3-kymppiset ensikertalaiset vol.11 <3

Janna83, tervetuloa joukkoon! :) Toivottavasti alatte pian yrittämään. On tuo yrityksen alkuaika kyllä tosi jännittävää aikaa! :)
Sonara, voisitkohan sä kysyä jostain et oisko teidän mahdollista päästä oman kunnan kautta varhaisultraan, kun nyt poli on kiinni? Säästäishän siinä jokusen pennin kuitenkin, kun ei tarvis yksityiselle mennä. :)
 
Täytyy sitä kysellä kun neuvolaan soittaa, että josko pääsisin jotakin muuta kautta ultraan. Tietty siinä kohti kun klinikka aukeaa 25.7 niin on vkot 7+5, ettei se nyt myöhäistä oo silloinkaan jos vaan aikaa heti löytävät. Mutta siellä varmaan sillon aika ruuhkaa ja hoitojen kannalta kriittisempiäkin ultrattavia ruuhkaksi. Ja maltanko odottaa, kun oli ajateltu, että isovanhemmille vois varhaisultran jälkeen kertoa jos kaikki kunnossa.:love: Muille sitten vasta myöhemmin :giggle:

Millonkas Mustikk4 sulla oli laskettu aika? Onko olot yhtään helpottanut?:sick:(y)
 
Joo ihan totta, voi olla ruuhkaisaa siellä polilla sillon, kun se aukeaa. Mä olin Sonara niin jännittynyt sitä ultran kutsua odotellessa, että sanoin miehelle, että jos se aika menee kovinkin myöhään, niin mennään yksityiselle ensin. :LOL: Mutta tulihan se sitten ja aika nopeasti tässä on aika mennyt loppujen lopuksi. :D Tänään on 6+4 ja ultra on 7+0. Muutama päivä enää. :) LA on menkoista laskettuna 1.3. Olot on ehkä inasen helpottaneet rannekkeitten avulla, ei ole ehkä ihan niin pahasti etova olo koko ajan. Aamut menee silti pää pöntössä puoleen päivään asti ja päivisin oon sitten pystynyt syömään ja juomaan jotenkuten. Illalla on huonoa oloa sitten taas ollut. Mutta enää en oo öisin oksentanut *koputtaa puuta* nyt kun on nää rannekkeet ollu käsissä. Mitään ruokaa ei vaan tee mieli, parhaiten saan alas paahtoleivän ja jugurtin sekä porkkanat. :LOL: Paino on laskenut pari kiloa, toivottavasti ei laskisi enempää.
 
Taustalta tervehdys.
Sonara ja mustikk4 paljon onnea! Tarrasukkia matkaan hurjasti molemmille ☺

Meidän vauvan teko haaveet koki kovan kolauksen lapsettomuus polilla. Tehtiin laparoskopia jossa todettiin erittäin vaikea endometrioosi ja se viimeinen munajohdin oli pakko poistaa. Käytännössä koko maha täynnä endoa ja todennäköisesti myös suoli avanne tulevaisuudessa edessä. Heti myös laitettiin procren lääkitys joka sammuttaa oman hormoni toiminnon ja aiheuttaa vaihdevuodet. Ja toisesta sairaudesta johtuen mulle ei voitu aloittaa siihe kuuluvaa tasoitus lääkettä joka hillitsi vaihdevuosi oireita ja suojasi osteoporoosilta. Syksyllä sitten ivf /ics. Ja kun me oltiin niin toiveissa että kesällä tärppää. .. hirveä kriisi mulle ollu kun yhtäkkiä onkin tilanteessa jossa luomu raskauden mahdollisuus on tasan nolla. ...

Myös kovin epäreilulta tuntuu että säästöt jotka oli tarkoitettu omakotitalo lainaa varten menee nyt lapsettomuus hoitoihin.

Ei lasta. Ei kotia.
Onneksi rakkaus joka pysyy rinnalla vaikka vika yksin minussa. Siirryn jossain vaiheessa tuonne lapsettomuus ketjuun. Onnea kaikille matkaan.
 
Evangelina pahoitteluni ikävistä uutisista. :cry: Vaikea ees kuvitella tilannettasi, mikä shokki se on ollut kuulla. Onneksi kuitenkin on nykyään hyvät hoidot, että raskaus on kuitenkin mahdollinen. Eikö kunnalliselle pääse hoitoon, ettei itse tarvitsisi hoitoa kustantaa? Pahoittelut etten nyt muista koko tilannettasi.

Soitin tänään neuvolaan ja sain nyt ensin ajan tk-lääkärille keskiviikolle, joka arvioi antaako maksusitoumusta alkuraskauden ultraan. Tämä hyvä, käyn siellä ensin ja sitten jos ei onnistu niin yksityiselle sitten. Ensimmäisen neuvolakäynti ajan sain 25.7 :love:

Sonara ja Mini 5+4 :barefoot:
 
Janna83, tervetuloa vaan joukkoon!

Evangelinan
tilanne kuulostaa kyllä kurjalta! En tiennytkään, että endometrioosi voi olla noin hurja :(.

Täällä alkaa taas olla oviksen odottelut käsillä. Tässä kierrossa mennään ilman greippimehua, ja helokkiöljyäkin on tullut otettua vähän miten sattuu, viis päivää ottamatta ja sitten taas jne.

Nyt kun ollaan Suomessa niin käytän tilaisuutta hyväkseni ja käyn täällä juttelemassa gynen kanssa, mitä mieltä on mm. tuosta tiputtelusta joka jatkuu progesteronista huolimatta. Käytiin myös miehen kanssa vähän keskustelua siitä, mihin asti ollaan valmiita menemään jos ei luomuna tule tulosta. Onneksi ollaan samoilla linjoilla, eli tarvittaessa yritetään sen verran mitä meidän omilla soluilla voidaan tehdä. Jos ei niillä onnistu, niin sitten jäädään ilman.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään kävin lääkärissä ja sain palvelusetelin ar-ultraan. Aikaa ei ollut helppo saada, mutta lopulta lykästi ja ensi vkon perjantaina olisi aika. Silloin viikot 7+1 Odottavan aika on pitkä :rolleyes:
 
Oliko Mustik4lla ultra tänään? Tuuthan heti kertomaan tänne kuulumiset! :love::love::love:
 
Evangelina, ikävää, että saitte huonoja uutisia! :cry: Mutta kuten Sonarakin sanoi, onneksi on hoidot, joilla voitte saada pienen alulle. Voimia paljon syksyyn ja tuleviin hoitoihin! Toivottavasti pystytte nauttimaan vähän kesästä kuitenkin. Kannattaa kyllä tutustua noihin lapsettomuuspuolen keskusteluihin niistä voi saada hyvin vertaistukea. <3

Lallastiina, tuuhan sitten kertomaan mitä lääkärissä sanottiin, toivottavasti saat sieltä apuja tilanteeseen. :)

Sonara hyvä kun sait sen palvelusetelin, nyt sitten reilu viikko jännäämistä edessä. :love::)

Tänään oli ultra ja siellä se vauvanalku möllötti ja kaikki oli hyvin. :love::love: Sydän löi, kuultiin sydänäänetkin. Kyllä se niin jännittävää oli kavuta siihen tuoliin ja odottaa näkyykö pieni siellä. Tähän asti oli tottunut katselemaan ruudulta munasarjoja ja kohtua, nyt siellä oli vihdoinkin muutakin. :love: Vastasi viikkoja 7+2 eli la siirtyy helmikuun puolelle siitä mitä menkoista laskettuna olisi ollut. Ajattelinkin, että näin varmaan käy, kun hedelmöitysajankohta oli tarkkaan tiedossa.
Munasarjat olivat suurehkot edelleen ja vatsaontelossa oli nestettä vieläkin. Kuuluu kuulemma asiaan hoidon jälkeen.
Aika tuntuu vielä tosi pitkältä sinne 12 viikolle, hiljaa vaan nyt mentävä eteenpäin päivä kerrallaan. :)

Haluaisiko joku alkaa listanpäivittäjäksi? :) Se on ihan helppo juttu. Aiemmasta päivityksestä klikataan vain "vastaa" ja sitten muutetaan siihen päivämäärä ja kiertopäivät. :) Voin sitä päivitellä siihen asti, kunnes seuraava haluaa ottaa pestin vastaan. Kahdestaankin sitä on kätevä päivittää, kuten aiemmin Tilulilun kanssa tehtiin. :)
 
Viimeksi muokattu:
Ihania uutisia Mustikk4! Paljon onnea odotukseen (y) Perässä tullaan :rolleyes:
 
Kiva lukea teidän plussanneiden kuulumisia! Toivottavasti me muut tullaan pian perässä!

Pitäisköhän mun ottaa se listanpäivitys kontolleni, se näyttää parantavan plussaamismahiksia :p.

Täällä jo melkein ovisplussa, illalla vielä uusi testi.
Gynekäynti eilen jäi keskustelukäynniksi. Ei oo paljon järkeä aloittaa täällä tutkimuksia jos parin viikon päästä ollaan taas ulkomailla, ja mun sisukset on kuitenkin ultrattu ym. vasta muutama kuukausi sitten. Saatiin vähän vinkkiä siitä, miten edetä. Ihan ekana pitäisi tutkituttaa miehen simpat ja siitä sitten eteenpäin. Niin kuin vähän epäilinkin, progesteronilisästä ei ilman hormonitason testejä ja raskauden alkamisen varmistamista ole oikein mitään hyötyä, tosin ei haittaakaan.
 
15.7


Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Lallastiina..........34v......kp 12/30.......................yk 10....................luget
Keinuilija............32v......kp 32/30.....................yk 19....................luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget/lutinus, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol, b=bemfola, or=orgalutran

Taustalla:
Daniella, Blackcat, Sekopuolinen, Kicumisu, Iitukka81, Evangelina, Millimolli85, Miu84, Pikkumyy0285, janna83

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v...........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2...............21.2.
Lennis.................29v.......yk3...............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4................3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010..........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2................11.4.
Metsäläinen.........................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4...............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1................23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1...............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2...............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2.................14.5.
Norna.............................yk 4/5.............5/15
Rockwell...............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7................18.6.
Lili85...................30v......yk2................13.7.
Fiidu...................34v.......yk3................23.7.
Lillans.................37v.......yk2................23.7.
Vilijonkka_ ..........32 v....ya 2012 ..........20.8 1. IVF/2.PAS...km
MamaBoo.............31v.......yk9...............22.8 km
Hupikonna............32v.......yk 3..............17.10.
Pioni84................31v.......ya 6/2014.......20.10.
Pumpulipallero......29v........yk 4…...........29.10.
Emilno..................32v........yk 1..............7.11.
Tiikeriankka.........30v.........yk 2.............15.11.
Infinity..................36v........yk 3...............3.12.
Tilulilu...................34v........yk 21............17.12. 3. inseminaatio
Lennis...................30v........yk 11.............23.12.

Plussanneet 2016:

PikkuPöllö..........32v...........yk 7.................23.1
Sekopuolinen.............................................22.3
Lillans.................37v.........yk2(13).............3.
Särki...................31v.........yk 1...................29.4
Sonara................37v.........yk11.................31.5 (biokemiallinen)
Piinamiina...........34v.........yk3...................28.5
Mustikk4.............28v.........yk19.................21.6 1.IVF/tuoresiirto
Sonara................37v.........yk12.................29.6

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.***

Meniköhän oikein...
 
Viimeksi muokattu:
Hei vaan kaikille pitkästä aikaa!

Ihanaa kun listalla olevat nimet käyneet vähiin ja niin moni onnellinen plussannut pitkänkin odotuksen jälkeen.

Miut varmaan voi ottaa pois tuolta taustailijoista, vaikka viikottain olenkin käynyt lukemassa. Omista oloistaan ei ole vaan viitsinyt avautua, itse odottajana ja muut kärsivällisesti sitä plussaa vasta odottaen.
Viikkoja on tänään kuitenkin 33+0, meilläkin tänne asti päästy keskenmenon ja vuoden yrittämisen jälkeen. Vauva varmaan tulee syntymään enne laskettua aikaa, ainakin kaikki supistukset ja muut siltä antaa vaikuttaa. Kaikki on kuitenkin jo lähes valmista uudelle tulokkaalle.

Toivon niin tarrasukkia kaikille alkuajan odottajille! Ja sitä plussaa muille! :love:
 
Lennis (ja Tilulilu) poistettu taustailijoista, ja olettehan te kuitenkin tuossa plussanneiden listassa! Teillä alkaakin olla jo jännät paikat (y)!

Mähän harrastan tässä nyt melkein yksinpuhelua, kun lista on käynyt niin lyhyeksi!

Täällä on nyt ovishämmennys päällä...
Tässä kierrossa on ollut käytössä uudet PC:n ovistestit (One Stepin sijaan), eikä ne ole missään vaiheessa näyttäneet plussaa, aika vahvaa viivaa kylläkin. Eilen ja tänään aamulla oli mielestäni vahvimmat. Eilen teinkin kolme testiä, kun oletin aamutestin perusteella, että illalla näyttäisi plussaa. Ne kaksi iltatestiä tein vajaan 2 h pidätyksellä ja olivat sitten hitusen haaleampia.
No, hämmennys johtuu siis siitä, että tänä aamuna kp 13 näyttäis lämmöt olevan jo nousussa - voishan se vaan olla satunnainen heitto, mutta kun valkkarikin on muuttunut jo voidemaiseksi... o_O Eilen illalla leffaa katsoessa tuntui vähän kipua oikeassa munasarjassa.
Onkohan nyt vaan kroppa sekaisin, vai suhahtiko LH-huippu tällä kertaa ohi niin nopeasti, etten ehtinyt bongata sitä edes kahdella testillä päivässä, ja itse oviskin sattui vielä osumaan samalle päivälle kuin plussatesti?:confused:
Onneksi paneloitiin ennakoivasti kp 9 ja sitten vielä eilen, muuten olis tää kierto mennyt ihan harakoille :rolleyes:.
 
Toivottavasti Lallastiina uusia kirjottelijoita tulisi, niin olisi enemmän keskustelua. :) Mun mielestä tämä on ainakin ollut tosi kiva keskustelu ja on ollut tosi kiva vaihtaa kuulumisia ja purkaa ajatuksia kaikkien kanssa. :) Hyvin sujui sulta listanpäivitys. :)
Se siemennestenäyte on ainakin kätevä tehdä ennen tutkimuksia, ihan yksityiselle klinikalle voi vaan varata ajan ja mennä. Lallastiina koska te aloitittekaan yrityksen? Toivotaan, että plussa tulisi kuitenkin vielä luomusti, ettei mihinkään hoitoihin tarvisi mennä. <3 En osaa noihin ovistesteihin sanoa oikein mitään, kun itse en missään vaiheessa kovinkaan säännöllisesti tikutellut.

Kiva oli kuulla Lennis sun kuulumisia. :) Onnea loppuraskauteen! :love: Se on ihan totta, että täällä ei oikein kauheasti viitsi omia juttuja puhella, kun eihän niitä ole plussaa odottaessa kiva lukea. :unsure: Mutta näin aluksi olen vähän kuulumisia kertonut, kun on niin alussa vasta, enkä mihinkään plussanneiden ketjuihin ole tohtinut kirjoittaa. On myös ollut vaikea irtautua täältä ketjusta, kun täällä on niin kauan ollut. En minä taida vieläkään täysin uskoa olevani raskaana. Sitä on niin vaikea todeksi ymmärtää, kun plussaa odotti niin kauan ja olin jo puoliksi luopunut toivostakin, että se plussa meille tulisi.
 
Moikkamoi!

Lallastiina: Joo kyllä minut jo sopi taustailijoista poistaa. :) En kuitenkaan ole enää mukana keskusteluissa. Mutta luen tämän palstan joka päivä! Mulla on ollut tän sivun välilehti selaimessa auki nyt jo ainakin reilun vuoden, eli siitä asti kun aloitin aktiivisemman palstailun! En osaa tästäkään luopua.. Kuten Mustikk4kin sanoi, tää on ollut tosi kiva ketju tunteiden purkamiseen ja vertaistukeen. Vaikea päästää irti :)

Toivottavasti tosiaan saatte mukaan lisää kirjoittelijoita, niin ei tartte sun Lallastiina yksinpuhella :rolleyes: Ja toivotaan tietty sullekin sitä listanpäivittäjän plussaa!! Meillä Mustik4n kanssa siihen meni (aiempiin verrattuna) poikkeuksellisen kauan, mut jospa teillä se taika toimisi nopeammin :p

Niin ja ihanaa Mustikk4 kuulla, että teillä oli ultrassa kaikki niin kuin piti! :love:

Tilulilu 34+2
 
Mun puolesta saatte te plussanneetkin mielellään kertoilla kuulumisia täällä! Musta on ihan kiva tietää, mitä voi olla odotettavissa, jos joskus se plussa testiin pärähtää :). Vaikka ymmärtäähän senkin, että pitkään yrittäneille voi olla kova paikka lukea odottajien juttuja.
 
Iltaa! Täällä yksi pelonsekaisin tuntein kuumeileva. Kp 23/28, yk 1.
On tää vaan niin jännittävää aikaa, ei oikein edes tiedä mitä ajatella. Mieliala heittelee laidasta laitaan, varmaankin pms, mutta silti pieni toivonkipinä kuitenkin. :unsure:
 
Reirei, samassa veneessä täällä kaikki ollaan!

Nyt kun lopulta päätettiin aloittaa yrittään, niin ei jaksais olla enää kärsivällinen yhtään pidempään :D. Hirveä jännitys päällä ollut koko kuun (nyt menossa kp 30/28-29, yk 1). Ei mitään oireita mihinkään suuntaan, ja tunnistan sun samat sekavat tunteet, ei oikein edes uskalla toivoa ettei pety! Tsemppiä sinnekin!
 
  • Tykkää
Reactions: Reirei85
Ei ainakaan vielä aamulla merkkiä menkkojen alkamisesta (olisi kp 31/ 28-29) .

Reirei, päätin aiemmin että tänään (2 päivää myöhässä) ekan kerran saisin testata. Nyt olen vaan maalla, enkä tutulta kyläkauppiaalta kehtaa alkaa kysellä raskaustestiä..
 
Samaa mieltä, kun Tilulilu eli pikaista listanpäivittäjänplussaa toivotaan Lallastiinalle! :):):)

Kiitos vielä Tilulilu, nyt täällä jännitetään nt-ultraa. Siihen on vielä reilut kolmisen viikkoa, kyllä tuntuu niin pitkältä ajalta eli ei tuo pitkä yritysaika parantanut mun malttiakaan nähtävästi yhtään. :LOL::ROFLMAO:

Reirei85, tuo yritysaika on kyllä niin jännittävää aikaa, että musta tuntui, että mulla heitteli mielialat ihan jo pelkästään sen yrityksen takia. :LOL: Sitä kuulostelee ja tarkkailee itseään niin tarkkaan ja kun plussaa tosi paljon toivoo, niin tunteet on niin pinnassa ja herkillä. :)
 

Yhteistyössä