.

Tämähän käynti lapsettomuuspolilla alkoi hyvin. Yli tunnin myöhässä ja vieläkin odotan..... ymmärrrän että aikataulut ei aina pidä, mutta kyllä tää harmittaa kun ottanut töistä palkatonta niin olisi vaikka voitu soittaa että aika on vähän myöhemmin :cautious:
 
ONNEA @Vaarojentyttö ihana plussa, nyt vaan kaikkea hyvää odotukseen:barefoot::love:

Myös @muropaketti minä näen väriä ja vahvistumista, tsempit jatkoon (y)

Omaa: tänään oli papa koe naistenpolilla, kaikki siellä hyvin näin ulkoisesti. Ja viime kerran ( vuoden takaa) käynnin lääkäritekstejä hoitaja selvensi mulle kun kysyin. Eli hyvät verenkierrot oli molemmissa munasarjoissa, ei mitään häikkää. Muutenkin oikein toimivat värkit (y):ROFLMAO: Helpotti oloa kun mietin et onko ylipaino vaikuttanut hedelmällisyyteen, niin näillä tiedoilla kaikki nyt hyvin. Ja onhan mulla tasainen kierto ollutkin kierukan poiston jälkeen, mies nyt sätti itseään kun kerroin mun uutiset, sanoi et hänessä vika(n) koitin tsempata että ei tressiä siitä.
Mitä apuja on siihen, jos miehestä johtuu raskaaksitulon pitkittyminen? Meillä ei oo mitään testejä ollut kun vasta keväällä tulee vuosi yritystä, jos ei ennen tärppää. Mies on lupautunut mihin vaan, jos tarve on. Onko jotain ns. kevyitä apuja? Osasinko nyt kysyä oikeino_O
 
@Wintersun no kiva kun kysyit :)

Tosi mukava käynti, vaikka ilman miestä olinkin. Minut ultrattiin ja kaikki näyttäisi kuulemma oikein suotuisalta raskautta varten. Kohdussa hyvät vahvat seinämät, ja munasarjoissa runsaasti munarakkuloita mitä nuorella ihmisellä kuulemma kuuluukin. Kun on aikaisempia raskauksia saman miehen kanssa ( kohdunulkoinen 2015 ja keskenmeno 2017 ) kun ei olla edes yritetty niin veikkasivat että on ollut vain huonoa tuuria.

Koska minusta ei labra, eikä ultra löytänyt mitään, niin mies menee sperma-analyysiin, mutta uskoivat että sekin kunnossa koska aikaisempia raskauksia on ollut.

Saan yhden kierron yrittää vielä ihan luomuna, ja sitten tammikuun lopussa aloitan "munasolujen kypsytyshoidon" letrozol accordin avulla.

Sanottiin myös, että voisin laihduttaa 5kg ( tää on niin done and done !! ) Ja mies lopettaa nuuskaamisen ( tää oli paras osa käyntiä :D ).

Ihan hyvällä mielellä siis ainakin tässä kohtaa. Sanoivat olevansa todella optimistia suhteemme, ja sanoivat että ollaan harvinainen pariskunta heidän hoidoissaan, kun selkeää vikaa ei ole ja onnistumisia on takana.

Ei edes haitannut että lääkäri oli myöhässä 1h 45min :D
 
@Wintersun Kiitos. Lääkäri määräsi kolmeksi kuukaudeksi Letrozol-kuurin kierron 3.-7. päivinä, miehelle siemennesteanalyysin ja teki lähetteen julkisen puolen lapsettomuuspolille. Jännä kyllä, että eka ultraus on vasta kolmen kuukauden päästä eli viimeisen Letrozol-kuurin jälkeen. :cautious: Saan aloittaa kuurin sopivasti jo huomenna, kun on kp 3. Toivottavasti tuosta Letrozol-kuurista on nyt apua.

Onnittelut @muropaketti plussasta. Toivottavasti vahvistuu. (y) Pahoittelut uuteen kiertoon joutuneille!
 
  • Tykkää
Reactions: muropaketti
Pahoittelut @MatildaJ :(

@Sennay toivottavasti letrot auttaa! :)

@Ilonetsijä en tiedä tarkotitko ns. kotikonsteja mutta meille klinikalta suosittelivat joka toinen päivä -talletuksia ympäri kierron, jottei olisi liikaa kuolleita simppoja. Ja vitamiineja kehuivat myös, miehille on erilaisia tarjolla. Ja sitten jos miehen tuloksissa on jotain vikaa niin lääkitys :) hienoa että kaikki kunnossa sinulla (y)

@haaveilija92 hyvä että kaikki kunnossa ja oli odottamisen arvoinen käynti :)
 
Onnea plussista, niitä on kiva nähdä!

@Wintersun Hyvä merkki varmaan kun voi odottaa. Huomenna taas lisää tietoa, tsemppiä!

Hyvä kun jäi positiivinen kokemus tuolta käynniltä vaikka oli niin paljon myöhässä @haaveilija92

Täällä ehkä ovistesti olikin nyt vähän vahventunut ja limat vaikuttavat myös siltä, että ovis on lähentymässä. Ehkä meillä onkin vielä toivoa tässä kierrossa! Nostaa vähän toiveita.
 
  • Tykkää
Reactions: muropaketti
@Miina- Toivottavasti.

@Rimaleli ja @haaveilija92 Ihmettelen kyllä tosiaan, että miksei muka tarvitse ultrata jo ekan kuurin jälkeen. Löysin nimittäin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ohjeen liittyen Letroihin ja siinä selkeästi sanotaan, että ultrataan kierron 10. - 12. päivä. Toki kyseinen lääkäri ei kuulemma ole erikoistunut lapsettomuuteen. Tämä oli neuvolatädin selitys, kun kysyin, että miksi ei heti määrännyt letroja, vaikka oli tiedossa, että en ovuloi ollenkaan. :unsure:
 
@Wintersun ja @Miina- jep meillä miehellä nyt monivitamiinit käytössä ja hän haluaa kofeiinia vähentää kun sanoin et voi jotain vaikuttaa, samoin minä oon vähentänyt. Miestä koitan lohduttaa et ei meissä kummassakaan oon välttisti mitään sen suurempaa vikaa, vaikka nyt kestääkin tulla raskaaks. Mut hänen aiemmat lapset on kuulemma saanut alun tosi nopeesti, joten nyt hän harmistuu kun kestää. Ja me naiset muka hätähousuja :whistle::ROFLMAO:
 
@haaveilija92 @Sennay onko siis niin, että.jos letrot otetaan käyttöön, niin ekalla kierrolla pitää ovulaation aikoihin juuri ultrata, sekö varmistaa, että onko apua/turvallista? Kiinnostaa, koska minullekin annettiin kokeiluun letrot nyt seuraavaan kiertoon yksityiseltä, mutta käski kyllä varata ajan oviksen tienoille. En nyt tosin osaa päättää, haluanko vielä.niitä kokeilla, koska ei ole varmuutta ovuloinko vai en. Testien mukaan joo mut just nyt kun kävin ultrassa viime pe, olikin liian pieni follikkeli vasta. Noh, se saatto nyt vaan johtua flunssasta. Ovistikut alkoi vahvistumaan ja eilen oli plussaksi luettava, ei tosin niin vahva kun yleensä, en nyt ole tästä kierrosta toiveikas yhtäään..o_O Minkä vuoksi saitte letrot?
 
@haaveilija92 @Sennay onko siis niin, että.jos letrot otetaan käyttöön, niin ekalla kierrolla pitää ovulaation aikoihin juuri ultrata, sekö varmistaa, että onko apua/turvallista? Kiinnostaa, koska minullekin annettiin kokeiluun letrot nyt seuraavaan kiertoon yksityiseltä, mutta käski kyllä varata ajan oviksen tienoille. En nyt tosin osaa päättää, haluanko vielä.niitä kokeilla, koska ei ole varmuutta ovuloinko vai en. Testien mukaan joo mut just nyt kun kävin ultrassa viime pe, olikin liian pieni follikkeli vasta. Noh, se saatto nyt vaan johtua flunssasta. Ovistikut alkoi vahvistumaan ja eilen oli plussaksi luettava, ei tosin niin vahva kun yleensä, en nyt ole tästä kierrosta toiveikas yhtäään..o_O Minkä vuoksi saitte letrot?
Mulle määrättiin ovuloimattomuuden vuoksi. Se ultraus sen vuoksi, että nähdään, onko annostus ollut riittävä ts. onko saanut munasolun kypsymisen aikaan ja montako munasolua kypsyy. 1-2 saisi vain kypsyä, koska on olemassa monikkoraskauden riski. Tietty myös siksi, että seksi tai mahdollinen inseminaatio tulisi ajoitettua oikein. Alla olevan linkin takaa löytyy hyvä selvitys.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.ksshp.fi/fi-FI/Potilaalle/Potilasohjeet/Letrozolhoito_munarakkulan_kypsytyshoito(55358)&ved=2ahUKEwiat43cn6rfAhXwkosKHU15CkQQFjAJegQIAhAB&usg=AOvVaw3uTQYgM1s4wYbwETA0KubF
 
  • Tykkää
Reactions: chili_
TOIVEENA VAUVA 2019

19.12.2018

Nimi ★ Kiertopäivä ★ yk/ya

Tupsahus.................kp 77/50..............ya 3/17
Kuuutti.....................kp 63/27..............ya 5/18
Emerentia................kp 44/xx...............yk 10
Missukkaliini............kp 44/30..............yk/IVF/2
Toiveikas92.............kp 37/xx...............yk 10
Haavejuttu..............kp 33/31...............yk 4
Toivojatintti..............kp 30/35...............yk ?
Lillium......................kp 28/26-28.........yk 8
Li88.........................kp 27/28..............yk 6
Vauvameille.............kp 26/28..............yk 20
Janskusdff...............kp 25/28..............yk ?
Miina-......................kp 23/26-27.........yk 10
Mimmik...................kp 22/28-32.........ya 9/18
W.we.......................kp 22/25..............ya 11/15
Hitvetti.....................kp 22/xx..............yk 2
Suspi.......................kp 22/32..............yk 3
Bubble92................kp 21/27...............yk 6
Tiana44...................kp 21/26-28.........yk 5
Alfred.j.kwak...........kp 21/28-30.........yk 1
Quinque..................kp 20/28-30.........yk 1
Chili_.......................kp 20/28-29.........yk 6
Pioni85....................kp 20/27-30.........yk 6
Laima......................kp 20/28..............yk 6
Empuska.................kp 20/28..............yk 1
Veeja.......................kp 19/36?............yk 3
Beibihaaveilija.........kp 19/30-31.........yk 5
Rosemarie...............kp 17/xx..............ya 6/18
Santrana..................kp 17/21-26.........yk 3
Maicy.......................kp 16/26-28.........yk 2
Sucrine....................kp 15/xx...............yk 8
Vuuti........................kp 14/28-32.........ya 2/17
Rimaleli...................kp 13/30...............ya 7/16
StellaMom...............kp 12/32...............yk 6
Peanut_butter..........kp 11/27-32.........yk 5
Saippuakupli...........kp 10/30...............yk 7
Ilonetsijä..................kp 9/30................yk 8
Neltsuliini.................kp 8/27................ya 5/16
Persikka123.............kp 5/28-30..........ya 5/17
MatildaJ...................kp 5/26................yk 7
Hemppanen.............kp 3/29................yk 10
Sennay.....................kp 3/27-?.............ya 5/18
Minic........................kp 2/30................yk 3
~Madre~..................kp 1/27-30...........yk 4

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:
Li88.........................dpo 13
Lillium......................dpo 13
Janskusdff...............dpo 12
Miina-......................dpo 9
Hitvetti.....................dpo 9
W.we.......................dpo 8
Laima......................dpo 4
Tiana44...................dpo 3
Beibihaaveilija.........dpo 2
Chili_.......................dpo -1

Taustalla:
Kiemura, Päppyrä, Ensikatse,
Emppuelkku, Pilvinentaivas, ALLEIGRA,
Midoo, tätimoonika, Momon,
Opiaattina, BlenQ, Lunart, Jeyz84,
Vanilla88, KaikkiPojatJaTytöt, Pihlaja87,
Aanskuh, Helinä87, Jonxu, LaTiLa,
Saltsu_, Minimali, Mustikka89,
Kissanainen87, Heybaby, Tiutau13,
Nelly31, Tylleröinen_21, VauvaHaaveilija89,
Dallu, Naissoturi, Raja, Rosmariini86,
 
Viimeksi muokattu:
PLUSSANNEET:


Huhtikuu 2018:
Nemmiina (yk 3), Lilmi89 (yk 1), Not Alone (ya 1/18), Lilja<3 (yk 7), DiiDii (IUI), kettuperhe (yk 8, IVF), Abby87 (yk 11), Kertsi (yk 1), Eppis27 (yk 1), Noups (yk 7)

Toukokuu 2018:
Nelliida (yk 10), Toiveikas89 (yk 4), Yemi (yk 1), miniminimini (ya 7/17), katie89, KKaisuli (yk 2), Talvilintu (yk 1), aronoele (yk 1), RUSKA82 (yk 1), SandraB (yk 7)

Kesäkuu 2018:
rust (yk 8), scoc (yk 2), lilia88 (yk 5), Paupiu, jemppu123, Keppihevonen4, kuus+1 (yk 7), Lilja<3 (ya 11/17), Johannaa (yk 2), Alia (yk 2), Jankesof (yk 3), Persikka 123 (yk 13), Lilje (yk 4)

Heinäkuu 2018:
Helmi30 (yk 5), Vilmalotta (yk 3), Önnö (yk 2), Yoona (yk 3), Tiukunen1982 (yk 5), Hmami (yk 1), Sindalinda (yk 1), Sasusa,
Maloon (yk 1), Janet88 (yk 10),
Naturamama (yk 1), kolava (yk 3), minimiiS (yk 3)

Elokuu 2018:
MannaL (yk 4), EeEeVee (yk1), rubikinkuutio (yk 2), Mansikka19 (yk 4), sucrine (yk 6), Toiveli (yk 13), Tillukkainen (yk 11)

Syyskuu 2018:

Sofi86 (yk 9), Sanzu85, Janski26 (yk 3), Tiinaliina1

Lokakuu 2018:

Maya123 (yk 1), Maris39, Ngale (yk 13), Poreilevalimu (yk 5), iK (ya 5/18), Pillipöllö (ya 8/18)

Marraskuu 2018:

Papupata12 (yk 3), Lllariel (yk 3), Sarianne81 (yk 2), Me-Mi (yk 1), Marlen, Kindermaxi (yk 2), Alviita (yk 2), Annanna (yk 3), Appelsiiniomena (yk 11), Luumupuu_ (yk 5), Alinah92 (ya 2/16), Neilikkaruusu (yk 2), Siltsu (yk 5)

Joulukuu 2018:

1986/13, Pandanen (yk 1), Emppu-93 (yk 3), Kathii (ya 8/18), Cara-mel (yk 4), Muropaketti
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä