Perhe-elämä 15.01.2021

7-viikkoisen tyttövauvan äiti Krista Siegfrids joutui leikkaukseen Suomen lomallaan – raskauden jälkitarkastuksessa paljastui ikävä yllätys

Tulehduksen ehkäisemiseksi Krista leikattiin nopeasti Naistenklinikalla. Krista kiittelee henkilökuntaa hyvästä hoidosta ja turvallisesta olostaan sairaalassa.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
Tommi Tuomi

Krista Siegfridsin, 35, loma Suomessa sai ikävän käänteen synnytyksen jälkitarkastuksessa.

Amsterdamissa hollantilaisen puolisonsa Rutgerin kanssa asuva Krista synnytti marraskuussa Lizzy-tyttärensä Hollannissa, mutta jälkitarkastukseen Krista meni kuitenkin Suomessa.

Krista julkaisi perjantaina Instagram-tilillään videon, joka on kuvattu Naistenklinikalla sekä IG-tarinan tapahtuneesta:

– Menin tavalliseen synnytyksen jälkeiseen tarkastukseen, ja he löysivät palan istukkaa.

Tulehduksen ehkäisemiseksi Krista leikattiin nopeasti, ja istukan pala saatiin pois.

– Tämä viikko on ollut hieman dramaattinen. Olen kiitollinen siitä, että pääsin leikkaukseen niin pian ja tuntui hyvältä, että se tehtiin omassa kotimaassani. Haluan kiittää kaikkia mahtavia lääkäreitä ja hoitajia Naistenklinikalla! Mulla oli tosi turvallinen ja hyvä fiilis koko ajan! Arvostan teidän työtä ja ammattitaitoa suuresti, Krista kirjoittaa.

Krista Siegfrids Annassa: ”Äitiys on tuntunut tosi luonnolliselta”

Leikkausta lukuunottamatta Kristan loma ja Lizzyn ensimmäinen vierailu Suomessa on sujunut hyvin, Krista kertoo Anna-lehdessä. Myös vauva-arki on alkanut mutkattomasti.

– Äitiys on tuntunut tosi ihanalta ja luonnolliselta. Ihan kuin Lizzy olisi ollut kansamme jo monta kuukautta. Hän on nukkunut ja syönyt hyvin, ja ollut muutenkin tosi kiltti. Kaverinikin ovat vitsailleet, ettei Lizzy voi olla lapseni, koska hän on niin rauhallinen, Krista kertoo Annassa.

Perhe ei ole vielä päättänyt, kuinka pitkään he aikoivat viipyä Suomessa. Amsterdamissa on parhaillaan tiukka koronasulku, joten he ovat harkinneet jäävänsä toistaiseksi Suomeen. Rutger pystyy tekemään etätöitä Suomesta käsin.

Myös Krista aikoo palata pian osittain töiden pariin. Maaliskuussa alkavat Talent Suomen live-lähetykset, ja Krista on yksi ohjelman tuomareista.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X