Vapaa-aika 09.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Lohikäärme

Lohikäärmelapsi on luova ja levoton.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
123RF

Kiinalaisen astrologian opiskelu kannattaa aloittaa tutustumalla vuosieläimiin. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen olemukseen, taipumuksiin ja sosiaalisuuteen. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa ja kiinalainen lapsihoroskooppi määräytyy siis kiinalaisen vuoden mukaan. Tutustu lohikäärmelapsen horoskooppiin alta!

Lue myös Anna.fi: Lohikäärmeen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Lohikäärme

Lapsesi on lohikäärme, jos hän on syntynyt esimerkiksi 5.2.2000 – 23.1.2001 tai  23.1.2012 – 9.2.2013.

Lohikäärmelapsi on herkästi innostuva ja tunteellinen, mutta huolimaton. Hän aloittaa askareet innolla, mutta jättää työt kesken ja inhoaa neuvoja. Lohikäärme on kiinalaisen horoskoopin maagisin merkki. Lohikäärmeen elämänpolku on usein joko yltäkylläinen tai onneton. Tämä ei kuitenkaan johdu selittämättömästä kohtalosta, vaan lohikäärmeen luonteesta.

Maaelementti vetää lohikäärmettä kirjaimellisesti alaspäin. Pulppuileva lapsi saattaa saada outoja mökötyskohtauksia, joiden syytä hän ei osaa kertoa itsekään.

Lohikäärmelasta hallitsevat maa ja yang-energia

Elementti: maa

Maan hallitsemat ihmiset ovat tyyniä ja lujia. Maalapset ovat rauhallisia ja helppoja, jos he saavat tehdä asiat omalla tavallaan. Kiukutellessaan maalapsi on hiljainen jääräpää. Hän vastustelee järkähtämättä, kunnes vanhempi väsyy ja antaa periksi. Innostuessaan maalapset ovat sinnikkäitä. He jaksavat harjoitella kiinnostavia taitoja tuntikausia. Kyselyiässä olevat maalapset ovat myös melkoisia jankuttajia. He tivaavat, kunnes saavat tyhjentävän vastauksen.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lue kaikki kiinalaiset lapsihoroskoopit!

Lähteet:
Chinese Zodiac
Taija Mård, Idän ja lännen astrologia, Karisto, 2005

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X