Esikoista yrittämään 2011

Kristiina84: Voisiko tuntemukset olla ovulaatiota? Pistä ihmeessä kaikki nippailut ym. ylös kalenteriin niin pysyt ajantasalla kierron suhteen kun se alkaa tasoittua paremmin!! :) Minäkään en tajunnut omiani ovulaatioksi ensimmäisellä kierrolla ennen kuin vasta kuukautisten alettua 10pvää oireiden loppumisen jälkeen. Viime kierrossa nippaili kahteen eri kertaan, ensimmäisellä kerralla silloin kun menkkojen olisi pitänyt alkaa (päivälleen) ja toisen kerran kp51-54. Ensimmäiset nippailut yhdistän tosin vatsatautiin, mutta toiset olivat jo aivan selkeästi ihan muuta. ;)
 
Jo
Leeniliiniä en ole vielä onnitellut!!! :flower:
Kiitos kaikilla halauksista ja ajatuksista :)

Taas omaanapaa - sori.
Iski pieni kauhupaniikki aamulla, kun mies soitti "neuvolaan" ja sieltä neuvottiin, että heti Emergency roomiin. Hui. Ei me sitten heti kuitenkaan heti lähdetty, mentiin töiden jälkeen ja siellä tutkittiin ja hutkittiin, ultrattiin ja testattiin. Just soittivat, että huonoja uutisia - mennyt kesken. Ens viikolla pitää mennä jälkitutkimuksiin ja uuteen ultraan. Näyttävän tykkäävän ultraamisesta, lasku tulee perässä, ei mitään hajua paljonko.
Lääkäri sanoi, että yrittämistä saa fyysisen tahon kannalta jatkaa heti. Ja mehän jatketaan. Eli mut voi laittaa takasin heti vauvantekohommiin, yk 3, kp:t kerron jahka tästä selvitään.

Plussia odotellessa!
 
Jo Onnea uuteen yritykseen! Saako muuten udella, missä maassa te asutte? Siksi olen utelias kun ulkomaille muutto on meilläkin suunnitelmissa ja haaveissa. Omanapa: Ei vieläkään merkkejä suuntaan tai toiseen. Ilmoittelen illalla uudestaan tilanteen. Tuli illalla nukkumaan mennessä ukon kanssa puhetta nimiasioista, mulla kun olisi toiveena käyttää isovanhempieni nimiä, vanhoja ja kauniita. Kaksi tytönnimeä on ollut mielessä hyvän aikaa jo, pojannimeksi oli ehdolla isänisäni nimi, mutta sopiva toinennimi (jonka ukkokin kelpuuttaisi) oli hukassa. Mutta sittenpä tuo ukko sen sanoi, ja olipa vielä yhdistänyt sen jo mun mielessä olleeseen etunimeen :) Meillä on siis täydellinen pojannimi jo valmiina! Ja tyttöjäkin voipi tulla, meillä onkin yllättävän sama nimimaku :) Ja kummallisinta tässä oli se että ukkokin oli asiaa miettinyt.. jotakin hyötyä tästä menkkojen odottelusta :D
 
Jo iso :hug: ja onnea uuteen yritykseen.
Leeniliini onnittelut plussasta :flower:
Miten epa88 ?

Taitaa olla niin,että kuka seuraavaks päivittää niin miule voi merkata kp 1/28-32 ja yk 8. Eilen alkoi jo tulla pinetä vuotoa, eikähön se tänään sitten ala kunnolla :( ainut vaan että kipuja ei oo mitään, vaikka yleensä on.
Nyt täällä on toisenlainenkin kuumeilun aihe nimittäin matkakuume...kovasti tekis mieli thaimaaseen, mutta tahtoo vaan ne matkat olla pirun kalliita...Pitäs oikeesti päästä rentoutumaan, varsinkin isännän. Sillä on nyt kova stressi päällä ja sen kyllä huomaa. Ei kiinnosta enää petipuuhat eikä mikään muu kun työ. Ehkä pitää ajatella niin että paljonko on valmis maksamaan siitä että saa elämäntilanteen ennalleen ja ettei toiselle tuu burn out :/
Nyt ois tietenkin vielä helppo lähteä kun ei meillä näytä tuon vauvan kanssa tärppäävän. Sais ittekkin vähän muuta ajateltavaa ja mieli piristyis.
 
Hei kaikille! :) Kyllä se varmaan uskottava on että siellä joku on kyydissä, tänä aamuna viiva oli vahvistunut jonkun verran... Joskos sitä tänään uskaltautuisi sen digin hakemaan ja tekisi sen huomenaamuna yllärinä avokille :heart: En tiedä uskallanko silti vielä plussanneisiin siirtyä...

Tsemppiä kaikille ja paaaaljon plussapuhureita! :heart:
 
Laretzki
Viikonloppuna tuli kyllä harmiteltua ihan äärettömästi sitä, että meidän yrityksen aloitusta sitoo niin paljon muut seikat kuin vain me kaksi. Tuli meinaa lähdettyä miehen mukaan hänen työmatkalle Pariisiin ja tuli taas itsestään huomattua kuinka se lämpö saa omat hormoonit hyrräämään :D. Kyllähän sitä peittoa heilauteltiin, mutta takaraivossa nakutti ajatus että olispa ollut ilman pillereitä. Varsinkin kun yhtenä yönä näin koko ajan unta siitä, että olisin ollut raskaana.

No, onneksi tämä alkanut vuosi tuntuu suhteellisen nopeasti menevän, kohta alkaa jo maaliskuu koltutella ovia :).
 
Epa: Onneeeeaaaa!!! Aivan valtavasti onnea =) Kyllä tuo siltä itseltään kuulostaa, eli digiä peliin vaan ;) Oletko laskeskellut missä vaiheessa raskaus on?

Jo: Hieno asenne sinulla. Hurjan paljon jaksamista ja tsemppiä uuteen yritykseen.

Susimieli: Sinulle peukut on pystyssä edelleen!

Kaikille suuri kiitos onnitteluista, täällä ainakin toistaiseksi kaikki hyvin :)
Leeniliini, 4+0.
 
Epalle ja Leeniliinille hyvää matkaa plussapuolelle! Käykäähän välillä kertoilemassa kuulumisia!

Omanapa kp 31/30 eikä menkat ole ainakaan vielä alkaneet, mulla on toi 30 päivää ollut pillerittömässä kierrossa maksimi, joten katsotaan.. Mahassa tuntuu, no, jollekkin, se on turvoksissa jotenkin ja ikään kuin kohtu/alavatsa olisi sisältä turpea.. Hankala selittää, vähän epämukava olo, menkkajuilintaa ei ole ollut kuin pieniä hetkiä kerrallaan. Nännit on edelleen tuntoherkät muttei kippeet enää. Väsyttää koko ajan mutta en osaa sanoa väsyttääkö normaalia enempää, ehkä iltaisin olisin kypsä sänkyyn aiemmin kuin yleensä. En pidä väsymystä kuitenkaan niin merkittävänä että varsinaiseksi oireeksi laskisin.

JOS ei ala tänään illalla/huomenna niin lauantaina aamulla aattelin testata, lähdetään hiihtolomalla lauantaista maanantaihin kotikaupunkiin porukoita ja kavereita moikkaan ja olisi kiva tietää voiko käydä vaikka tuopillisella ja onko menkkoja odotettavissa.

Yritän suhtautua rauhallisesti, ei tässä paljoa oo menkat vielä myöhässä, hyvin voivat alkaa vielä. Jos ei huomennakaan ala niin saatan alkaa innostumaan. :D Tuskaisaa odottelua.
 
Täällä taas ei tiiä mitä kehossa tapahtuu. Nyt on loppunut pahoinvoinnit, mutta nenä edelleen oudosti tukossa. Niin ja jotain "limaa" vuotaa koko ajan. Oisko sitten runsaampaa valkovuotoa vai mitä, mutta siis ihan uskomatonta. Vessassa on nyt pitänyt ravata kun on koko ajan pissahätä. Viimeistään sunnuntaina kaipa ne menkatkin pitäisi alkaa. En viitsi tehdä testiä, kun ei taas tunnu siltä että voisin edes olla raskaana.
Onnea kaikille plussanneille ! Ja kaikille, joilla on pitkästä aikaa taas KP 1 : ))
 
JEE!!! Onnea Epalle ja Leeniliinille! Ihanaa odotusaikaa teille :flower:
Ja Jo:lle suuri pahoittelu ja osanotto. Ja KPykkösille tsemppiä ja uutta tarmoa!

Toivottavasti pian saadaan lisää plussia! Tämähän on hurjan jännää :)

Oma nassu: Masussa tuntui tänään ja eilen outoa pistoa, mutta tunnoista päätellen se ei tullut kohdusta eikä munasarjoista. Jostain ylämahalta.. Automatkoilla tulee paha olo, on kauhean turvonnut maha, mutta ei silleen "ylensyöneen" tuntuinen, eikä menkkaturvonnut, ihan vaan jotenkin paisunut, olo on ihan järkyttävän tyyni ja onnellinen, harvinaista mulle :)
ja ja... no seuraillaan tilannetta :)
 
Heips!

Täällä ootellaan josko menkat alkais tällä viikolla. Mikäli tuo km ei sotkenu ni huomenisa tai itte asiassa hetkenä minä hyvänsä alkais menkat!
Päätä särkeny tän viikon simona, alkaa tympii pikkuhiljaa. Sit mulla o koko ajan taas kuuma. Pimahtelen ihan ihme syistä, et vois hyvinki olla tärppi. MUTTA ei näkyny alkuviikolla testissä ku testasin neukkutädin mukaan sen et o haalistunu varmasti. Näistä pimahteluista, ni voi ukkoparkaa. OIKEASTI! Eilen aamulla sain taas kamalan penikkakiukkukohtauksen, itkin ja huusin ja paruin ja kaikkea mahollista. Jostakin ihan ihme syystä, en ees tiiä mistä.

No mulla o vähä PMS :)
 
Kristiina84
Ihanaa Epa, onpa mahtavaa kuulla näitä hyviä uutisia! :) :) Nyt paljon tsemppiä sinne!

Kiitos Piilopirtti positiivisesta ajatuksesta!

Harmillista Sindi, jos menkat todellakin ovat alkaneet :(

Tässä porukassa elellään tuntemuksien perusteella hyvin jännittäviä aikoja, ihanaa :)

Omaa napaa: sain tänään yhteyden samaan lääkäriin ja hän otti onneksi asiani ihan vakavasti. Jatkan vielä teroja ainakin yhden 10 pvän kuurin, ja jos niidenkään jälkeen ei ala vuoto, mahdollisesti jatkotutkimuksiin. En sitten tiedä mitä ne tarkoittaa, ne varmaan arvioidaan tilanteen mukaan. Käsitin jotenkin kuitenkin rivien välistä, että meidän ei ehkä tartteis odottaa sitä yhtä vuotta, ennen kuin aletaan tekemään alustavia lapsettomuustutkimuksia. Kun tällä hetkellä on faktaa se, että tiedetään, että vika on minussa. Toki olisi aina parempi, jos esim. nuo terolutit avittaisi raskautumaan(tai saisivat edes menkat alkamaan), eikä muuta tartteis. Voi miten ihanne tilanne olisi! Lääkäri sanoi kuitenki, että tällä hetkellä meidän tilanteessa raskaaksi tuleminen on vähän hankalaa :headwall:

Pahoittelen tätä vuodatusta:ashamed: Hyvin lyhyessä ajassa on vaan tapahtunut kaikki tämä(pari kk), raskauden yrittämisen aloitus ja heti perään tieto siitä, että ongelmia on ja vaikeaa tulee olemaan. No, kuka on sanonut, että vauvan saaminen olisi itsestäänselvyys kellekään, tai että sen edes pitäisi olla. En usko kohtaloon, enkä tiedä mikä on elämän tarkoitus:)D), mutta uskon, että asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella.

Paljon plussaonnea meille kaikille! :heart:
 
Kristiinalle Haleja ja jaksamista, onneksi saatte heti apua kuitenkin, kuten itse sanoit niin ei tarvi vuotta odotella :)

Omanapa: Ei vieläkään mitään. Ei niin mitään. Nivusta kivisti hetken kovaa, muuta ei ole tuntunut koko iltana.. Jos huomennakaan ei mitään niin lauantaina sit.. Iik!
 
Torstai 24.2.2011

HUOM! Listaa siivotaan, punaiset nickit katoavat täysin 9.3.2011 ellei ilmottauduta listalla jatkajaksi

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK ................KP........ ..jännäpäivä

Mircea.........21................7............ ......27/28................24.-27.2.
Piilopirtti.......23...............2............... ...22/28.......................3.3.
Laku91.........19...............2............. ...21/?............................?
Aliissa.............27.............2................20/28-30...................?

köppiäinen...24................4.................16/26-34..............6.-14.3.
Manda86.......24...............2...............16/28...............8.3
Avocado.......29...............5...............13/27-31..............10.-14.3.
Renesmee....29................4.................13/28......................11.3.

Kristiina84....26...............2..................10/?..........................?
Line.............29................5................9/28-34.............?
Juliane.........24................4..... ....... ...3/33..............27-28.3.
Namppis88..22................4.................3/28-60...............?

Kirskis..........25...............3............ ....3/26-28..............21.3
milizza.........25................2............ .....2/25-34...........19.3-29.3.
pikkumy.......25................6....... ...... ...1/27-28...... .....?
Ambrosia85..26...............4.......... ......1/29-32................?

sindi^^........25................8............. ..1/28-32.............?
Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?..........?
millimolli......25..........,.....6..... ...........?./26-30......................?
Jo...............29...............3...................?.................?

AnniMu........20................3....... ........18/32-87..................8.3.>
Jonesy.........29................3............ ......20/25-35..........25.2.-7.3.


Taustalla:
Hennu86
navi (tjot)
girl92

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Katharsis........................................ ............tammi-helmikuu 2011
Tupu_.....................25............ ..... ...............helmi-maaliskuu 2011
Tuanni....................25.......... .......................huhtikuu 2011
sansu86..................24............. ....... ............huhtikuu 2011
Susimieli.................22............ ......... ...........kesällä 2011
bellabambini........................................ .........elokuu 2011
Laurelle................23................................syksy 2011
tryffeli89.................21........... .......... ............2011
Tindetar, Syksy2010, Peepe, Mesikämmen

:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leena T.............25.............17.2.............28.10................YK3
Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.................YK4


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1922771-esikoista-yrittamaan-2011-a/keskustelu/lapsen...a-2010-2011-a/--------------------------------------------------------------------

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Just ehti viel tälle pvää päivitys. Meni tuo listan alku näköjään uusiksi kun meitä neljä tippu tuonne pohjalle (minä mukaan lukien). Tarkistelkaa nyt tiedot vielä jos tuli virheitä. Noita jännäpäiviä en jaksanu laskea. Ollut muutenkin mieli maassa hieman tänään, kuitenkin täti tuli visiitille useamman pv:n etuajassa ja ärsyttää.

Epa, toivottavasti ei haittaa että laitoin sut jo plussanneisiin (päivän voi vaihtaa jos haluat).
 
Huomenta ja hyvää perjantaita! Täällä menossa dpo 18 ja ei vieläkään punaista näkyvissä, googletin äsken ja vissiin näillä päivillä pitäs mahdollinen plussa jo näkyä.. Nyt jännitän pääsenkö testaileen huomenna.. Ei erityisempiä tunteita suuntaan tai toiseen.. Tää jännitys alkaa olla mulle liikaa, nyt jos menkat alkaa niin höh!
 
Epa_88 hurjan paljon onnea plussasta :)
Susimieli siulahan on todellakin nyt jännät paikat, toivotaan parasta lopputulosta!
:hug: kaikille, joilla uusi kierto alkoi...Ambrosia85 tämä onkin sitten parempi juttu, pitkän kierron jälkeen.

Täytyy sanoa, että kyllä taas eilen veti fiilikset niin maahan...sain kuulla että yks tuttavapariskunta oottaa vauvaa. Ja vaikka oon iloinen heidän puolestaan, kun tiedän taustat, niin silti eilisilta meni itku kurkussa, kun tuntui niin pahalta. Sanoin isännälle että varmasti on jotain vikaa, kun meille ei sitä pienokaista suoda. No se vaan siihen, että kyllä se aika vielä tulee ja käydään nyt ensin siellä reissussa vaikka jne. Kaitpa sekin tajus että tää alkaa olla miule helkkarin vaikee ja kipee asia :'( No eipä tässä taas ole suunta kuin ylöspäin.
 
Kiitoksia kaikille! :) Olisinkin tänään sanonut että minut voi siirtää plussanneisiin. Kiitos pikkumy :) Tänään tein vielä digi varmistuksen ja tulos oli RASKAANA 1-2, eli kyllä sen kai uskaltaa jo uskoa!

Kiitos kaikille tsempeistä ja tulkaa pian perässä! Olette ihania :heart:
 

Yhteistyössä