Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Tuo viivakeskustelu nyt käydään väliajoin aina täällä.. sen verran vuosia joutunut täällä viettämään. Ja alussa itsekin mietin ääneen miksi niitä tyhjiä testejä kuvata, kunnes itsekin kääntelin ja vääntelin testejä millon missäkin valossa josko kuitenkin jotain ;)

Sitä vartenhan tää ketju perustettiin :D mä varmaan perustan tuonne odotuspuolelle "himoultraajat" ketjun.. sekin varmaan joistakin tyhmää käydä ultrassa varmistamassa kaiken olevan ok.. mutta löytyy niitäkin jotka ymmärtää sen miltä tuntuu olla 2v ja 2km jälkeen raskaana ja pelätä että tämäkin viedään pois. Kumpi sitten parempi se ressi vai että näkee kaiken olevan hyvin.

Haaveilija.. jopa mä näin viivan koneella ;) toivotaan!

Pimahtanut PP ja veikkoiivari 9+2
 
Hei, lapsettomuuspuolelta tulin ensimmäistä kertaa tälle puolelle kurkkimaan, ja heti löytyi itselle sopiva pino. :D Ostan joka hoitokierrokselle 10-20 testiä ja käytän aina kaikki!

Mutta asiaan...

Johonkin tätä "vahvistuu vai ei vahvistu" -tuskaa on purettava. Onko jollakulla kokemusta Yliopiston Apteekin 25-herkistä testeistä, joissa on vaal.punainen/fuksia korkki? Mielestäni kyseinen testi oli aiemmin sinikorkkinen?! Pakastealkion siirto takana ja perjantaina dpo11 pc antoi haalean+ ja tänään dpo13 toisen haalean+. Mutta tuo apteekin testi piti purkaa atomeiksi, että sen haamujen esiäidin erotti. :( Sillä sinikorkkisella sain edelliskerralla varhain hyvät viivat...

Tässä vielä pregcheckin kuvat. Jotenkin toivoin että tämä olisi antanut tänään jo vähän vahvemman viivan!

http://aijaa.com/nTTl9Q
 
Niimpä. Mitä te pari kuukautta yrittäneet tulette tänne nälvimään. Tuskin niitä testejä niin sydän kurkussa kääntelis, jos raskaaksi tulisi kalsareita haistamalla. Lähtekää meneen täältä. Ärsyttää tommoset, mutta sehän kertoo vaan siitä ettei heillä ole omakohtasta kokemusta siitä odottamisen tuskasta. Tää on vertaistuki ryhmä, eikä tarvita tänne mitään pään aukojia. Meni tunteisiin, ni!
 
Nopeesti vaan kännyllä päivitän. Aamun uitossa ei mitään mainittavaa, joku viivanpaikka loisti. MUTTA pissa oli laimeeta, ei pystyny pidättelee kauaakaan ja näin väristä että laimeempaa. Nyt yritän pidätellä 4-5h ja sitten katsotaan mitä näkyy.. Pliiis pitää näkyä ainakin sama kun eilen!

Ps.oksettaa, mahaa juilii koko ajan..
 
  • Tykkää
Reactions: Maria82
Haaveilija joko teit??? :)

Täällä kanssa jo yli vuoden pyörineenä tuo viivakeskustelu tulee vastaan aika ajoin. Minusta on ketjun tarkoituskin että niitä ei niin selkeitä tikkuja tänne tiirailtavaksi. Ja on ihan eri asia miten ilmaisee myös kirjoittaessa toiselle että ei näe viivaa. Kyllä jos hyökkäävästi asian ilmaisee niin hyökkäävästi toinen vastaa.
Jos ei pysty asiaa muuten sanomaan niin ehkä on parempi ettei sano ollenkaan.
Arka asia monelle ja tunteet pinnassa. Sellainen positiivinen vertaistuki ja en nyt tarkoita että pakko nähdä viivaa jos ei näe mutta miten sen tukensa ilmaisee on ihan oma lukunsa.
Ei kai tarkoitus kuitenkaan toisten haaveita murskata sekä pieniä toivon murusia lakaista vaikka itsellä olisikin huono hetki tai vaikeaa?

Kohta 3 ja puoli vuotta yritetty pysyvää plussaa ja katkeruus on se pahin jos antaa sille vallan. Tulee itsellekin niin paha olo ja ei sen kaataminen muiden niskaan paranna oloa.
Yritetään pysyä positiivisina vaikka se vaikeaa joskus onkin. ❤

Dpo 2.. Etsin sisäisen feng shuin ja pysyn testeistä erossa enkä testaa ennen kuin dpo8 :D
 
Pakko tulla vähä sörkkimään tänne vaikka en tänne tällä hetkellä kuulukaan, joskus täälläki kirjottelin ja edelleen pakkomielteisesti tätä ketjua seuraan ja täältä jo osan porukkaa pois tahtois.. mutta vällin ja theranin kans samaa mieltä, tämä on just se ketju mihin voi laittaa niitä kuvia yks viivasista tikuista, täällä siihen voi saada kommentteja jotka nostaa vähä toiveita ja täällä ainaki saa vertaistukea, mikä on näinkin herkässä ja henkilökohtasessa asiassa kuin oma mahdollinen lapsi, tosi tärkeää! Ja täällä sä voit hihkua sitä haaleaa haamuviivaa, jota sä et muuten ehkä vois!

Kaikille kuitenki onnea tuplaviivoista, oli ne selviä tai ei, ja tsempit muille! Toivottavasti kesästä tulee kuuma ja sen hedelmiä voitte sitten ihastella ens vuoden puolella!:love:
 
Pisamapeikko ihania uutisia!
Komppaan myös edellisiä posteja. Tämä jos mikä on paikka jossa pitää voida ja saa vuodattaa kaikki se tuska ja turhautuminen mitä piinailu tuo tullessaan. Ja laittaa esille kaikki tikkukuvat oli ne millasia tahansa. Itsellä ainakin täältä saa sitä tukea ja ymmärrystä mistä muut ei tiedä mitään. Meillä myös ollut pitkä yritys jo takana ja joskus nämä ekaa/tokaa kertaa piinailijat tuntuvat hössöttäjiltä ja sellaisilta jotka eivät tiedä todellisesta piinailusta vielä mitään. Toisaalta heidäänkään piinailua ei pidä vähätellä. Tuska on yhtä todellinen, vaikka asia olisi uusi.
Mielestäni ilmapiirin täällä pitäisi olla ymmärrystä, tukea ja positiivisuutta täynnä. Ilkeily ei auta ketään ja kun itsellä on huono hetki voi ketutuksen purkaa yleisellä tasolla eikä kohdistaa toisiin.
Puh. Tulipahan purkauduttua.
Kp 14. Ja toivoa täynnä.
 
Mäkin edelleen joka pv tätä ketjua luen ja mielelläni kattelen muiden viivoja kun ite ei enää tikuttele! Saa jännätä muiden puolesta :) ja mitä väliä jos joku haluaa alottaa testailut ajoissa vaikka tietää ettei mitään näy?! Ei se nyt ole keneltäkään pois.

Itellä jo rv 12+0 tänään ja pieni on edelleen matkassa, huomenna pitäis olla nt-ultra. ❤

Täällä tosiaan moni sellanen kenet haluaisi täältä jo plussanneiden joukkoon.
 
  • Tykkää
Reactions: Maria82 ja Nonsk
Mamin testien herkkään saatu joku heikko haamu/viivanpaikka, ja sellasta en nähnyt kyllä eilen kun samaisen testin tein..mutta kuvaan asti en saanut sitä, sen verran heikko on. mutta antaa taas turhia toiveita :(
Mä kokeilin noita mamin herkkiä viime kierrossa ja tuntui kanssa antavan turhauttavaa viivaa. Mutta jotenkin tuntuu että saan joka testiin niitä. Varmaan mun pissassa vika.
Joku tosin mainitsi mulle noista testeistä (ulkokuoren perusteella että olisi samoja) ettei ole niin kovin herkkiä.
Koska sun menkkojen pitäis alkaa? Jotkuthan plussaa vasta reilusti menkkojen ollessa myöhässä että toivoa on :)
 

Yhteistyössä