40+ so what wol.13

ja hei onko muuten niin että kaikki me yli 40v naiset asumme niin erillämme? missä kukakiin asuu?
mulla on auto ja voisin vaikka ajella minne vaan joskus tai hakea jne... :hug: ja meillä sais olla yötä on huoneita ettei tartte olla samassa kamarissa ja saunoa voi yksin kaksin tai ei ollenkaan ja pöperöä laitan vaikkei kukaan tahtoiskaan ;)
Ihuna kyllä olet:kiss:
..minähin Pohjois-Savossa asti asustan..
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta :)

Pit'äs lähtä viemään lahjoja sukulaisille ja käydä hieman ostaan vielä lisää.
Täti kurjake niin isona tulvana nyt kylässä että haastetta lähtä pärtsäileen että saapi vuorattua itsensä niin ettei valskaa :D
Vituttaa kun näkee vaavi unia joka yö että luopumisen kipuilua ilmassa raskautumisesta taitaa olla :( Jotenkin nuita pieniä palleroita katsoo joka paikassa niin haikein silmin mutta toivon oikeesti että tämäkin olotila menis ohi...
Työhaastattelua pukkaa ens viikolla ja sekin jänskättää:whistle:
Työmatka kyllä ois n.70 kilsaa joka päivä että sekin laittaa haastetta että miten jaksaa kulkea ja jaksaako tuo meidän auto vanhus nuita matkoja...
Noh mitäs tuota murehtii etukäteen.
Ihanaista Joulun odotusta joka pirttiin toivottaa hän :)
 
Heippa kaikille :wave:

Paljoa ei meilläpäin ole tapahtunut. Vielä viikon verran piinailua ja toivon mukaan tulisi se maailman paras joululahja eli testiin +, joka pysyisi. Voisin ehkäpä just ennen joulua testailla. Joteskin kuitenkin sellanen olo, ettei tärppi olisi käynyt :(

Mikä ois herkin, varmin ja halvin testi, jonka saa apteekista tai marketista?

Mukavaa lauantai iltaa kaikille :popcorn:

KP 23?
 
Viimeksi muokattu:
Perhis - ne ihan herkimmät 10mIu/ml testit voi näyttää tärpin myöhemmin, kuin esim. herkkyyttä 25mIU/ml olevat testit.

Mikäli Apteekista testin ostat, se paras(jota mie suositteleisin entisenä himodippaajana:whistle:)olisi Apteekin oma puikko, n. 7-8e
..TAI..aivan saman valmistajan on myöskin mm. Cittarin&Prisman myymä: Pregcheck-puikko n. 4e..löytyy myöskin liuskoina 2kpl paketeissa, hinta n.3e

Näissä herkkyys tuon 25mIU/ml.

Näitä en suositteleisi: ClearBlue:n +/- testi ja Predictor..ovat monelle näyttäneet erheellisesti positiivista tulosta - vieläpä selkeästi!:O..ja sehän kurjaa jos noin kävisi:(

Kaikin raajoin peukutan d=)b P.L.U.S.S.A.N puolesta:heart::heart::heart:
 
Kiitän Mur-mur :) Predictorista ei pelkoa, että sellaisen hommaisin :p Näytti likkaa odottaessa aina negaa. Jopa 3vkoa ENNEN SYNNYTYSTÄ :LOL: Silloin meni markkinoiden varmimman luotto tuohon testiin :D

Pitääpi se mies sitten tuonne kauas markettiin lähettää ;)
 
Apua. Kp 30 ja tosi hento haamu Davidin testissä. Voisko tää olla..... Aamulla ei maistunut kahvi, päivällä tosin taas ihan ok, joten ihan huvikseni testasin. Oikeaan aikaan kyllä heiluteltiin peittoja mutta en oo tässä kierrossa hirveesti asiaan panostanut.

PS koitan päivittää listaa huomenna.
 
  • Tykkää
Reactions: Mafinka ja Uudi
MORTICIA Mahtavan paljon onnea! Saatko kuvaa testistä tänne? Minullekin se plussa pärähti kierrosta, mistä en todellakaan enää mitään odottanut saati toivonut. Tosin sehän oli sit tuulimuna.

MUR-MURille terkkuja :) Hengessä ja taustalla minäkin mukana :)
 
Morticia Hui kun jänskää :) Peukutan satasella että viiva vahvistuu:heart:
Täällä pohjois-Pohjanmaalla meinaa pakastua ja huomenna ois työhaastatteluun matka:whistle: Meinaa hieman....tai aika paljon jänskättää. Jospa menis hyvin ja ens vuosi ois töitä :)
Haikeena ollut tai oikeestaan tosi surullinen :( Tämä luopumisen tuska on ihan aikuisten oikeesti tekee kipeetä joka päivä ja isomahasten näkeminen tekee kipeetä ja vauvojen. Miten voi sydän itkeä näin paljon ja miten tästä pääsee yli...sen kun tietäis:'(
Pakko jotenkin koota itsensä ja vaan jatkaa päivästä toiseen. Jotenkin ajattelin kun käytiin selvittään tilanne klinikalla että ois helpompaa kun tietää missä mennään raskautumisen suhteen mutta toisin kävikin...nyt kun niin olemattomat mahkut vaaviin niin on aivan hirveen tuskasta joka päivä.
Noh se siittä..ihanaista iltaa ihunaiset:heart:
 
Morticia VAU... Varovainen onnittelu haamu plussalle :heart: toivottavasti se siitävaan vahvistuu :)

tsemppiä tattinen työhaastatteluun... Jaksamista ja iso :hug: täältä myös.

Täällä sitä ruvetaan metsästelee ovista ku nyt menossa kp9, muutenki kierrot hakusessa ku viimeks oli vaan 17kiertopäivää :ashamed: nyt täytyy vaa toivoo pitempää kiertoo ja ovuloimista :rolleyes:
 
Morticia ihunaa - Wauuuuu!!!:kiss:
Viivalle super vahvistumista toivon!:heart:

GB - Moikkaus täältä siulle:wave: ja ihunaa Joulun aikaa toivottelen:heart::kiss:

Miulla oli tänään lekuri..ja sain, kuin sainhin sen lähetteen erikoislääkärille!!!..
..aika joskus 1-2kk:n päästä - siis olenko ehkä aikas tyytyväinen!!!!:rolleyes:

Morticia..mie niin haluisin ihastella siun haamuistaaaaa?!:)
..laita ihuna kuvaa, niitä AINA mahtava kattella:heart:


Ps. Paljonko teillä siellä ihunat pakkanen nurkissa paukkaapi?
..täällä nyt reilu -20C.ja aamuksi jopa -25C..pitänee lapsi ihan muumioksi vuorata lämpimillä vaattehilla kun lähtee 2.5km koulutietä taapertamaan!
..ja Joulua kohden vaan pakkanen täällä päin lisii..JOPA -30C..
 
Viimeksi muokattu:
mur-mur täällä tuo pakkanen käväs alkuillasta -16,5C ja nyt on lauhtunut -14,5C, lupaili yöksi -17C mutta ei taida tulla, asustellaan itä-suomessa joten huomattavasti lauhempaa täällä kun siellä pohjosessa päin... hrrrr kylmältä kuulostaa :snotty:
 
Voi Marza1970 harmillista että joudutte miehenkaa kinastelee noin joulunalla, ja noi exsät saa kyllä välillä sapen kiehumaan... Toivottavasti kaikki rauhottuu jouluksi :heart:
Täällä ei taas ihmeempiä, aika rauhallisesti aamu alkanut lastenkaa, hitusen väsyttää kun nuorin on valvottanut jo toista yötä, miestä tässä ootelen kotiin työkeikalta, piti tulla puoliinpäiviin mutta yks homma olikin venynyt ja nyt ei sit tiijä miten tulee.
Pitäs alkaa vaihtelee lakanoit plääh millään ei vaan huvittais...

MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE IHUNAISILLE :heart:
 
äiskä - Itä Suomessahan miekin=)
..lauhtuihan tuo keli sit kumminhin, sateli pehmeää lumivaippaa:)..ja huomiselle taas lupailtu kiristyvää, joka jatkuu viikonloppua kohden..pukki tuleehin parta kuurassa sitten maanantaina jos säätiedot vain pitävät paikkansa.:xmas:

äiskä - Asutko siis itse Pohjois-Karjalan tai Etelä-Savon puolella?

Marza..miten se tämä joulun aika saakin tunteet aina "pöllyämään" tai muuten vaan kiristymään, täältä:hug:
Ei täälläkään Joulun tunnelmaa ja lämpöä vielä oikein..koetan itse olla silleen "nätisti",:saint: ihan lapsenhin vuoksi, jospa se peilautuisi muuannehin:heart:
..miehen viime aikainen käytös vain ottanut pannuun ja lujaa!:headwall:

Miekin siun leipääsi Marza olisin halunna maistaa, namimiskilta kuullostaa!:p

Heippaus ihunat ja nati nati:heart:
..mie lähenkin s y ö m ä ä n..:whistle:
 
Viimeksi muokattu:
mur-mur asustelen ennemminkin täällä itä/etelä-suomen rajoilla, saattaa mennä enemmänkin etelän puolelle :)

Täällä vaan ootellaan sitä perhanan ovulaatiota saapuvaksi :headwall:
Ja lapset tietenkin oottaa JOULUPUKKIA JA LAHJOJA :xmas:
hmmm....saiskohan äippäkin oman lahjansa :saint:
 
Ihanaa ja rauhaisaa Joulun aikaa kaikille ihunaisille:heart:
Täällä pikku miehen kans leivottu piparit ja muutenkin alkaa olla paikat tip,top :)
Vielä kun tortut,daimkakun ja omenapiirakan hutasen ja nakkaa kinkun yöksi uuniin niin vois nakata perseen kenttään :)
Vieraita ootellaan tulevaksi huomenna meidän kanssa joulua viettämään ja haudalle käy tie sitten illalla. Sais tuo pakkanen jo hellittää pikku hiljaa:mad: Nytkin hipoo kolmekymppiä pakkaslukema ettei paljon huvita ulos nokkaansa laittaa :p
Ei auta kun jatkaa...muksuu iltaa kaikille:heart:
 
Täällä myöskin joulupuuhasteluja tehty, kinkkukin valmis puolen yön aikaan..on aika asettua poikasen kera lörpöttelemään - niin kuin hän tuumasi äsken ja pyysi laittaamaan tietoneen kiinni:)..ja näinhän mie teen..mutta ennen sitä ihunat..



~*~Rauhaisaa - hyvän mielen Joulua toivotan~*~


*mur-mur*
 
  • Tykkää
Reactions: Marza1970
Perhis Onnea Onnea tosi tosi paljon:kiss: Maailman ihanin joululahjan sait mitä vaan voi toivoa:heart:

Syöty,syöty on ja lihottu varmaan monta monituista kiloa että sulattaminen alkakoon kun arkikin alkaa :)
Oviskipuilun kynsissä menee tämä päivä ja tietenki aina toivoo että ihme tapahtus...Niin surkee olo välillä iskee ja itku tulee ja kaikin voimin yritän olla näyttämättä muille tätä surua :( Jospa se helpottaa kun työt alkaa ens viikolla ja ei ehdi/jaksa niin miettiä.
Aatto ja koko Joulun aika mennyt rakkaitten seurassa ja sehän tässä Joulussa ihaninta onkin:heart: ja mikä mukavinta kun alkaa lauhtua ja ehkä pääsee ulkoileen pikku hiljaa. Tämä sisällä olo on niin raskasta ja väsyttää koko ajn ihan sikana.
huomenna saan pikku miehen (4v.) yökylään ja ens kerta poijaalla kun on yökylässä että saapas nähdä tuleeko itku ja ikävä kun pitäs nukkumaan alkaa. Noh kaikista selviää ja eihän siihen pikku itkuu kuitenkaan kuole.
Muksuu iltaa kaikille ihunaisille:heart::heart:
 
Perhis..voi ihuna, sait parhaimman Joululahjan - ONNEA KOVASTI!


..mieleeni muistui oma plussasaukseni Tapanina-09..upea oloinen oli:)..ei vain pikkinen kestänyt matkassa(keskeytynyt keskenmeno todettiin rv8+2)
Siun pienelleis paljon tarrasukkasia laitan täältä tulemaan.:heart::heart::heart:
 

Yhteistyössä