.

Tervetuloa uusille! :)

Kiitokset @Miina- ja @Kumiankka1, katsotaan, kuinka käy :) Tänään kp33 eikä vieläkään näy menkkoja, mutta valkovuodon määrä on kyllä ihan käsittämätön… Yksi digi olisi kaapissa odottelemassa, josko sen raaskisi vaikka huomenaamulla katsoa, jossei sitä ennen vieläkään mitään näy :)

@Wintersun, pahoittelut ja voimia sinne! :) Toivottavasti toimenpiteen jälkeen kaikki olisi kunnossa ja tärppikin tulisi helpommin. Esikoista odottavien puolella oli ainakin @Karla89, joka kertoi myös käyneensä tuon sähkösilmukkatoimenpiteen läpi ja sen jälkeen muistaakseni raskautuikin ekasta kierrosta, vaikka ennen sitä oli ollut yritystä takana jo hieman pidempään. Toivottavasti teillä menisi asiat myös yhtä hyvin ja saisitte viimein plussan :)

@Päppyrä, ihanaa, että viimein hyviä tuloksia siellä! :)


ON, täällä tosiaan kp33 ja menkkojen olisi pitänyt alkaa jo sunnuntaina. Sunnuntaiaamuna testi oli kuitenkin nega, niin ajattelin, että menkkoja täällä sitten vain odotellaan. Nyt alkaa kuitenkin toiveet taas pikkuisen nousta :D Huomenna varmaan teen testin, yksi digi odottaa kaapissa, muita testejä ei nyt tällä hetkellä ole, enkä jaksa lähteä hakemaankaan. Toivon siis tietysti huomiselle plussatulosta, mutta jos huomenna edelleen digissä lukee ‘ei raskaana’, niin sitten toivon vaan mahdollisimman pikaista menkkojen alkua nyt, ettei venyisi ihan hirveästi tämä kierto.
 
@Lilja<3 voi olen niin pahoillani puolestasi. Tsemppiä asian läpi käymiseen ja uuteen yritykseen. <3

@Önnö jännät paikat sinulla. Toivotaan että plussa tulee. :love:

ON: hain ja tein sitten sen digin ja sain tuloksena raskaana 1-2 viikkoa. Kyllä se nyt on uskottava. :barefoot: kiitos kaikille onnittelijoille. Taitaa LA olla nippa nappa tammikuun puolella. Minut voi lisätä jo plussanneisiin. Tuun sitte maitojunalla takasi jos tarvii.
 
  • Tykkää
Reactions: talvilintu
@Lilja voimia tilaneesetil, toivottavasti tärppäisi pääsisit takaisin plussanneet?


Milloin teette raskaustestin? Jo ennen kuin kuukautisien pitäisi alkaa vai vasta oletetun alkupäivän jälkeen? Itse vähän arvon, kun ohjeissa oli että vasta oletetun alkamispäivän jälkeen, mutta mitä te epäsäännöllisien kuukautisien kanssa oleilevat teette?

Onko suosituksia parhaimpiin ovulaatio- ja raskaustesteihin? Varsinkin niihin halvempiin. Tai liukuvoiteisiin? Preseed monet kehuneet, mutta voiko sillä tosiaan olla vaikutusta? Meillä vesipohjainen käytössä ja mietin pitäisikö ostaa preseed.
 
Pahoittelut @Lilja<3 :(

@Mansikka19 suosittelen ovulaatiotestejä jos kierto epäsäännöllinen. Aloitin testaamisen dpo10 eli muutama päivä ennen oletettua alkamista :)
Marketista saatavat pregcheck testit on olleet itselle parhaita, niin ovulaatiossa kuin raskaudessa. Aiemmissa raskauksissa näyttäneet ensimmäisenä plussaa, muut testit vasta myöhemmin.

On: huomenna kuuluis vuodon alkaa mikäli luteaalivaihe jää yhtä lyhyeksi kuin viime kierrossa. Nipistelyä, huonoa oloa ja muita oireita kyllä olisi (taas). Ero viime kiertoon et tissit on arat kainaloiden puolelta ja tällä kertaa ei ole sitä maidonnousun tunnetta, sukkapuikkokipuja tms. kohdunsuun aukeamiselta tuntuvia ei myöskään ole. Nyt on nenä tukossa ja tunne että kuume nousee, muutama päivä sitten tuli niistäessä ihan vertakin. Silti testi taas aamulla nega, apteq tällä kertaa käytössä jonka pitäs olla 10mIU :unsure:
 
Viimeksi muokattu:
Heippa. Ajattelin kokeilla täällä onneani kun toiselle palstalle laittelin jo viestiä eikä minkään näköistä reagointia niin jospa täällä pääsisi mukaan paremmin :)

Elikkäs esikoinen haaveissa. Ikää 21v ja mies 23v. Nuvaring lopetettu 6.5. Eli kai tämä sitten on yk1 eli tänään 11 pv ilman ehkäisyä ja valkovuotoa pukkaa (n)eilen oli jo aika runsasta ja tänään vetisempää. Tiistaina tuntui kova muljaisu vasemalla puolella töissä, eli toiveet siitä että ovuloisin jo tässä kierrossa ovat korkeat. :whistle:Saas nähdä koska menkat alkavat, toki mukavinta olisi jos eivät alkaisikaan mutta taitaa olla aika toiveajattelua. ollaan kuitennin yritetty säännöllisesti varastoida jos sattuisi osumaa..:p
Edit. Tyhjennysvuoto alkanut 26.4 eli ehkäisy lopetettu niin että olisi uusi rengas pitänyt laittaa tilalle..
 
Tervetuloa @tylleröinen_21 :) täällä myös nuvaring ollut aiemmin ehkäisynä, koin että paljon paremmin kierto toiminut lopetuksen jälkeen mitä silloin kun söin pillereitä. Lopetin käytön normaalisti ennen tyhjennysvuotoa ja tyhjennyksen ekasta päivästä laskettuna 12 päivää bongasin testillä oviksen. Toivottavasti teillä tärppää pian! (y)

Tsemppiä uuteen kiertoon @MannaL :)
 
Mitä mieltä tästä oliko eilen positiivinen ovulaatio?

Käytämme Amoa Aqua liukuvoidetta. Heitin hatusta jonkun päivän mitä muistelin kuukautisien viime kuussa ollen, mutta tuskin se paikkansa pitää ja flon mukaan 2 vrk myöhässä, mutta se saattaa näyttää mitä sattuu myös, kun en muista milloin kuukautiset oli.

Käytättekö miten alkoholia yritysaikana? Olisi yhdet juhlat tiedossa ja pohdin uskaltaako ottaa, kun ei mitään viitettä raskaudesta ole..

@talvilintu toivottavasti kuukautiset pysyy poissa.
 

Attachments

Mitä mieltä tästä oliko eilen positiivinen ovulaatio?

Käytämme Amoa Aqua liukuvoidetta. Heitin hatusta jonkun päivän mitä muistelin kuukautisien viime kuussa ollen, mutta tuskin se paikkansa pitää ja flon mukaan 2 vrk myöhässä, mutta se saattaa näyttää mitä sattuu myös, kun en muista milloin kuukautiset oli.

Käytättekö miten alkoholia yritysaikana? Olisi yhdet juhlat tiedossa ja pohdin uskaltaako ottaa, kun ei mitään viitettä raskaudesta ole..

@talvilintu toivottavasti kuukautiset pysyy poissa.
Ovulaatiotesti on silloin positiivinen kun testiviiva on vahvempi tai ainakin yhtä vahva kun kontrolliviiva. Eli noista ei kumpikaan ole plussa. Tässä kuva mun plussasta.

On: mulla alko aamulla menkkakivut ja rinnat tosi kosketus arat. Kainalossa huomasin pigmenttimuutosta, eli se iho on tummunut. Se oli mulla ongelma aikaisemmissa raskauksissa. Voiskohan olla nyt joku hirmu aikanen raskausoire? Nyt vissiin vasta dpo6.
 

Attachments

Viimeksi muokattu:
@Mansikka19 ei ole vielä positiivinen, jatka vaan testailua. :) viivan pitäisi olla yhtä vahva kuin kontrolliviiva tai vahvempi. itse testaan kaksi kertaa päivässä, klo 12 ja klo 18. Aloitan testaamisen kun tiedän että ovis on lähestymässä tai kun oviskivut alkaa.

Yritän elää mahdollisimman normaalisti, ja alkoholiakin tulee joskus otettua. Sitten kun positiivinen raskaustesti tulee niin jää alkoholikin pois.
 
Viimeksi muokattu:
Tsemppiä kaikille uuteen yritykseen! :)
@Wintersun : Tänään menkat myöhässä 2 päivää ja raskaustestit 2kpl ostettu. Äsken tein yhden tosin en kovin pitkästä pidätysvälistä. Huomiselle aamulle tai ylihuomiselle toinen jemmassa. Haalea viiva omaan silmään piirtyi joten varovaisen onnellinen uskaltaa ehkä olla :love:
 
Huh eipä ole tullut kirjoiteltua, koska elellään aikas hiljaiseloa etäsuhteessa. Nyt odottelen kuukautisia ja todella toivon, ettei tällä kertaa veny yli 40 päivän. :/ Ainakin olin tunnistaneeni ihan kunnon ovulaatio-oireet (valkovuodon määrästä ei voinut erehtyä :D), joten toiveet on korkealla että tuossa 35. päivän tienoilla alkaisi vuotaa, jos luteraalivaihe on sen 14-16 päivää. Sylkiovulaatiotesti tuli nyt myös seuraavaa kiertoa ajatellen, vaikka hieman skeptinen tietty olen. Mutta joillakin se on ollut hyvä apuväline, joten yritetään!

Kesäkuuta odotellessa... jännittää!!
 
@Lilja<3 Olipa kurja kuulla. Valtavasti voimia ja tsemppiä!

@Päppyrä , hienoa että pääsette pian taas yrittämään! Monet ovat raskautuneet pian keskenmenon jälkeen, toivottavasti sinäkin! Mutta kyllä tuohon kropan toipumiseen vaan menee aikaa, mullakin meni km:n jälkeen 3 kiertoa ennen kun palasi taas kierto normaaliksi. Ja nyt on taas tainnu olla jo kolme kiertoa senkin jälkeen ilman tulosta.
 

Yhteistyössä