**ELOVAUVAT 2006**

Lellu - oikein paljon onnea plussasta!!! Kiva kuulla teidänkin kuulumisia!!!

Mä täällä taas roikun :ashamed: . Herätys oli tänään vasta puol seiska... Mutta koko yö meni taas heräämättä!! Jee!!

Nyt lähdetään suunnittelemaan ulos lähtöä!!
 
Huomenta!

Lellulle oikein paljon onnea plussasta! :flower: Toivottavasti kaikki menee hyvin =)

Jandhe: Toivotaan, että ab puree ja Pihla paranee pian :hug:

Heffalump "heffis" :D Kattelin tuossa vähän aikaa sitten kun täällä olisi ollut vikellyksen alk.kurssi aikuisille -siis ihan kävelevän hevosen selässä- että olisinko mennyt, mutta päädyin kuitenkin siihen, että parempi taitaa olla pysyä ihan vaan tuntiratsastajana :whistle: Mun piti tulla kattomaan niitä kisoja viime vkonloppuna, mutta unohdin :eek: :ashamed: Harmi! Kuinkas teidän joukkue pärjäsi?

Nyt pitää mennä :wave:
 
Onnea Lellu plussasta :flower:

Meillä herättiin tänään vähän vajaa kuus :headwall: Piti vielä eilen valvoa puoleen yöhön kun oli kavereita istumassa iltaa niin arvatahan sen saa että mun oli tooosi vaikea nousta sängystä ylös. Yö meillä meni onneks heräämättä.

Meillä on nyt myös opittu nousemaan seisomaan ja sitähän pitää treenata ihan koko ajan. Pää muksahtelee vähän väliä kun Alex luulee itsestään vähän liikoja ja yrittää ilman käsiä seisokella. No onneks pahemmilta kolhuilta ollaan vielä vältytty.

Oikein mukavaa vappupäivää kaikille! Mä taidan mennä myös päikkäreille Alex on jo nukkunut hetken aikaa.

Mimmi + Alex
 
Paljon onnea lellulle plussasta! :flower: =)

Pihla on jo tänään ihan eri tyttö kuin eilen, yönkin nukkui kokonaan heräämättä, heräsi vasta 7.30 aamulla! Ja aamupuurokin maistui jonkun verran... Hyvä että näköjään tehosi lääkkeet heti =)
 
lumikki
Huomenta,

Vappu tuli ja meni, taalla sita ei juurikaan huomannut...


Pienihetki hei, samaisen ongelman kanssa painin, etta miten lopettaa yosyotot, tytto tulee kohta 9kk ja oikeesti ei enaa tarvitse yoruokaa, mutta taitaa olla vaan totuttu tapa ja aiti liian laiska lopettamaan sita... :ashamed:

Viime yonakin mietin, et ei helvade tasta tule mitaan ku parin tunnin valein heraili ja ei tutti kelpaa ei, ei harso, ei kasi, ei syli, ei silittely, vaan tissi! Ja sen ku saa niin nukahtaa nopeesti uudelleen, ei syo kun korkeintaan kaksi kertaa, mutta tuntuu olevan tutin korvike, ei ollenkaan hyva tapa... :kieh:

Lellu onnea vauvauutisista :flower:

Nyt kakkavaipan vaihtoon ja pihalle!
bye :wave:
 
Hauskat vaput kaikille vielä näin jälkijunassa! Tai nythän se vappupäivä vasta on. Eilinen meni ihan tavallisen päivän merkeissä, että ei juhlittu vappua mitenkään. Tänään mennään käymään mun vanhempien luona!

Jandhe Onneks Pihla on nyt parempana ja toivottavasti ei korvat vaivaa enää! :hug:

Lellu1 Oikein paljon onnea plussasta!

Topiaksella on vieläkin kuumetta. Aamulla oli 38,9, mutta nyt kun heräs unilta ni tuntuu virkeeltä. Ihmeen hyvin kuitenkin välillä jaksaa touhuta vaikka kuumetta oiskin. Sunnuntaina illalla oli 39,6 ja sillon kyllä ei jaksanu mitään. Heti päivunien jälkeen oli ihan väsy ja kitisi ja oli aivan kipee. Sit ku mitattiin kuume, ni syykin selvis. Yölläkin oli pakko mitata kuume, ettei vaan nouse liian korkeeks, ku kouristuksien vaaraki on. Nyt on siis 5. päivä kuumetta ja luultavasti tämä on se vauvarokko, ku mitään muuta pojalla ei oo. Vielä ei oo tullu niitä näppylöitä ja tänään pitäiski kuumeen loppua, nimittäin siinä vauvarokossa kuumeen pitäis kestää 3-5 päivää. toivottavasti loppuu. jos huomenna ei oo laskenu ni pitää kyllä lähtä lääkäriin. yöt on ollu huonoja ja aamuyöt etenkin, ku 4 aikaan on meinattu herätä. tänään noustiin 6 aikaan. yöllä oon antanu tissiä, ku muuten ei syökään oikeestaan mitään. tissiä on kyllä päivällä syöny, mutta ei aina niin paljoa ku yleensä. on se kyllä kurjaa nähdä noin pieni kipeänä! :(

topiakselta mitattiin hemoglobiini 7 tai 6kk neuvolassa, en nyt muista kummassa. mittas sen sen takia, että imeytyykö ruoka varmasti, ku paino ei oo noussu tarpeeks ja oli laskulla käyrällä.

mutta nyt täytyy mennä syöttään lounas, saa nähdä maistuuko..

:wave:
 
Heini79
Lellu Onnittelut plussasta!

Täälläkään ei vappua kummemmin juhlittu. Kyllä muuten varmaan, mut mies on ollut viime päivät ja tänäänkin koko päivän peltohommissa. Vappuja ei tosiaan ole sit viime vuosinakaan hirveästi juhlittu, kun osuu lähes aina kylvöjen aikaan. Kivasti se vappu on sit mennyt siivotessa ja pihakalusteita kunnostaessa :kieh:

Eipä tähän hätään muuta :)

Lisäilen nyt vielä, että meillä otetaan vasta 1-vuotisneuvolassa tuo hb.<br><br>
 
huomenta!nyt sain pitkitettyä viime yönä imetystä puol kolmeen...sylissä keinuttaen.LUMIKKI näin päässy käymään että meidän vauveleilla taitaa olla "paha"tapa!en tiedä miten siitä pääsee helpolla eroon!Mutta en voi vielä ainakaan muutamaan päivään ruveta kauheesti vierottamaan kun on sen verran kipeä vieläkin ja tosi kränttyinen ku kestää toisen ylähampaan puhkeaminen todella oudon kauan ollu jo näkyvissä himmeää valkoista/keltaista 3viikkoa. Herättiin tänään vasta kuudelta ja äsken sain nukahtamaan mutta jo heräs taas ,ei vissiin malta nukkua tai jotain onnex nukkuu edes päiväunet n.3h! täytyisi ruveta kotihommia tekeen vaikka taas laiskottaa...
 
Yösyötöistä; meilläkin Aaro lutkuttaa tissiä öisin MONEEN otteeseen... en ole jaksanut opettaa tavasta pois. Oltiin jo niinkin hyvässä kuin vain kahdessa heräämisessä mutta flunssainen poika alkoi roikkua tississä koko yön. Ja siitä parannuttuaan heräili tasan 3 tuntia nukkumaan menosta ja söi todella ahnaasti rintaa eli oli nälissään?! Ei ymmärrä... vaikka kuinka hyvin olisi iltapuurokin mennyt. Ja siitä sitten 2 tunnin välein vähintään aamunkoittoon saakka... Nyt on vähän alkanut rauhoittumaan tuo heräily, mutta mitenkä siitä pääsisi kokonaan... huoh!

Olen yrittänyt nyt opettaa nukahtamaan omaan sänkyyn mutta eilenkin annoin lopulta periksi huutoon, tassuttelu ei auttanut poikaa uneen. Otin syliin ja sekunnissa poika nukkui. On vähän hankalaa kun usein poika nukahtaa iltatissille ja nostan vain sänkyyn. Silloin harvoin kun ei nukahda niin on ihmeissään että miksi pitäisi omaan sänkyyn rauhoittua ja haluaa vain syliin. Kerran jo onnistuin ja poika nukahti omaan sänkyyn nätisti mutta seuraavina iltoina simahti tissille joten ei siitä yhdestäkään kerrasta ollut mitään hyötyä. Pitäisikö herättää poitsu rinnalta? Tiedän kyllä mikä huuto siitä seuraisi!

Vappu sujui meillä rauhallisesti kotona. Aaro oli innoissaan serpentiineistä ja vappupalloista ja pääsipä ensimmäistä kertaa istumaan hiekkalaatikkoonkin. Aattoiltana jäi puuro väliin ja poika veteli innoissaan patonkia ja viinirypäleitä :D

Onko monella täällä kävelytuolia? Saatiin sellainen lainaksi, olin kyllä ajatellut ettei meille sellaista tule... mutta tuolla se nyt kököttää =) On siinä kivasti lelupaneeli että hädän tullen varmaan viihdyttää hetken poitsua. Aaro kokeili sitä jo kyläpaikassa ja alkoi heti potkia ympäriinsä mutta sitten vähän hätääntyi kun ei osannut ohjata! Jospa se auttaisi siihenkin ettei vanhempien enää tarvitse kävelyttää herraa ympäriinsä, hän kun luulee olevansa jo isokin poika.
 
lumikki
Morjens,

Yo meni hieman paremmin, kun eilen oli niin paljon ohjelmaa, vasytystekniikka... :D

Ada herasi kaksi kertaa ja toisella kertaa oikeastaan soi.
Aamu alkoi 7.30 ja nyt on paivaunet menossa jo toista tuntia.
Ehdin jo siivota ja nyt viela tanne nettiinkin, soseenkin pyoraytin odottamaan neitia.

Iltapaivaksi lahdetaan taas rannalle, eilen paasi kokeilemaan uimista aiskan kanssa ja oli innoissaan tuntuu nyt olevan suurinta huvia ja tietty hiekan maistelu.

Hauskaa paivaa kaikille!
 
Tervehdys elokuiset :wave:

Mahtuuko vielä mukaan pinoon? Kirjottelin harvakseltaan odotus puolella ja käyn melkein päivittäin lukemassa mutta en vaan ole saanu aikaseksi kirjottaa...

Meillä siis tyttö syntynyt 5.8, tiedot olikin jo etusivulla.
Wilhelmiina meillä kans pikkuinen tyttö, 8kk mitat oli 6800g ja 67cm. Ens viikolla mennään ylimääräiseen neuvolaan kontrolliin tuon kasvun takia. Täällä helsingissä olisi oikeasti seuraava neukka vasta 1-vuotiaana :eek:

hansu kyselitkö kestovaippojen käyttäjiä? Täällä yksi :wave: Tai öisin käytetään vielä toistaiseksi kertiksiä kun on puolikas pakkaus jäljellä.

Lellulle onnittelut plussasta minunkin puolesta :flower:

Eipä tuu muuta mieleen tällä kertaa. Nyt sapuskan kimppuun kun tyttö nukkuu :p
 
Täytyy nyt tulla hehkuttamaan että meillä ei viime yönä syöty ollenkaan.
Tyttö kyllä heräsi 4 mutta nostin vain meidän väliin nukkumaan ja nukkuikin siinä melkein puoli 9 asti. Illallakaan ei nukahdettu tissille vaan äidin viereen sänkyyn josta nostin sitten omaan.
Vielä kun tytön saisi nukkumaan omaan sänkyyn..

Onnea lellu :flower: :flower:
 
Joku kyseli kävelytuolista.
Meillä neiti omistaa sellaisen VAIKKA neuvolasta sanottiin että ei opi "kävelemään" myöhemmässä vaiheessa oikealla tavalla.
MUTTA minäpä olen toista mieltä. Meillä esikoineinenki omisti sellaisen JA oppi kävelemään ittekseen 10kk iässä :LOL:
Se on hyvä viihdyke ollut meillä ainakin kun itte laitan ruokaa jne.
Varsinkin kun meillä on sellaisia soivia nappuloita siinä. *ja äitillä soi korvissa illallakin* :snotty:
Meillä on opeteltu nukkumaan nyt päikkyjä omassa sängyssä kun tähän saakka se on tapahtunut vaunuissa.

Mutta, nyt ruuanlaitto kutsuu kun pieni :heart: nukkuu.
Iskäkin lähtee huomenna viikoksi töihin... Mitähän sitä lasten kanssa sen ajan tekisi :whistle: Onneks meille jää auto nii saa kärräillä tytsien kans mut kukapa meitä huolisi kylään kun on tuo vesirokon tartuntavaihe päällä :ashamed:

Hauskaa päivää kaikille :wave:
 
Onnea lellulle plussauksen johdosta!
Neuvolauutsia: neidillä oli sitten korvatulehdus... Onneksi ollut oireeton. No viikon antibioottikuurihan siitä tuli. Neiti oli kasvanu aika kovasti, nyt 71,5 cm pitkä ja painaa 9,1 kg. Ei oikein raskaana ollessa jaksa kannella, mutta pakkohan se on.Lääkäri naureskeli, kun kerroin neidin seisoskelevan ja liikkuvan tukea vasten.

neidistä on tullut oikea sylikissa. Heti kun laskee alas pitää päästä takaisin syliin. Alma on alkanut nukkumaan yöllä 11 h putkeen ilman ruokataukoja. Pelottavaa, kun on tottunut, että muutaman kerran pitäis herätä. No onhan se tarkistettava välillä, että neiti on hengissä. Jotenkin vaikee hyväksyä tai oppia, ettei neiti ole enään se ihan pieni nyytti, joka laitokselta tuli mukaan.

Meidän pitäis varmaan kohta tyttö siirtää autossa istumaan isompaan istuimeen, kun jalat alkaa ottamaan selkänojaan kiinni. Kaukalokin alkaa kohta kinnaamaan. Mitens muilla? Joko istutaan isojen lasten tuolissa?

Miten syötätte kiinteää ruokaa, jossa on isompia palasia? Meillä neiti ei pysty sitä syömään, kun tuntuu, että se oksentaa joka lusikallisesta.
sasu, Alma ja "pyllerö"rv16
 
tänään käytiin Eevin kans 8kk neuvolassa, ja mitat on: pituus 69,5cm ja painoa 7750g. Mukavasti tyttö kasvaa omalla käyrällään =)

Yösyötöistä täällä ollu puhetta...Eevi käy tissillä 1-2kertaa yössä mut nyt kun on taas räkätaudissa niin tahti on tiuhempi mut tukkoisen nenän kans on vaikea imeä niin hermostuu ja siks vissiin heräilee useammin. Kyl alkaa miullekin tää yömeijerinä olo riittää mut toivon, että ihan itte jossain vaiheessa jättäis yötisuttelun pois.

Äh, nyt pittää mennä syömäpuuhiin :wave:

Ukkis ja Eevikäinen
 
Lellu onneksi olkoon plussasta :heart: :flower:

Sasumillonkas sulla on laskettuaika? Mulla on 22.10 eli nyt rv 15+ joten aika samoihin aikoihin taitaa meidän vaavit syntyä =)

Wilhelmiina ihan kivasti meillä meni kisat. Tokaksi tultiin kahdesta joukkueesta :D mut mentiin nyt ekaa kertaa laukkaluokassa ja hevosta vähän jännitti uus paikka, niin siihen nähden tytöt meni tosi hienosti. Mä oon ite vikeltäny joskus yli 15v sitten, nyt oon keskittyny vaan tuohon valmentamiseen, mut kivaa puuhaahan tuo on =)

eipä meille ihmeempiä, paranemisia kaikille sairastaville :hug:
 
Iltoja... :wave:

Mun piti tänään aloittaa uusi jumppa, kun edellinen loppui ja tietenkin myöhästyin heti ekalta kerralta :kieh: En sitten enää kehdannut mennä mukaan kun toiset oli jo päässeet niin hyvin vauhtiin ja sarja tietenkin on ihan outo :snotty: No, huomenna uudestaan ja pitääkin yrittää nyt mennä ajoissa. Hitsi kun harmittaa :headwall:

Yöheräilyistä sen verran, että meillä tytteli herää yöllä 1-2 kertaa, mutta nukahtaa heti kun ottaa syliin. Yöllä ei ole syönyt enää aikoihin, mutta pyörii sängyssä sen verran että siihen herää. Tassuttelusta vain hermostuu, joten paras on vain tempaista syliin ja laskea samantien takaisin niin uni jatkuu :)

maisa: Kiva, että on toinenkin pikkuinen neiti täällä =) Sen verran oli teidän neiti isompi syntyessään kuin meidän, että suhteessa melko samaa vauhtia on paino noussut tytöillä.

Sasu79: Meillä Emilia vielä istuu kaukalossa. Turvaistuin pitäisi hankkia lähiaikoina, kun meillä on lainakaukalo ja tarvetta sille on kesällä, kun uusi käyttäjä syntyy. Tuntuu, että aika on niin kortilla nyt, ettei olla ehditty liikkeeseen testailemaan istuimia :whistle:

Remontti jatkuu ja jatkuu... \|O Ei olla vieläkään saatu laminaatteja asennettua, mutta sunnuntaina olisi nyt sitten tarkoitus päästä aloittamaan se urakka. Taitaa olla melkoinen ikuisuusprojekti tämä meidän remppa :ashamed:

Nyt jääkiekon pariin :wave:
 
Hei!

Kiitos kaikille onnitteluista! :heart: Kovasti jännittää ja vähän hirvittääkin tuo pieni ikäero, vaikka ihan suunniteltu raskaus onkin. :D No kai se kuuluu asiaan.

Luukas tuolla jo tuhajaa kovaa kyytiä. Meikä nukuttaa pojan vielä kainaloon. Se on niin ihanaa kun saa siinä rauhassa vielä touhuta viimeiset energia hippuset ja unilauluun nukahtaa. :heart:

Kerroinkos, että mä menen töihin jo enskuun alusta eli 4-21.6. jään sitten kuukaudeksi kotiin.. Sitten onkin miehen loma ja elokuun lopussa Luukas aloittaa tarhassa. Tuon 3 viikkoa kesäkuussa yritämme nyt pärjätä innokkailla sukulaisilla ja sitten jos ei onnistu niin sitten pitää palkata joku innokas. No hoitotunteja tulee niin vähän, että ei kannata hoitoon laittaa.

oih ja voih... mun tekee kaikenlaista suolaista mieli, mutta ei kuitenkaan. Makea ei iske nyt yhtään. :x No tästä se lähtee.

Lellu, Luukas ja masu rv4+3 :heart:
 
Huomenta!

Nyt sitten Pihlakin oppi vihdoin ja viimein konttaamaan kunnolla, nyt on pari päivää mennä viipeltänyt ja vauhti sen kun kovenee :D vielä kuitenkin välillä ryömiikin... Ja suht hyvin on onneksi neiti tervehtynyt, päivisin jaksaa touhuta ihan normaaliin tapaan, mutta vielä eilenkin nousi illalla sitten taas kuume...

Hansu onko Topiaksen kuumeilu jo hellittänyt? ja onko syytä selvinnyt, oliko se se vauvarokko? jaksamisia ja paranemisia sinne :hug:

Liinos jokos teillä pukkaa kova matkakuume? :D kun ettekö te lähteneet jo meitä ennen ja meilläkin on reissuun enää 2 viikkoa ja 2 päivää... Mulla ainakin rupee olee jo perhosia vatsassa ja kauhea odotus, että joko lähetään! ihan ku pikkulapsella :LOL: mua jännittää eniten lennot, kun meillä on molempiin suuntiin yölento, että miten ne menee... Otatteko te Lucakselle kaikki ruoat ja vaipat täältä Suomesta mukaan?

Wilhelmiina hermoja sinne remontin keskelle! =)

Jandhe ja Pihla-Julia kohta jo 9kk :heart:
 
Huomenta kaikille =)

Kuinka monta hammasta teidän pienillä on? Kun meidän Sagalla on jo seiska tulossa :heart:

Korvikkeen juontia neiti yrittää ihan selvästi jo lopettaa. Tiedättekö kauanko sitä pitää antaa?

Tänään tuli mein neitille eka mustelma kun rupes sitteristä kurkotteleen leluja ja pyörähti naamalleen lattialle ja siitä selälleen. Poskessa mahtava mustelma :'(

Milloin muuten voi alkaa antamaan pikkuhiljaa maitotuotteita?

Meidän neitinpäivärytmiä :

8.00 Herätään syömään puuroa
9.00 Maitoa 135ml yleensä jos ollenkaan
10.00 Päikyt. Noin tunti.
11.30-12 Lihasose+hedelmää
15.00 Maitoa Noin 200ml
15.30-16 Päikyt. Noin tunti-puolitoista.
17.00 Välipalana hedelmäsosetta
19.30 Iltapuuro
20.00 Iltapesut
20.30 Maitoa 200ml jos jaksaa juoda ja ZZZZZ....

Nyt esikoinen lähti mummulaan pariks tunniks kylään kun pappa haki ja pikkunen nukkuu. Joten alanpa siivoileen.
Ihanaa ihanaa. Me lähetään sunnuntaina isin duunipaikalle yöksi 60km päähän meren rantaan Ollaan yks yö. Ei tarvii yksin olla koko viikkoa tyttöjen kaa kotona.
Mutta hauskaa päivää :wave: <br><br>
 

Yhteistyössä