Auton vaikutus naisen saantiin?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mun mies sanoo että miehiä voi arvioida auton perusteella. En tiedä puhuuko totta. Jonkin verran osuu oikeaan ainakin tuttujen miesten kohdalla.

Ja siis, meillä on ihan tavis perheauto. :)
Tuo on muuten ihan totta Ei voi olla arvioimatta jotain tiettyjä juttuja ihmisestä, jotka ajavat jollain tietyllä automerkillä. Siinä on se tietty status.
 
Nyt on pakko mennä tähän maalaiset-kaupunkilaiset -asetelmaan, jota yleensä inhoan. Mutta en keksi muutakaan selitystä. Ehkä maalla kytätään toisten tekemisiä ja ostoksia paremman puutteessa tarkemmin, jolloin autosta muodostuu statussymboli. Näin pääkaupunkiseudulla, missä auto on lähinnä rasite, arvostetaan sitten muita juttuja.
 
vierailija
Auto ylipäänsä on minun mielestä merkittävä tekijä. Toisaalta jos asuisi jossain ydinkeskustassa, isossa kaupungissa, silllä ei olisi enää mitään merkitystä, koska eihän siellä tarvitse autoa mihinkään. Jos tulee tarve, niin vuokrausta vaan.
Ydinkeskustassa ei tarvitse, mutta mökkireissuilla ja eräreissuilla. Ei me kaikki kaupunkilaiset olla vihreitä cityihmisiä.
 
Ydinkeskustassa ei tarvitse, mutta mökkireissuilla ja eräreissuilla. Ei me kaikki kaupunkilaiset olla vihreitä cityihmisiä.
Mutta myönnä pois, että kun lhtee pidemmälle vaellusreissulle, niin jonnekin jäävästä autosta on vain haittaa koska määränpää pitää miettiä lähtöpaikan mukaan. Jos menis taksilla ja soittaisi toisen kunhan pääsee perille niin maailma ois tavallaan kokonaan avoinna.
 
Liian kallis auto kertoo hölmöistä kulutustottumuksista, rikkinäinen auto taas kertoo kyvyttömyydestä hoitaa asiat, ja autottomuus kertoo aivan liian vihervassarisuuntautuneesta ajatusmaailmasta. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat nounou. Sellainen melko halpa auto, joka ei ole uusi eikä vanha, olisi paras vaihtoehto.
 

Yhteistyössä