Helloweenjuhlat

  • Viestiketjun aloittaja piku75
  • Ensimmäinen viesti
piku75
niinn juuri elojuhlan tapaiset lapsille jossa on kaikkea kivaa oon jo askarrellut kurpitsakoristeet ja lepakot ja ym.pientä kivaa mutta tarjoilu puoli on hukassa. on tarkoitus että lapset tapaa toisiaan ja viihtyvät ja saavat pitää hauskaa
 
Kirjastossa on ainakin yksi hyvä kirja halloween juhliin. En vain muista kirjan nimeä :D :ashamed: , mutta käyppä katsomassa kirjaston kirjatarjonta halloween juhlista niin eiköhän sieltä löydy. Se kirja mitä tarkoitan on sellainen suht ohut ja musta.
 
Meillä oli juhlissa mm.tällaisia: kaupasta erilaisia ötökkä irtokarkkeja (löytyy lepakkoa, hämähäkkejä, rottia yms). Näitä oli sitten pitkin pöytää, sipsien yms.päällä ja lisäksi tietty kulhossa.
Tein vihreästä ja punaisesta mehusta höllyviä hyytelöitä, joiden sisään laitettiin pieniä muovisia hämähäkkejä. Pienistä prinssinakeista saa hyviä "irtosormia" tarjolle. Halkaise manteli puoliksi ja laita se kynneksi sormen, siis prinssinakin päähän/päälle niin kuin oikea kynsi. Tulee aika oikean näköisiä =)
Hillosipuleista tai oliiveista saa hyviä silmiä syötäväksi.
Tein myös suklaa muffinsseja, joihin valutin sulaa suklaata päälle hämähäkin muotoon. Mehuboolissa (vihreää mehukattia ja spriteä) uiskenteli jääpaloja, joissa oli myös hämähäkkejä.
 

Yhteistyössä