.

Törkeästi tulen omailemaan, vaikka täällä kuumeisesti odotetaab toisten plussia :D

Ei eilen tai yöllä alkanutkaan, vaikka siltä pyyhkiessä näytti... olisin halunnut tänään sen pahimman päivän pois alka, koska huomenna on hääpäivä ja paljon suunnitelmia siihen :unsure:

@Hemppanen tiedän tuon tunteen, ollaan joka vuosi oltu hääpäivänä ulkomailla lomamatkalla ja jotenkin aina ne alkaa juuri ennen tai siellä :confused: toivottavasti nyt sinun tuleva lomasi on vuodoton :love:(y)
 
@Miina- illalla oli tosi etova olo, muttei oksennusta kuitenkaan tullut (yleensä siis oksennan menkkojen takia) myös päänsärky joka tulee migreeninä päivää ennen vuotoa puuttuu, joten kovasti harmittaa jos kierto venyy ja huomenna onkin se kamala migreeni päivä :unsure: hieman kun oikein syvältä pyyhkii saa punertavan vivahteikasta limaa kaivettua :notworthy:

Ja myös pieni mieleni heittelee ajatusta MITÄ JOS ovis onkin ollut myöhemmin ja tärpännyt :eek:
Tosin se on aika monta kertaa täällä nähty kun hehkuttaa vuodon puuttumista, alkaakin se heti seuraavalla vessareissulla (n) (varsinkin jos tosiaan sieltä tulee jotain jo paperiin ronkkiessa)

Oletko menossa tänään testikaupoille ? :love:
 
@Miina- No nyt on jännät paikat! (y) Ei kyllä tosiaan näytä enää pelkältä viivanpaikalta. Täälläkin odotellaan sun tämän päivän testiä :geek:

@Persikka123 Teillä ei tosiaan nyt ole ainakaan yrittämisen puutteesta kiinni :giggle:

@chili_ Toivottavasti nyt noi apukeinot tepsii ja teillä tärppää tästä kierrosta

@Hemppanen Tsemppiä uuteen kiertoon!

@~Madre~ Pahoittelut negasta :(

@Saippuakupli Jotain tuossa sun testissä tosiaan näkyy. Toivottavasti vuoto ei ala vaan viiva lähtee vahvistumaan (y)
 
  • Tykkää
Reactions: chili_
Pahoittelut @Hemppanen ja tsemppiä uuteen kiertoon! Lomareissu varmasti virkistää. Toivottavasti ei ole vuotoa silloin, eikä pitkään aikaan muutenkaan!(y)

@Miina- n testiä odotellessa!

Ja tässä vielä oma. Ota tästä nyt selvää? Toisaalta, vuotoa ei näy! Mutta kierto on niin epäsäännöllinen ja stressi päällä, että voi se täti vielä paukatakin paikalle... https://aijaa.com/5dkFtv
Kyllä miusta hyvältä näyttää, rfsuksi! Eiköhän se sieltä vielä vahvistu vielä ihan kunnon plussaksi asti, tosi hyvä alku! :love:
 

Yhteistyössä