Apuja!

Ei kai siinä mitään keinoja ole, ellet sitten konttaile itsekin lapsen mukana ja vahdi koko ajan ettei mitään satu. Oma poika alkoi konttaamaan 6,5kk iässä eikä ole mitään haavereita konttaillessa tullut. :) Pää saattaa kopista lattiaan tms, varsinkin sitten kun nousee seisomaan, mutta aika nopeasti se lapsi oppii, miten pitää olla ja mennä, että ei satu.
 
Turvakypärä on hyvä! =) Saa vauvantarvikeliikkeistä. Toki sit kaikki myrkylliset aineet ym pitää nostaa ylemmäs (luulis et kaikki tajuaa mut oon nähny näitäki..). Portaisiin portit, mut ei tarvi vuorata joka pöydänkulmaa =D Pikku kolhut ei haittaa. Kunhan lapsi ei pääse putoamaan mistään. Toki näitäkin sattuu kaikille....
 
Minun mielestä taas turvakypärän käyttö kotona menee hieman hysterian puolelle. Jos lapsi on kokoajan kypärä päässä, niin miten edes oppii varomaan teräviä reunoja? Valvontaa vain lisää, eikä lasta saa jättää yksin hetkeksikään sellaiseen paikkaan, missä on vaarana loukata itseään. Hui, itselläkin kohta sama edessä, kun lapsi alkaa liikkua enemmän... =)
 

Yhteistyössä