Heinäkuun Hellemasut 2012 **KESÄKUUSSA**

Paljon onnea PTT:lle ja Katille pienokaisista!! :heart:

Täällä juhannusta on vietetty risteillen, ulkoillen ja hyvin syöden. Eilen käytiin pitkällä lenkillä, kun halusin välttämättä hakea kukkia tietystä paikkaa. Koira nautti kunnon lenkistä, mutta paluumatkalla minulle iski aivan yllättäen mieletön kipu oikealle alavatsaan/nivuseen ja sitten siinä jouduttiinkin puhisemaan ja huilailemaan oikein kunnolla ennen kuin pääsin könkkäämään kotiin. Mahdollisesti kunnon supistus vai jokin muu kiputila?

Maha on aivan kuralla, joten pikkuhiljaa elättelen toiveita synnytyksen alkamisesta ;)

sopaka & seelis 37+3
 
Apua, mun vatsa on ollut kivikova melkeen koko päivän. Supistuksia tullu ja menny. Mutta nyt illalla kun vatsa mennyt kivikovaksi niin tulee tosi kovat viiltokivut samalla haaroihin. Tunne kuin revähtymässä mutta polttava samalla. Mitä tämä on??
 
Noniin. Eka yö vietetty ekks:än hoivissa.. Kuulema vielä ainakin tää päivä ja ens yö menee täällä. Huomenna katotaan uudestaan. Verenpaineet jo kivasti lähteneet laskuun lääkkeillä.
Et toivottavasti täältä vielä kotiudutaan hetkeks ennen kun Patu syntyy.
Tsempit muillekin! (kirjottelen vaik enempi kun pääsen koneen äärelle)

Johanna26 & Patu 36+6 :)
 
Huhhuh, kyllä sitä tuli tanssittua eilen. Tosin vähän rauhallisemmin kuin yleensä. Ja kyllähän sitten yöllä supisteli ja selkää kolotti, mutta oli se sen arvoista. Sanoinkin miehelle, että jos tämä Juhannus ei yhtään kypsytä synnytystä kohti, niin sitten ei mikään. On ollut meinaan menoa joka suuntaan ja valvottuakin on tullu, nyt onkin ihan sellainen krapulainen olo. Täytyy palautua arkirytmiin ja ottaa taas vähän rauhallisemmin. Jalat on kyllä aika kipeät eilisestä, mutta eipä sitä olis uskonut että vielä kuukausi ennen laskettua aikaa pystyy tanssimaan noinkin. :) Tänään meinaan tasan kuukausi laskettuun aikaan. :heart: Ja neuvolassa ja polilla ovat ainakin kannustaneet liikkumaan oman voinnin mukaan sitä mitä pystyy, eli liikuttu nyt on! :D

MiNi87 ja Hippu 35+5
 
  • Tykkää
Reactions: Safir2012
johanna26: Jaksamisia sinne!!

Itelläkin lepäily jatkuu, paineet ollu melko ok eilisen ja tän päivän kun lääkityksen aloittivat. Toivottavasti pysyisivät tasaisena nyt. Huomenna aamusta taas verikokeita, saas nähdä minkä tuomion ne sitten antaavat, onko kotia asiaa vai ei.

Omena ja Pikku N 35+4
 
tänään 35+0 ja huomenna alkaa mammaloma :) vaavin vaatteet sain tarmonpuuskassa pestyä perjantaina, huomenna jatkuu sit petivaatteiden ompelu ja pesu sekä pitäis käydä tukemassa erästä ruotsalaisfirmaa ja hankkia jotain käteviä säilytyslaatikkoja tms. tuohon hoitopöydän tasolle :) tänään koitetaan, miten tämä äippä jaksaa vielä kanniskella tontilla risuja! :D

noita viiltäviä kipuja ollut muillakin näköjään.. eilen oli ehkä pahin tähän asti, muutaman minuutin sain purra hammasta kyykyssä kun tosissaan vihloi ja poltteli nivusissa. Ehkä tämä tosiaan enteilee sitä kypsymistä mutta synnytys sais vielä odotella ainakin 3-4 viikkoa!
 
Ihanaa lukea vauvauutisia! Paljon, paljon onnea kaikille vauvautuneille! :flower:
Itsellä olot on aika normaalit, juhannus oltiin mökillä ja veneiltiin ja otettiin aurinkoa, ihanaa. Eilen tultiin kotiin pois sateen alta. On ollut niin rentouttavaa, että hieman koholla olleet verenpaineetkin laskivat jo lähes liian alhaisiin lukemiin :D
Tiistaina ois synnytystapa-arvio äippäpolilla, hieman jännittää että minkäkokoinen mönkijä siellä masussa mönkii... :O Sokerit on kyllä pysyneet myös rajoissa, joten toivotaan että kaikki on masussa hyvin!

SweetDream & 38 POKS
 
Tännehän on ilmestynyt valtavasti ihania vauva uutisia. Onnea tuhannesti kaikille!

Juhannusta vietetty rauhallisissa merkeissä, nyt taas jälleen nukuttaa erittäin hyvin. Viime yönä 12 h muutamilla herätyksillä ja nyt vielä päikkärit. Muuten olo on hyvä eikä vatsa juurikaan haittaa menoa, mutta jaksaminen on aika vähäistä. Olenkin lähinnä toiminut työnjohtotehtävissä, tuossa meidän terassityömaalla :D.

Tuttava + maha 36+4
 
Katille ja Ällille onnea pienistä! Ja osastolla oleville jaksamista!

Juhannus meni melko rauhallisesti, vieraita oli ja hermo meni leipomisten kanssa (poltin tyttären muffinsit), mutta kuvaakin oli.

Mini: meillä juhannustanssit jäivät haaveeksi, vähän mietin, mutta ei sitten jaksanut lähteä lavalle tämän kummin kanssa. Ja istumiseksi se olisikin meillä mennyt, sen verran herkästi maha laittaa puhaltemaan.

Nukkuminen sujuu vaihtelevasti, viime yönä meni seitsemän tuntia putkeen ja olo tuntuu aika levänneeltä, vaikka myöhään sillan kanssa tulikin valvottua. Nyt vain pitäisi vielä löytää motivaatio leipomiseen tänä iltana.

Hankintoja ei enää meillä tarvita paljon, vaatteita ja kestovaippoja on vähintäänkin riittävästi, lähinnä jotain pientä sälää pitää enää ostaa ja pinniksen reunapehmusteen ompelemista varten kankaat.

Pikkuhiljaa alan jännäämään mitä perjantaina synnytystapa-arviossa tulee vastaan. Aika on mennyt tosi nopeasti, vasta oli helmikuu ja tuota rakenneultra, jolloin tuo seuraavakin käynti varattiin.
 
Onnea kaikille vauvaantuneille! Joskus mutki voi löytää sieltä listalta ehkä! ;)

Nyt o sitte juhannus juhlittu. En oo vieläkään heittäny talviturkkia. Taitaa jäädä tänäkesänä heittämättä musta vaan tuntuu siltä. Oltiin kalassa ja kaverilla syömässä tosi suolasta ruokaa että oikee illalla tuntu että tais olla vähä liikaa suolaa siinä ruuassa.

Yöt nukun jotenkin hyvin. Inhottavinta on se että herää ja joutuu ramppamaa vessassa mut ei saa sen jälkeen nukuttua. Päikkäreitä nukun yhet yheensä 3-4 tuntii :D oon aina tarvinu hirveen pitkät päikkärit että esim jaksan käydä töissä.

Mulla on kipua ympäri mahaa. Joskus ne on noita ennakoivia supistuksia mutta joskus ei oo niitä mutta ihme kipua. Tiistaina on taas neuvola niin eiku sinne kysyä mistä johtuu.

Mutta täälläpäin alkaa olee siivouksen aika että seuraava viikko voi ottaa vähän rennommin! Vointeja kaikille ja kaikkea hyvää!

PDA ja pienimaha 37+3 <3
 
onko jossain siis jo perustettu joku heinäkuisten 2012 syntyneiden ketju??

kun olisi kiva vaihtaa nytkin kuulumisia kun se vauva jo maailmassa...

ja kiitoksia onnitteluista...täällä menee hyvin,joskin imetystä pitänee harjoitella..maitoa ei tule tulvimalla:|
PTT ja "Vili"
 
Onnea, onnea ällille juhannus-prinsessasta :heart: Aivan ihanaa !!

Johanna ja Omppu tsempit sairaalaan !

Tosiaan noita vihlaisuja+polttoja on myös täälläkin suunnalla, sillä tänään olin ihan pienellä kävelylenkillä,enkä meinannut päästä kotiin asti noiden vihlaisujen takia... selkä on aivan sippi väärästä asennosta..

Juu, tuo nukkumatti taitaa pitää meilläkin korteeria, koska nukkuisin aivan kevyesti kellon ympäri.

Yöt menee totutusti rampaten vessassa ja siten tuo yöuni jää kutakuinkin todella vähälle.. Tälläkin taitaa olla tarkoitus :)

Kiva kuulla että jotkut ovat päässeet oikeen juhannustansseihin !! Aivan mahtavaa !!

Odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen taas normisti lenkille koirien kanssa !!! Tämä vähäinen liikkuminen on aivan kauheaa, koska olen tottunut lenkkeilemään 2x päivässä.

- Safir POKS 37+0 -
 
  • Tykkää
Reactions: MiNi87
tänään ollut noita vihlaisuja täälläkin.juhannus meni puutarhahommissa ja täälläkin käytiin juhannustapahtumassa jossa olis ollut latotanssit mutta ei oikein tanssittanu :) välillä tuntuu kuin joku puukolla tökkäisi alapäähän ja maha kovettuu tosi usein muttei paljoa satu vielä ellei satu olemaan seisaaltaan. pissalla oon ravannu tänään useammin ku ennen..välillä 15 min välein ja tuntuu että heti kun pöntöltä nousee niin pitäs päästä takas ja maha ollut vähän löysällä. kauppareissulla tänään supisteli reisiä kohti niin että oli pakko pysähtyä välillä.

m_U + likka 38+6
 
Juhannus juhlittu, eli yläkerran remontti vaihe 1, valmis!
Ongelma: miksi mä unohdin miten isoja vauvan rojut on, siis mun sisustussilmä hajoaa noiden hoitopöytien ja pinnasänkyjen kanssa. Däämn.

Kovotellut on, ja pari kipiääkin supistusta ollut. Nyt sitten kovottelee oikeastaan kokoajan, ja paine TAKAPUOLESSA aika mielenkiintoinen. Fiilis kuitenkin, että tää asuu masussa niin pitkään kun lääkäri päättää (perjantaina kontrolli).

:heart:

Voisiko vauvaantuneet päivitellä täällä kuulumisia kunnes suurin osa meistä pamahtanut, olisi ihan näin vauvaantumattomanakin seurata mitä teille kuuluu :)

hilirimpsis!! Kohta on jo heinäkuu.
 
Onnea vauvautuneille!!! :flower: :heart:

Samoilla linjoilla olen että olis kiva lukea täällä kuulumisia siihen saakka, että kaikilla on nyytit maailmassa =)

Aika ihana juhannus takana: grillailua, aurinkoa, rentoa olemista ja kolmena yönä unet kellon ympäri max. yhdellä vessakäynnillä! Tänään onkin sitten ollut virtaa sen verran, että alkaa olla loputkin vauvan tavarat käyttöä vaille valmiina =)

Hatun nosto tanssahtelijoille! Musta ei enää olis, jalat on nilkasta alaspäin niin turvoksissa ettei mitkään kengät mahdu jalkaan eikä ne kyllä muutenkaan enää jaksas... Onneksi turvotusta ei ole juurikaan muualla niin ei ole syytä huoleen.

Mulle vois vaihtaa synnäriksi PHKS, kiitos =)
 
  • Tykkää
Reactions: MiNi87
Huomenta!!

Juhannus vietetty rauhallisesti kotosalla perheen parissa ja nyt taas paluu arkeen.. Tai siis mies palaa töihin, joko lomansa alkuun asti/vauvan syntymään asti.. Toivottavasti vauva päättää tulla ennen lomaa!!=)

RV 36 on nyt poks! Esikoinen syntyi rv 37 hyvänkokoisena, joten kovasti jo odotellaan.. paitsi että kakkonen tuliki sitte täsmällisesti rv 40. Eilen supisteli aika ajoin.. ei säännöllisesti, mutta ihan tuntuvia supistuksia kumminki. Ja kyllä noita supistuksia onki jo jonku aikaa tullu päivittäin. Kahden ekan kohdalla ku en niitä tuntenu ennen h-hetkeä. Ja vetistä vuotoa tulee koko ajan. Siis lorahtelee/tiputtelee pöksyihin. Ilmeisesti vaan vetistä valkovuotoa, mutta ajattelin et pitäisköhän soitella asiasta neuvolaan ku vähän vaivaa?? Ekasta ku mulla tuli lapsivesi tihkumalla, tulehtui ja lopulta saatiinki infektio molemmat, minä ja tyttö. Tokalla kertaa annettiinki antibiootti synnytyksen alkaessa ja käsittääkseni se tulee nytki?? Ens viikolla pitäis kyllä mennä antamaan labraan toi streptokokki b -näyte, joka on ollu aikaisemmassa raskaudessa positiivinen. Onko muilla tästä kokemusta??

Niin, ja nyt kun olen omiani tässä vaan höpissy, niin ONNEA kaikille vauvautuneille!! Kertokaahan vaan tänne kuulumisianne. Ja osastoilla lepäileville edelleen tsemppiä!

Tiisu 36+2
 
Paljon onnea ällille pienestä prinsessasta! :flower:

Tiisu: Sinuna soittaisin äitipolille ja kävisin varmuuden vuoksi tutkituttamassa tuon mahdollisen vetisen valkovuodon/lapsiveden ihan perustuen ensimmäiseen raskauteesi. Mielestäni ei olisi ollenkaan ylireagointia tms.

Täällä takana todella huonosti nukuttu yö. Useamman kerran jouduin ramppaamaan vessassa ja supisteli todella paljon. Ei kuitenkaan mitään sellaista ylikipeetä, että ois tullu edes mieleen synnärille lähteä, mutta vaivaavaa. Nyt aamulla kun mies lähti töihin, olisi ollut hyvä mahdollisuus hiljaisessa talossa taas nukkua, mutta uni ei vain tullut. Pelkään, että sammahdan iltapäivällä juuri kun pitäisi lähteä neuvolaan.

Supistelut jatkuvat edelleen. Maha koko ajan pinkeänä ja kamalan kuvottava ja etova olo on. Selkää ja alavatsaa särkee, mutta ei mitään itkupotkukipua. Saas nähdä, miten tämä olotila tästä kehkeytyy vai kehkeytyykö mitenkään. Tarkoitus oli uhmata neuvolalääkärin reissukieltoa ajamalla tänään vajaan 100km päähän juhlimaan isän synttäreitä. Kassellaan, kassellaan...

Anteeksi kovinkin omanapainen kirjoitteluni. Minusta olisi myös mukava, jos vauvan saaneet jatkaisivat kuulumisten vaihtelua täällä ennen kuin päästään sinne heinäkuun loppuun :)

sopaka & seelis 37+5
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä