.

@haaveilija92 Toi on varmasti miehen kannalta kivempi vaihtoehto hoitaa hommat kotona ja viedä satsi labraan jos vaan aikaraja antaa myöden:whistle:
Kylhän me naisetkin joudutaan siellä sun täällä levittelemään mut voin kuvitella et saattaa miehelle tilanteessa tulla vähän paineita:p

Mä ajattelin mieheltä kysyä riittäiskö panokset puuhailla joka päivä,sitä ei olla vielä kokeiltukaan,josko sillä sais tulosta aikaiseksi;)
 
@Sanzu85 Pahoittelut :( Tsemppiä uuteen yritykseen <3

@Neltsuliini Munkin mielestä kuulostaa hormonaaliselta, joten sinuna menisin pyytämään gynekologilta arviota ja verikokeita. Saisi ainakin selkoa asiaan ja korjausta tilanteeseen, jos sille on tarvetta :) Mulla itellä oli vielä viisi vuotta synnytyksen jälkeen pari sellaista kiertoa, että valui maitomaista eritettä molemmista rinnoista ihan lähes koko kierron. Sillon en yrittänyt raskautta, niin en hoppuillut asian kanssa vaan päätin seurata mihin se siitä kehittyy. Loppui sitten yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin. Liitin sen sitten vain johonkin hormoniheittelyihin, kun tuohon aikaan oli muutenkin jonkin aikaa epäsäännöllisempiä kiertoja kuin tavallisesti.
 
  • Tykkää
Reactions: Neltsuliini
Kaikenlaista ne miehetkin kyllä voi joutua käymään läpi näissä vauvahommissa :giggle: Eikä varmaan kovin moni mies oo semmosta vaihtoehtoa osannut ottaa etukäteen huomioon, niin voi siinä mielessä tulla vähän yllättäen :LOL:
 
Viimeksi muokattu:
Nyt dpo 6 ja sain näinkin selkeen viivan ovistestiin. @Miina- innoittamana halusin testailla ajoissa:LOL:
Viime kierto oli kumminki jo 28pv. Saa nähdä mikä kp se plussa sitten tulee20190114_123621.jpg .
Ennen tällänen tullut ehkä kp12-13(n)
Millä kp muilla näyttäisi suurinpiirtein tältä?
 
Tänään närästi niin voimakkaasti että tuli pieni oksennus, pieni ajatus heräs et jospa sittenkin.

Raskaustesti kuitenkin nega. Nyt siis kp27 ja tiputtelu alkaa yleensä 28/29 ja kuukautiset 29/30.

Paljon lukenut letroista hyvää, niin odotan oikee että vuoto alkaisi (y)
 

Yhteistyössä