40+ so what wol.13

Hei pitkästä aikaa,
kirjoittelin viikko-pari sitten keskenmenosta ja lääkkeellisestä tyhjennyksestä. SUURI kiitos teille kommentoijille eli Jimiman lisäksi Virkille, Zammakolle, Roxannelle ja Kasenjalle ainakin! Olen kommenttinne lukenut mutta jotenkin en ole osannut kirjoittaa kun tää prosessi on ollut kesken... mä sain siis sairaalaan tarkistusultran, jossa todettiin, että lääke oli osin toiminut mutta ei täysin. Sain uudet cytotecit - no, niillä ei ollut mitään vaikutusta. Sain uuden ultra-ajan ja vielä varmuuden vuoksi kolmannet cytotecit... nekään eivät tehneet mitään, mutta ilmeisesti välivuoto oli kuitenkin tehnyt tehtävänsä, sillä tänään kun kävin vielä kerran (4. kerta!) sairaalassa, niin kohtu oli tyhjentynyt :). Ihanaa. Pelkäsin joutuvani kaavintaan (siellä olen kerran ollut - toisaalta sekin meni kyllä ihan hyvin). Mutta nyt siis näin. Ja mietin jo, että joko pian tulisi menkat... itse asiassa mulla on nyt jo ihan ovisolo, mutta emme ole käyneet THE keskustelua vielä miehen kanssa. (Eli yrittääkö "tosissaan" tai edes tjottailla vai onko mies sitä mieltä että ei :-/.) Eli ei voi (mahdollista) ovista hyödyntääkään. Enkä toisaalta tiedä, olisiko parempi odottaa menkkoja ensin. Eli onko limakalvo näin nopeasti kunnossa vielä... Mitä teillä muilla kokemuksia?
MirriX, kovasti voimia sinulle myös! Ihan varmasti tuntuu raskaalta. Toisaalta mun korviin 38 kuulostaa vielä aika nuorelta :). Itselläni melkein 5 vuotta enemmän ikää ja toivo ei ole täälläkään vielä menetetty. Mä asuin jossain vaiheessa ulkomailla, siinä maassa lapsia syntyy vähän ja ensisynnyttäjät usein 40-vuotiaita. Muistan gynen siellä todenneen mulle (joka olin 37v) että ethän sä ole vielä yhtään vanha saamaan lapsia. Lääkäreillläkin eri mielipiteitä siis. Mutta voimia sulle surusta toipumiseen.
Kasenja, mä uskon tohon sun epätodennäköisyyden teoriaan (eli Roxanne älä menetä toivoa!). Mulla raskaudet saaneet alkunsa juuri noin. Tämä viimeisinkin (joka tosin meni kesken) sai ihan epätodennäköisestä päivästä alkunsa. Oisko se sitten psykologista. Kun ei odota eikä stressaa.
Virkki, pidän peukkuja sulle, että laastarit olisivat auttaneet!
Ja Athinalle ja Kasenjalle onnea ovisten hyödyntämiseen!
HH ja Minzi, teillä jännät ajat, nauttikaa!
Ja Jimima, sua kohtaan tunnen sympatiaa (ne keskenmenot ja ikämme...) ja mäkin aina välillä pelkään vaihtareita. Mutta eihän ne yhdellä rytinällä tule vaan vähitellen. Ja ilmeisesti ennen varsinaisia vaihdevuosia (jotka alkaa yleensä kai vasta yli 50v) on ns. esivaihdevuodet, jolloin oma hormonitoiminta jo heikkenee. Mutta olen ymmärtänyt, että niin kauan kun ovuloi (ja tikuthan sen kertoo; mulla ainakin lääkäri luonut aikanaan uskoa siihen, että kannattaa luottaa ennemmin tikkuihin kuin omiin vaihteleviin muihi tuntemuksiin/oireisiin) niin raskaus on kuitenkin mahdollinen. Ja sehän kertoo hyvää, että olet tullut niin hyvin raskaaksi. Ja jos ajatellaan että meidän iässä joka toinen raskaus ehkä menee kesken (osa tosi varhaisessa vaiheessa), niin kyllä todennäköisyydet on sun puolella, että ensi kerralla tärppää :).
Aurinkoa kaikille muillekin. Kevät on selvästi tulossa (ja sekös vasta saa vauvakuumeen liikkeelle!)
 
  • Tykkää
Reactions: Roxanne
Pahoittelut ja voimia, MirriX. :( Varmasti toivottomalta tuntuu juuri nyt, mutta kuten Anniinakin kirjoitti, 38 vuotta ei ole vielä kamalan paljon. Täällä on moni onnistunut paljon isommillakin vuosirenkailla, joten varmasti se on vielä mahdollista sinullekin.

Virkki, onpas mielenkiintoinen limiksenkasvatteluprojekti sulla! :) Pidän peukkuja, että laastarit toisi avun. Tule sit ultran jälkeen kertomaan, miltä näytti!

Luppana, nautihan nyt luomuilusta ja kerää voimia tulevaan vauva-arkeen! ;) Mäkin olen miettinyt, että voisin vielä näiden hoitojen jälkeen popsia kaappiin jääneet letrot pois, ettei menisi hukkaan nekään. :geek:

Kasenjalle kovasti tärppionnea! (y) Ja hienoa, että pääsette sitten nopeaan tahtiin etenemään hoitoihin, jos ei tässä kierrossa onnista. Saako kysyä, millä klinikalla käytte?

Jimimalle on samoin peukut ja varpaat pystyssä! (y) Mitä kierron pituuteen tulee, mä muistan itse asiassa lukeneeni jostain, että vaihdevuosien lähestyessä kierrot pikemminkin lyhenisi. Ja jos ovulaatio kerran testien mukaan tulee, niin silloinhan värkit vielä toimii ja kaikki on mahdollista. :)

Anniina, hieno juttu että kohtu sitten tyhjeni omin avuin. Toivottavasti saatte kesksuteltua vauvaprojektista miehesi kanssa ja pääsette yhteisymmärrykseen siitä, että yritystä kannattaa vielä jatkaa. :)

ON: Täällä viimein kp1 ja ekat hormonipiikit pistetty vatsamakkaroihin. Hassu juttu, mutta tuli jotenkin hyvä ja onnellinen olo sen jälkeen. Taas on jotain konkreettista tekeillä vauva-asian hyväksi. Vaikka jännitystä, pelkoa ja pettymyksiä on varmasti taas edessä, niin ainakin ensi maanantain ekaan ultraan asti voi olla iloisin mielin ja toivoa, että tuolla alakerrassa nyt kasvaisi oikein iso ja laadukas munisjengi. :):love:
 
TORSTAI 9.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 49/26-29
zammakko (43)...............1................... 38/25-40
bugsy (46) ......................?.................. 30/28-30
Jimima (44).....................2................... 21/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 18/26-29
Athina74 (42)..................6.....................17/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 14/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 3/28
Roxanne (42)..................1................... 2/29

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 2
Kasenja........................dpo 2
Jimima..........................dpo 1


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Hei taas kaikki, vaikeaa on päästä mukaan, kun kerkeää näköjään käydä kerran viikkoa tai jotain lukemassa edes.. Se että kerkeisi vielä kirjoitella...

Mutta Mirrix älä luota yhden lääkärin tokaisuun, mieti rauhassa ja sure nyt mennyttä rauhassa! Mun ensimmäinen meni myös kesken ja koska olin 40 vee niin kaksi ääliömäistä mieslääkäriä, jotka kunnallisissa palveluissa tapasin niin mutisi vaan, että joo 40 vuotta.. No sitten oma gyne oli sitä mieltä, että uutta yritystä vaan ja niinhän siinä kävi, että pikkukaveri sai alkunsa noin 5-6 kuukauden päästä siitä ja kaikki meni hienosti ja hän syntyi, kun olin 41-vuotta! Ja ihan oikeasti keskenmenot ovat todella yleisiä, oli sitä ikää minkä verran vaan. Kun omasta keskenmenosta puhunut niin tuntuu, että lähes kaikki muutkin ovat saaneet keskenmenon jossain vaiheessa iästä huolimatta.

No oma gyne on siis jälleen sitä mieltä, että kaikki on hyvinkin mahdollista ja alakerrassa ei näy mitään syytä, miksei onnistuisi vieläkin. Kierukka on nyt poistettu ja nyt odotellaan alkaako kierto toimia itsestään vai tarvitaanko lääkitystä, ei muuten odotella kuin pari kuukautta. :) En osaa edes arvioida, milloin voisi tikutella ovista, joten aattelin, että mennään nyt alku rennosti.. Eli yrittämässä ollaan, mutta mitään hajua ei ole kiertopäivistä eikä kierron pituudesta!

Samalla tässä yritän myös laihdutella senkin suht rennolla otteella, en millään kalorien laskemisella vaan yrittäen kattoa, mitä suuhun laitan ja kuinka paljon. Jotenkin tämä kotona olo vauvan kanssa ja huonosti nukutut yöt (+ epäilen kierukkaa) ovat tuoneet kiloja hirveästi lisää, ja niitä oli jo ennestään liikaa. Nämä kilot voivat ollakin esteenä onnistumiselle, mutta työstetään asiaa!

Voi ja minä niin toivon kalabaliikille ja muille, joiden taival on ollut hankalampi, onnistumista! Pidän peukkuja hoitohin ja yrityksiin!
 
Oon tässä miettiny..en tiedä vielä yritetään enää. Mihinkään suurensuuriin tutkimuksiin en ainakaan halua lähteä tai hoitoihin, surkeasta tuntuisi myös saada kolmas km. Meillä on suvussa tukostaipumusta..joten se olis kiva kuitenkin tutkituttaa sekä kilppariarvot..mitähän tuollaiset kokeet maksaisi yksityisellä?
Eilen aamuna cytotecit otettu ja tyhjennyslääkkeet odotellut..Vähän huonolta näyttää..voi olla jälleen kaavinta edessä
 
PERJANTAI 10.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 50/26-29
zammakko (43)...............1................... 39/25-40
bugsy (46) ......................?.................. 31/28-30
Jimima (44).....................2................... 22/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 19/26-29
Athina74 (42)..................6.....................18/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 15/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 4/28
Roxanne (42)..................1................... 3/29

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 3
Kasenja........................dpo 3
Jimima..........................dpo 2


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
LAUANTAI 11.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 51/26-29
zammakko (43)...............1................... 40/25-40
Jimima (44).....................2................... 23/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 20/26-29
Athina74 (42)..................6.....................19/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 14/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 5/28
Roxanne (42)..................1................... 4/29

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 4
Kasenja........................dpo 4
Jimima..........................dpo 3


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Pahoittelut kaikille huonoja uutisia saaneille, ja elämän karikkoihin joutuneille.

Postin itseni ketjusta, nyt kp4.
Omalla kohdallani on uusia suunnitelmia, joten katsotaan miten tämä elämä nyt kuljettaa.
Jos jotain ihmeellistä tapahtuu, niin lupaan ilmoitella tänne.

Erittäin mukavaa jatkoa jokaiselle, missä kohdassa kukakin on menossa.
Toivon jokaiselle pientä kainaloon, omaa pikkuista viereen.
Joten ihanaa, valoisaa ja seesteistä kevättä kaikille tasapuolisesti
T: bugsy
 
MAANANTAI 13.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 53/26-29
zammakko (43)...............1................... 42/25-40
Jimima (44).....................2................... 25/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 22/26-29
Athina74 (42)..................6.....................21/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 16/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 7/28
Roxanne (42)..................1................... 6/29

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 6
Kasenja........................dpo 6
Jimima..........................dpo 5


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Viimeksi muokattu:
TIISTAI 14.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 54/26-29
zammakko (43)...............1................... 43/25-40
Jimima (44).....................2................... 26/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 23/26-29
Athina74 (42)..................6....................22/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 17/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 8/28
Roxanne (42)..................1.................... 7/29
yöeläjä (43) ....................4..................... 2/?

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 7
Kasenja........................dpo 7
Jimima..........................dpo 6
kalabaliikki.....................pp 1


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Viimeksi muokattu:
Bugsylle onnea uusille suunnitelmille!

Mirrix - tuskin kilpirauhasarvojen mittauttaminen paljoa maksaa, ja herkästi varmaan saa lähetteen julkiseltakin. Sitä en tiedä, miten tukostaipumusta testataan tai miten tyyristä se on. Ei sinulla satu työterveyshuoltoa olemaan? Sieltäkin voisi kysäistä.

Kalabaliikille tsemppiä piinailuun!

ON: AMH-arvon sain tietää. Ei ollut hyvä, mutta ei ihan olematonkaan vielä - 0.49 - mutta kyllähän tuo kertoo, että ikää alkaa olla. Ja että en ole niitä parhaiten munasarjareserviä säilyttäneitä kanasia. Ihan hyvä siis varmasti oli, että hoitojen tielle lähdettiin tässä vaiheessa.
 
Liitympä tänne kuumeilemaan.
Olen lukenut keskustelujanne jo jonkin aikaa ja nyt ajattelin itsekin osallistua tähän teidän mukavaan porukkaan.

Elikkäs, just tuli mittariin 43v ja neljännestä lapsesta olen haaveillut jo muutaman vuoden. Entuudestaan lapset 15, 14 ja 12.
Yritykseen ryhdyimme 1/15. Viime kesänä tärppäsi, mutta tuli spontaani km vko 13, joten en tiedä varmasti millä viikolla meni kesken.
Sen jälkeen meni usea kuukausi masennuksen vallassa. Silti yritys jatkunut koko ajan.
Nyt vuoden vaihteesta on "noustu taas tuhkasta" ja tuntuu, että elämä voittaa.

Mies on kannustanut ja tukenut myös henkisesti matkan varrella ja on patistanut mua lääkärille.
Kävin jo ottamassa labroja.
Kovasti mietityttää lääkäriin meno, koska pakko mennä yksityiselle ja sehän tunnetusti maksaa.
Aina ajattelee, että mitä kaikkea sillä rahalla sais lapsille. Nyt yritän opetella ajattelemaan, että voihan sitä panostaa joskus rahaa itseensäkin.

Pitkä sepustus, mutta tällainen olen.

Plussatuulia kaikille!
Itsellä tylsempi kp2.
 
  • Tykkää
Reactions: Karoliina74
KESKIVIIKKO 15.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 55/26-29
zammakko (43)...............1................... 44/25-40
Jimima (44).....................2................... 27/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 24/26-29
Athina74 (42)..................6....................23/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 18/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 9/28
Roxanne (42)..................1.................... 8/29
yöeläjä (43) ....................4..................... 3/?

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 8
Kasenja........................dpo 8
Jimima..........................dpo 7
kalabaliikki.....................pp 2


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Yhtä ja toista ehtinyt täällä ketjussa tapahtua, kun itse ei ole jaksanut kirjoitella. Lukenut kyllä olen, aina kun päivittelen listaa. Toivottavasti oon ees vähän kartalla mitä kellekin on tapahtunut, sori etukäteen, jos kyselen typeriä :oops:


MirriX, suuret pahoittelut :( Olipa törppö lääkäri, tottahan se on, ettei keskenmenot oo mitenkään harvinaisia ja ikä on riski, mutta hieman vois olla tilannetajua :devil:

Levari, pahoittelut suhteen loppumisesta ja kaikkea hyvää sekä jaksamista tulevaan, jos vielä satut tänne vilkaisemaan.

Bugsylle samoin kaikkea hyvää uusiin kuvioihin :)

Minzi; tsemppiä neuvolan odotteluun (y) Eikä mua ainakaan haittaa, että oot listalla, oisin varmaan itekin arka siirtyyn plussanneisiin :)

Anniina, hyvä että oli tyhjentynyt ja säästyit kaavinnalta! Meille sanottiin kans, että yks kierto olis hyvä odottaa. En tiedä oltaisko kyllä odotettu, mutta se meni sitten vähän itsestään, kun oltiin eri maissa just ovishetkellä :D

Roxanne, joko ultrattiin? Miltä näytti, toivottavasti hyvältä :love:

Mitäs Iid@lle kuuluu, bongasitko ovista?

Virkki, toivottavasti laastarit tuotti tulosta, vissiin suakin jo ultrasivat.

Luppanalle toivon sekä luomuihmettä että lottovoittoa, ja miksei lentävää lehmääkin, sehän ois hauska lemmikki :X3::p

Karoliina, pikaista kierron käynnistymistä sinne ja yhtä pikaista toivottua tulosta (y)

Piinailijoille suuret tsempit, Athina ja Kasenja ja Jimima lähestyy jo testipäiviä :geek: Kalabaliikki, voi kun nyt tarttuis kunnolla (y) Millon sulla on testipäivä?

Tervetuloa joukkoon yöeläjä :) Pahoittelut keskenmenosta, ja tsemppiä uuteen nousuun (y)

ON: Joo ylipitkä kiertohan tää on, toinen jo peräkkäin. 6 negaa testattu, kp44 eikä menkoista tietoakaan. Mitähän kaikkea mahtaa olla pielessä tuolla sisuskaluissa :unsure:

Klinikalle ollaan oltu yhteyksissä, mutta vähän hankalalta ja byrokraattiselta kuulostaa kaikki, ja heikosti kertovat puhelimessa niinku mitään. Sen verran oli miehelle sanonut, että näyttää erittäin todennäköiseltä, että meidät on katsottu hoitoihin sopiviksi. Ja käskeneet tilata rikosrekisteriotteen :cautious::LOL:

Seuraavaksi saadaan aika johonkin pakolliseen neuvontaan tai mikä se counselling nyt on, ynnä genetiikka-asioista päästään puhumaan eli alkion screeningistä. Siellä kuullaan sitten hinnat ja todnäk onnistumisprosentit ja muut. Varattiin sitten kuitenkin ensi tiistaille myös lääkärille aika, kun halutaan kuulla ihan selvästi kaikki tulokset ja niistä tarvittaessa kysellä tarkemmin. Samalla voin kysästä, että josko lääkkeitä menkkojen käynnistykseen, jos nyt eivät ennen sitä ala.
 
Huomenta vaan, kiireitä töissä ja kotona.. ja kiitos vaan meidän tunari hallituksen lähtee leikkausten ja säästöjen takia työpaikka alta kesäkuussa.

Suunnitelmat uusiksi menee, tosin nyt olisi hyvä tulla raskaaksi niin voisi täysillä keskittyä vauvaan ja etsiä uuden työn sitten joskus.

Huomenna voisi testata :) jos saisi plussan :)

Nyt kohta töihin, ja palataan :)
 
TORSTAI 16.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 56/26-29
zammakko (43)...............1................... 45/25-40
Jimima (44).....................2................... 28/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 25/26-29
Athina74 (42)..................6....................24/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 19/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 10/28
Roxanne (42)..................1.................... 9/29
yöeläjä (43) ....................4..................... 4/?

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 9
Kasenja........................dpo 9
Jimima..........................dpo 8
kalabaliikki.....................pp 3


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Heippa vaan,
Tais olla mulla kemiallinen. :notworthy:
Pari ekaa päivää vuosi niukemmin kuin normaalisti. Kp2 oli tosi kivulias ja ajattelinkin jo, että toivottavasti mun kovat kivut eivät ylly olemaan menopaussiin asti. Tuntuivat aivan supistuksilta. Kp3-4 välisenä yönä olin töissä ja yhtäkkiä oikein holahti siteeseen. Ei kun juoksujalkaa vessaan. No, pönttöönhän lumpsahti oikein reilu hyytymä. Ei niin isoa tule normi menkkoina.

En ole ennen havainnut kemiallista, mutta luulisin, että tämä oli.

Onko muilla ollut vastaavaa?

Toivottavasti tämä olis kumminkin hyvä eikä huono merkki raskautumis mahdollisuudesta.(n)
 
Moikka kaikille!
Tämä tuntuu nyt oikealta osoitteelta. Vuosia on 41 ja olen pitkään haaveillut toisesta. Ei vain ole sopivaa osapuolta sattunut aiemmin kohdalle. Nyt tuli kiire. Nykyinen lapsi on itselleni pääasia, ja toinen saisi tulla jos mahdollista. Ehkä sitten deittailukaverini kanssa.
Kiitos erityisesti Karoliina, tuo kirjoitus antoi tsemppiä muillekin. Jos periaatteessa toimii niin toki riskit pikkuisen isompia, mutta tasoltaan sellaisia, että ei kannata jättää yrittämättä. Tai sitten kannattaisi jo jättää autoilukin.. On mielenkiintoista lukea muidenkin juttuja, koska ikä tämä niin tiedän, että hoidot voivat olla vuoden mittaan ajankohtaisia. En nyt puhelimella saanut tuota listaa muokattua mutta täytyy palata siihen.
Kaikille onnea matkaan!
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta naiset!

On ollut itsellä hieman kiireistä ja kierron kannalta tylsääkin, joten taustalta olen lueskellut juttujanne.

Kalis, peukut pystyssä sulle! Jospa nyt tärppäisi. Eikös tämä tehty luonnolliseen kiertoon? Ei minulla pregnyl ole näkynyt 11 päivän jälkeen enää, joten minä olen toiveikas sinun viivan suhteen.

Roxanne, miten sinun piikittelyt sujuvat? Oletko käynyt ultrassa?

Kasenja, vaikka AMH on hieman alhainen, niin aina on toivoa. Mun mielestä tälläkin palstalla on ollut raskautuneita huonommalla arvolakin. Hyvä kuitenkin, että menette hoitoihin. Milloin alkaa piikittely?

Zammakko, ärsyttävän pitkä kierto sinulla! Milloin te oikein kuulette tulokset verikokeista? Jotenkin tuntuu, että siellä asiat etenee kamalan hitaasti. Onko se minun oma tuntemukseni, johtuuko se sinun kierron pituudesta vai onko toiminta hidasta oikeasti?

Anniina, Ei se sullakaan mennyt helpoimman kautta tuo keskeytys. Pahoitteluni siitä! Onko sulla jälkitarkastusta? Kysy siinä limakalvon vahvuudesta! Minulla on kaavinnan jälkeen ollut olematon limakalvo. Nyt sain laastarit sen kasvattamiseen.

Bugsy, onnea elämän uusiin seikkailuihin!

Athina, joko testasit? Harmi tuo työn menetys, mutta jospa se toisi jotain uutta hyvää sun elämää... Kuten vaikka sen vauvan!

Tervetuloa uusille: Yöeläjä ja Peppistiina!

ON: kävin tosiaan jo yhdessä ultrassa katsomassa, millainen limakalvo on. Se oli vielä ohut (niin kuin minulla aina) 4,2mm ja sovittiin, että jatkan laastaroitia vielä vkon tuplamäärällä ja e-vitamiinia napsien. Tänään menen uudestaan katsastuttamaan tilanteen. Peukut pystyyn, että limakalvo olisi vahvistunut. Muuten siirtoa ei tule ja tämäKIN hoitomuoto todetaan huonoksi. Laastareiden vaikutusta on vaikea arvioida, kun ei tunnu tai näy kropassa millään tapaa. Muuten laastarit oli toimineet juuri niin kuin piti eli muniksia ei kasva. Tämä hoitomuoto on saanut vain ihmettelemään, että kyllä lääketiede on ihmeellistä! Saatan tippua tänään korkealta, jos siirtoa ei pystytä tekemään.
 
Moi. Mä voisin tulla tänne. :) yritämme kolmatta lasta ja ikää on muutoma kuukausi vaille 40 v. Nyt mulla on epäsäännöllisten kuukautisten takia käytössä terolutit. Yritystä on takana 1v. ja 10kk
Km koin 10/16
 
Perjantai 17.2.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 56/26-29
zammakko (43)...............1................... 45/25-40
Jimima (44).....................2................... 28/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 25/26-29
Athina74 (42)..................6....................24/28-30
Iid@ (44).......................2.................... 19/26-28
Luppana76 (40)..............7..................... 10/28
Roxanne (42)..................1.................... 9/29
yöeläjä (43) ....................4..................... 4/?
Eetuha (39).....................3.....................15-74

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito -17

Piinailupäivät:
Athina..........................dpo 9
Kasenja........................dpo 9
Jimima..........................dpo 8
kalabaliikki.....................pp 3


Plussanneet ~12kk:
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016


Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)
 
Kiitos kaikille osanotoista työpaikansuhteen, testasin joo mutten oikein ymmärrä mitä näkyi, katoin testitikkua äsken ja kuvasinkin sen...testasin klo 11,joten testi ajan jälkeen uskalsin ja muistin sen...
Koitan saada kuvan tänne.

Ja tervetuloa uusille,
 
  • Tykkää
Reactions: Eetuha
Mä täällä kotona kipeänä oleskelen, mutta sainpahan toteutettua haaveita ees vähän, on matka Kreikkaan varattuna ja otatin 3D pigmentointi kulmat :) Happy me.
Nyt jos vielä vauva tulisi niin olisi ihanaa :)

Plussa onnea meille kaikille ❤❤❤
 

Yhteistyössä