bb-minna ei ole vaihtanut vaatteita koko aikana!!

  • Viestiketjun aloittaja hyihelv
  • Ensimmäinen viesti
hyihelv
Hyi toi sokea minna ei ole vaihtanu tota kolttua koko sinä aikana mitä nyt on ollu tuolla talossa! Ja tänäänkin bb-extrassa näytettiin kun se palas sieltä sairaalasta niin se oli edelleen samoissa vaatteissa. YÖK!!!
 
"aapee"
En ole seurannut koko aikaa, ei ole siihen edes mahollisuutta. Ja vaikka kuinka ujostuttais niin kai nyt luulis että ne vaatteet jossain vaiheessa haluaa vaihtaa, mutta ei yks porskuttaa samassa mekossa varmaan niin kauan kun on talossa.
 
uytr
Kyllä mullakin voi usean päivän olla samat vaatteet päällä. Mutta alusvaatteet vaihdan. Ensinnäkin, mulla on niin vähän vaatteita, ettei oo varaa joka pvä vaihtaa jotain farkkuja tai hupparia.
 
"Tiitu"
ööh.. kyllä minä ainakin saatan käyttää samoja farkkuja/samaa paitaa jopa kolme päivää putkeen..
paitsi menneen kesän megahelteillä, silloin vaihdoin asua päivittäin. mutta muuten en todellakaan vaihda joka pv uutta päälle!
 
"vieras"
[QUOTE="joku";24550639]Tuleeko tänä vuonna kaikki vessakäynnitkin julkisuuteen? Seurasin jotain aiempaa kautta ja sub:in nettisivuilla kerrottiin silloin, että vessassa on kyllä kamera, mutta tavanomaista asiointia ei näytetä katsojille.[/QUOTE]

kyllähän ne on näyttäny jos kusella käyvät mut jos käyvät paskalla niin sitä ei oo näytetty.
 
"joku"
[QUOTE="vieras";24550762]kyllähän ne on näyttäny jos kusella käyvät mut jos käyvät paskalla niin sitä ei oo näytetty.[/QUOTE]

Voi ankeus! Todella tylsää elämää viettäjille katsojille suunnattu, jos kusemisetkin näytetään!
 
[QUOTE="vieras";24551077]Mielestäni on lähinnä sairasta tirkistellä toisen suihkussa tai WC:ssä käyntiä.[/QUOTE]

Minähän en sanonut että HALUAN katsoa toisten suihkussa tai wc:ssä käyntiä. Ajattelin vaan hygienian kannalta, et melko ällöttävää, jos ei suihkuun uskaltaudu.
 

Yhteistyössä