*** 3-kymppiset ensikertalaiset, vol. 8 ***

Tervehdys taas pitkästä aikaa!

Onnea Sopla ja Nuinnikkaa plussata :flower:

Ja :hug: tädin kohdanneille.

Tatja todella harmi kun plussaa ei tullutkaan vaikka ovis löytyi ja kierto on lyhentynyt. Hienoa joka tapauksessa, että metuista on ollut kiertoon apua.

Wandalle ja SL:lle tsemppiä hoidoissa.

Tervetuloa myös minun puolestani uusille!

Kirpukan kysymys pahimmasta epätoivosta osui kyllä täällä ihan nappiin. Täällä usko ja toivo elävän vauvan saamisesta on tällä hetkellä minulla lähes täysin menetetty. Hetkittäin käy mielessä, etten enää edes halua lasta ja pahinta mitä voisi tapahtua on tulla raskaaksi. Kuitenkaan en ole valmis vielä ottamaan mitään ehkäisyä käyttöön. Kai kysymys on surutyöstä keskenmenojen jälkeen, mutta välillä omat ajatukset tuntuvat itsestäkin oudoilta ja pelottavilta. Nyt ei ollut edes minkäänlaista mielenkiintoa tikuttaa ovista, mutta bongasiin sen limoista ja varmistin tikuilla.

Toisaalta sitten taas, kun ovis oli nyt viikonloppuna, on todella varma olo, että plussa tulee testiin kahden viikon päästä. Jotenkin odottelen vaan kolmatta keskemenoa ja kunnon tutkimuksia. Miehen kanssa keskusteltiin kaunako yritystä jatketaan ja hänen mielestään jatketaan niin kauan kuin minä jaksan. Itse sanoin takarajaksi 4 km. Yrityksen aikana mies on selvästi alkanut toivomaan tosissaan lasta. Viikonloppuna kun aloin puhua adoptiosta ja sijaislapsiata niin hänkin kertoi miettineensä niitä. Aika samoilla linjoilla oltiin asiasta, ettei taida olla meidän juttu kumpikaan.

Vielä palatakseni tuohon pahimpaan epätoivoon. Voi olla, ettei epätoivo ole vieläkään pahimmillaan. Marraskuusta, jolloin eka km oli, ollaan nyt aika paljon syvemmällä, eikä takeita paremmasta kuitenkaan ole. Edelleen pelottaa jos joku tulee kysymään lasten hankkimisesta jotain saanko jonkin tason primitiivireagtion vai kykenenkö hallitsemaan itseni.

Muuta ON: Labroja siis otettiin huhtikuun puolessävälissä ja tuloksiakin on tullut. Kilpparit, sokerit ja kolesterolit oli ok samoin prolaktiini. Mutta LH:sta ja progesteronista lääkäri ei osannut sanoa muuta kuin, ettei osaa niitä tulkita ja otatti ne gynegologia varten. No kyselin lähetteen perään 1,5 vkoa sitten ja hän siihen totesi vaan, ettei hänellä ole nyt epirkiisejä sairaalasta, mutta jos niissä lukee ettei nyt tutkita niin hän ei tee lähetettä minnekään. Eli saan mennä yksityiselle. Papan osalta jäi vielä vastaukset siinä kohtaa saamatta.

Siitäkös sainkin itseni kunnon teiniangstiin lietsottua ja päätin lyödä hanskat tiskiin, kun ei kerran tähän maahan haluta uusia veromaksajia niin antaa sitten olla. Lääkärille en nyt sentään alkanut riehua. Yksityiselle menoon ei nyt oikeen olisi varaa, koska kesällä rahaa menee vähän turhan paljon isoon remottiin talossamme. Toisaalta pelkään myös ettei yksityiselläkään ketään kiinnosta asiamme vaan se miten siitä otetaan mahdollisimman paljon rahaa irti.

Tänään kyselin sitten papa-vastauksen perään ja lääkäri sanoi terkkarin kanssa suunnitelleensa ottavansa minun paperit mukaan koulutukseen, johon on menossa lähipäivinä, josko saisi siellä konsultoitua asiaani. Asia sopi minulle paremmin kuin hyvin, joten nyt sitten odotellaan mitä seuraavaksi tapahtuu.

Perinnehoitajani, jolla käyn kerran kuussa, halusi kokeilla vyöhyketerapiaa. Katsotaan olisiko siitä apua. Ovis ainakin tuli reilu viikko käynnin jälkeen.

Minulle voi siis päivittää Sakara.............35v........kp 39/34-100.........yv 1,5.....(2km) DPO3
 
Tervetuloa uusille ja hurjasti onnea Nuinnikkaalle :heart: mahtavaa että plussalista pitenee :)

Täällä alkoi menkat tänään eli kp1. Yrityskierrot voi olla varmasti taas samat kun yritystä ei työmatkan takia ollut yhtään.

Kävin äsken myös mut leikkaavan lääkärin puheilla ja leikkauspäiväkin lyötiin lukkoon. Hän siinä sitten ultrasi ja kyllä se diagnoosiksi papereihin laitettiin laajentunut munanjohdin eikä kysta, joten sen suhteen alkaa toivo olla mennyt, että sieltä takaisin tullaan munajohtimet tallessa.Vaikka ne muodostelmat mitä ultrassa näkyy on vasemmalla puolella enemmän niin lääkärin mukaan hyvin epätodennäköistä, että jos jotain laajentumia on, että koskisi vain toista munasarjaa.
Kieltämättä ei paljon huvittaisi töissä istua kun itkettää jo valmiiksi, mutta pakko kai nieleskellä ja alkaa vaan henkisesti valmistautua.

Tsemppiä kuitenkin kaikille meneillään oleviin tilanteisiin :)
 
Voi Mandala, voimahali sulle :hug:!!!!

Paljon onnea plussanneille! :flower:

Ei yhtään sellainen olo, että tämä eka inseminaatio olisi tärpännyt, malttamattomana eilen tein puhtaan negatestin herkällä testillä, tätiä siis odotellessa. Kevätflunssakin vielä kaiken kukkuraksi on iskenyt päälle, mieliala ei siis todellakaan ole katossa. Oon jo suunnitellut, että kun täti viikonloppuna kuitenkin kurvaa paikalle, niin maanantai-aamusta soittoa klinikalle ja pitäisi tiedustella jatkosuunnitelmista. Jotenkin enemmän ja enemmän ajatukset on itsellä suuntautuneet siihen, että ei meille lasta tule, vaikka nyt vasta suht alussa hoitoja ollaankin. Tuntuu, että se kemiallinen oli se ainoa mahdollisuus onnistua ja se ei onnistunut. Ja tuntuu että, kaikki raskaana olevat tuttavat toimivat kuin märkä rätti kasvoihin. Vähän siis kevätmatalapainetta ilmassa täällä...:( Eiköhän tästä taas nousta vielä uusia sotasuunnitelmia luomaan.

Tsemppiä muille kuumeilijoille ja lisää plussatuulia!
 
Kiitos myötäelämisestä :heart:

Sintille voin kertoa mitä leikkaava lääkäri sanoi. Eli ennen kuulemma niitä munanjohtimia on koetettu korjata vielä kun ivf-tekniikka ei ollut niin tunnettu/kehittynyt. Mutta nykyään kuulemma järjestään ainoa vaihtoehto poistaa ne kun ne korjaukset on ollut vähän sitä sun tätä teholtaan ja juuri koska ivf-onnistumiset on niin hyvät tms.

Kyllä tässä aika myllerryksessä ollut aivot tänään lääkärireissun jälkeen nyt kun diagnoosi siinä paperissa lukee. Onhan tässä kuulemma vielä pieni mahdollisuus, että olisikin kyse munasarjakystasta/kystista, mutta epätodennäköistä kuulemma. Ja parempi kai onkin surra etukäteen niin ei ole sitten ihan hajalla sairaslomalla kotona näitä juttuja miettimässä.
Alkaa vaan vahvistumaan enemmän ja enemmän mielessä se, että tässä kyllä taukoa tarvitaan lisää leikkauksen jälkeen ja yrittää viettää vaan mahtava kesä. Lähinnä koska en pysty mennä lukemaan ivf-ketjua täällä kaksplussalla ilman, että alkaa itkettää. Veikkaan, että ottaa aika paljon aikaa ennen kuin pystyy hyväksymään. Onneksi tiedän, että tämä palsta on olemassa josta aina saanut mahtavaa tukea, kiitos siitä kaikille ihanille :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Mandala, suuren suuri voimahali ja tsemppiä! :hug:

Tarkistakaahan kiertopäivänne allaolevasta listasta että menihän oikein. Voi tulla mokia kun on useamman päivän tauko päivityksissä ja pitää laskea pari päivää lisää lukuihin. :rolleyes:

Kirpukka, itselläni yksi vaikea aika oli siinä vajaan vuoden tienoilla, siihen tosin yhdistyi mieheni nihkeä ajoitushalu. Olisi kiva sanoa että vain silloin oli vaikea hetki, niitä kun valitettavasti tulee aina silloin tällöin, varsinkin kun tulee paljon vauvauutisia lähipiiristä menee mieli matalaksi. Välillä taas on todella kova tsemppi ja luotto päällä onnistumiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Keskiviikko 9.5.2012




Mandala............32v.......kp 1/23-35.............yk16
Tatja................35v........kp 3/35.................yk19..(metformiini)
Kirpukka...........36 v......kp 4/26-28.............yk 8
SL....................30v.......kp 8/27-48.............yk10 (Clomifen)
Saippo..............34v.......kp 9/35-50.............yk5
Avonlea............35v.......kp 11/27-29.............yk11
Syksy2010.........31v.......kp 17/28-41...........yk16
Wanda81...........31v.......kp 20/28-42...........yv2,5v..(pur+preg+luge) dpo6
Vissyliini............30v......kp 23/27-29(36)......yk5 dpo10
uusijännääjä......32v........kp 28/25-32...........yk3
pipsa79............32v........kp 29/30-40...........yk11 (1.inssi) pp12
Regalo..............29v.......kp 31/28................yk2 dpo15
Sakara.............35v........kp 40/34-100.........yv 1,5.....(2km) dpo3
Jocelyn...........30v.........kp 66/30................yk2.....(km)

Taustalla:
Mirtsu81, Demuli, Lila79, Papsu, NettA79, Sintu74, Edyla, Nima, tada, Anskilia, Mansikkalime, Neah, Jonesy, Cassis, Sintti -79, Scrat


plussanneet :
-2012-
Nuinnikkaa......29v.......yk3..........plussa 7.5.
Sopla.............31v.......yv2..........plussa 1.5.
Tirpu..............33v.......yk5..........plussa 6.4.
intoilija...........30v.......yk1..........plussa 2.4
Anncherie........31v.......yv1,5v.....plussa 29.3.
Ginger.......................................plussa 16.3.
Neitipippuri......31v.......yk8......... plussa 15.3. (Gonal-F)
PauhaavaSydän
Tunafish-78......34v.......yk11.......plussa 11.3. (2. inssi)
Indico.................................. .....plussa 1.3.
Sanja...............32v......yk8........ .plussa 25.2.
Ronjaliina.........30v......yk16.......plussa 17.2. (2*clomi)
Joku_raja........29v........yv2........plussa 17.2. (1. ivf)
Kiiriminna78....33v........yk8.........plussa 17.2.
Jo..................30v........yk11..... ..plussa 26.1.
Kiinu...............33v........yk2...... ..plussa 22.1.
Punanuttu........32v........yk 5.......plussa 19.1.
Syrän.............30v.........yk~8..... .plussa 9.1.

-2011-
Minuli.............30v.........yk3...... ...plussa 23.12
Sissi_81................................ .....plussa 21.12.
RauRau...........28v.........yk1........ plussa 23.11.
Hansman.........34v.........yk2........plussa 20.11.
Brita...............31v.........yk1..... ...plussa 26.10.
Kaneli74......... 37v.........yk 9.......plussa 25.10.
Almeja.............31v........yk~24..... plussa 22.10.
Kippi................31v........yk13.... ...plussa 20.10.
bircherry...........30v........yk1...... ..plussa 17.10.
Sara_78............32v........yk8....... .plussa 7.10.
Taraolivia..........31v........yk1...... ..plussa 4.10.
riesa79.............32v........yk2...... ...plussa 3.10.
Annastiina79......31v........yk20...... plussa 25.09.
Tuittis................................. .........plussa syyskuu
Marjutan...........28v.........yk4...... ..plussa 3.9.
Amanda77.........34v........yk17.......plussa 25.8.
Killiäinen............30v. .....yk27.......plussa 7.8.
Samirja..............32v. .....yk3........plussa 25.7.
lallaa77..............34v.......yv2..... ...plussa 29.6. (6x inssi, 1xIVF)
sunni..................33v.............. ......plussa 24.6.
KattiMattis............................. .......plussa
Miimau...............31v................ ....plussa 21.4.
Viena.................33v. .....yk3.........plussa 8.4.
Tuiskuli..............29v. ......yk6........plussa 7.3.
sgt....................32v. ......yk4.........plussa 20.2.
RR.....................31v. ......yk4........plussa 27.1.

-2010-
Tömpsis..............31v. ....yk3.........plussa 27.12.
Arminen..............31v. ....yk3.........plussa 25.12.
Ainomieli.............29v. ....yk4.........plussa 14.12.
Marienna.............30v. ....yk7.........plussa 8.12.
Zipuli..................32v. ....yk8.........plussa 26.11. ...(1. ivf:n 1. pas)
Mma Ramotswe....34v. ...yk18........plussa 18.11. ...(4*clom)
Anna-79..............31v. ....yk7..........plussa 11.11.
Sannuli79............31v. ....yk12........plussa 4.11. .....(terolut)
aamuyö...............32v. ....yk5.........plussa 2.11.
Olivia-79.............31v. ....yk10........plussa 2.11.
Viu.....................30v. ....yk12........plussa 29.10. ...(1. ICSI)
Feufollet..............34v. ...yk10........plussa 24.10. ...(4*terol, 1.clom)
Tinka-........................................ .plussa 30.8.
Talitintti80...........29v. ...yk6..........plussa 25.7.
Linda32...............32v. ...yk1..........plussa 20.7.
Siukuki...............29v. ....yk3..........plussa 12.6.
Rae34.................34v. ...yk10........plussa 31.5.
Smi....................33v. ....yk7 ........plussa 8.5.
Keltakaneli..........32v. ....yk~20......plussa 1.4.
 
Olikos se sillalailla että se sama hormoni johon r-testit reagoi, aiheuttaa väsymystä? Mulla on pari päivää ollu sellainen "univelkainen" olo, vaikka oon hyvät kunnon yöunet nukkunu... Toisekseen eilen juili massua ja pisteli tuonne kohtutietämille ja tänään on ollu pikkareissa pieni viiru jotain rusehtavaa...
Hitsin hitsi kun menee taas jännäksi...
Jokohan huomenna uskaltais testata, haamuillaanko sitä... DPO:t ois huomenna 11.... Oikeen virallisen testin meinasin kyllä tehdä vasta dpo16, jos täti ei oo tullut... MUTTA SIIHEN ON VIELÄ VIIKKO!!!!
 
Vissyliini Oi oi jännäpäivät siellä menossa :) Kantsis ehkä vielä pari päivää malttaa, niin tulos varmempi. Aikaisin testatessa väärät negat mahdollisia ja uusi testi pitää ehkä kuitenki tehdä. Eikö aikaisissa testailuissa ole sekin mahdollisuus, että mahdollinen kiinnittymisyritys näkyy, vaikka menkat sitten ajallaan tulisivatkin? Siten tulisi sitten hirveä pettymys.
 
No sehän se... mutta olen varautunut valmiiksi tippumaan kovaa ja korkealta... Oishan tuo kiva tietää että onko nää oireet nyt jotain oikeeta (yritystä edes) vai taasko kuvittelen... Vaikka oiskii kemiallinen... Kun joka tapauksessa the oikea testipäivä olisi silloin dpo16, jonka tulos olisi sitten se pitävä, jonka perusteella odotan tätiä tai iloitsen jostain ihan muusta ;)
Noh tiedäppä häntä...
 
Ei oo näkyny tätiä tässä huushollissa. Onkohan se hukannut ajo-ohjeet tai jotain...? Valkkaria tulee edelleen todella runsaasti, muuten ei mitään raskauteen viittaavaa muutosta olotilassa. Kai se on viikonloppuna testattava uudemman kerran, jos ei menkkoja rupea kuulumaan. Ärsytys. Mur. Selkäkin rikki taas vaihteeksi :/
 
SL
Nuinnikkaalle ONNEA! :)

Kirpukka Tervetuloa! Toivotaan, että käyntisi on lyhyt tällä palstalla :) Todella hyvälle kuulostaa, että kiertosi on säännöllinen ja ovis löytyy :) Keskiarvo raskaaksi tuloajastahan noin 1vuosi kun aletaan yrittämään :) Epätoivo iskee ajoittain, mutta vielä ei niin pohjalla ole tarvinnut käydä, että olisin hanskoja tiskiin heittänyt... vaikka välillä kyllä käy mielessä, että ehkä meille ei vaan ole tarkoitettu jälkikasvua, kun oma hormonitoiminta ei toimi ja tarttee siihen ulkopulista jeesiä. Mutta kovasti tsemppiä teille, kyllä se vauveli sieltä vielä tulee teillekin :)

Ihanaa huomata tuota plussanneiden listaa, että joka kuukausi on joku plussannut =)

Mandalalle paljon tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia täältä ja iso hali :hug: Kuulostaa kyllä melkoisen mullistavalta asialta ja toivon teille niiiiiiin kaikkea hyvää ja että asiat menee mahdollisimman parhain päin :hug: Joskus sitä miettii miksi elämä koettelee toisia niin julmilla tavoilla.

Sakaralle :hug: Ei ole teilläkään helppoa. Voi että. Ajatuksissa on paljon samanlaisia mietteitä kuin itsekin olen mietiskellyt vaikken ole koskaan keskenmenoa kokenut. Toivon kyllä kovasti, ettei teidän tarvitse enää sellaista asiaa kohdata. Voimia!

Pipsan ajatuksissa on myös samanlaisia mietteitä kuin itsekin olen mietiskellyt. Tsemppiä tsemppiä! Vielähän on aikaa ennen kuin varma plussa testeissä näkyy :)

Vissyliinille paaaljon nyt malttia! Varmasti mukavampaa testailla sitten kun alkaa olemaan kuukautiset myöhässä, niin ei tartte itseään kiusta noilla negatiivisilla liian aikaisin otetuilla testeillä :) Tsempit sinne myös :)

Regalo onpas sulla siellä nyt jännät paikat. Varmasti ihan viisasta testailla uudestaan viikonloppuna :)

Wanda kiitos kun olet päivitellyt listaamme :) Omalta kohdaltani tiedot näyttävät pitävän paikkansa :)
 
olen käynyt täällä aina välillä lueskelemassa teijän tarinoita ja sitä kautta tukea saamassa ( kiva kuulla onnistumisia ja tsemppauksia muille :) ) mutta en ole raportoinut mitään omaa kun olen asennoitunut siihen että tässä kierrossa ei raskaaksi tultu kun tyomatka teki oviksen aikaiset petipuuhat mahdottomaksi ja tänään sitten aamulla tuli pientä tummaa tuhrua sekä vatsaa painoi ja jomotti menkkamaisesti joten automaattisesti kuvittelin että sieltä ne menkat nyt sitten alkoi. mutta siihempä se vuoto melkein loppui, vatsan menkkajomutkset kyllä jatkuu edelleen mutta mitään ei varsinaisesti vuoda, yhdellä ohuen ohuelle pikkuhousun suojalla olen pärjännyt koko päivän..mitäkohan tämä nyt sitten on?? ikinä mulla ei vuodot ole hurjan runsaita ollut mutta ei nyt näin niukkojakaan ja aina on alkanut ihan normaalilla tai runsaammalla vuodolla..nyt olis menossa se kp28 tai kp29 eli normaali aika menkoille..ehkä olen nyt vähän hätäinenkin mutta pistää vaan ihmetyttämään nämä kropan muutokset.
 
Torstai 10.5.2012




Mandala............32v.......kp 2/23-35.............yk16
Tatja................35v........kp 4/35.................yk19..(metformiini)
Kirpukka...........36 v......kp 5/26-28.............yk 8
SL....................30v.......kp 9/27-48.............yk10 (Clomifen)
Saippo..............34v.......kp 10/35-50.............yk5
Avonlea............35v.......kp 12/27-29.............yk11
Syksy2010.........31v.......kp 18/28-41...........yk16
Wanda81...........31v.......kp 21/28-42...........yv2,5v..(pur+preg+luge) dpo7
Vissyliini............30v......kp 24/27-29(36)......yk5 dpo11
uusijännääjä......32v........kp 29/25-32...........yk3
pipsa79............32v........kp 30/30-40...........yk11 (1.inssi) pp13
Regalo..............29v.......kp 32/28................yk2 dpo16
Sakara.............35v........kp 41/34-100.........yv 1,5.....(2km) dpo4
Jocelyn...........30v.........kp 67/30................yk2.....(km)

Taustalla:
Mirtsu81, Demuli, Lila79, Papsu, NettA79, Sintu74, Edyla, Nima, tada, Anskilia, Mansikkalime, Neah, Jonesy, Cassis, Sintti -79, Scrat


plussanneet :
-2012-
Nuinnikkaa......29v.......yk3..........plussa 7.5.
Sopla.............31v.......yv2..........plussa 1.5.
Tirpu..............33v.......yk5..........plussa 6.4.
intoilija...........30v.......yk1..........plussa 2.4
Anncherie........31v.......yv1,5v.....plussa 29.3.
Ginger.......................................plussa 16.3.
Neitipippuri......31v.......yk8......... plussa 15.3. (Gonal-F)
PauhaavaSydän
Tunafish-78......34v.......yk11.......plussa 11.3. (2. inssi)
Indico.................................. .....plussa 1.3.
Sanja...............32v......yk8........ .plussa 25.2.
Ronjaliina.........30v......yk16.......plussa 17.2. (2*clomi)
Joku_raja........29v........yv2........plussa 17.2. (1. ivf)
Kiiriminna78....33v........yk8.........plussa 17.2.
Jo..................30v........yk11..... ..plussa 26.1.
Kiinu...............33v........yk2...... ..plussa 22.1.
Punanuttu........32v........yk 5.......plussa 19.1.
Syrän.............30v.........yk~8..... .plussa 9.1.

-2011-
Minuli.............30v.........yk3...... ...plussa 23.12
Sissi_81................................ .....plussa 21.12.
RauRau...........28v.........yk1........ plussa 23.11.
Hansman.........34v.........yk2........plussa 20.11.
Brita...............31v.........yk1..... ...plussa 26.10.
Kaneli74......... 37v.........yk 9.......plussa 25.10.
Almeja.............31v........yk~24..... plussa 22.10.
Kippi................31v........yk13.... ...plussa 20.10.
bircherry...........30v........yk1...... ..plussa 17.10.
Sara_78............32v........yk8....... .plussa 7.10.
Taraolivia..........31v........yk1...... ..plussa 4.10.
riesa79.............32v........yk2...... ...plussa 3.10.
Annastiina79......31v........yk20...... plussa 25.09.
Tuittis................................. .........plussa syyskuu
Marjutan...........28v.........yk4...... ..plussa 3.9.
Amanda77.........34v........yk17.......plussa 25.8.
Killiäinen............30v. .....yk27.......plussa 7.8.
Samirja..............32v. .....yk3........plussa 25.7.
lallaa77..............34v.......yv2..... ...plussa 29.6. (6x inssi, 1xIVF)
sunni..................33v.............. ......plussa 24.6.
KattiMattis............................. .......plussa
Miimau...............31v................ ....plussa 21.4.
Viena.................33v. .....yk3.........plussa 8.4.
Tuiskuli..............29v. ......yk6........plussa 7.3.
sgt....................32v. ......yk4.........plussa 20.2.
RR.....................31v. ......yk4........plussa 27.1.

-2010-
Tömpsis..............31v. ....yk3.........plussa 27.12.
Arminen..............31v. ....yk3.........plussa 25.12.
Ainomieli.............29v. ....yk4.........plussa 14.12.
Marienna.............30v. ....yk7.........plussa 8.12.
Zipuli..................32v. ....yk8.........plussa 26.11. ...(1. ivf:n 1. pas)
Mma Ramotswe....34v. ...yk18........plussa 18.11. ...(4*clom)
Anna-79..............31v. ....yk7..........plussa 11.11.
Sannuli79............31v. ....yk12........plussa 4.11. .....(terolut)
aamuyö...............32v. ....yk5.........plussa 2.11.
Olivia-79.............31v. ....yk10........plussa 2.11.
Viu.....................30v. ....yk12........plussa 29.10. ...(1. ICSI)
Feufollet..............34v. ...yk10........plussa 24.10. ...(4*terol, 1.clom)
Tinka-........................................ .plussa 30.8.
Talitintti80...........29v. ...yk6..........plussa 25.7.
Linda32...............32v. ...yk1..........plussa 20.7.
Siukuki...............29v. ....yk3..........plussa 12.6.
Rae34.................34v. ...yk10........plussa 31.5.
Smi....................33v. ....yk7 ........plussa 8.5.
Keltakaneli..........32v. ....yk~20......plussa 1.4.
 
Terveiset taustajoukoista! Käyn yhä aktiivisesti lueskelemassa teidän juttujanne, vaikka itse ei tulekaan kirjoiteltua.

Mandalalle :hug: Iso tsempitys leikkaukseen. Onneksi toivo ei ole menetetty, vaikka johtimet jouduttaisiin poistamaan kokonaan.

Omaa napaa sen verran, että täällä YK 15 on puolessa välissä. Kävin tässä kierrossa taas juttelemassa gynekologin kanssa ja sen seurauksena saatiin lähete Naistenklinikan lapsettomuushoitoihin. Lisäksi 3 kk käytössä olleet Terolutit vaihdettiin Lugesteroniin.

Ei kenelläkään satu olemaan tietoa siitä, miten pitkästi Naistenklinikalle joutuu keskimäärin ensikäyntiä odottamaan? Itse olisin tyytyväinen, jos päästään syksyllä jatkamaan tästä eteenpäin. Voipahan sitten viettää vapaasti rentoa kesää.

Aurinkoa ja plussia kaikille :)
 
Mandalalle kovasti voimia!

Papsu, meille tuli kutsu Naistenklinikanalle kuukauden sisällä siitä, kun oma gynekologi kirjoitti lähetteen. Ollaan menossa sinne parin viikon päästä. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti, minäkin olin asennoitunut odottamaan kutsua 2-3 kuukautta vähintään.
Mä olin hoidossa YTHS:llä enkä yksityisellä, en tiedä vaikuttiko se asiaan.
 
Syksy2010: Ohhoh, jos kutsu on tullut noinkin nopeasti! Jotenkin ajattelin, että alkusyksykin voi olla tosi optimistinen arvio, sen verran kuullut pelotteluita julkisen puolen jonoista. Toki voihan olla, että itse tutkimuksiin jonottaminen kestää pidempään.

Toivottavasti kerrot kuulumisia käynnin jälkeen, kiinnostaa kuulla aikatauluista ja siitä miten teidän tilanteenne etenee :)
 
En kyllä malttanut... Huono tekniikka muutenki tuossa testin teossa, niin piti harjoitella :D
Vissii taas "lorotin" siihen liikaa kun värjäyty koko testialue punaseks... Sitte piirtyi se kontrolliviiva, ihan hyvä vahva selkee... Muuta ei näkyny kun kokonaan vaaleen punainen testialue. Sitte noin 10 min päästä se testialue oli muuttunu valkeaksi ja ihan pienenhaalean haamulaisen erotin. No tosta en nyt sano juuta enkä jaata. Kokeillaan muutaman päivän päästä uudestaan :) Harkitsen pissaamista purkkiin ja dippaamista, kun ei oikein tuo suoraan pissaaminen luonnistu.
 
Piti kurkata aamulla tehtyä haamua. Nyt siinä oli selkee viiva. Mutta testiaikahan oli jo ummessa aamulla, ennenkuin siinä haamunkaan bongasin, joten tuohon ei ole luottamista, toisaalta negatesteihin ei koskaan piirtynyt mitään edellisissä kierroissa.
Järkyttävä väsymys vaivaa edelleen. Ja tänään tyhjän mahan aikaan ennen ruokailua oli jotenkin etovampi olo. Olo hävisi kuitenkin suupala suupalalta, mutta väsymys vaan lisääntyi ruokailun päälle ja alkoi palelemaan.

Kävin tyhjentämässä marketin hyllyn testeistä (jopa 3kpl oli)... dippaillaan tässä nyt viikonlopun yli ja ihmetellään :D
Predictorin säästän sitten sinne jos menkat ei tule/on myöhässä..
 
SL
Papsu oliko teillä jokin selkeä hoidettava syy vai oletteko menossa selvittelyihin? Olen kanssa itse kuullut, että yllättävänkin nopeasti on päässyt julkiselle puolelle hoitoon :)

Vissyliinillä on kyllä jännät paikat siellä! Peukut täälläkin pystyssä sulle! :) Itse olen ovistestejä tehnyt aina niin, että pissat ensin purkkiin ja sitten tikkua dipannut siinä :) En luota siihen, että osaisin pissata niin hienosti siihen tikkuun heh :)
 
Negatiivisten testien sarjatuli sai jatkoa tänä aamuna. Jossain määrin on mieli maassa nyt, vaikka koko ajan olen olettanutkin ettei tässä kierrossa tärppää. Kummasti sitä vaan ikuinen pessimistikin alkaa elätellä vauvahaaveita, kun menkkoja ei ala kuulua. Nyt vaan mietin, että pitäiskö mun jossain vaiheessa soitella arvauskeskukseen vai odotanko vaan kiltisti tädin tuloa? Tää on uusi tilanne mulle, aiemmin menkat on alkaneet lähes kellontarkasti.
 

Yhteistyössä