Raskaus 25.01.2021

Chachin koskettavalla raskaustestivideolla jo satoja tuhansia katseluita – Chachi ja Jukka Hildén saavat toisen lapsen kesällä

Chachi ja Jukka Hildén odottavat toista lastaan. Sophia Roselle ja pikkusisasarukselle on tulossa vain hieman päälle 1,5 vuoden ikäero.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
Tommi Tuomi

Chachi, 25, ja Jukka Hildén, 40, odottavat toista lastaan. Pariskunta paljasti ihanan uutisen perjantaina Instagramissa.

Heidän esikoisestaan, marraskuussa 2019 syntyneensä Sophia Rosesta tulee kesällä isosisko, jos kaikki menee hyvin. Sisaruksille on tulossa noin 1,5 vuoden ikäero. Lisäksi perheeseen kuuluu kaksi lasta Jukan aiemmasta avioliitosta.

– Olemme niin onnellisia saadessamme toivottaa toisen pienen söpön monsterin joukkoomme ja olen niin kiitollinen vaimolleni kaikesta onnesta elämässämme, Jukka kirjoittaa Instagramissa.

Myös Chachi hehkuttaa omassa päivityksessään puolisoaan.

– En malta odottaa raskausmatkan aloittamista uudestaan aviomieheni rinnallani, Chachi kirjoittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön jukka hilden (@jukkadudeson) jakama julkaisu

Chachi ja Jukka ovat kertoneet avoimesti haaveilevansa toisesta lapsesta.

Chachi tunnustaa Seura-lehden haastattelussa, että hän ehdotti jo neljä minuuttia Sophian syntymän jälkeen, että ”pitäisikö tehdä toinenkin”.

– Kyllä, ehdottomasti haluamme lisää lapsia! Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa. Olisi mukavaa, jos Sophialla olisi sisarus pienellä ikäerolla, Chachi kertoi joulukuussa 2020 Seurassa.

Myös Jukka myöntää, että vauva olisi hyvin tervetullut.

– Lapseni ovat maailman tärkein asia. Lasten kanssa olemme hetkessä ja he tuovat kaikkeen paljon enemmän merkitystä.

Video, jolla Chachi tekee raskaustestin, leviää hurjaa vauhtia maailmalla

Chachi julkaisi myös perjantaina Youtube-kanavallaan videon, jossa hän tekee raskaustestin. Videosta on tullut parissa päivässä supersuosittu. Maanantaiaamuun mennessä sitä oli katsottu jo yli 250 000 kertaa.

Videolla Chachi kertoo tehneensä yhden raskaustestin jo edellisellä viikolla, mutta tulos oli negatiivinen. Kenties silloin oli vielä liian aikaista testin tekemiselle, Chachi arvelee. Koska hänen tunteensa ovat olleet pinnassa ja vatsa on krampannut samalla tavalla kuin edellisessä raskaudessa, raskaus saattaisi kuitenkin olla hyvin mahdollinen.

Chachi paljastaa, että he ovat yrittäneet raskautta jo jonkin aikaa. Koska Chachin kuukautiset ovat vasta äskettäin alkaneet ensimmäistä kertaa Sophian syntymän jälkeen, nyt raskaaksi tuleminen kuitenkin olisi vasta oikeasti mahdollista.

Testituloksen odottaminen on piinaavaa. Kun tulos lopulta ilmestyy digitaalisen raskaustestin näyttöön suomeksi ja ruotsiksi kirjoitettuna, Chachin on vielä varmistettava ohjeista, mitä se todella tarkoittaa. Sitten hän liikuttuu kyyneliin.

– Olen raskaana! Chachi hihkuu onnellisena itkunsa seasta.

Videon lopussa Chachi paljastaa vielä vauvauutisen Jukalle hauskalla tavalla.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X