Ajatko ylinopeutta?

  • Viestiketjun aloittaja mittarimato
  • Ensimmäinen viesti
v
Maaseudulla ajan tasaisesti yli sallitun nopeuden. Kaupungeissa ja paikoissa joissa on ihmisiä, mieluummin alinopeutta. Sää vaikuttaa asiaan mutta nopeusrajoitukset maaseudulla ovat usein turhan matalat..
 
En aja enää ylinopeutta, paitsi nyt jonkun pari kilometriä tunnissa. Yritän ajaa rajoitusten mukaan.

Oli aikoinaan kortti hyllyllä puoli vuotta, se sai hiljentämään kaasujalkaa. Sitä ennen oli muka aina niin kamala kiire kaikkialle. Nyt myöhästyn suosiolla jos olen myöhästyäkseni.
 
Mama the strange
Maanteillä pitkillä matkoilla ajan lähes säännönmukaisesti kevyttä ylinopeutta. Joskus enemmänkin. Talajamissa ajan rajoitusten mukaan.
Ei ole yksiäkään ylinopeussakkoja.
 
v
en enää. Pakko ollut rauhoittua, seuraavasta sakosta lähtee kortti. En mitään yltiöpäisiä nopeuksia ole ajanut, parikymmentä ollut ylinopeutta moottoritien jälkeen, Yhdet sakot stop-merkin noudattamatta jättämisestä.
 
tulee ajettua aika useinkin varsinkin sillon jos on oikeesti kiire ja lapsia ei kyydissä viimeksi hammaslääkäristä meinasin myöhästyä tuli ajeltua 70 aluella melkeen 120 lasissa :ashamed:

ja joo kovempiakin ylinopeuksia tullu ajeltua mut sillon ei todellakaan lapset kyydissä!

Yhdet sakot ja kortti ollut 5 vuotta
 
xxx
Aiemmin ajoin useinkin mutta nyt vanhempana (iän vanhentamana ja lasten saamisen jälkeen) kaasujalka on keventynyt. Nyt kun on puhuttu siitä että jo pieniin ylityksiin puututaan on jalka kevenny entisestään. Kortin sain -91 ja yhtään sakkoa ei ole ylinopeudesta eikä muustakaan. Ei edes pysäköintivirhemaksuja ole kohdalle osunu.
 
vieras
Vain moottoritiellä päästelen lujempaa. Muualla en. En ikinä antaisi itselleni anteeksi jos ajaisin jonkun päälle kaahatessani. Ja kun itsellä on lapsia niin sitä tietää kuinka arvaamattomia kulkijoita ne saattaa olla joten mielumminkin varoen ja ennakoiden ajan ihmisten ilmoilla.
 
Ajan usein sen 10km/h ylinopeutta,eniten v*tuttaa mummot,papat ja mammat jotka ajaa 100 alueella sitä 80 ja tukkii liikenteen. Kai tiedätte että hitaasti ajava kuski on keskinmäärin vaarallisempi kun ylinopeutta ajava sillä hitaasti ajava ei luota omiin ajotaitoihinsa eikä luultavasti osaa ajaa kuten rajoitusta ajava tai pientä ylinopeutta ajava kuljettaja.
 

Yhteistyössä