Vapaa-aika 28.11.2021

Onko sinullakin aina sama pulma? Ei hätää – tässä on joululahja isälle, jolla on jo kaikkea!

Mistä keksiä joululahja isälle, jolla on jo kaikkea? Nämä ideat ratkaisevat jokavuotisen pulman 10 vuodeksi eteenpäin!

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
iStock

Vuoden vaikein tehtävä on keksiä joululahja isälle, jolla on jo kaikkea. Tehtävää ei useinkaan helpota se, että isä ei aina itsekään osaa nimetä mitään lahjatoiveita. Siitä huolimatta virne hänen kasvoillaan saattaa kertoa, ettei hän ehkä haluaisi jäädä kokonaan ilman paketteja.

Kaksplus listasi avuksesi lahjoja, joilla voit ilahduttaa isää jouluna. Annettavaa löytyy monesta eri hintaluokasta, joten sopiva löytyy varmasti.

Lue myös: Joululahjaideat koko perheelle – 60 ihanaa lahjaa

Aineeton joululahja isälle, jolla on jo kaikkea – 6 ideaa

1. Valokuvauttaminen

Urasuuntautunut isä ilahtuu varmasti uudesta CV-kuvasta. Ammattilaisen ottamat kuvat voivat viedä myös somessa viihtyvän isän profiilin aivan uudelle tasolle. Jos rahat eivät riitä ammattilaisen palveluihin, lupaudu räpsimään kuvat itse!

2. Tasting: viini, olut, viski…

Tutki, minkälaisia maistelutilaisuuksia paikalliset ravintolat järjestävät. Jos isä ei välitä alkoholista mutta makea sen sijaan maistuisi, lahjoita vierailu kakkubuffettiin.

Lue myös: Lahja miehelle – yli 100 loistoideaa merkkipäiviin ja jouluksi

3. Laboratoriotutkimus

Kyllä, luit oikein. Yksityiset lääkäriasemat ja laboratoriopalvelut tarjoavat monenlaisia tutkimuspaketteja. Tutkimuksilla voidaan selvittää esimerkiksi elimistön mahdolliset vitamiinien ja hivenaineiden puutostilat. Tämä on erityisen sopiva lahja urheilulliselle tai terveydestä intoilevalle isälle.

4. Museokortti

Nappivalinta tiedonjanoiselle kulturelli-isälle. Museokortti avaa ovet noin kolmeensataan eri museoon vuoden ajaksi. Tämän lahjan avulla pääsette myös viettämään yhteistä aikaa, jos lähdet museovierailulle kaveriksi.

5. Hieronta

Selkä- tai jalkahieronta on ihana hemmottelulahja, jonka voi toteuttaa kustannustehokkaasti myös itse.

6. Ilmainen autopesu

Osta autoilevalle isälle koodi automaattipesuun tai tarjoudu pesemään auto itse kevään tullen. Tämä lahja ei varmasti mene hukkaan, jos auto on isälle tärkeä tai jos se on hänellä jokapäiväisessä käytössä.

joululahja isalle jolla on jo kaikkea
Oli lahja sitten aineeton tai jotain tavaraa, isä varmasti ilahtuu.

Joululahja isälle, jolla on jo kaikkea – ikimuistoiset tavaralahjat

1. Täytettävä muistokirja

Kaupoissa ja netissä myydään monenlaisia muistokirjoja. Kiva lahja on esimerkiksi sellainen, jonka täytät valmiiksi itse: sitten isä pääsee lukemaan, mitkä yhteiset muistonne ovat sinulle tärkeimpiä ja mitä isässä erityisesti arvostat. Muistokirja on myös erinomainen isänpäivälahja.

2. Laadukas keittiöveitsi

Kokkailevan iskän unelma!

Lue myös: Joulukorttien askartelu lasten kanssa – 6 superhelppoa ideaa

3. Aurinkolasit

Ei välttämättä lahjoista jouluisin, mutta taatusti odottamaton. Hintahaarukassa riittää valinnanvaraa.

4. Personoitu juomapullo

Oma vesipullo kulkee helposti mukana niin töissä, harrastuksissa kuin urheillessa. Nykyisin on tarjolla monenlaisia tapoja teettää juomapullosta juuri lahjansaajan näköinen. Hauska mietelause, isän nimi tai perheen kuva voi koristaa pulloa. Näin isä voi kantaa perhettään aina mukanaan.

Eikö sopivaa lahjaa löydy?

Joskus hyvä mieli on paras joululahja. Isälle, jolla on jo kaikkea, ei ehkä tarvitsekaan ostaa mitään henkilökohtaista ja hienoa. Voit harkita myös aineettomia hyväntekeväisyyslahjoja eli tehdä lahjoituksen isän puolesta.

Lue myös: Paras isänpäivälahja on hemmottelua, itse tehty yllätys tai tarpeellista tavaraa: 40 lahjaideaa isälle

Anna.fi: Parhaat joululahjaideat: kokosimme 125 ideaa ja vinkkiä joulun lahjaostoksille – katso Annan suuri joululahjalistaus!

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X