****Helmikuun Hehkeät 2011, MEIDÄN KUU!!!!****

Onnea vauvautuneille :heart: :heart: :heart:

Eilen illalla tuli ensimmäistä kertaa reipas parisenkymmentä supistusta ja vihloi niin makiasti tuonne alaosastolle, mutta ei silti ollut sellainen "tämä on nyt sitä"-olo, hyvä että kroppa kuitenkin valmistautuu.. Yöllä tuskailin mahakipujen kanssa, mutta näin aamusta on ollut taas täysin normiolo.

Minäkin tunnustan piipahtavani täällä monta kertaa päivässä tsekkaamassa tuoreet kuulumiset, onko saatu lisää vauvoja maailmaan ;)

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

neitiniisku ja vau 39+4
 
Murunmamille onnea pienestä pirpanasta:heart::flower:

Tuntuu kyllä syntyilevän hirmu pieniä lapsosia tänä vuonna..

Mä kans myönnän käyväni täällä vähän väliä lukemassa kaikkien kuulumisia :D ainakin pari-kolme kertaa päivässä ja jos oon koneella kauan niin monta kertaa tuun kattoon et josko joko olis taas kirjottanu:rolleyes:

Hitsi et jänskää kyl ihan hirveesti, jos tää muksu ei lähe tuleen täs 3pv sisään. En tosiaan halua et käynnistely kestää jonku 4 päivää ja ne laittaa sairaalasta yöks kotiin jos ei mitn tapahdu. Ja kauheet ongelmat et milläs sit meen aamulla takas?? en voi ottaa autoo, et mies pääsee sairaalaan heti töistä päästyä tai jos soitan et se on menoo ny. Tiistaina onneks saan äidiltä kyydin mut jos ei tiistaina tapahdu mitn ni tulee kyl hirveet säädöt. Tai sit sanon sairaalassa että ennen en lähde ennen ku pikkunen on maailmassa että laittaa vauhtia toimitukseen!!! :)

Mutta nyt kaupoille ukon kanssa. Kivaa aurinkoista lauantaita kaikille:)

Jane & Viltsu 41+4:heart:
 
Onnea kaikille vaavinsa saaneille :flower:
Voimia kaikille niille, jotka vielä odottelevat :)

Täällä kaikki ok, perjantaina oli päivän maha tosi arka ja kova mut se meni päivän mittaan ohi.
Tänään tuli 31v täyteen, en edes meinannut muistaa koko hommaa kun on ollut paljon muuta mietittävää :D

Sike ja Tuuti poks 38
 
Onnea Murunmamille pienestä tytöstä! :heart:

Omaa napaa: Viime yönä klo 00.25 alkoi yhtäkkiä täällä supistella oikein kovasti niin että kipeää otti... Tuntui alavatsalla, alaselässä ja reisissä jomotus. Supistuksia tuli ihan tasan 7 min välein ja mä ajattelin, että nytkö tässä sitten tuli lähtö! Supistusten välissä tuntui koko ajan sellasta menkkajomotusta. Mutta ehei... Kokeilin nukahtaa ja nukahdinkin, heräsin aina välillä kun supisti mutta pikku hiljaa harveni ja nyt aamusta ei ole ollut enää mitään tuntemuksia. Blaah. Noh, positiivista että jotain kuitenkin tapahtuu ja ehkä nuo nyt auttaa tuolla alakerrassa paikkoja avautumaan. :) Neuvolassakin sanottiin, että sit kun supistukset tuntuu kunnolla alavatsalla, paikat alkaa aueta. Tänään ajattelin tehdä pitkän kävelylenkin (ulkonakin on niiiiin ihana auringonpaiste :cool: ) ja illalla vois mennä saunaan...

Mukavaa viikonloppua kaikille :) Odotellaan lisää vauvauutisia!

~ Merve ja masupoika 39+5
 
Tulin pitkästä aikaa palstalle ajatuksena kirjoittaa synnytyksestä, kiittää onnitteluista ja onnitella vauvan saaneita, mutta sivuutan kaiken tuon nyt tuota tuonnemmaksi.

Kaks plus 5: Minulla itkee sydän sinun ja perheenne puolesta. Mitkään sanat eivät nyt varmasti anna lohtua, mutta kirjoitan kuitenkin Anna-Mari Kaskisen Suomen Lasten Rukousaarteistosta tämän rukouksen:

Me odotimme häntä.
Hän oli rakas niin.
Hän ajatukset täytti,
sai paikan sydämiin.

Me odotimme häntä,
vaan hän ei tullutkaan.
Jo ennen syntymäänsä
hän jätti tämän maan.

Hän luonasi nyt leikkii
jo kanssa enkelten.
Oi Jeesus, ota syliin
se lapsi pienoinen.

Valtavan suuri osanotto teille ja runsaasti voimia.

Kultatiuku ja perhe
 
onnea kaikille uusille vauvan saajille.

minäkin täällä käyn monta kertaa päivässä notkumassa.

omaa oloa ei mikään ole muuttanut. jotenkin pinna kireellä koko ajan ja itku tosi herkässä. saunankin pesin tuossa ajan tappamiseksi. ja seuraavana olis kylppärin pesu. ja jos vielä jaksaa niin 2 ikkunaan voisi vaihtaa verhot. miten niin levoton olo
 
Täältä taustalta minäkin seurailen teidän helmikuisten odotusaikaa...

Kaks plus 5, todella suuri osanotto teidän perheellenne!
Kävin aamulla pikaisesti lukemassa kuulumisia pitkästä aikaa ja sen jälkeen olen koko päivän itku silmässä miettinyt, miten voi käydä näin surullisesti, maailma on todella julma :( Ei ole olemassa lohduttavia sanoja, jaksamista teille kaiken tämän keskellä! Olet ajatuksissani!
 
Onnea Kärpälle ja Murunmamille pikkuisista! :flower:

Omaan napaan ei mitään uutta... Eilen oli vaan jotenkin todella helppo päivä, ei kauheasti supistellut, eikä kolotellut. Sikäli ihan hyvä, kun käytiin katsomassa kaverin kuukauden ikäistä pikkuista vihdoin ja viimein. Muutaman kerran jo sovittu, että mennään sinne, mutta ensin iski meille flunssa ja sitten vatsatauti. Nyt hajosi vaan metro ja junakin oli myöhässä, mutta päästiin kuin päästiinkin silti perille :) ja tietenkin takaisin kotiin sieltä :D.
Nyt on kyllä toiveissa, että pikkuinen vaikka syntyisi ensi viikon alussa (tai sitten vasta viikolla 9), ettei tarvitsisi tuon esikoisen olla täälllä sitten yksinään, kun hänellä on tuo viikko 8 hiihtolomaa. Ensi viikolla olisi edes päivät koulussa. Viikolla 9 kun alkaa jo yhteishaku pojalla, niin olisi taas kiva olla kotosalla auttelemassa. Tarkka aikataulutus nyt pikkuiselle! :LOL: Vaikka siitä mahdollisesta käynnistyksestä jo puhuttiinkin siellä sairaalassa, mutta se osuisi juuri tuonne hiihtolomalle. Olen kyllä jo värvännyt veljen hoitamaan nuo elukat (ja samalla katsomaan, että koti on kunnossa ja poika kiltisti) ja äitillekin sanonut, että meillä saa sitten käydä katsomassa, että kaikki kunnossa. Molemmat onneksi asuvat tässä lähellä. Poika kyllä sanoo, että hän pärjää vallan mainiosti :p

Seepia ja Sintti 38+5
 
Silmät seisoo päässä.. |O Miksi ne vähäisetkin supistukset tulee sitten keskellä yötä niin ettei voi nukkua :headwall: 3.30 heräsin vessaan ja ei tarvinut enää haaveillakaan nukkumisesta. Kyllähän tuo mahaa kirrailee nytkin, vaan ei näissä mitään säännöllisyyttä ole. Sovin huomiseksi treffit kaupunkiin, oon muutaman kuukauden jahkannut sitä telakallisen kaukalon ostoa ja nyt löytyi käytettynä sopiva, katsotaan vaan niin lähtö tulee sit ens yönä ;)

neitiniisku 39+5 :heart:
 
Heips. Pika päivitys.. Meidän pieni mies (3950g) syntyi 10.2 (41+2) 00.01. Kaikki meni hyvin ja synnytyksestä jäi positiivinen fiilis. Tarkemmin sitten kunhan pääseen taas kiinni tähän arkeen. :heart:

tytti & juniori 3 pv :heart:
 
Seepia Meillä myös tuo yhteishaku syntymän aikoihin, eli syntymäpäivä on viimeistään 23.2. ja ilmeisesti sairaalassa ollaan nyt se 4-6päivää, riippuu tietenkin miten kaikki menee.

Yhteishaussa täällä ainakin pitää olla huoltaja mukana täyttelemässä niitä sähköisiä hakemuksia ja aika tarkka aika oli mistä alkaen ja mihin mennessä sitä enteriä pitää koululla ( illalla taisi olla klo: 15-17? välillä ) painaa jotta pääsee yhteishakuun...
Mä stressailen tuota ihan kamalasti ja turhaankin, samana päivänä alkaa pojalla tet ja on hänen omat 16vee synttärit ( siis 28.2.) eli kaikki osuu samalle päivälle ja todennäköisesti sinäpäivä päästään myös sairaalasta :whistle:

(Voisi kyllä ajoittaa syntymän ensiviikon loppuun ;)

Ensi viikolla olisi vielä neuvola, nukutuslääkärin tapaaminen ja hammaslääkäri , käyn sielä vikalla viikolla vetäsemässä juurihoidon niin onhan sitten sekin tehty. Päivystyksessä (hammas) olin viikko sitten ja masun puolesta ainakin onnistui ihan hyvin siinä makoilu suu auki.


Viime viikon ma käytiin illasta nkl:llä kun kaveri ei oikein normaalisti liikkunut moneen tuntiin , siellä sitten sitten kyllä liikkui ja tuli aika mojovia supistuksiakin käyrälle joita kätilökin mainitsi, , enkä ole edes tajunnut että ne on supistuksia, luullut koko ajan että selkää vain sattuu niin perkuleesti tuo mahan paino.....:rolleyes:


Onnea myös kaikille jo vauvautuneille:heart:

ja

Kaks plus 5 En osaa oikein sanoa mitään koska luulen että kaikki sanat tuntuu aivan merkityksettömiltä tuossa tilanteessa, mutta toivon että saisitte voimia ja lohdutusta toisistanne mahdollisimman paljon :hug::hug:
 
Tytille oikein paljon onnea pikkumiehestä:heart::flower:

Mä suunnittelin kans tässä hakevani vauvan kotiin.. Nyt on supistellu aamuyöstä asti tosi tasaseen.. Alkuun 15-20min välein ja aamupäivästä asti on tullu n.10min välein tai alle ja välillä on ollu väli ihan parikin minuuttia. Nyt viimesimmän väli oli näköjään 7min. Aika napakoita on ja jonkun verran sattuu mut ei tosiaan vielä kunnon kipuja(paitsi äsken vessassa ollessa tuli tosi kova ja vähän jo huhkinkin). Nyt tässä toivotaan että saadaan tän illan aikana lähtee synnärille :) Vaavi on ollu ihan hädissään koko päivän kun äiti kiusaa :D joka supistuksen jälkeen möyryää kovasti, raukka ihan rutistuksissa.. mutta nyt koitan vähän lepäillä jos pääsee illalla synnyttään niin jaksaa sit :) tosin varmaan unta saa kyl millään kun sen verran kuitenkin noi koskee..

Jane & Viltsu 41+5:heart:
 
Jane toivottavasti se ois menoa nytte ;)!!

Itse petyin hiukkasen tänään, ku e ollut tuntenu NUpun liikkeitä aamusella, niin lähettiin käyrille sitten.IHanaa Nupulla kaikki hyvin <3 ja supitukset otettiin myös käyrille. MUllahan on ollu nyt kaks pvää melko kipeät oltavat ja käyrillekki tuli yli 50% supistuksia 7min välein!! Kätilö halus sitte tarkistaa kohdun suun tilanteen...niin oli vaan YHDELLE sormelle auki ja kalvotkin täysin eheät !!! Hmm..jos tämmöstä kipua on kestänyt 2pvää ja auennut noin vähä..niin kauanko synnytykseen oikeen multa menee :O?! Onko kokemuksia,että voiko se sitte alkaa rykäyksellä..vai mennäänkö tämmöstä tahtia 10cm asti??

Kärsivällisyyttä kanssakaverit <3! itsellä vähä meni fiilikset,! nooo Todellaki tärkeintä Että Nupulla kaikki hyvin !! <3

Pauliina ja Nuppu 40+1
 
Viimeksi muokattu:
Jane: toivottavasti pääset tänään tositoimiin, hyvältähän tuo kuulostaa. Ja jos joudut käynnistykseen, eikä se ala tehota, niin ei sinun ole pakko kotiin lähteä. Sanot vaan, että et pääse millään takaisin, niin jospa ne pitäis siellä. Mutta tietysti se sairaalassa olo myös maksaa (kokemuksella: meni reilu 300 euroa noihin kaikkiin ylimääräisiin sairaalaöihin ja synnärillä käynteihin...)

Pauliis: Sepä se, itsellä säännölliset, melko tuntuvat supistukset kolmen viikon ajan niin, että päivisin väli 15-30 minuuttiin ja öisin kipeät supistukset parhaimmillaan 4-6 minuuttiin, mutta kohdunsuulla ei juurikaan tapahtunut yhtään mitään...Eli ei niistä vaan voi tietää...

Deviilille, Kärpälle , murunmamille ja tytille paljon onnea ihanista pienokaisista!

Täälläpä sitä tulee minunkin käytyä heti jos on hetki ylimääräistä aikaa, on ne vauvauutiset vaan niin ihania kuulla :)

Commander
 
Kovasti onnea tytti:heart: Onkohan janella tänään lähtö vauvanhakureissulle???
ON; täällä on kauhea pakkanen, mutta hammasta purren piti päästä tänäänkin kävelemään. Koko ajan syöpötyttää, jatkuvalla syötöllä pitäisi olla syömässä ja uusi intohimo on mummon marjapuuro, oikeasti en ole ikukuuna päivänä marjapuuroa syönyt....Mutta nyt nam!
Muutamia suppareita ja tullut ja ihan napakoitakin,mutta ei niihin oikein osaa suhtautua, kun viikon verran niitä on jo tullut...Taitaapi olla, että Jaakkokin on yhtä tarkka poika kuin veljensä ja syntyy vasta laskettuna aikana. Ihanaa, huomenna saan esikoisen kotiin:heart: Toivottavasti toi pakkanen ei vain sekoita suunnitelmia:(
Auneliini+Jaakko 38 POKS!!!
 
Onnea Tytille :)

Jokos Jane suuntasi kohti vauvanhakureissua?? Toivotaan niin!

Täällä nukuttiin viime yö oikein hyvin ja päiväkin meni sujuvasti ilman sen kummempia kolotuksia. Nyt on sit vaihteeksi olo tukala suppareiden ja muiden vaivojen kanssa, joten valvomista tiedossa. Kohtalotovereille paljon jaksamista!! :whistle:

Mami ja Nasu 40+4
 
May nou hätä. Ei mullakaan juur suppaillut ennen kuin alkoi sitten synnytys. :D Tosi pientä ennen sitä.

Ja itse asiassa niin oli nuo synnytyssupparitkin alkuun. Kivuliaita, mut ei niin pahoja. Kesti tosin erittäin pitkään aina yks ja siks tekivätkin tehtävänsä. Ja kyllä se kipukin sieltä loppua kohti löytyi. ;)
 
onnea tytille:heart:

jännänä seuraa tytöt ja janen tilannetta :popcorn:

may ekasta synnytyksestä en edes tiennyt mitä supistelut on. yöllä meni vaan lapsivesi ja neiti oli maailmassa jo 20 min. veden menon jälkeen. hui

tänään touhunnut koko päivän. yritin käydä iltalenkillä mut alkoi niin supisteleen, että piti luovuttaa. saunassakaan ei löysännyt. tuntuu niin kuin olisi kesto supistus päällä. no katotaan mitä yö tuo tullessaan.

ja taas poksutaan 39
 
Huomenta! :)

Voi täällähän on jännät paikat jo taas monella! Jännittää kaikkien puolesta! Ja aika hiljaista täällä näkyy olevan, varmaan tosi moni on jo vauvanhakureissulla...

Onnea tytti85 pienestä pojasta :heart:

Eilinen oli aika tuska päivä, supisteli enemmän tai vähemmän säännöllisesti koko päivän ja ne supistukset otti ihan hurjan kipeää! Ja sit supistusten välissä koko ajan sellanen jomotus alaselässä ja alavatsalla. Yön nukuin ihan mahdottoman huonosti, supistuksia tuli suunnilleen 11-12 min välein koko yön, otin Panadolia ja lämmitin kauratyynyä vatsalle ja selälle, mutta ei niistä paljon ollut apua. Mutta, nyt aamusta lähti taas harvenemaan, edelleen tuntuu supistuksia mutta ei noin usein tule kuin yöllä... Mutta kipeitä ne on! :( Kuinkahan kauan tällaistakin voi nyt sitten jatkua ennen kuin päästään tositoimiin? Mitä oon teidän muiden kokemuksia lukenut niin aika kauan ilmeisesti. Toivottavasti saisin tämän viikon aikana oman nyytin syliin, en jaksaisi enää odottaa, enkä ainakaan kärvistellä näiden kipujen kanssa. Samat tuntemukset kuin Janella, vauva möyrii ihan hulluna supistusten välissä, raukka ihan puristuksissa siellä...

Paljon jaksamista kaikille! :flower:

Merve ja masupoika 40+0 POKS!!! :heart:
 
Onnea vauvan saaneille :flower:

Ja niin monella tuntuu olevan jänskät paikat, ihan jännittää teidän puolesta! :)

Täällä oli taas vähän levoton yö, jotenkin jomotti vähän vatsaa ja nyt aamusta on vähän huono ja höntti olo... Toivottavasti ei ole flunssaa vaan enteilisi jotain ihan muuta ;)

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! :heart:

pokemoni & myttynen 38+6
 
Hyvää Ystävänpäivää kaikille ja Onnea ihan miljoonasti kaikille vauvautuneille! :heart:

Tytöt: meneekö torstaihin asti? tuun sit huhuilemaan sinne toiselle puolelle ultran jälkeen, voidaan tutustua sit siinä sun ponnistusten välissä ;) :D :D :D Tsemppiä!
 
Hyvää Ystävänpäivää kaikille :heart:

Tömpsis: Täällä kärvistellään yhä...kaikki oireet viittaisi siihe, et synnytys alkais, mut ne ei tällä kertaa näköjään päde muhun :D Eli voi hyvinkin olla, et mut löytää torstaina synnäriltä; tai sit ens viikolla käynnistyksen yhteydessä. Tosin toivon, etten todellakaan ole enää yhtenä loppuviikosta!
Toivottavasti sulla on ultrassa kaikki hyvin! :)

Mami ja Nasu 40+5 (ennätys)
 

Yhteistyössä