1v ja maha löysällä jatkuvasti..

Meidän 1v on saanut normaalia rasvatonta maitos nyt jonkun 1½-2kk ajan ja koko sen ajan on ollut kakka löysää ja todella pahan hajuista (ei siis normaalia), nyt on saanut vähälaktoosista maitoa viikon ajan, ei mitään vaikutusta, seuraavaksi kokeillaan laktoositon maito.
Näin neuvolasta ohjeistettiin mutta ei ollut mitään puhetta, että kuinka kauan kumpaakin maitoa kokeillaan.
Osaisiko joku auttaa?
Voisiko olla kyse jostain muusta, kun maidosta???

Tyttö syö muuten normaalisti, perheen kanssa samaa ruokaa tai kaupan purkkiruokaa ja 4 viljan puurot aamuin illoin, leipää ja maitoa saa 5-7 dl päivässä.
 
Meilläkin meni tavallisesta ykkösmaidosta masu löysälle, kevytluomumaidosta ei mitään oireita! Kannattaa siis kokeilla luomumaitoa, se on vähän vähemmän "käsiteltyä" kuin nuo perusmaidot.

Meillä meni muutamia päiviä, että mahan toiminta palasi normaaliksi. Me aloitimme aikanaan tuolla luomumaidolla, sitten ajattelin ruveta pihiksi ja ostaa tavallista maitoa, mutta pojan massu oli toista mieltä. Nyt siis jatketaan taas luomumaidolla. Teen myös kaikki pojan ruuat luomumaitoon, sieltäkin se ykkösmaito pisti mahan sekaisin.

Se vaan kannattaa muistaa, että luomumaidossa ei ole lisättyä D-vitamiinia eli pitää jatkaa d-vitamiinin antoa maksimiannoksella.
 

Yhteistyössä