G: Kauanko olette olleet yhdessä? Kuinka usein teette "sitä"?

kohta 4 kuukautta yhdessä, ja 4-7 kertaa viikossa, riippuu mielitilasta tai oikeastaan avokin mielitilasta.. Tuntuu että se pihtaa välillä :) ennen seurustelua meillä oli vaan seksisuhde pari kuukautta ja sillon saatettiin jopa 5 kertaa PÄIVÄSSÄ! :LOL: hmm, mihinköhän se on kadonnu.. no joo, elämä on..
 
höpsän.
meillä seksiä pääsääntöisesti 4-7kertaa viikosa, joskus jopa parikin kertaa päivässä..salaa lapsilta menty vessaan touhuaan, tai kun pyykkihommia tehdään niin pikaset voi ina vetästä.. toki on meilläkin ollut hiljaisia kausia pisin aika ilman seksiä taitaa olla ollut 4viikkoa, jos siis ei lasketa synnytyksen jälkeistä "lepoaikaa" joka kesti 4-5viikkoa. ja ainiin 6vuotta yhdessä ollaan kuljettu
 
Vajaa 7 vuotta ollaan kimpassa oltu ja "sitä" tulee tehtyä keskimäärin ehkä kerran, kaksi viikossa.
Miehen työvuorot vaikuttaa oikeastaan aika paljon asiaan.
Paitsi että nyt kun on toinen lapsi haaveissa niin taitaapi taas tulla tehtyä "sitä" ihan kyllästymiseen asti. :D
 
9½ vuotta oltu yhdessä :heart:

No välillä on sutinaa 3krt/vko ja välillä on hiljasta ja saattaa olla sutinaa 3-4krt/kk =)

Vaihtelee aikalailla mun ja miehen mielen mukaan, ja sitäpaitsi on kiva pihdata ihan kiusaksi ;) Tuntuu miehellä vaan halut kasvavan kun hetken pihtaa :p
 
Meillä tuli viime viikolla neljä vuotta yhteiseloa ja sanoisinko... Keskimäärin kolme kertaa viikossa. Joskus on päiviä jolloin on useamman kerran illassa. Joskus saattaa mennä jopa viikko ettei mitään, ei jaksa vauvan hoidolta tms., mutta se onkin jo sitten limiitti.
 
vaimo
ollaan oltu 16 vuotta yhdessä, alussa aina kun oltii samassa sängyssä 3-5 kertaa yössä... ihan ei samaa tahtia enää=) nykyään 1-3kertaa viikossa (ollaan saman katon alla 2-3 yötä viikossa...)
 
:headwall: :headwall: Ku mulle kävis ihan hyvin vaikka kerran viikkoon... Tai siis mies tyytyy kyllä kahdesti viikkoon eli turhaan jurputan. Jos saisin päättää nii varmaan oltas harvemmin ku 4krt kuussa. :ashamed:

Ei vaan ihan älyttömästi hotsita.... Mielialalääkkeet ja kierukka, ainaki lääkkeet vaikuttaa...
 

Yhteistyössä