***HEINÄMASSUT-07*** vol 3

Illalla/yöllä vessaan mennessä luulin että lapsivettä lorahti lattialle mutta seuratessa ettei tullut lisää se olikin valkkarivuotoa.Nukkumaan käydessä alkoi sitten kipeät supistukset mutta aamulla ei sitten mitään.Vessaan mennessä tuli vähän limansekaista verta,mietin että pitääkö tässä mennä sairaalaan mut ei ollu kirkasta verta ja se on nyt loppunut.
Onks muilla käyny noin että yön supistuksien jälkeen tulee vähän limaverta?

Jonna rv 39+1
 
jonna76- :wave: miul tulee kanssa, tosin ihan näin päiväseltään. Ensin tuli ihan kirkasta limaa, nyt tulee veriviirujen kera ja välil sellasta ruskehtavaa. Eiköhän tämä kuulu tähän loppuaikaan :D

Supistukset on taas vähän vaimentuneet ja heittäytyneet epäsäännöllisiksi, ei eipä ole viel meidän aika. Mies tosin tokaisi, et eihän tää voi nyt formuloiden aikana alkaa syntyä :LOL: antaa meidän ensin katsoa rauhassa formulat :LOL:

jossu + vili 40+5
 
No hyvä,sitähän se on.
No nyt tais äsken lorahtaa lapsivettä eiköhän se sillon yölläkin ollu sitä.Nyt en vaa tiiä et millonkohan sinne sairaalaan pitäs lähteä,täytyy soittaa sinne ja kysyä.Mieskii ku on nyt töissä.
 
HUI.. Mitäs sille vauvelihaaveelle nyt on.. 13. oli se lääkäri että ehkä käynnistäävät, eikä ole sen jälkeen kuulunut.. Kyllä rupee jo vähän huolestuttavalta kuulostamaan. Rukouksia sinne suuntaan, että ei mitään vakavaa :hug:
Kauhee ees aatella, mut kaihan noissa synnytyksissä aina on pienet riskit.. apua.. ei saa vielä miettiä.. :ashamed:
Toivottavasti pian kuullaan :heart:
 
Ja taas kävin tuolta sikiöseuloista lukemassa ikäviä juttuja.. :'(
Joka päivä tässä itsekin miettii, että mitähän sille vaaville nyt kuuluu, kun toi historia on toi että on jo vaurioita munuaisissa, että minkälainen diagnoosi tulee ku syntyy.. En mä pelkää synnytystä vaan sitä et saa sit lopullisesti tietää, miten paljon vaurioita vaavilla.. Enimmän osan aikaa toki on miettimättä, mut kyllähän se tässä loppumetreillä käy useammin mielessä.. :ashamed: Ja kun on niin tylsääkin!!

Mie ja Omppu 39+6
 
Alkuperäinen kirjoittaja JoannaH:
Mitä vaaraa siitä on jos lapsivettä tihkuu? Tai "vaaraa", mutta mitä se siis merkitsee?
Tällee nopeesti vastaan,että ettei se vauva jää ilman lapsivettä jos ei huomaa sitä tihkumista.Ja synnytykseen jos menee sit viel vaikka viikkoja.Ku oishan sitä lapsivettä sit hyvä vauvalla olla.
Vastatkoon joku paremmin,ei aivot nyt toimi :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja jonna76-:
Alkuperäinen kirjoittaja JoannaH:
Mitä vaaraa siitä on jos lapsivettä tihkuu? Tai "vaaraa", mutta mitä se siis merkitsee?
Tällee nopeesti vastaan,että ettei se vauva jää ilman lapsivettä jos ei huomaa sitä tihkumista.Ja synnytykseen jos menee sit viel vaikka viikkoja.Ku oishan sitä lapsivettä sit hyvä vauvalla olla.
Vastatkoon joku paremmin,ei aivot nyt toimi :D
En oikeestaan osaa sanoa miks se olis vaarallista jos sitä ei tuu paljon mutta toi että lapsi jää ilman lapsivettä jos sitä tihkuu sieltä niin ei kyllä pidä paikkaansa koska sitä vettähän tulee sinne kokoajan lisää. Että luulisin että tossa vaarana on se että kalvoissa on reikä ja sitä kautta ehkä tulehdusriski...

 
jos lapsivettä tihuttelee niin meinaa, että ois repeemä ja se voi olla infektioriski. ainakin jos on alhaalla. neuvolatäti sanoi että voi joutua tarkkailuun sairaalaan ja ne saattaa laittaa sen antibiootti tipan tippumaan.
 
Huomenta!

Pikaisesti kuulumiset, supistukset tulee 7 min välein ja ovat kipeitä. Mies lähtee viemään esikoista äidillensä ja mie painun suihkuun helpottamaan oloa. Verensekaista limaa tulvii suorastaan ja odottelen tässä mielenkiinnolla menevätkö lapsivedet jo kotona. Kauaa en uskalla kotosalla supistuksien kanssa odotella, kun esikoinenkin syntyi alle 5 tunnin.

jossu + vili matkalla maailmaan 40+6
 
pollerolle
Mitähän sille vauvelihaaveelle kuuluu.Ilmeisesti oltiin siellä sairaalassa yhtä aikaa,en vaan tunnistanu.Siellä oli kyllä useampiakin tulevia äitejä jotka kävelivät pitkin käytäviä päivästä toiseen ison mahansa kanssa.Toivottavasti kaikki on hyvin.Mitäs kuuluu muille SKS:ssa synnyttäjille.Oletko vihreä sammakko vielä yhtenä kappaleena vai joko on vauva-arki alkanut?Tsemppiä kaikille mahan kanssa tuskaileville,kyllä se kohta helpottaa.
pollerolle ja neiti 9pvä.
 
Pikaisesti vain ilmottaudun eli ei ole tullut lähtöä synnyttämään. Yö meni mainiosti eikä juurikaan supistele tms. Taitaa mennä vielä tovi ennen tositoimiin pääsyä. Tsemppiä meille "vihonviimeisille" ja onnea vauvan jo lunastaneille :flower: :flower: :flower:

Niin ja Johanterolle toivotan helppoa ja nopeaa synnytystä


Mansikkamarja 40+3 =)
 
Täälläkin ollaan vielä yhtenä kappaleena :) Neuvolatäti arvaas tänään että vauva on uudelleensynnyttäjälle aikaaaaaa alhaalla ,että kyllä jos vaan tuntuu että pitäisikö lähteä niin ilman muuta pitäisi lähteä ,viime yönäkin se jaksoi supistella puoli neljästä kuuteen (kunnes mies kysyi että onko supistuksia-siihen ne sitten taas loppuivat ) :D ei saisi sellaisia näköjään kysyä :D
Mutta kai he sitten keskiviikkona vähää auttaa :whistle:

Jäin miettimään Vauvelihaavetta että eikös heidän vauvan painoarvio ollut alle 3kiloa niin ainakin seurantaan ovat he joutuneet ainakin 3 päiväksi ,mutta totta myös että onhan siitä kun hän kävi lääkärissä reilu viikko , elikkä pistähän Vauvelihaave viestiä tulemaan niin ei olla huolissa :saint: Kun olet ollut kaikkia kohti hirmu symppis .

Johantero:vieläkö olet tietokoneen takana? Helppoa ja nopea synnytystä toivoo vs.ken ties jos oletkin jo saanut vauvan syliisi ,kun viimeisestä viestistä on aika .

Veikeä ajatella että toiset heinäkuiset ovat jo kuukauden ikäisiä :D ja me viimeiset kärvistellään täällä vielä. :whistle:

T:vs rv39+5
 
Tsemppiä vielä teille mahan kanssa tuskaileville!!

Miekin mietin että missä vauvelihaave lie. Toivotaan että kaikki hyvin. Jospa on vaan niin työn täyteistä vauva-arkea ettei ole ehtinyt kuulumisia ilmoitella.

Lotta ja poju 12vrk
 
edelleen odotellaan käytiin tänään sairaalassa sellaista 3,5-3,7kg veikkailivat.
Syynä oli että pelkäsin odottavani isoa vauvaa, eivät olisi mua sinne muuten oikein ottaneet mut olin kai aika hysteerinen.nyt on kyllä illalla supistellut tasaseen tahtiin mutta ovat aika heikkoja joten tuskin tänään synnytän yhtään mitään. Ei tässä auta muu kuin odottaa...
viikkoja 40+4
 
Pituutta pojalla oli 46 cm ja painoa oli kertynyt 2875 g. Hätäsektioon jouduttiin, kun pojalla sydänsykkeet meni matalaksi supistusten jälkeen ja eikä meinattu saaha sykkeitä ylös. Ja syy sitten löytyi, kun saatiin poika ulos. Napanuora oli kiertynyt selän kautta hartian ympäri ja sitten siitä vielä oikean käden ranteen ympäri pari kertaa. Ei olisi onnistunut alatiesynnytys, kun napanuora oli liian lyhyt.

Itse olin oikein tyytyväinen Oysin henkilökuntaa, joka minulla oli salissa. Ihania olivat ja oikein kannustavia. :)

Viipi&Vilperi
 

Yhteistyössä