.

Kävin vessassa äsken ja kyllä siellä alkaa ihan punaista tulla nyt! Ei taida tarvita mitään testejä tänään tai huomenna!
 
Mulle voi siis päivittää kp 1/28. Ei tässä voi muutakaan uskoa, ihan perus menkkaolot. Plösö olo ja kipuja. Onneksi pääsee tosiaan kotiin köllii sohvalle jäätelöpurkin kanssa. Innostun varmaan reilun viikon kuluttua taas oviksesta.
 
@StellaMom @Beibihaaveilija

Meillä ei varsinaisesti ole seksistäpulaa, vaan mielellään touhuillaan mutta jotenkin sitä yrittää miettiä päivät niin että siemeneneste olisi mahdollissiman laadukasta ( siittiöitä olisi ehtinyt kertyä tarpeeksi ).
Lääkärikin eilen sanoi, että missään nimessä ei päivittäin ( parista peräkkäisestä päivästä kuulemma ei haittaa ) saati sitten pari kertaa päivässä.

Testaan uudemman kerran ilalla, mutta eiköhän se peitto heilu tänään :D
Näitä samoja ohjeita tuli meille lapsettomuusklinikalta, miehellä todettu heikentynyt laatu. Aiemmat kierrot on menty käyttäen satunnaisia lepopäiviä mutta tässä kierrossa aattelin että ihan sama, tuskin menetetään mitään. 4 päivää peräkkäin pupuiltiin ensimmäistä kertaa ikinä ja tadaa :barefoot::D ehkä osuutta sillä et luovutin ja lopetin yrittämisen ;) tsemppiä ja tärppionnea sinne! (y)
 


Naiset, auttakaa! :cry::eek::oops:
Ihan testiajalla, tyyliin 3min uiton jälkeen. Voiko tää olla ihan joku valeviiva tai viivanpaikka tai joku muu oksetus? Kädet tärisee ja itku on ihan kurkussa. Olin alkamassa syömään muttei pysty ees syömään.
 


Tässä se on nyt suhteellisen kuivana. Se on livenä ihan punainen, ihan oikeesti on! Miksei se näy kuvassa, se punainen väri, näkyykö. Mie sekoan tällä sekunnilla, miten tää voi olla mahdollista, tai tiedänhän mie että miten ihmiset lisääntyy mutta silti, miten tää on mahdollista!! Onko tää ees totta!!
 
@KirJoh89 hmm, oon aina rsfu skeptinen mutta toi olis jo törkeyden huippu !! (y)

Oliko kuvaa kuivana?

Onko muuten syy että talletelleet monta kertaa päivässä? Himojen puolesta oikein hyvä ja sallittua mutta vauvahaaveiden suhteen ei kannattaisi niin usein
Joo, halujen kanssa samaa tahtia . Pitää vaa joskus malttaa pitää paremmin taukoa . Tiedossa tosiaan, että laadun puolesta kannattaisi pitää välipäiviä
 
@empuska no on kyllä aika selvä peli tässä kohtaan, tarrasukkia vaan hemmetisti !! :) Mikä kp sulla oli meneillään?
Onko, kunpa olisi! :love: Miun on pakko kertoa kohta miehelle, en voi pitää tälläisiä asioita salassa, ei miulla oo sellaisia kykyjä! :LOL:

Tänään on 29/28, oviksesta ja dposta ei mitään tietoa. :whistle: Miulla ei ole mitään oireita, ei mitään, siksi mietinkin voiko tää olla mahdollista!
 
@KirJoh89 no johan on taas viiva rfsu:lla! Toivotaan että näyttää oikeaa, hae joku muu testi! Mikä kp/dpo sulla nyt on?
Muoks. Ymmärsinkö oikein et sun menkat on siis alkanut 24.1? Et nyt olis kp 5?

@Irene_4 Pahoittelut:unsure:
@Wintersun talletellaan usein myös menkkojen aikaan, tai ensimmäiseen 24 tuntiin vuodon alusta ei, mutta sen jälkeen annetaan mennä. Viimeisimmät menkkavuodot alkoi tosiaan 24.1, menkat kestää yleensä n. 3 vrk. En oo laskenu noita päiviä menkkojen jälkeen, enkä funtsaillut ovulaatiota. Meillä mennään nyt toistaiseksi sillä meiningillä, jos lähtee pieni elämä alkuun, niin otetaan se ehdottomasti vastaan. Muuten ollaan ajateltu, että jos ei ole kesäkuuhun mennessä tärpännyt, sitten otetaan hieman kalenteria mukaan ja asetetaan tallettelut ovulaation tienoille.
 

Yhteistyössä