~~ELOMASSUT 2008~~ syksyssä

Joo, ihan normiahan tuo on :D Meillä ei ehkä ihan noin "rajuna" mutta samaa kuitenkin!! meillä on tällä hetkellä hirveet väännöt tuon kohta 6v. pojan..että tän pienen kiukut ei tunnu missään.. :)

Ootko aatellu et annat pojan olla sit ilman vaippaa, mitä tuumaa jos housut kastuu, antasko sit selittämällä laittaa vaipan?? oon vaan huomannu et tiitulle voi aika hyvin jo selittää asioita ja ymmärtää tai sit se vaan rauhottaa ja antaa sit tehä..

Hiljasta täällä näyttääolevan.. naamakirjassa tulee vierailtuu huomattavasti useemmin :)

nyt jatkuu nukutus hommat, tiitu tilaa tiu tau tilhiä sängystä, ni ei samalla voi/osaa kirjottaa ;)

äiti lpr ja tiitu kohta 1v9kk
 
Kaneliomenalle vastailen reilu kuukauden myöhässä :D Meillä kotona asustaa samanlainen uhmis-poika,oon facebookin puolella siitä ahkeraan kirjoitellutkin.Pitäis vaan jaksaa olla loputtoman kärsivällinen,mutta kun on vaan ihminen,niin välillä hermostuu ja sitten on äidilläkin paha mieli.

Tulkaa muuten kaikki fb:n puolelle,siellä juttua enemmän kuin täällä :wave:
 
***ELOMASSUT 2008*** ja sieltä sit pitää hakee jäsenyyttä ylläpitäjältä, laittaa vaikka viestiksi oman nimimerkin täältä, ni tietää hyväksyä ;) siellä etusivun ylälaidassa on sellanen hakupalkki, ni siihen jos kirjottaa ton, ni varmaan löytyy..
 
moi vaan!!

täällä ollaan, tuolla odotuspuolella vaan ollu. Mutta meillö ihana viikon vanha peikkopoika! :heart: 22.6 syntyi mitoin 3692g , 52cm ja pipo 35cm. Rankin ja nopein synntys, ite vielä hieman tohjona reissusta. Hiuksia saman verran kuin esikoisella eli julmetusti! Sivuilta melkein leukaan :p tomera ja seurallinen kaveri. Hyvä nimi olis nyt hakusassa!!

Tilda hoitaa niiiiiiin ihanasti ja hellästi ja jos on vauvan lähellä ja siihen meinaa muut isot siskot tulla niin työntää ne topakasti pois että tää on mun vauva! =) :heart: nyt innostui hoitamaan omaa nukkeaankin.

heidi-80 tervetuloa! meillä lapsilla sama syntymäpäivä! =)
 
Hurjasti Onnea Mammaliinille ja koko perheelle pikkusesta pojasta!!! :flower:

ja tervetuloa Heidi-80, tää on vaa nykyää tooosi hiljanen palsta..

Meillä tulee Tiitulla puhetta hurjasti.. Vauva-nukkea hoitaa ja kaikki on kavereita :) tai siis sanoo : miun kaveri tai rakas!

justkäytii isoveikan 6v. neuvolassa ja veikka sai rokotukset molempiin käsiin ja itkeskeli siinä, ni heti oli tiitu halimassa ku veikkaa harmittaa ja iteki oli tosi säikähtäneen näkönen..

Kesän jatkoja!!
ä ja t
 
mie en osaa paremmin neuvoo tota facebook ryhmä hakua, koska mie en ite löydä mistään edes koko ryhmähakua :ashamed: .. miulla on vaa muistissa tuo oma ryhmä ja sinne pääses.. ehkä vähän blondi oon.. :D

Tehäänkö muilla jo kovin palapelejä? meillä ne nuppipalapelit ei enää jaksa innostaa, vaan nyt on siirrytty oikeisiin ja niitä pitäs MIUN tehä koko ajan.. ite Tiitu tekee melkeen kokonaan 9 palasen.. ja löytää noista isommistaki palapeleistä hyvin yhteen sopivia.. :)
 
Heissan vaan pitkästä aikaa
Oltiin juuri 2vkoa mökillä ja eilen oli kiva palata kotiin ja tänään saadaan pizzaa:)
Eelis on näppärä pieni fiksu pojan kloppi. Hieman liiankin fiksu:D
Meillä tehdään tiuhaan tahtia palapelejä:)
Minua ei olla vielä lisäilty tuonne etusivulle olen kyllä lähettänyt yksäriä.
Näkyilee

Riina
 
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=45486432564
pääsettekö fb-ryhmään tulollaan olevat tuosta linkistä hakemaan jäsenyyttä? :whistle: :wave:

äh, ei se tainnukkaan toimia....persetti. kysykää joltai aktiivilta täällä yv:n kautta oikee nimi jolla löytää fb:ssa ja sit sen kautta jotenki yrittää löytää se ryhmä :D konstit loppuu jos ei kerta tuo haku-toiminto siel toimi/ei tuolla löydy...
 
hei!!

joko me ollaan siirrytty tuonne leikki-ikäisiin?? :D

täällä en oo aikoihin käynytkään.... Tilda sai keväällä astmalääkkeet ja nyt pitäis tehdä kelalle hakemus niistä että saatais sitä korvausta kun joutuu joka päivä ottamaan ja infektioiden aikaan lisäksi toistakin ja molempia useamman annoksen. Kesällä saatiin myös vammaistuki-päätös (on kaikki nykyään tuon nimekkeen alla ent. sairaanlapsen hoitotuki yms) ,,,

Kävelyä harjoitellaan päivästä toiseen koko ajan vaan paremmin ja paremmin ja eiköhän me tässä pian aleta ihan oikeasti kävelemään! :) Pieni omatoiminen, reipas, pippurinen ja päättäväinen naisen alku ... kovasti leikkii jo 5v ja 7v siskojensa kanssa. Sanoja ei tuu vielä hirveästi mutta joka päivä lisää ja pari lausettakin on tullut. Tuo nyt pian 5v täyttävä siskokaan ei sanonut 2v neuvolassa vielä oikein mitään ja sitten 2,5v höpötti ummet ja lammet eikä meinannu yölläkään olla hiljaa (samaa vaivaa vieläkin :LOL: ) Että en vielä odotakkaan Tildalta enempää,, jospa joulun aikaan tai vähän jälkeen sitäkin alkaa tulemaan.
 
Tämä palsta viel jotenkuten elossa...Meillä on kans vaavi jälkeen syntynyt.
Taaperomme täytti vastoittain kaks, söötti tyttö, paljon puhuu, uhmistakin, mut ei mitään meidän pojuun verrattuna, jolla se on jo ollut varmaan jo pari vuotta.
 
Hei vaan täältäkin!

Meillä myös eletään vauva-arkea. Pikku-mies täytti tänään kolme viikkoa. Tytöt ovat ihan innoissaan uudesta veljestä. Ihanaa elellä taas normaali touhukasta arkea, kun raskausaikana jouduin 2kk olemaan lähes vuodelevossa. Pikkumies pysyi matkassa juuri täysiaikaiseksi eli syntyi 37+0.

Pikkuneiti on reipas touhottaja. Puhettakin on alkanut tulla koko ajan lisää. Edelleen sitä jatketaan omalla kielellä niin paljon, että ymmärtäminen on väliin työlästä. Hyvin omatoiminen tyttö on..puetaan, riisutaan ja syödään itse, mutta potalle ei suostuta taas ollenkaan istumaan.

Ihanaa syksyä kaikille. Tervetuloa fb:n puolelle myös. Siellä meitä on melko aktiivinen ryhmä edelleen kasassa.
-Poni ja tytöt 2v ja 4v selä pikkumies 3 vko
 
Kiirettä pitää, töihin oon palannut elokuun alusta ja päivähoitoon meni molemmat lapset. poitsuhan on jo eskari. Tiitu tykkää tosi kovin olla hoidossa, eikä vielä kertaakaan ole jäänyt ikävöimään, hieman oli alussa tönimistä, mutta nyt sekin on jo rauhottunut, toki on hurjempia päiviä välillä, mutta enemmän rauhallisia.. oli hän kerran purassu myös yhtä kaveria.. ja sit saman iltana puri miuta, niin mie purin takas ja sit selitin että koskee, ja ei saa tehä noin ym.. ja ei oo sen jälkeen ees yrittäny purra. Toivon suuresti, että olis auttanu.. esikoinen puri aikoinaan just tän ikäsenä kaikkia.. ja oli kauheen raskasta aikaa.. pelotti hakee hoidosta pois, ku ikinä ei ollu hyviä asioita..

Mutta tyttö kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia, tänää sano eka kertaa, että' haluaa pikkarit jalkaan, ja ei tullu pissa housuun, käytiin kyllä aamupäivällä useempaan kertaa pissalla varmuuden vuoksi, mutta jospa tuo alkais pikkuhiljaa oppimaan kuivaksi.. potalla ollaan käyty jo ikuisuus, mutta ei osaa ite pyytää sinne, muuta ku kakkahädän.

puhetta tulee tois paljon ja se on myös täysin ymmärrettävää, hiljaa ei oo hetkeekään, osaa laulaa jo muutamia lauluja, hämä-hämä-häkki on lemppari tällä hetkellä :)

Iloista syksyä kaikille :)
 

Yhteistyössä