Vapaa-aika 01.03.2021 Päivitetty 24.03.2021

Lapsimessut siirretään syksyyn, mutta alennushumu pidetään jo nyt keväällä

Lapsimessut 2021 järjestetään näillä näkymin lokakuussa. Kevääksi on tulossa tarjouskampanja.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
Messukeskus

Lapsimessut 2021 oli tarkoitus järjestää toukokuussa, mutta koronatilanteen vuoksi ne on nyt siirretty lokakuulle.

– Haluamme yhdessä näytteilleasettajien ja esiintyjien kanssa varmistaa messujen onnistumisen, ja näin mittavien tapahtumien valmistelujänne on pitkä. Tämän hetken tietojen ja rajoitusten valossa joudumme siirtämään pääosin lapsiperheille suunnatut Lapsimessut toukokuulta syksyyn, tapahtumavastaava Marcus Bergström Messukeskuksesta kertoo tiedotteessa.

Lapsimessut järjestettiin Messuksekuksessa viimeksi keväällä 2019.

Viime vuonna Lapsimessut siirrettiin huhtikuulta elokuulle, mutta lopulta niitä ei järjestetty lainkaan. Näillä näkymin Lapsimessut järjestetään 15.–17.10.2021.

– Luvassa on varmasti odotettu ja entistäkin upeampi tapahtuma, Bergström vakuuttaa.

Lapsimessujen kanssa samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään OutletExpo.

Lapsimessut 2021 siirrettiin, mutta verkossa tarjouskampanja

Lapsimessujen sijaan kevään aikana järjestetään Lapsimessujen kevättarjoukset -kampanja verkossa. Kampanjan on tarkoitus tukea alan kauppaa ja kevään sesonkituotteiden myyntiä.

Tarkempaa kampanja-aikaa järjestäjät eivät ole kertoneet julki. Messutarjoukset ovat tavanneet olla tuntuvia, ja niistä on muodostunut vieraille keskeinen syy osallistua tapahtumaan.

Lapsimessujen tuttuja näytteilleasettajia ovat suuret ja tunnetut lastenvaate- ja vauvatavaramerkit sekä pienet kotimaiset käsityöläiset.

Syksyn fyysisiä messuja valmistellaan jo.

Messukeskuksen tiedotteessa kerrotaan, että Messukeskus on jo kuukausia valmistautunut turvalliseen ja tehokkaaseen tapahtumastarttiin.

Messukeskuksessa on muun muassa mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, pleksein suojatut palvelupisteet ja hanat, jotka toimivat liiketunnistimella. Sisääntuloväylät ja palvelupisteet on varustettu käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin.

Tehokas ilmastointi ja korkeat hallitilat myös parantavat turvallisuutta.

.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X