Antakaa Laihdutusvinkkejä?PLZZZZ :)

Painan Tällä hetkellä 103kg ja Haluan päästä 80kg Painoon toukokuuhun mennessä. 3kk aikana 23kg.

Käyn 6 kertaa viikossa Salilla juoksemassa,pyöräilemässä ja nostamassa penkkejä, mutta ruokavalioni ei ole kohdallaan, sillä syön vain 1 kerran päivässä ja sekin on tonnikalaa. Laihtuuko silti vaikka syö vain 1 kerran päivässä, vai pitääkö syödä vähintään 3 kertaa? Olisin todella kiitollinen jos joku kertoisi minulle.
Voisiko joku kirjoittaa hyvän ruokavalion myös minulle, vaikka käyn 6 krt viikossa salilla juoksemassa ja pyöräilemässä.

Kiitos Etukäteen
 
Ala karppaamaan ni varmasti ehit laihtua =) Mä karppaan vaan terveyden vuoksi, pudotettavaa ei enää oo. Olo on mahtava ja nälkä pysyy poissa. (tsekkaa esim. karppaus.info)

Hyvä että treenaat usein! Mutta alkuun pärjäät vähemmälläkin. Oman kokemuksen mukaan tehokkain rasvanpolttotapa on lyhytkestoinen intervallitreeni. Esim tällänen: 1 min kovaa 1 min tauko 1 min kovaa 1 min tauko jne. Tauon aikana kävellään tai poljetaan hitaasti niin että syke tasaantuu. 10 min riittää, kunhan teet intervallin tarpeeksi tehokkaasti. Tee tätä joka toinen päivä ja laihdut varmasti! Tässä ideana jälkipoltto joka kestää jopa vuorokauden, eli anna kaikkesi intevallille niin 10 min riittää mainiosti.

Intervallin voi toteuttaa miten vaan: uimalla, juoksemalla, pyöräilemällä, crosstrainerilla...

Voit myös laihtua vain joko karppauksella ta intervallitreenillä, sillä ne on molemmat tehokkaita yksinkin...

Tsemppiä!
 
Haepas kirjastosta sellainen kirja kuin ""pH-tasapaino avuksi painonhallintaan. Tasapainota kehosi kemia, saavuta ihannepainosi", jonka on kirjoittanut Robert O. Young

Tuo sun tavoittelemasi painonpudotus voisi ehkä olla mahdollistakin (ainakin lähelle sitä??) noudattamalla pH-tasapainoista ruokavaliota.

Kirjasta löydät kaiken tarvitsemasi siihen. Tsemppia ja tuu kertoo, onnistuiko!

Tässä myös linkki tiivistettyyn versioon, mutta suosittelen kyllä kirjan lukemista.

http://www.bircaterra.fi/ph-tasapaino.htm
 
Syö nyt hyvä ihminen vähintään 4-5 kertaa päivässä pieni annos ruokaa. Sun kroppa ei halua luopua niitä rasvoita / ylikiloista jos sä näännytät sen nälkään.
Aamulla voileipä (tai kaksi)(ruis tai täysjyvä), hiukan rasvaa ja kinkkua tai juustoa sekä kahvia/ teetä / tuoremehu tai hedelmä.
Välipalana hedelmä / jugurtti
Lounas: Järkevää kotiruokaa ei siis ranskalaisia, hampurilaisia, tms. pikaruokaa
välipala: hedelmä / jugurtti tai molemmat
Päivällinen: Kotiruokaa kohtuudella
Iltapala: hedelmä tms.
Muista että esim. raejuustossa on kivasti proteiineja, ja on melko täyttävää.
Ruualla noudata lautasmallia: 1/4 lautasellista lihaa / kalaa / kanaa, 1/4 lautasellista perunaa / riisiä / pastaa ja 1/2 lautasellista vihanneksia ja/tai salaattia. Mieti myös annoskokoja, nykyajan lautaset ovat tosi isoja, joten mieti paljonko ruokaa mättäät lautaselle. Muista myös juoda riittävästi vettä!
Tsemppiä painon pudotukseen :hug:
 
Aamupala : 2dl valmista moniviljapuuroa, päälle mehukeittoa tai marjoja. Vielä vaikkapa omena.
Lounas: 100g marinoimatonta lihaa/kalaa/kanaa, 3dl salaattia ja 1dl rasvatonta raeujuustoa (proteiineja lihaksille).
Välipala: Hedelmä/vihannes , tai jos oikein on nälkä niin pala ruisleipää
Päivällinen: 100g marinoimatonta lihaa/kalaa/kanaa, 3dl salaattia/porkkanaraastetta, 1 peruna/1dl pastaa/riisiä ja 1dl raejuustoa.
Iltapala: 2dl rasvatonta rahkaa/jugurttia ja marjoja lisäksi.
 

Yhteistyössä