Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Näkyy haamu, selvästi. Mie en usko, että se vahvistuminen näkyis ihan parin päivän sisällä selkeästi. Viiva tuossa jokatapauksessa on :) viikon sisään varmasti vahvempi.

Muoks. Varmaan joillakin toki voi vahvistua, mutta se on niin yksilöllistä.
 
Yksi hätähousu täällä hei! Nyt on pakko tulla kysymään viisaammilta. Olen ostanut OneStep-raskaustestejä, ja muistelen lukeneeni täältä joskus myöhemmin, että niillä on moni saanut vääriä haamuja. Koskiko ne väärät vaan roskishaamuja, vai ihan testiajallakin tulleita?

Linkin kuvassa ylempi on kuivunut testi DPO 10, ja alempi 5 min vanha DPO 11.

http://aijaa.com/KLAdCw

Raskaus tai edes alkion tarrautumisyritys olisi kyllä meille hurjan iloinen uutinen, lasta on niin kovasti yritetty ja lapsettomuusklinikan apuunkin jouduttu jo turvautumaan hormoniongelmien takia.

Pitäisi ehkä käydä hakemassa apteekista jotain muun merkkisiä testejä... ja malttaa ootella jokunen päivä lisää :)
Kiitos hurjasti kaikille kommentoineille! DPO12:stä eteenpäin viivat lähtivät vahvistumaan, ja tänään uskalsin tehdä jo Clearbluen digitaalisen testin:

http://aijaa.com/nSTnRw

Kai se täytyy vaan uskoa, että vihdoin meillä oli onni myötä! En ole koskaan ennen tätä kiertoa saanut edes haamun haamua. Vielä en ole uskaltanut ihan kauheasti iloita kun kaikki on vielä niin alussa ja mitä vaan voi tapahtua. Tuntuu että siirryin yhden pykälän vauvaprojektissa eteenpäin, mutta odottelu ja jännittäminen vaan jatkuu :)
 
Eeppula, onnea :)! Hieno nähdä ettei noi Onestepit oo välttämättä aina ihan susia. Oliks noi 10 vai 25 tikkuja?

Lisbon.. kannattaisko sun soittaa sinne hoitaneelle taholle. Jos en ole ihan pudonnut kärryiltä niin vahvistua niiden ei kyl pitäis..?
 
Lainaan alle edellisen viestini, johon sisältyy kuva ovulaatiotestistä viikko sitten. Silloin oli kp 8, nyt kp 15. Eilen sisältä pyyhittäessä paperiin jäi vähän vaaleanpunaista vuotoa, jonka pistin aamuseksin piikkiin. Tänään herätessä rinnat tuntui painavilta, valkovuotoon oli taas sekoittunut vähän väriä. Koitin sormilla liman koostumusta; kirkasta ja venyvää, mutta aavistuksen veren sekaista!

Onko tämä nyt sitä kiinnittymisvuotoa? Vuotoa tuskin huomaisi, ellei pyyhkisi sisältä.. Eikä silloinkaan joka kerralla näy mitään. Voiko olla ovulaatio? Liman perusteella sanoisin selväksi ovulaatioksi, mutta voiko se olla verestävää?
Entä viikon takainen ovulaatioplussa? Testiviiva tosin saattoi olla hieman haaleampi kuin kontrolliviiva, enkä tehnyt muita kuin sen yhden, niin "LH huippu" ei ole tiedossa. Kiertopäivien perusteellahan nyt olisi todennäköisempi ovulaatioaika.
Tai voikohan tämä johtua edellisessä kierrossa syödyistä Teroluteista? Tässä kierrossa en niitä enää syö/ole syönyt.

Piinaa!

Koko aamu mennyt taas Googlettelemalla Terolutien vaikutusta seuraavaan kiertoon, mutta ei ole mikään vastaus vielä tyydyttänyt. Terolutien aikaan saamat menkat loppuivat tuossa viikonlopuna ja sen jälkeen on tehnyt mieli seksiä koko ajan. Huvikseen tein nyt iltapäivällä ovulaatiotestin ja sehän näytti plussaa! Kp 8 (tai jos alkutiputtelut lasketaan niin kp 9). Normaalisti kierto on ollut PITKÄ ja epäsäännöllinen.
Yli vuosi mennyt ilman ehkäisyä näiden pitkien kiertojen kanssa piinaillessa, niin olo on nyt vähintäänkin helpottunut, jos kierto nyt lyhenisi. :love:
 
A P U A ! :O
Näettekö saman kuin minäkin!? Toisen viivan? Mieheni sanoi ainakin näkevänsä tuplaviivat.
Dpo 11 tai 12.

http://aijaa.com/SfTLhV

..sori omanapa.. Mut oon iha "shokissa"
Ihan selkee viiva näkyvissä :) onnea!

Meikä on tässä yrittänyt tikuttaa ovulaatiota mutta kun ei niin ei... Eilen jätin testaamatta, mutta tänään ja edellispäivänä hailakat viivat vain. Nyt kp 17, edellis kierto oli 30 päivää ja sitä edeltävä 24 päivää o_O voiko olla, että testit ei näytä lainkaan plussaa? Tai sitten en onnistu testaamaan vaan oikeaan aikaan. Kp 13 oli nega. Tai sit vois olla ovis vielä myöhempäänkin... Blaaah. Talletukset tehty kp 13 ja 14, eli enpä taida tästä kierrosta raskautua. Kun ei miehenkään kanssa pääse tässä hetkeen touhuilemaan.
 
Täällä tehty ovistesti taas tänään ja eilisesta alkaen on alkanu selvästi vaaleentumaan. Toivottavasti ovis olis vasta tulossa eikä sit tosiaan ollu viime viikolla, kun oireetkin oli ovikseen viittavat. Tyhjennyksen jälkeen kp 19 menossa. Fuuuuck!! Alkuviikosta siis kn oli auki ja limat tuli sillon jo, ei kyllä hyödynnetty kun mies on kokoajan töissä eikä iltasin enää jaksa tehdä mitään. Ja nyt kn on kiinni, limoja tosin tulee vieläkin. Mua ottaa kyllä niin paljon päähän tää koko tilanne :mad:
 
Komppaan oravaa, koska on kyllä harvinaisen tumma ja selvä viiva :/

Huomenna tulee varmaankin testit postissa, tai ainakin toivottavasti. Lisää analysoitavana pcn tikkuja siis. Oireita ei sillä tavalla edes ole, tai on mutta kaikki voi liittyä yhtä lailla menkkojen tuloonkin. Tissit on ainakin kipiät kuin mitkä, toinen varsinkin. Töissä ollessa ihan särki. Ylösnoustessa saattaa tulla sellaisia huonon olon aaltoja, ja sitten sellaisia tuskanhiki-oloja. Alamahassa tuntemuksia välillä, tuntuu sellaiselle lämpimälle ja täyteläiselle. Tänään jo kp öö... 33? No kuitenkin.
 
Oma kokemukseni pc:stä on se, että yleensä ihan blancoja on olleet negakierroissa... Yhdessä kierrossa tuli sellainen tumma varjo viivan kohdalle, joka pysyi seuraavassakin testissä. Verenvuoto alkoi ja sen kierron viimeisessä testissä näytti taas vähän tummempaa varjoa, vaikka menkat olivatkin jo alkaneet. Tulkitsin tuon silloin kemialliseksi.

Seuraavan kerran mitään viivantapaista näkyi sitten kun tulin raskaaksi.
 
Tais elämäni eka tikuilla metsästetty ovis tuottaa tulosta. Toki menkkojen alkuun on vielä aikaa tovi jos toinenkin mutta aivan hirveet vihlasut alkaneet tisseissä sekä alamahassa ja alapäässä niinku tökittäs sukkapuikoilla plus aivan hirveet mielialanvaihtelut ja ilmavaivat...o_O Välillä itken siitäki ku järkytyn itekki noista mielialan heilahteluista. Ja tää ei oo mun normi oloa ennen menkkoja, tai ei ainakaan koskaan ennen oo ollu:confused: Taitaa olla turhan aikasta testailla vielä tässä vaiheessa... kai...:LOL:(n)
 
Kuulemma pc on todella herkkä. Eli vois kaiken järjen mukaan näyttää myös kemiallisen... Olen lukenut, että onkin näyttänyt joillakin kun on varmistettu verikokeella.

Miun tämän aamuinen oli taas haalea vain... Mut mie näin lu katsoin testiä sivusta (siis niin et se testin reuna näkyy), siinä näkyy kontrolliviivan väri sen kiiltävän pinnan alla ja testiviivan kohdalla näkyi myös tummentumaa. Voisko siis olla et siinä ihan oikeasti on väriä, mutta vaan niin vähän, ettei se näy kunnolla värillisenä pinnalle asti?! :-o

Tervetuloahaikara, selvä viiva :)
 

Yhteistyössä