Vapaa-aika 09.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Hevonen

Hevoslapsi on iloinen mutta säikky.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
123RF

Kiinalaisen astrologian opiskelu kannattaa aloittaa tutustumalla vuosieläimiin. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen olemukseen, taipumuksiin ja sosiaalisuuteen. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa ja kiinalainen lapsihoroskooppi määräytyy siis kiinalaisen vuoden mukaan. Tutustu hevoslapsen horoskooppiin alta!

Lue myös Anna.fi: Hevosen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Hevonen

Lapsesi on hevonen, jos hän on syntynyt esimerkiksi 12.2.2002 – 31.1.2003 tai 31.1.2014 – 18.2.2015.

Hevonen on hyväntuulinen persoona, joka saa energiaa tulesta. Hevonen vaikuttaa rohkealta, mutta eläimen tavoin hän säikähtää herkästi ja laukkaa paniikissa pakoon.

Hevoslapsi pitää enemmän leikeistä kuin oppimisesta. Hän on kuin Vaahteramäen Eemeli, jolle on vaikea olla vihainen, vaikka hän joutuu usein hankaluuksiin.

Hevosella on taipumus pakoilla vastuuta, koska hän pelkää auktoriteetteja, varsinkin opettajia. Vanhemman on luotava hevoselle turvallinen ympäristö, jossa hän uskaltaa kohdata pelottavat tilanteet.

Hevoslasta hallitsevat tuli ja yang-energia

Elementti: tuli

Tulielementti tekee ihmisestä intohimoisen ja karismaattisen. Tulilapsi on täynnä energiaa kellon ympäri. Hän kahmii itselleen harrastuksia sellaisella tahdilla, että vanhempia hirvittää. Lapsi kuitenkin nauttii aktiivisuudesta. Voimakas tulipersoona hoivaa ja määräilee sisaruksiaan ja ystäviään. Jos tulen vaikutus on vahva, lapsi voi saada aggressiivia raivokohtauksia. Kunnianhimo voi tehdä hänestä vaativan sekä itseään että muita kohtaan.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lue kaikki kiinalaiset lapsihoroskoopit!

Lähteet:
Chinese Zodiac
Taija Mård, Idän ja lännen astrologia, Karisto, 2005

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X