoitolaukku ja sen sisältö. Muistinko kaiken?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X