Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

@Tiuva Noi liuskat on herkempiä,ku se digi.. mulla ei noussu viime oviksen aikaan läheskään yhtä vahvoiks ne viivat,vaikka hymynaama tuli..

ku joillain se hormoni ei nouse ees sinne 20mIU/ml mitä ne liuskat on herkkyydeltään, nii ne digit on niinki epäheerkkiä ku 40mIU/ml.. ku joillain se hormoni on vaa 12mIU ja ku nousee ovikseen nii se on jtn 16mIU..sen takii kannattaa luottaa omaan tuntemukseen..

Esim tässä kierrossa en saanu digiin ollenkaa hymynaamaaa :( mut en kyllä tikuttanu aamuin illoin. Mut liuskat näytti oletetun oviksen jälkeen melkeen yhtä vahvoja viivoja.. on tää sellasta arpapelii
 
@Tiituu jep toivottavasti.. eihän tää nyt ihan normaalia ole et ensin saan viivoja kp 21,kp22,kp23 ja sitte viivat katoaa..tuo kp22 viiva oli vielä vahvistunut ja väriä siinä oli kunnolla.. ja torstaina viivanpaikka joka on nyt vahvistunut siitä selkeämmäksi.. ja kaikki nuo viivat reilusti sen testiajan jälkeen.. mulla olis digi kaapissa :D se ainaki antais selkeen vastauksen.. mut tosiaan voinko siihenkään tulokseen luottaa.. et ehkä jätän tekemättä toistaseksi sen digin. tää kierto on kyllä kaikkea muuta kuin normaali.. on siis mahdollista et ovis olikin vasta kp18.. eli nyt ois dpo11..
No on kyllä mystinen tilanne (n). Ja kun ei muu näissä auta kuin odottaa et aika kuluu ja asia selviää jollain tavalla. Tsemppiä hermoiluun!
 
Valoa vasten näkyy tuossa minun testissä aivan selvä viiva, näkyy kyllä ihan ilman valoakin haaleampana. Miten tää nyt pitäis tulkita, kun tuli testiajan jälkeen tuohon tuo, noin tunnin päästä, katsoin heti testin tehtyäni, sitten noin 5-10min päästä ja sitten tunnin päästä? Vanhoja testejä jos katson niin yhdessäkään ei ole mitään tuollaisia viivoja missään

Tässä tuo kuva jonka laitoin jo aiemmin
http://aijaa.com/wPsChV

tässä vähän parempi kuva
http://aijaa.com/5KFgc0

Huomisaamuun on vielä niin kovin pitkä aika, jotta pääsee tekemään uuden testin :D
 
Ihan puhdas negatiivinen tänä aamuna. Mikä lie viiva oli eilen :/ ei ainakaan plussa. Jos eilen testiajan jälkeen plussa, niin luulis että tänään jo testiajan sisään näkyis jotain.

Miten voi tuollainen värikertymäviiva tulla jos ei raskaanakaan ole?
 
Minäkin sain ihan puhtaan negan tänään ja dpo 14 on nyt:cry: että kyllä se munkin aikaisempi "haamu" ihan vaan viivanpaikka oli.. nyt sit menkkoja ootellaan alkaviksi. Mulla alkaa yleensä dpo 15-16. Yleensä sitä jaksaa uuteen kiertoon ihan positiivisesti lähteä mutta nyt en todellakaan jaksaisi. Yk 11 alkaa..
 
Kyllä tähänkin testiin nyt 2h päästä tuli taskulampulla testin takapuolelta valottamalla erittäin erittäin hailu viiva, paljaalla silmällä ei mitään. Ei tällaisia ennen ole kyllä tullut, vaikka miten ois koittanut viivaa etsiä taskulampun valossa.

Eilinen aamupissa oli paljon tummempaa kuin tämänaamuinen, ehkä siitä johtuisi nyt ettei tullut samanlaista kuin eilen. Eilistä testiä jos katsoo taskulampulla niin siinä on ihan selkeä värillinen viiva.

Josko tuo parin päivän takainen munasarja nipistely olikin vasta kiinnittyminen, en kyllä ymmärrä miksi se tuntuisi niin vahvasti toisella puolella eikä keskellä vatsaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Lukka
Pc liuskoja on kiva tihrustaa, mutta kyllä ne aiheuttaa päänvaivaa melkee enemmän :D
täällä kp31, myöhässä kierto jo siis.. toisaalta ei, kun taisi se ovis olla vasta alkuviikosta viivojen vahvuudesta päätellen..
Kovin on vaan "sen" tuntusta alhaalle et saattas jopa alkaakki vuotaan, ja pieniä poltteluja tälläki hetkellä. Voi olla vaikka siis dpo 5-7
 

Yhteistyössä