1 v ei kävele tai seiso ilman tukea, onko ihan kamalaa???

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Noi on kivoja... Koita olla välittämättä. Neuvolassa sanottiin, että keskimäärin kävelemään lähdetään 1 v 1 kk - 2 kk - ikäisenä. Meillä osui tuohon haarukkaan. Eikä seissyt ilman tukea ennen kuin alkoi kävellä. Aika samoihin aikoihin nuo oppi.
 
meidan neiti on 11 ja puol kk ja samoin kavelee vain talutettuna ja ottaa askeleita sohvasta kiinni pitaen.. mulle ei ole tullut pieneen mieleenkaan etta nyt pitais huolestua. kylla on hassua kun ei saa lapset kehittya yksilollisesti. ala kuuntele tollasia hopsoja tateja ))
 
meillä
Meillä esikoinen rupesi ottamaan ensimäisiä haparoivia askeleita 1v3kk iässä kunnolla oppi kävelemään vasta 1v5kk ikäisenä. 1v käytiin fysioterapeutilla neuvolan suosituksesta kun nousi vain tukea vasten seisomaan ja käveli huterasti tukea vasten. Fysioterapeutti sanoi että tyttö on ihan normaali 1vuotias ja kehitys on ihan hyvä. Nyt tyttö 3v ja ihan samalla lailla liikkuu kun muutkin ikäisensä.
 
morra
...oli jotenkin pakko vielä tähän vastata vaikka vanha viesti jo onkin. mitähän ne tädit siellä tuosta mun pojasta olis mieltä kun se oppi ryömimään vasta 10 kk iässä ja ei konttaa vielä vaikka on 11 kk ???? hehhehe.....
 

Yhteistyössä