.

@Minamona, paljon onnea ja tarrasukkia! :love:

@miniminimini, tsemppiä piinailuun! Toivottavasti tärppäisi :)

@Lilmi89, en tiedä, vaikuttaako oireiden kirjaaminen ennustukseen, mutta ainakin Flo tekee joitain kaavioita niistä, kun säännöllisesti kirjaa. Näyttää sitten esim. että on kirjannut päänsärkyä joka kierrossa kp3 tai vastaavaa. En tiedä, onko noista muuta iloa, kuin että itse pääsee sitten katsomaan, löytyykö jotain säännöllisyyksiä ja sitten osaa varautua niihin :D

@Appelsiiniomena, pahoittelut uudesta kierrosta :( Toivottavasti tästä uudesta nyt sitten tärppäisi! :)


Täällä “piinaillaan” eli odotellaan menkkoja vielä reilu viikko ja siitä sitten vihdoin ja viimein yk1. Aika tuntuu matelevan ihan toden teolla, vaikka ei edes ole mitään varsinaista piinailtavaa vielä :ROFLMAO:
 
  • Tykkää
Reactions: Lilmi89
Siirrynpä nyt valitettavasti tuolta 2017-2018 ketjusta tänne. Kun aloitettiin yritys, ehdin jopa toivoa vauvaa vuodelle 2017, mutta ei sitä tullut tällekään vuodelle. (n)

Kolmas toiveissa, edelliset -09 ja -14. Keskenmenon sain marraskuussa kolme viikkoa plussatestin jälkeen. Sen jälkeen oli usemman kuukauden kierto sekaisin, nyt takana vasta kaksi normaalia kiertoa sen jälkeen.

Vuuti kp1/28-32, yk 12
 
Ihanaa lukea teidän ajatuksia ja kokemuksia yrityksistä, piinailuista ja plussailuista.. Itse en vielä edes ole siellä asti, että tuo olisi ajankohtaista.. Meillä on vasta mietintämyssy päässä. Toivon kyllä, että kesällä pääsisi asiaan (n)
 
@Nemmiina kyllä siinä viiva on! Onnea!:love:

@Nasunen87 kyllä on todelliset piinapäivät sulla! :eek: mä sain kans tollasta ovistestiviivaa ennen kuopuksesta plussaamista, mutta niin kyllä sain viime kierrossakin yhtenä aamuna ja illalla kun kokeilin uusiksi ni ovistesti oli taas ihan valkoinen:unsure: ei auta kuin odottaa, mutta toivotaan parasta!(y)

Täällä on ehkä kp4 , menkkojen loppumista odotellessa. Ihme niagara kaks ekaa päivää ja loput päivät tuhruttaa vaan:LOL: pahoittelen kuvailua , äklöä joo:LOL: ahdistaa taas koko vauvailu, siis tää on joka kiertoista. Sitä miettii, että kannattaako sitä kolmatta tähän nyt puuhailla kun kaks nykyistäkin on vielä niin pieniä! :unsure: kuopus on kohta 11kk ja tässä olen pudotellut kolmeakymmentä raskauskiloani . Alle kilo on enää jäljellä ja on mukavaa kun L-koon vaatteet roikkuu päällä:X3: olisinko taas henkisesti valmis kantamaan vauvan ja r-kilot ja voimaan heikosti vai pitäisikö ODOTTAA (vihaan tuota sanaa kun haluaa jotain kovin!:X3:). Mutta onhan tässä odoteltukkin jo kun ei ole tärpännyt. Tiedä vaikka yrittäisi täysillä seuraavan vuoden ja silti joutuisi odottamaan plussaa(n) lisäksi mietityttää tukiverkoston pienuus.. enpä tiedä:cautious: onko täällä ketään muuta epäröijää vai onko kaikki ihan satasella vauvaprojektissa jo?:LOL: viikon päästä mulla on varmaan taas ihan eri ääni kellossa, tää on nyt tätä menkkamasistelua..:rolleyes:
 
@Nemmiina onnea! :love:

@Tiutau13 Mulla vähän samat fiilikset.. toki omat lapset ei ihan pieniä enää (kohta 5v ja 6,5v) ja kuume ollut kova jo pitkään, silti sitä miettii juuri muun muassa tukiverkostoa. :unsure:
Lapsilla on isällään iso sisaruskatras ja vaikka heidän elämä ei vaikuta minuun, niin olen miettinyt sitäkin miten muut reagoivat kun meille joskus tulee vauva :oops: lapsilta vähän alustavasti kyseltiin tuossa et josko meille tulisi vauva niin mitä mieltä olisivat: isommalta tuli syvä parkaisu ”miten minä ehdin kaikkia sitten hoitaa!?” :ROFLMAO:
 
Pahoittelut @Nasunen87 :cry: Kyllä se vielä tärppää! Henkimaailman juttuja nämä touhut.. Täällä ei menkkoja vieläkään, kamalat polttalut oli ja söin 2 päivää särkylääkettä, enää ei mitään. Vv muuttui kirkkaaksi tänään, kipeähkö on tuo alakerta ja seksi tuntui aamulla erilaiselta. En uskalla vielä testata.. Viime kierrossa alko menkat kp 25 ja tänään on kp29.(n)
 
Heippa!
Lueskelin koko ketjun läpi ja ajattelin liittyä seuraan. :) Vertaistukea piinailuun kaivataan!

Olen 29v ja ekaa yrittämässä. Nyt on menossa yk 3. Kp 25/28 ja dpo8, mutta ihan varma en ole, koska en ovistestiä tehnyt.. Täällä siis pahimmat piinapäivät menossa! :alien: Testiä tekis mieli tehdä, mutta ajattelin kuitenkin odotella miten kuukautisten kanssa käy.. Jos niin onnekas olisin, että olisi nyt tärpännyt niin jouluvauvahan siitä tulisi. En kuitenkaan uskalla olla niin optimistinen joten siksi tulin suoraan tänne.

Viime kierrossa kuvittelin niin vahvasti oireita ja eihän ne mitään tarkoittaneet.. :cautious: Nyt koitan olla viilipyttynä ja olla huomioimatta mitään "oireita" :LOL: Mukamas vähän vatsaa nippailee mutta mutta..

Noista kiertoa seuraavista sovelluksista voin suositella Ladytimeria. Se on ollut hyvä.
 
  • Tykkää
Reactions: Cara-mel
@Nasunen87 Voi harmi, niin lupaavalta vaikutti sun tilanne :(

@Tiutau13 Siis järki sanoi kokoajan että ei mitään järkeä hankkia neljättä, kun kolme muuta on jo vaippaiän ohittaneet, homma alkaisi alusta. Mut minkäs mahdat kun vielä kerran haluaa kaiken kokea ja tyhjä tila tuntunut olevan itsellä vielä yhdelle lapselle mielessä. Toki autolla kulkeminen hankaloituu jne, mutta luotto siihen että kaikki järjestyy on jotenkin takaraivossa. Työyhteisön suhtautuminen jännittää kovasti :whistle:
 
@Toiveikas89 voin niin samaistua tuohon että kuvitellu kaikkia oireita, tuo menkkojen odottaminen on kyllä todella stressaavaa o_O mie luulin illalla kaupassakin nyt että menkat alko ja hopulla kotiin vessaan, mutta vvtä tuli runsaasti. Alavatsa oli myös turvoksissa ja kuin tulessa. Voi ku osais olla rauhassa ja stressaamatta! Huomasin myös että parina viime päivänä paikat on ollu myös tosi "auki" niinku menkkojen tulessa, tänään sitten katosi kn jonnekin, seksin aikana asian huomasin. Että eipä tuostakaan osaa arvioida menkattomuutta tai ei, mutta nyt on virallisesti myöhässä kuiten.
 
Hei! Haluaisin mukaan taustailemaan. Minun kuopukseni on 6-vuotias ja vielä joku aika sitten ajattelin, että lapsiluku on täynnä. Nyt huomaan, että ehkä ei olekaan... Monta asiaa mietityttää vielä, mutta latasin sovelluksen kierron seuraamista varten. Tsemppiä kaikille vauvaa toivoville!
 
Voi että kumpa @Wintersun sulla olisi nyt se plussakierto!!

Tein justiin clearblue plussatestin dpo17, ja dpo10 oli siis puhdas nega.

Miepä laitan huvikseen kahen kierron 8oirelistaa, ei nuita eroja loppuunsa paljoa ole. Dpo5 alko jo vatsanturvotus joka helpotti pariksi päivää ennen "menkka-aikaa" ja finnejä oli oviksesta saakka ja nyt ei mitään.
Negakierto:
Kp12 nippailua munasarjoissa. Halut tasaantuneet, vv lisääntynyt.
Kp13 kovia ovulaatiokipuj. Finni. Lievää päänsärky
...
Kp17/dpo3 jomottelua oik alhaalla, kipua selässä.
Kp18/dpo4 ei oireita, yöllä palelua ja vilunväristyksiä.
Kp19/dpo5 lämpö 36.5. Kokkareinen vv.
Kp20/dpo6 Jomotusta alavatsassa. Vähän vetämätön olo. Nälkä silti täysi olo illalla. Röyhtäilyä. Vv lisääntyi yöllä.
Kp21/dpo7 tukkoinen nenä. Tissijomottelut alkoi tänään.
Kp22/dpo8 12 tunnin yöunet. Palelua. Sukkapuikkomaisia tuntemuksia aivan alavatsassa. Nukahtamisvaikeuksia. Valkovuoto lisääntynyt.
Kp23/dpo9 palelua luita ja ytimiä myöten koko yön. Nännejä vihloo. Pistelyitä aivan alavatsassa. Närästys/ummetus. Valkovuoto kirkasta. Halut lisääntyneet.
Kp24/dpo10 tissejä jomottelee. Alavatsan turvotus ja painetta. Kamala ruokahalu jo kolmatta päivää. Menkkafinni naamassa.
Kp25/dpo11 tissikipu pahentunut reunoilta ja nännien takaa. Vv taas kuivempaa. Vatsa aamulla sekaisin. Kuumotus/heikko flunssainen olo.
Kp1 vv valkeaa. Tissit kipeähköt/muhkuraiset/turvonneet kuten ennen menkkoja. Ruokahalu normaalimpi. Nipistelyjä munasarjoissa ja kuumotus alavatsassa, enteilee menkkoja.
Kuivaa seksiä joka sattui jälkeenpäin alavatsaan. Menkat!!!

Plussakierto:
Kp12/dpo0 lämpö 36.0 kirkas vv, haluja. Finni. Kuumotus munasarjoissa. Hetken oli päänsärkyä.
Kp13/dpo0? runsas valkeaksi muuttuva vv. Lämpö 36.3. Kirvelyä alapäässä. Hieman palelua.
Ko14/dpo1 palelua aamusta. Menkkajomottelua tms alavatsalla ja selkäkipua.
Kp15/dpo2 paksu samea vv. Ei tuntemuksi. Alkoholia nautittu. Finni .
Kp16/dpo3 iltalämpö 36.7. Turvotusta jomotusta tms alavatsalla. Finni. Seksiä.
Kp17/dpo4 turvotus, närästys. Painetta alavatsassa. Munasarjanippailuja . Turvotus ja jomotus loppui illalla.
Kp18/dpo5 sikeät yöunet, ehkä hieman alavatsa turvonneen oloinen. Hiemn flunssainen olo. Finnejä! alaselässä jäykkyyttä. Kirkasta limaa jäi paperiin pyhittäessä, silti samea olematon vv. Lenkillä vas alavatsalla jomotuksia. Normaalia.. Finni.
Kp19/dpo6 Unia. Naama täynnä finnejä. Alapää aika kuiva. Alavatsa turvoksissa. Vv kirkkaampaa. "Nälkä" kuten viikko ennen menkkoja.
Kp20/dpo7 Nälkä jatkuu. alavatsan turvotus ja lievä kuumotus. Finnejä! Seksiä.
Kp21/dpo8 seksiä. Finnejä. Täysi olo edelleen aivan alavatsassa keskellä. Väsyttää. Alaselkä kipeä. Tissejä välillä vihloo. Röyhtäilyä. Illalla kamala väsymys/kuumotus/flunssainen olo.
Kp22/dpo9 menkkajomotteluita ja alavatsan turvotus, kuten menkkoja ennen. Lisääntynyt vv. Finni. Tisseissä ei mitäään. Nega testattu. Lämpö 36.5. Munasarja tuikkaisuja.
Kp23/dpo10 puhdas negatesti. menkkajomotuksia, vatsa sekaisin. Lisääntynyt vv. Alavatsaturvotusta. Tissit kipeytyi reunoilta kuten aina ennen menkkoja. Finnejä. Kovia munasarjatuikkaisuja sarjana vasemmalla.
Kp24/dpo11 unohtui kirjata
Kp25/dpo12 lieviä jomotteluita. Tissejä jomottaa (normaalia) Runsas paksu vv.
Kp26/dpo13 lievää alaselkäkipua ja "möykky" alavatsassa. Illalla närästys ja alavatsan kuumotus. Munasarjajomotteluita. Finnejä!!! Lämpö 36.5. Palelua.
Kp27/dpo14 Nenä tukossa ja flunssa olo. Tissejä kihelmöi. Palelua, kosteaa seksiä, jonka jälkeen heikko ja väsynyt olo. L 36.2. Särkylääkettä piti ottaa.
Kp28/dpo15 Jomotteluita kyljissä/lantiolla. Alavatsa arka, alapää aivan kuiva ja "auki", kohta menkat! Koko kohtu "arka" ja polttelee/turvottaa. Nännejä vihloo. L 35.9. Särkylääkettä piti ottaa.
Kp29/dpo16 kirkas vv. Alavatsa kuumottava ja turvonnut, jomotyksia. Kovia teräviä nipistelyitä munasarjoissa, välillä sätelee vas. Reiteen. Ei finnejä. L 36.4. Seksiä, alapää arka. Välillä vilunväristyksiä ja välillä hiki. Tissit muhkuraiset.
Dpo17 plussatesti tehty :)
 
Viimeksi muokattu:
Sulle niin toivois plussaa @Wintersun kun tie on ollut jo niin pitkä! Onnea @Lilmi89 :love:
Mulle on wishiltä tulossa lisää testejä, niin pääsee vielä testaamaan viivan vahvistumisenkin. Toistaiseksi oireita on sen verran, että usko on vahva, että siellä kyydissä on joku ja pysyy. Alaselkä väsyy tosi pienistä, maha on täynnä ja turvonnut ja tuntuu erilaiselta. Aiemmin on ollut kemiallisia ja keskenmeno + kkm vko 9 Nyt olo on jotenki erilainen. Plussanneihin minut voi siirtää :love:
 
  • Tykkää
Reactions: Lilmi89

Yhteistyössä