G:mitä nykyajan tuotteita pidät turhana ja tarpeettomana??

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja nämä;23051523:
kaikki sisustusjutut, mitä tekee jollain h-kirjaimella tai boordilla tai jollain lyhdyllä tai jollain sisustustyynyllä?
Sohvatyyny onkin mielenkiintoinen homma. Toimii pehmusteena, koska sohvat ovat yleensä niin kovia?

[video=youtube;jOrFjCg3Lxw]http://www.youtube.com/watch?v=jOrFjCg3Lxw[/video]
 
"Anne"
[QUOTE="mievaan";23047172]On se minusta hieman ristiriitaista, jos sitä koneellista ilmanvaihtoa ei ole saunassa, ja sitten hankitaan kuivausrumpu jotta talon rakenteet eivät altistuisi kosteudelle. Ja jos se koneellinen ilmanvaihto on saunassa, se on varmasti kylppärissäkin (eli siinä tilassa, missä narukuivatus todennäköisesti tapahtuu...

Mutta niin kuin sanottu, jokaisella on omat turhakkeensa, enkä minä ole sanomassa että kenenkään pitäisi tulla toimeen ilman kuivausrumpua.[/QUOTE]

Täysin ohi itse aiheen, mutta meillä ei mahdu kylppäriin minkään valtakunnan kuivaustelinettä. Näin on ollut jokaisessa kerrostalossa jossa olen asunut. Joten pyykit kuivataan olkkarissa/jonkun makkarissa.
 
"tööt"
- Tekokynnet
- Kihartimet ja suoristimet
- Silmäripsen väkertimet
- Föönit
- Meikit
- Epilaattorit
- Pesukoneet ja kuivausrummut
- Astianpesukoneet
- Imurit

Mitään noista en käytä, pidän siis ihan joutavina kapistuksina
 
KS
Tuleepa mieleen ainakin pari helmeä lapsuudenkodistani - vanhemmillani oli tapana hankkia kaikkea "uutta ja hienoa". Leipäkone meillä oli, sitä ei käytetty ikinä. Lisäksi oli "perunapesuri", en tiedä sen oikeaa nimeä, mutta semmoinen muovinen härpäke mihin laitettiin vettä ja perunat, sitten veivattiin kahvasta ja perunat pyörivät siellä härpäkkeessä ja puhdistuivat. Ja suosikkini oli sähköinen tölkinavaaja! Muistan vieläkin sen hirveän metelin mikä siitä tuli. :D Opin avaamaan tölkkejä tavallisella avaajalla vasta kun muutin omaan kotiin, siinä olikin harjoittelemista.
 
hm
Alkuperäinen kirjoittaja AikaKaukanaTäydellisestä;23052558:
Miten pinnasänky voi olla turha??? Missä lapsesi ovat nukkuneet? Ja tästä tulikin mieleen mieleen että ns.perhepeti on TODELLA OUTO.
Ostin pinnasängyn esikoiselle, mutta ei suostunut nukahtamaan sinne ja heräsi myös aina kun sinne laitettiin jos nukahti muualle, esim. rinnalle.

Nukkui vaan meidän välissä, myös kehdossa tai laatikossa voi nukkua.
 
hihhei
Ehdottomasti kaikki Aktiiviat, Danoniinot ym esanssijugurtit joiden uskotellaan valtavien mainoskampanjoiden avulla olevan jotain välttämättömyyksiä.

"Meidän neiti tykkää KALSSSSIUUUMISTA". Prkle, sitä kalsssiuuumia saa ihan tavallisesta maidostakin. Vatsavaivoihin voi vetää ihan normaalia ab-piimää.
 
"Neith"
[QUOTE="unnajunna";23046552]joku tuossa mainitsikin - OVULAATIOTESTIT!!! Meillä 3 lasta eikä mitään testejä olla tarvittu. En ymmärrä miksi joku niitä käyttää.. luulis et menee seksiin maku - ja kuten "G" mainitsi - On niitä lapsia ennenvanhaankin tehty ilman testejä![/QUOTE]

no ovulaatiotestit on ihan hyviä silloin kun ei ole varmuutta milloin ovulaatio on tai onko sitä ylipäätään..
 
"vieras"
Voi elämä. Pihtiputaan papat ei osaa toimia muuttuvassa ympäristössä, joten "netti pitäisi räjäyttää"? :D Kuinka nykyajasta tipahtanutta porukka voikaan olla?

Ja "selvittiin ennenkin" on kyllä ihan typerä argumentti millekään. Ennenvanhaan selvittiin myös metsästämällä mammutteja ja tekemällä savumerkkejä. Oh, good old days. Onhan sitä "selvitty" vaikka missä paskassa. Onneksi jotkut menevät eteenpäin eivätkä marmata muutoksesta.
Näinpä :LOL: :LOL:
 
"gen"
Mä en ymmärrä miks jotku sanoo et pinnis on turhake. Siis ymmärrän ettei kaikki niitä käytä, mut meillä ei oo mahdollisuutta siihen et vauva nukkuis samas sängys meidän kanssa, mies on niin levoton ja usein nukkuu jopa osittain munki päällä
 

Yhteistyössä