.

Täällä on oltu reippaita taas :LOL:

Joo toi ferritiini on ihan eri ku mitä hemoglobiinin mittaaminen kertoo. Hemoglobiini voi olla hyvä vaikka varastorauta on huono. Nykyään siitä onneks puhutaankin, ehkä se tuodaan sen ansiosta helpommin tutkittavaksi. Luulis sen olevan automaattisesti listalla jos oireet viittaa anemiaan, mut ei.

Tervetuloa uudet!

Täällä vietetään dpo10 vapaata ja yritän pidättäytyä testaamasta vielä, ei oo vaikeeta. Nyt on taas semmonen olo ettei siellä mitään ole, niin ei edes tunne tarvetta testata. Fiilikset vaihtelee ja iltaa kohti toi alavatsa/häpyluu aina kipeytyy niin illalla on semmonen fiilis et haluis uittaa tikkua. Sit taas toisaalta mulla oli esikoisesta oireeton eka kolmannes...jos ei nipistelyä kohdussa lasketa ja sekään ei kyl tuntunut ku joskus rv6->. Oon tullut siihen tulokseen et jos siellä ei oo mitään niin käyn testaa onko joku tulehdus mut kyl nyt oottelen pari päivää kuitenki. Maanantaina vasta voi alkaa odottelee menkkoja ja jos se ovis oli myöhässä sillon kp18, niin ei ne menkatkaan ala ku taas kp40aikaan :confused: mitä tässä siis hoppuilemaan...
Mut sen päätin et jos se oli myöhässä niin otan seuraavaan ovistestit käyttöön. Ihan älytön tämmönen kierto ku on tottunut siihen säännölliseen 28kp:ään...:cautious: onneks on kiireistä aikaa niin ei ehdi miettii koko ajan.

Hyvää keskiviikkoa teille!
 
Pöh ja pah.....kp2 menossa siis:poop::cry: eli vuoto alkoi eilen sittenkin. Piti aamulla testata mut se siitä kun yöllä oli side tullu täyteen, niin paskaa:mad: Oli niin suuret odotukset kun eilen päivällä testasin viel uuden kerran ja tuli oikee roskisplussa, ei enää haamu, mut kun oli testiajan ulkopuolellla niin ei kai oo luottaminen..... Sori oma napa viesti, mut nyt ei jaksanu muuta:unsure:
 
  • Tykkää
Reactions: chili_
@Minic Ihania epävarmuusaikoja (not!), miksei vaan vois kehittää jotain vielä varhasempaa testiä mitä nuo varhaiset raskaustestit :D

@Ilonetsijä Nyt turhauttelet niitä menkkoja jonkun aikaa ja sit uudella innolla uuteen yritykseen (y) Se on kyllä niin paska fiilis kun on se pieni tunne et josko nyt ois tärpännyt ja p:poop:skat..

@Wintersun ille tsemppiajatuksia rutkasti, soisin asian etenevän vauhdilla ja sulle vähän niitä vuodottomiakin päiviä.

Itellä kp 22/28 (joko voi tikuttaaaa...), tosin eilen Flo heittikin menkat alkamaan vasta 23.12.o_O Johon en kyllä usko kun tuo 28 on ennen e-pillereitä ollut niin tarkka, sama oli pillereillä ja nyt kahet edelliset luomut pillereiden jälkeenki sen 28. Että höpöhöpö vaan! Outoja tuntemuksia tuolla kohdun suunnilla edelleen, ei koko aikaa mut välillä. Edelleen ollut munasarjavihlontojen jälkeen päivittäistä. Ei kipua mut sellasta... No jonkunlaista tunnetta et sen siellä tiedostaa.
 
Kp 25/24-28 ja dpo13.. hieman jännittää, koska kaksi edellistä kiertoa oli tuon 24pvän ja nyt ei ole mitään oireita eikä vuotoja. Joten odottelua..
Ja nyt kun kerroin tämän täällä niin varmasti ensi vessareissulla on menkat ilmestyneet (n)
 
Mä täällä yritän kovasti päästä sisälle näihin teidän kirjoituksiin mutta menee hetki.... Kovasti tsemppejä kaikille <3

Mä en edelleenkään ole tuota testiä tohtinut muka tekemään :eek: Tänään alkanut kunnon valkovvuodot, ja lämmöt on edelleen 37 sekä ihan järkyttävän kylmä ihan koko ajan ja tuo uni, se vain maistuu. Eilen olin jo ysiltä nukkumatin kaverina ja aamulla kun kello seiskalta soi niin en meinannut millään saada silmiä auki ja lasten kanssa ulkoilun jälkeen torkuin kun lapset katsoi Toljanteria...
 
  • Tykkää
Reactions: Minic
@Wintersun kunnalliselle mennään, ei hoitaja sanonut ferritiinin mittauksesta mitään varmaa, sen vaan ettei sitä ilman lähetettä oteta. Voisin koittaa sitä pyytää kun lääkäri laittaa muutkin verikokeet ens kiertoon.

Pahoittelut @Ilonetsijä :( tosi :poop: juttu haamujen jälkeen.

@Neltsuliini pahoittelut :( ovis joulun pyhille kuullostaa hyvältä! (y)

Pääsin korkkaamaan miehen tuomat punkut eilen :LOL: muutenkin juteltiin tulevista hoidoista, hyvin varovaisesti kun mies on ollut niitä vastaan. Ainoa mitä hän sano niin ”jää sitten ainoaksi lapseksi”, itsellä on ajatus ja toive siitä että neljä lasta perheeseen mutta toki on kunnioitettava jos mies ei enempää halua. Miehellä ei siis ole lapsia ennestään, minulla 2. Positiivista kuitenkin ettei tullut ehdotonta kieltäytymistä enää, jopa kyseli et miten niitä hoitoja sitten tehdään ja voiko niillä oikeesti onnistua :love::D
 
Ihan paska fiilis, Rfsu herkät testit antanu pari päivää haamuja ja tänään aamulla Clearblue digiin tuli ei raskaana :cry: Kaikenmaailman oireita on ollut, tosi erilaisia kuin aiemmissa kierroissa, mut nyt vaan odottelen menkkoja alkavaksi lauantaille. Pms-oireet olleet tässä kierrossa lähes olemattomat, yleensä viikko ennen kuukautisten alkua on aika helvetillinen mut nyt olo ollut yllättävän vakaa. Nyt siis kp 26/28 ja 12 dpo. Surettaa niin vietävästi!!
 
Täälläpä yksi supermalttamaton kuumeilija.. Posti toi kasan testejä ja eiku heti piti 1 käyttää jo näin dpo6 :ROFLMAO: jos vaikka vahingossa olisi jotain näkynyt.. :p
No negaa näytti, mutta toivo elää vielä..

Mietin tuossa että mitäpä sitä suotta odottelemaan ja stressailemaan tuloksista.. Testaan vaikka joka päivä siihen asti että tulee menkat tai Plussa :)

Kiinnostavia tilastoja siitä milloin plussa on mahdollista näkyä testeissä:
https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/
 
Täälläpä yksi supermalttamaton kuumeilija.. Posti toi kasan testejä ja eiku heti piti 1 käyttää jo näin dpo6 :ROFLMAO: jos vaikka vahingossa olisi jotain näkynyt.. :p
No negaa näytti, mutta toivo elää vielä..

Mietin tuossa että mitäpä sitä suotta odottelemaan ja stressailemaan tuloksista.. Testaan vaikka joka päivä siihen asti että tulee menkat tai Plussa :)

Kiinnostavia tilastoja siitä milloin plussa on mahdollista näkyä testeissä:
https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/
Mä katoin kans noita tilastoja ja tulin siihen tulokseen et testaan dpo12 niin on hyvät tsäänssit saada se plussa jos jotain plussattavaa on. :LOL: selvästi meillä on ihan eri tapa ajatella :ROFLMAO: huvittavaa:love:
Mut mulla tää johtuu siitä et se edellinen kierto venyi ja venyi. Meni muuten aika monta testii, mukaanlukien 50€verikokeeseen :ROFLMAO: mut oli pakko ku sain niin vahvoja lääkkeitä et en olis voinut syödä niitä raskaana ollessa.
 
@kaos digit näyttää kyllä myöhemmin plussaa, jos on haamuja jo tullut niin hyvältä kuulostaa :) Testaile digillä sitten kun ne haamut on vahvistunut :)

@Cara-mel Selkee haamu, kyllä enteilee hyvin vahvasti plussaa.

Täällä kipristelee nännejä ja nippailee kohdun etuseinämää. En ole ihan varma oliko ovulaatio sunnuntaina vai maanantaina o_O Aattelin että otetaan nyt varman päälle ja ollaan tänäänkin vielä, jos oonkin kuulostellut väärin tuntemuksia:rolleyes:
:cautious:(n):p
 

Yhteistyössä