Esikoista yrittämään 2011

susimieli Mie ajattelin sinne ensi viikkoon odotella. Olo ei ole yhtään sellainen, että oisin raskaana mutta kuulostellaan. Huh hai hei. Tällaista tää on. Miksi kroppa ei voisi näyttää suoraan ja selkeästi et "Hei olet raskaana, onneksi olkoon!" tai "Nyt ei onnistanut. Viikon päästä alkaa menkat"

Aina pitää odotella ja tehdä testejä ja sitten tulee pieni harmistuspeikkokin kylään kun aina näyttää negaa.
 
Kristiina84
Heippa!

Tsemppiä kaikille, jotka odottelevat menkkoja saapuviksi, toivotaan että pian alkaa tapahtumaan ja pääsette uuden kierron alkuun! Parempihan tietysti olisi, että mahdollisimman moni plussais piakkoin... :)

Namppis88 eiköhän se työpaikka ole jo sinun :)

Susimieli mulla oli kp 78 kun menin lääkäriin viime kuussa, joten aika pitkällä jo mentiin. Mulla on myös aina ollut epäsäännöllinen kierto, joten siitäkin syystä osasin odottaa jonkin olevan vialla. Kannattaa jossain vaiheessa tosiaan soitella lääkäriaikaa, koska tiedän varsin hyvin, miten menkkojen odottelu stressaa ja vaivaa mieltä. Toivottavasti kyseessä kuitenkin olisi myöhäinen plussa...? :)

Niin ja Susimieli vielä ja köppiäinen, meillä oli myös niin, että ensin ukko oli ajatuksella, että ehkä sitä uskaltais yrittää, no ehkä tjottaillaan, ehkä vielä satunnaisesti jos käyttäis ehkäisyä ja nyt pari kk myöhemmin toivoo jo kovasti, että mekin saataisiin pian oma nyytti. Eli suht nopeesti kuitenkin mieli muuttui siitä varovaisesta ajattelusta jo vauvakuumeeksi ukon puolellakin. Tällä hetkellä toivon vaan, että jos ja kun tässä yrittämisessä menee kauan, niin parisuhde kestää sen. Ollaan jo juteltu asiasta, että mitä jos esim.tämä pco vaikeuttaa paljonkin raskautumista ja vauvaa ei ala kuulua pitkään aikaan... vaikeita kysymyksiä. Toistaiseksi mennään nyt vielä (joten kuten) toiveikkaina ja haaveillaan samaan aikaan koiravauvasta :)

Line mullahan oli myös viime kuun puolivälissä sellaiset parin päivän "menkat" ja luulin niiden olleen siinä, kunnes siitä 2 viikon päästä viime sunnuntaina alkoi todellinen alapään putous. Eli itse menin jo kierron puolivälissä, kun vasta menkat oli alkamassa. No mullahan tietty terot hämmentää tässä välissä, mutta ihmettelin samaa, että mitä se parin päivän tiputtelu oli...

ON: mulla on ihan JÄRJETÖN vauvakuume. Tänään kun oltiin kaupoilla, tapasin yhden tutun, jolla oli jo melko iso maha(myönnän, olin kateellinen). Vastaan tuli myös valehtelematta ainakin kymmenkunta ihan pienen pientä vauvaa niissä ostoskärryissä. Sanoin ukollekin, että musta tuntuu, että jatkuvasti joku tuttu on raskaana tai ihan muuten vaan pieniä vauvoja tulee vastaan. Toisaalta sitä varmaan vaan huomaa nyt kaiken, kun itsekin toivoo raskautumista. Mutta välillä sitä vaipuu johonkin ihan ihme masennuksen syövereihin tämän kanssa, ja mitään muuta ei mielessä pyöri, kun vauvat, huhhuh. Nytkin iltalukemisena on vauvalehti :D

Paljon jaksamista ja plussatuulia meille jokaiselle :heart:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Kristiina Mä kans bongailen vauvoja ja masuja kaikkialta!
Muutenkin kaikki vauvanvaatteet jne tulee hypistelyä, vauvalehti ja kaksplussa on tullut ostettua joka kuukausi viimeiset puolisen vuotta.. :D Tää vauvakuume (tai kaipuuksi sitä luonnehtisin enemmänkin) on jotain ihan käsittämätöntä! Mun jokainen solu huutaa halua olla raskaana ja saada rutistaa oman nyytin syliin.

Myöhäistä plussaa toivon minäkin, googletin ja joillakin käynytkin samoin kun täällä, että kp 37 vielä negaa ja sitten vasta viikon päästä plussaa.. Toivossa on hyvä elää, niin kauan kun ei menkkoja tule on toivoa, tosin jos yli kp 50 mennään niin sit meen gynelle. About viikon välein päätin testailla kunnes toi kp 50 kolkuttelee jos ei jotain tapahdu ennen sitä.. Tilasin Mammaksilta 4 herkkää puikkotestiä äsken, ei tarvi tossa lähi apteekissa joka viikko käydä.
Testit tulee joko perjantaina tai seuraavan viikon alussa, sitä odotellessa.

Tissit on aavistuksen arat, meinaa joko menkkojen saapumista viikon sisään tahi jotain parempaa..
Muuten ei niin mitään tuntemuksia.

Piinaavaa epätietoisuutta. Välillä tuntuu että pakkohan mun on olla raskaana, kun yleensä niin säännöllinen kierto menee viikon jo yli, ja välillä oon sitä mieltä että nyt meni viimeinenkin toivo, hormonit heittelee ja raskautumiseen menee vuosia..

Haluaisin niin olla raskaana ja ostaa kirpparilta ihania vauvanvaatteita ja tarvikkeita! :heart:
 
Peukkuja täältä teille :)

Mähän plussasin myös vasta kp 35 haamun ja kp 36 selkeän plussan digiin. Myös ovis oli tosi myöhään, joskus kp25 paikkeilla kai (tai sitte muutama pv ennen ja tuolloin kiinnittyi).

Tarvittais jo uusia odotusketjuun ;)

Eltsu ja pena 7+1
 
Tyhmä kysymys mut pakko kysyy.

YK = Yritys kerta?

Ja mitä tarkoittaa "KP" ja "jännäpäivä"? : /

EDIT:
KP = Kiertopäivä?

Jos niin niin mitkä päivät ovat "19/32-87"?? Eihä kuussa ole ku 28-31 pv. Mikä ihmeen 19/32-87?? :D
 
Viimeksi muokattu:
LuvLucy YK= yritys kerta tai yritys kierto, KP=kiertopäivä/t, Jännäpäivä= Se päivä jolloin odotat tädin saapuvan.

Ja sitten tuo 19/32-87: 19 tarkoittaa meneillään olevaa kiertopäivää, 32-87 tarkoittaa kuinka pitkäksi kierto on saattanut venyä.
 
Oviksesta todistetusti (näkyi ultrassa) nyt 9 päivää, tänään kolmas päivä jotain ihme vuotoa. Hyvin vähäistä sellaista. Järki sanoo että ohi meni, mutta sydän sanoo että kiinnittyy!

Ja Susimieli, iso :hug: sulle.
 
Terve!
Olen epäsäännöllisen säännöllisesti käynyt lukemassa juttujanne eli taustailen tässä kyllä koko ajan ja olisi mukava pysyä pinossa.
Mulla jäi yritykset (olinkohan mä päässyt YK 5:een) kesken kun tuli kosinta ja sen jälkeen ikävämpi tapahtuma... niin tarkoitus oli jatkaa yritykset keväämmällä mutta nyt on KP noin 11 ja kyllä ajattelin antaa tulla jos on tullakseen. Ei mua tarvi siirtää yrityksen aloittaneet-puolelle, pysyttelen siellä alakerrassa kevääseen asti kunnes meidän tilanne selkenee ja rauhottuu.

Tsemppiä teille!

ps: ikä on nyt 30, Line, et ole listan vanhin ;)
 
Viimeksi muokattu:
Hui, kuinka paljon tänne on tullu parin päivän aikana juttua.=) Itellä ollu pari päivää niin haipakkaa, etten ole kerennyt tarkistelemaan, mitä tänne kuuluu. Tervetuloa kaikille uusille ja paljon tsemppiä ja kärsivällisyyttä odottajille. Pidetään peukut pystyssä.

Toisaalta oon vähän yrittänytkin vähentää täällä hengailua, ettei tuo kuume liian suureksi paisuisi. Yritän pitää jäitä hatussa ja mielen rentona. Josko se avittaisi tavoitteeseen pääsemisessä ;)
 
Kristiina84
Syksy2010 ikävä kuulla, että jotain ikävänlaista on sattunut. Jaksamista sinne, toivottavasti tilanne selkiintyy pian :hug:

Manda86 älä luovu toivosta, toivotaan että olisikin kiinnittymisvuotoa. Kohta sitten testailemaan... :)

Susimieli voi minä niin kovasti toivoisin, että saisit myöhäisen plussan! Eikun vaan säännöllisesti testaat, jos ei tätiä kuulu. Täällä pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä!!

milizza minä myös yritän kovasti keskittyä töihin ym. ja saada ajatuksia myös pois vauvahaaveista, mutta erittäin tyylikkäästi epäonnistun siinä jatkuvasti :D

Kiva kuulla eltsu81 kuulumisia :) Toivotaan, että tästä porukasta joku pääsisi taas siirtymään toiselle puolelle!

ON nyt jo odottelen, että menkat loppuis ja pääsisi taas etenemään tässä projektissa :) Ens viikolla on pahimmoilleen tulossa pientä reissua, jolloin ei todellakaan olla kahdestaan, eli peittojen heilutus saattaa jäädä. Pahus. No, ei kait sitä voi pelkästään sen varaan elämää suunnitella, kun ei yhtään tiedä milloin ovis on vai onko sitä ollenkaan. En vielä jaksa alkaa tikuttelemaan, katsotaan ensin miten teroilla saan kiertoa lyhenemään. Myöhemmin keväällä sitten vois aloittaa oviksen metsästyksen myös tikuttamalla.

Tsemppiä kaikille! :)
 
Susimieli Sie tilasit neljä testiä, mie tilasin neljäkymmentä :) Saa testailla aina ku siltä tuntuu.

YK7 jos nyt ei ala tapahtumaan, alan vaatimaan rahoja takasin e-pillereistä. Olen kymmenen vuotta niitä syöny ihan turhaan. Vaadin jonkun lääkärin tilille siitä, että ne on niitä mulle turhaan määränny. Kymmenen vuotta kertaa 12 kuukautta kertaa 13 euroa kuukausi= PALIJON RAHAA!
Ja en raskaudu onnistuneesti ilman niitä, eli mulle o määrätty ne turhaan ja turhaan maksanu itteni kipeeks. Mitä luulette, eiks olekki hyvät tsäänssit saada rahat takas. Ainaki jos oisin jenkeissä... :D

Ahistaa tämä yrittäminen, miksi mie en vaa voi losahtaa paksuks ja pysyä paksuna sen 9kk ja se penska syntyis. Miksi se ei onnistu minulta. EPÄREILUA!
 
Moi :)

Nyt tulee omaa napaa...Tänään soitin lääkärille, labroissa oli kaikki hyvin ja gyne totesikin että koska sain menkat vielä terokuurin aikana, tarkoittaa se sitä että meikäläisen hormoonitoiminta on hyvissä kantimissa. :) Tuli hyvä mieli. Ovista oon nyt tikutellu muutaman päivän mut vielä ei näy mitään. Eipä se näillä kierroilla ole mikään ihmekkään. Nyt täytyy vaan lääkärin mielestä pitää kirjaa kierroista ja ennen kesää täytyy soitella ja ilmoitella niitä. Nyt pidän terottoman kierron lääkärin käskystä ja kuulemma pitää soitella mikäli taas venähtää. Positiivisin mielin taas eteenpäin :) Ihana kevätaurinkokin on tänään pilkistellyt :heart:

Tsemppiä kaikille!
 
millimolli miul on ihan samanlainen olo kuin siulla. Miksi mie en vaan voi tulla raskaaksi noin vain ja sitten 9 kk ja saisin ihanan lapsen ihanan mieheni kanssa? Tänään tullut jotain tuhruvuotoa, ei siis selkeästi edes verta joten elättelen vielä toiveita. Ei kyllä ole mitään kunnon oireita joten eiköhän mennyt pipariksi tämäkin yrityskerta. : ( Tuntuu vaan, että kaikki läheiset tulevat noin vain raskaaksi ja mie en vaikka ennen tätä varsinaista yrittämistä unohdin e-pillereitä ottaa.
Eräs ystäväni tuli raskaaksi vaikka oli syönyt kaikki e-pillerinsä! Tuntuu niin epäreilulta. Miun kroppa se vaan on päättänyt et "Ei. Sie et tuu raskaaksi. Piste." End of that.
 
Jo
Torstai 3.3.2011

HUOM! Listaa siivotaan, punaiset nickit katoavat täysin 9.3.2011 ellei ilmottauduta listalla jatkajaksi

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK.................KP...........jännäpäivä


Mircea.........21................7...............34/28...........24.-27.2.
Ngale...........23...............2................34/30..................?
Piilopirtti.......23...............2................29/28.................3.3.

Laku91.........19...............2................28/?....................?
Aliissa...........27..............2................27/28-30..............?
köppiäinen....24................4...............23/26-34..........6.-14.3.
Manda86.......24...............4...............23/28...............5.4.

Avocado.......29...............5................21/27-31........10.-14.3.
Renesmee....29................4................21/28.............11.3.
Juliane.........24................4................10/33.............27-28.3.
Namppis88..22................4.................10/28-60.............?

Kirskis..........25...............3................10/26-28..........21.3
milizza.........25................2................9/25-34........19.3-29.3.
pikkumy.......25................6................8/28..................?
Ambrosia85..26...............4.................8/29-32.............?

sindi^^........25................8................8/28-32.............?
Kristiina84....26...............3.................5/?...................?
Line.............30................5................4/28-30..........27-29.3
millimolli......25...............7..... ..........4/26-30.............?
Mehiläinen 83..27.............2..............1/29-44.............1-14.4

Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?............?
Jo...............29...............3(KM yk 2)...............?............?


AnniMu........20................?
Jonesy.........29................?


Taustalla:
Hennu86
navi (tjot)
Tupu_
girl92

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Katharsis......................................................tammi-helmikuu 2011
Tuanni....................25..................................huhtikuu 2011
sansu86..................24..................................huhtikuu 2011
Susimieli.................22..................................kesällä 2011
bellabambini..................................................elokuu 2011
Laurelle..................23...................................syksy 2011
tryffeli89.................21...................................2011
Syksy 2010.............30...................................kevät 2011
Tindetar, Peepe, Mesikämmen

:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leena T.............25.............17.2.............28.10................YK3
Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.................YK4


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1888774-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-talvella-2010-2011-a/

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille jotka jaksaa tsemppailla ja anteeksi kun omanapailen vaan, ei oikein ajatus kulje kuin tämän yhden aiheen ympärillä.. :(

Huomenna pärähtää kp:t uusille kymmenluvuille. Kp 40 siis.. Huh. Tissit aristaa ja vasen nivunen välillä, muuten ei niin mitään. Testien tulo menee varmaan maanantaille, pikkuisen toivoisin niitä jo perjantaina saapuvaksi.. Testaan kun tulevat.

Ukko tossa jotain vitsaili että "Vaikka mä nyt oon asennoitunut että vauva tulee niin vaikket nyt olisi raskaana niin ei se tarkota että alettas vielä yrittään.." Tiedä sit onko tosissaan vai ei, tuntuu että se alkaa pikkuhiljaa innostuun aiheesta. Alkaisi nyt menkat tai tulisi plussa niin pääsisi tuo alkava into hyödylliseen käytttöön..
 
Ärsyttää! Kun kerran kovasti toivoo raskautta ja vauvaa (joojoo tiedetään, me aloitetaan kunnolla yritys vasta syksyllä :) ) mutta pitääkö niiden menkkojen kiusata ja tulla jo viikkoa normaalia aiemmin. Tai ainakin menkkaoireita on, tiputtelua ja vatsakipuja. Pitää varmaan alkaa tikuttelemaan ovista ensi kierrossa, jos kierto kerran on niin sekaisin. Tai sitten tää on kiinnittymisvuotoa, jota en kyllä uskalla toivoa...
 
Heippa, siirrän itseni taustalle seurailemaan :)´






Torstai 3.3.2011

HUOM! Listaa siivotaan, punaiset nickit katoavat täysin 9.3.2011 ellei ilmottauduta listalla jatkajaksi

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK.................KP...........jännäpäivä


Mircea.........21................7...............34/28...........24.-27.2.
Ngale...........23...............2................34/30..................?
Piilopirtti.......23...............2................29/28.................3.3.

Laku91.........19...............2................28/?....................?
köppiäinen....24................4...............23/26-34..........6.-14.3.
Manda86.......24...............4...............23/28...............5.4.

Avocado.......29...............5................21/27-31........10.-14.3.
Renesmee....29................4................21/28.............11.3.
Juliane.........24................4................10/33.............27-28.3.
Namppis88..22................4.................10/28-60.............?

Kirskis..........25...............3................10/26-28..........21.3
milizza.........25................2................9/25-34........19.3-29.3.
pikkumy.......25................6................8/28..................?
Ambrosia85..26...............4.................8/29-32.............?

sindi^^........25................8................8/28-32.............?
Kristiina84....26...............3.................5/?...................?
Line.............30................5................4/28-30..........27-29.3
millimolli......25...............7..... ..........4/26-30.............?
Mehiläinen 83..27.............2..............1/29-44.............1-14.4

Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?............?
Jo...............29...............3(KM yk 2)...............?............?


AnniMu........20................?
Jonesy.........29................?


Taustalla:
Hennu86
navi (tjot)
Tupu_
Aliissa
girl92

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Katharsis......................................................tammi-helmikuu 2011
Tuanni....................25..................................huhtikuu 2011
sansu86..................24..................................huhtikuu 2011
Susimieli.................22..................................kesällä 2011
bellabambini..................................................elokuu 2011
Laurelle..................23...................................syksy 2011
tryffeli89.................21...................................2011
Syksy 2010.............30...................................kevät 2011
Tindetar, Peepe, Mesikämmen

:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leena T.............25.............17.2.............28.10................YK3
Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.................YK4


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1888774-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-talvella-2010-2011-a/

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Ihanaa raivoamista täällä =) Antakaa tulla vaan, päätä on hyvä tuuletella välillä!

ON: Kävin gynellä tänään. Kaikki on kunnossa. Määräsi rentoa ja stressitöntä yrittelyä. Ovulaatio tulossa joskus viikon päästä kuulemma. Määräys ei ollut yllätys ;) ja onneksi mitään ikävää ei löytynyt. Nyt on hyvä mieli!

Leppoisaa ja stressitöntä viikonloppua kaikille!
 
Perjantai 4.3.2011

HUOM! Listaa siivotaan, punaiset nickit katoavat täysin 9.3.2011 ellei ilmottauduta listalla jatkajaksi

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK.................KP...........jännäpäivä


Mircea.........21................7...............35/28...........24.-27.2.
Ngale...........23...............2................35/30..................?
Piilopirtti.......23...............2................30/28.................3.3.
Laku91.........19...............2................29/?....................?

köppiäinen....24................4...............24/26-34..........6.-14.3.
Manda86.......24...............4...............24/28...............5.4.
Avocado.......29...............5................22/27-31........10.-14.3.
Renesmee....29................4................22/28.............11.3.

Juliane.........24................4................11/33.............27-28.3.
Namppis88..22................4.................11/28-60.............?
Kirskis..........25...............3................11/26-28..........21.3
milizza.........25................2................10/25-34........19.3-29.3.

pikkumy.......25................6................9/28..................?
Ambrosia85..26...............4.................9/29-32.............?
sindi^^........25................8................9/28-32.............?
Kristiina84....26...............3.................6/?...................?

Line.............30................5................5/28-30..........27-29.3
millimolli......25...............7..... ..........5/26-30.............?
Mehiläinen 83..27.............3..............2/29-44.............1-14.4

Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?............?
Jo...............29...............3(KM yk 2)...............?............?


AnniMu........20................?
Jonesy.........29................?


Taustalla:
Hennu86
navi (tjot)
Tupu_
Aliissa
girl92

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Katharsis......................................................tammi-helmikuu 2011
Tuanni....................25..................................huhtikuu 2011
sansu86..................24..................................huhtikuu 2011
Susimieli.................22..................................kesällä 2011
bellabambini..................................................elokuu 2011
Laurelle..................23...................................syksy 2011
tryffeli89.................21...................................2011
Syksy 2010.............30...................................kevät 2011
Tindetar, Peepe, Mesikämmen

:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leena T.............25.............17.2.............28.10................YK3
Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.................YK4


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1888774-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-talvella-2010-2011-a/

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Kristiina84
Hienoa milizza,ihana kuulla hyviä uutisia! Nyt vaan eikun lääkärin ohjeita noudattamaan :) Plussatuulia sinne!

Namppis onnea onnea työpaikasta! :)

millimolli samoilla ajatuksilla mennään täälläkin, tulihan noita pillereita vedettyä nassuun yli 5 vuotta, ja kaiken maailman oireita niistäkin joutu kärsimään. Just mietin sen gyne käynnin jälkeen, jossa pco löydettiin, että tiedä vaikka en olis koskaan mitään ehkäisyä tarvinnutkaan. No eihän sitä voi varmaks tietää, mutta gynen puheesta sain käsityksen, ettei kai kauhean hyvät mahdollisuudet ole tällä hetkellä raskautua. On tämä kaikki välillä niin syvältä...
 
Laurelle Tuota menkkojen etuaikaisuutta tuntuu olevan ilmassa. Tai sitten jostain syystä täti tulee myöhässä kylään. Listaakin kun katsoo niin kaikki menee kahessa vaiheessa, joko alku tai sitten loppukierrossa, ei oikein enää mennä sikinsokin niin että kukin jännäilee melkein yksinään tai kohtaa tädin yksin.

Mies lähtee ny viikonlopuksi reissuun, en lähe yhen yön reissulle kattomaan kun soittelevat ja kasaavat ja purkavat soittopaikkaa. Meinasin siivota ja pestä ihan järjellisen määrän pyykkiä, mm. tyynyjä pitkästä aikaa. No joo. Pyykkimäärä tuossa kaksinkertastu yhtäkkiä, koko eteisen vaatenaulakko pesuun. Miehen töissä jossain on jotain hometta mikä tarttunu vaatteisiin, pieni arvaus oli jo että missä ja asialle tehdään jo jotain (pakkokin kun elintarvikkeita kuljetetaan), kiva kutina vaan tuli itelle ku pyykkikonetta täytin. Meillä kun on jako että minä pesen pyykit, mies vastaa tiskeistä. Nyt sit vaan kaikki tekstiilit tuosta naulakosta pesuun jotka on voinu olla kosketuksis noihin nyt pesuun menneiden vaatteiden lisäksi, ei huvita saada yhtään ylimäärästä ihottumaa tai ihorikkoutumaa. Ja uudet järjestelyt eteiseen et jatkos nuo työvaatteet on erillään muista.

Välillä tää alkaa ärsyttää jo liikaakin kun oon altistunu liian monesti ja liian pitkiä aikoja noille homeille, ikunen ongelma mistä ei pääse eroon, aina oireilemassa. Onneksi en oo yhtä pahasti herkistyny kuin osa tutuista ja toisaalta, onneksi tuo nyt vaatteisiin tarttunu ärsyttävä homemyrkky lähtee pesussa, kaikki ei lähde. Oliski hupia joo heittää kaikki roskiin, tosin kaveriperhe on sen tehnyt niin monesti että lopuksi ei oo ollut juuri muuttokuormaa, kaikki roskiin ja alusta tavaroiden etsintä korkeilla rajoitteilla kun normielämän kemikaalitkin alko ärsyttämään.
 
Täti tulee kylään millä hetkellä hyvänsä. Omituinen, satunnainen vuoto jatkunut nyt viidettä päivää ja vatsaan sattuu. Tiistaina pitäis vasta alkaa menkat, tällaista ei ole ennen ollut. Eli supersäännöllinen kiertokin nyt sit sekaisin. Raskausoireisiin en usko, kun ovis meni täysin ohi, ei paljoo peittoja heiluteltu.

Mua harmittaa, itkettää. Samalla kaiken tän vauvattomuuden murehtimisen kanssa kauhulla ootan jo maanantaita. Oon pitkälle kouluttautunut ja henkisesti raskaalla ja vaikealla alalla. Tyhmää ajatella näin, mutta mitä kauemmin tämä vauvan yrittäminen kestää, sitä kauemmin mun pitää myös jaksaa töissä. Eli samaan aikaan mulla on suuri tarve tulla äidiksi ja oon ihan loppu työtaakan alla. Se jotenkin maksimoi tän alakulon. Työn vaihtaminen ei tuu kyseeseen, mulla on vakkaripaikka, joka oli tosi vaikea saada. Pitää jaksaa vaan :(
 

Yhteistyössä