Vapaa-aika 09.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Käärme

Käärmelapsi kätkee tunteensa.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
123RF

Kiinalaisen astrologian opiskelu kannattaa aloittaa tutustumalla vuosieläimiin. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen olemukseen, taipumuksiin ja sosiaalisuuteen. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa ja kiinalainen lapsihoroskooppi määräytyy siis kiinalaisen vuoden mukaan. Tutustu käärmelapsen horoskooppiin alta!

Lue myös Anna.fi: Käärmeen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen lapsihoroskooppi: käärme

Lapsesi on käärme, jos hän on syntynyt esimerkiksi  24.1.2001 – 1.2.2002 tai 10.2.2013 – 30.1.2014

Käärme symboloi henkistä viisautta. Käärme vaikuttaa hitaalta ja laiskalta, mutta hänen korviensa välissä säkenöi. Tulielementti tekee käärmeestä intohimoisen, mutta hän kätkee tunteensa.

Käärmelapsi hoitaa arkiaskareet nopeasti ja tehokkaasti, joten hänelle jää paljon aikaa omaan puuhasteluun. Hän kiintyy syvästi vanhempiinsa ja viihtyy kotona.

Lasta pitää välillä patistella ulos ja ikäistensä seuraan. Vanhemman kannattaa kysellä säännöllisesti käärmeen kuulumisia, sillä hänellä on tapana hautoa pahaa mieltään yksin.

Käärmelasta hallitsevat tuli ja yin-energia

Elementti: tuli

Tulielementti tekee ihmisestä intohimoisen ja karismaattisen. Tulilapsi on täynnä energiaa kellon ympäri. Hän kahmii itselleen harrastuksia sellaisella tahdilla, että vanhempia hirvittää. Lapsi kuitenkin nauttii aktiivisuudesta. Voimakas tulipersoona hoivaa ja määräilee sisaruksiaan ja ystäviään. Jos tulen vaikutus on vahva, lapsi voi saada aggressiivia raivokohtauksia. Kunnianhimo voi tehdä hänestä vaativan sekä itseään että muita kohtaan.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Lue kaikki kiinalaiset lapsihoroskoopit!

Lähteet:
Chinese Zodiac

Taija Mård, Idän ja lännen astrologia, Karisto, 2005

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X