Hoidot jatkuu 2012

Alkuperäinen kirjoittaja Rödluvan;25567379:
ON: Ei ihmeellisiä, maha kuralla odottelen punktiota, torstaina kohtalon kello kumajaa :kieh: Aika tukala olo rupeaa näiden munisten kanssa olemaan, jotenkin tekis mieli tukea vatsaa kävellessä, on semmoinen please don´t pop - fiilis koko ajan. Parin tunnin päästä Pregnyl ja lääkkeet onkin sit siinä punktioon asti.
Voi ei :D! Monesti tuo olo kyllä helpottaa jo ennen punktiotakin. Toivon että saat hyvän saaliin :)!
 
Rödluvan Jep, samoissa mennään, kaikilta osin :D Mullakin Pregnylin pisto edessä klo 21 tänään. Tsemppiä sinnekin, toivottavasti nää meidän flunssat ei nyt kuitenkaan vaikuta muuten kuin rentouttavasti (?).

Sannuliinu Vautsi, onnea paljon ylläriplussasta! :)

Ja Susirouva, tosi hienot lukemat sulla! Ihan mahtavaa, että kun kerran plussaa, niin plussaa sitten kunnolla! :D
 
  • Tykkää
Reactions: Susirouva
Susirouva: En tee testia kotona. Meen veritestiin 2.2. ja siina se. En halua samanlaista kokemusta kuin Sintu74:lle kavi.... Jos ylipaansa teen pissitestia, niin teen sen vasta sitten jos veritesti on plussaa, heh heh... saanpa sitten elamani ensi kertaa nahda milta se maaginen viiva nayttaa. Negatestia en aio siis tehda.

Mullakaan ei ole ollut mitaan oireita, muutakun nyt vasyttaa, mutta muo nyt vasyttaa muutenkin aina. Ei se siis ole mikaan oire.
 
***Hoidot jatkuu 2012***

Kaarne ................ 2. IVF ................... tammikuu
Nuppuska ............ 2.ICSI ................. tammikuu
Kebri82 ................ 1.IVF .................. Tammikuu
Pepponen ........... 3.ICSI/IVF/1.pas.... tammi-helmikuu
Poritar ................. 2.IVF .................. Helmikuu
Rödluvan ............. 1 IVF................... helmikuu , vko 6
HaaveissaToinen ... 1.IVF/1.pas ......... Helmikuu, vko 6
Leonita................ 1. ICSI/6.pas ........ helmikuu
Joku_päivä........... 6. IVF 1. PAS......... helmikuu
Dreamer1 ............ 3.ICSI ................. helmikuu
Leppäkerttu-77 .....3.ivf/icsi 1.PAS ..... helmikuu
Miukumau .......... 3.ICSI/1.pas ........ helmikuu
InMyDreams ......... 3. IVF ................. helmikuu
HalleB................. 4.ICSI......... .......... helmi-maaliskuu, vko 9
Johkunen ............. 3. IVF/ICSI ......... helmi-maaliskuu
Seline ................ 2.IVF ...................... maaliskuu
Mörkötys ............. 2.IVF/ICSI/ 2.pas .. maaliskuu
Miranda-81 .......... 3. IVF ................. maaliskuu
Syssy .................. 4.ICSI/2.pas ......... Maaliskuu
Peppi1981............ 3.ICSI 1.PAS......... maalis-huhtikuu
Marianne1971....... 2. IVF ................. maalis-huhtikuu
Jadekivi ............... 2. IVF.................. maalis-huhtikuu
Miles ................... 3.ICSI................. Huhtikuu
Mequ .................. 2. IVF .................
Lumetar ............... 1.IVF+ICSI/2.pas .....
Batinka ................ 1.ICSI/3.pas?
Sintu74.................. 4.IVF ?


***Piinailijat***:headwall:

Nimimerkki .............Hoito...............Alkio(t )..................Testipäivä

Tuuli1976............. 1.IVF/1.pas ......... 1 ..................... 28.12. 2011

Tammuska ........... 1. IVF .................. 1 ..................... 2.2.2012
Dreamer74........... 1.IVF/1.pas ........... 2 .................. 2.2.2012
Hautomo76 ......... 1.ICSI ................... 1 ................... 8.2.2012
Talvitaika............ 2.IVF................... ... 1 ................... 8.2.2012
Meg .................... 2.IVF/1.pas ........... 2 ................... 9.2.2012
Alexsandria .......... 2. IVF/1.pas .......... 2 ................... 12.2.2012
Mariq ................... 3. ICSI ................. 2 ................... 13.2.2012
Sartsa00 .............. 3.ICSI/1.pas ......... 1 ................... 14.2.2012

***PLUSSANNEET*** :heart:

Nimim ................. Hoito .......... Plussa kk ............ LA

LadyBlue ............. 1.IUI .......... Tammikuu ............
Jensar ................. 2. IVF ........ Tammikuu .............
Sannuliinu ........... Luomu ....... Tammikuu .............
Susirouva ............ 1.IVF/6.pas .. Tammikuu
 
Viimeksi muokattu:
Rödluvan Muistan tuon tunteen, tuntuu että on täynnä kun turusen pyssy ja yksikin milli vielä ni räjähtää :D Mulla saatiin sillon 31 solua! Onneka punktioon! =)

Dreamer
Hienoa jos pystyt olla testaamatta! itsellä nyt hankala tilanne kun tilasin netistä ovistestejä ja niiden mukana tuli aina kaksi ilmaista raskaustestiä, joten niitä nyt on muutama tuolla kaapissa :/ Saas nähdä kui ämmän käy ;)

Miles
Mulle ei itseasiassa puhuttu testaamisesta mitään :confused: Mikäs se sit olis, kun ovis oli 25pvä, siirto oli eilen ja siirrettiin 5pvän ikäinen alkio.. Mulla alkaa ainakin kuukautiset viikon kuluttua (ne on olleet aina säännölliset siirroista huolimatta) mut oisko se testipäivä silti 14.2 (ystävänpäivänä)? =)
 
Sartsa, tuo 80% tarkoittaa vaan että sun blasto on sulaessaan menettänyt pari solua. Se ei kuitenkaan haittaa, koska alkio osaa "korjata itseään", yleensä pidetään ohjenuorana että jos on puolet soluista jäljellä niin alkio on vielä siirtokelpoinen. Ihan hyvä alkio sulla siis kyydissä. :)

Käyn taustailemassa ja seuraamassa tuttujen kuulumisia, en osaa pysyä pois... Onnea plussanneille ja voimia kaikille tilanteisiinsa! :heart:
 
sartsa, mullaki oli ovis 25pv, mutta siirto jo perjantaina (oiskos ollut 4-soluisia). Mulle sanottiin testipäiväksi 12.2. Kierto mulla n. 30-31pv (pidentyi KU:n jälkeen!), eli menkat pitäisi alkaa ensi vkon alussa. Oisko sulla testipäivä sit aikalailla sama kuin minulla?

ON: eipä oikeastaan mitään ihmeellistä, edes Luget ei ole aiheuttaneet mitään sen kummempia oloja.. Loppuisi vaan tuo pakkanen, niin pääsisi edes ulos (aamulla meillä oli -30... :D

aksuli pp5
 
Susirouva hienot lukemat, onnea kovasti =)
Ja nähtävästi näistä monitumaisistakin on johonkin kunhan tarpeeksi pitkälle pääsevät ;)

Sannuliinu onnea myös luomuplussasta!!

Dreamer ja Tammuska sitten seuraavana jonon jatkoon toivon mukaan :D

Tsemppiä myös muille hoitolaisille ja vilkutuksia miles joka jaksat hyvin taustailla!!

ON: pitkä kierto tuli kemiallisenkin jälkeen mutta eilen pääsin ilmoittautumaan hoitoon. Viikon päästä selviää mahdutaanko tulevaan kiertoon ja ottaako lääkäri meidän koska joudun syömään välissä 10 päivän malariakuurin. Olis niin kuin 2 viikkoa lomaan aikaa joten aamukampa sen puolesta olemassa =)
 
  • Tykkää
Reactions: Susirouva
alexandria Joo, se vois olla se sama päivä, mut meillä on sit molemmilla sama tilanne, että jos täti tulee kylään ennen testipäivää ni se siitä ja mikäli päästään testipäivään ilman tätiä ni hyvä tulos on jo melkein taattu :D

Nyt vaan tsempin meille kaikille piinailijoille! :flower:
 
Voi mitä mun silmät näkevätkään. Onnea Susirouva (ja tietty muutkin plussanneet)! :heart:

---

Voi kunpa itsekin sais tuon vielä joskus kokea.

Mun PASsin jälkeinen kierto oli aivan normaali :) Tunsin oviksen ja vuotokin alkoi ihan oletettuun aikaan. Oli ihan kiva huomata, ettei kroppa ole täysin sekaisin vaikka omaa kiertoa ei elokuun jälkeen ole ollut.

Ja kun on sisäistänyt sen, ettei luomusti sitä tulosta tule, niin ei vuodon alkaminenkaan herättänyt sen ihmeempiä tunteita.

Jääkaapin avaaminen muistuttaa kyllä ikävästi tulevasta hoidosta. Ei sitä oikein pysty unohtamaan kun päivittäin silmille pomppaa iso apteekin kauppakassi jääkaapin ylähyllyltä. Olo ei ole tällä hetkellä yhtään innostunut, vaikka uusi mahdollisuus on jo ihan kohtalaisen lähellä. Mua vaan pelottaa se lopputulos. Mitä jos hoito päättyy taas järkyttävään pettymykseen hyvistä alkioista huolimatta?

En tiedä olenko enää valmis kolmanteen yritykseen. Mun mies ei ainakaan ole, kun aika vastentahtoisesti lähti tähän toiseenkin :(
 
Susirouva, taustalta lähettelen isot onnittelut!!

Sintu, lohdutukset ja halaukset. Olipa pettymys :hug:

Itsellä ICSI:stä alkanut raskaus menee tällä hetkellä viikolla 20 ja perjantaina on rakenneultra. Meillä kaksi vuotta yritettiin, joista toinen meni epäonnisissa hoitoyrityksissä ennenkuin edes siirtoon päästiin. Ensimmäisestä siirrosta kuitenkin nappasi kiinni =) Käyn täällä kurkkimassa välillä 11-hoidoista tuttujen kuulumisia. Mitä HalleB:lle kuuluu? Tsemppiä ja jaksamista kaikille hoitoihin!
 
Heippa kaikille =) Saanen liittyä joukkoon mukaan? =) Tässä hiuakn taustoja ja nykytietoo.. Tosiaan IVF lyhyt kaava tehtiin ekan kerran marras-joulukuussa 2011 ja lääkkeinä elonva pisto kp2, jarruna orgalutran piikit (4kpl) ja pregnyl. Hoito meni kirjaimellisesti pieleen. joulukuun 2pvä oli punktio, jonne mentiin ihan hyvillä mielin. ultrissa löyty munarakkuloita n. 8kpl. pieniä 6 kpl n. 11-12 kokoo ja 2.isompaa johto follia 21 kokokosia. pienempiä yritettiin tehostaa kasvamaan 3.päivää ennen punktioo vielä gonal-f 75iu pistoksella. Mutta punktion saalis oli nolla munasolua. Lääkärin mukaan syynä liian nopea munasolujen kasvatus yritys/ lääkkeiden sopimattomuus. Tosin eipä mulla ollut mitään erikoisempia oireitakaan munasarjoissa, kasvatuksen aikaan, limat oli kyllä valtavat, ja pientä painon tunnetta alavatsalla. Että oireetkaan/oireettomuus ei luonu missään vaiheessa positiivista fiilistä.

Tietona lisäksi tässä välissä, että itsellä ei mitään syitä lapsettomuudelle. Aiemmasta liitosta kouluikäiset lapset. itsellä ikää 30 ja risat. ja miehellä 27. Miehellä ei lapsia, ja syynä siittiöiden vähyys. (n.17milj/ml) ja vasta-aineet. Aiemmin tehty (vuonna 2010) 3.inseminaatioo ja kaikki tyylipuhtaita negoja. Eka pitkän kaavan ivf piti olla jo tammikuussa 2011 mutta jäätiin sitten hoitotauolle... Päätettiin ladata akkuja, ja relata.

Nyt sitten lähti käyntiin 2 IVF pitkällä kaavalla. 3.pvä tammikuuta pistettiin jarru piikki procren depot (josta ainut haittavaikutus oli kuumat aallot). Eka ultra oli tästä 2.viikon päästä ja munasarjat oli vetäytyneet uni tilaan, mutta kohdun limakalvo oli 6. Joten seuraava ultra viikon päähän. Jolloin sitten ultrassa munasarjat edelleen hyvin lepotilassa, ja kohdun limakalvo oli 3. Sitten viime viikon keskiviikkona alettiin pistämään gonal-f 150 iu. Eilen oli ultra ja piikittelyä siihen mennessä takana siis 6päivää. kohdun limakalvo 6, ja munarakkuloita löyty (määrää en tiedä kun ei lääkäri kertonut =( ) rakkuloiden koko n. 8-12. Gonal-f annostusta nostettiin 262,5 ja jarruksi rinnalle tuli synarela suihke, 1 suihkaus aamuin-illoin. Seuraava ultra perjantaina... Jolloin selviää päästäänkö maanantaina jo punktioon.. Nyt on ollut kyllä oireita jo 3.päivää.. aika jomotuksia tulee välillä alavatsalle päivän aikana ja alaselkään- varsinkin jos rakko täynnä, turvotusta hiukan vatsanseudulla. Limaisuus alkoi eilen, mutta sekin pysynyt todella hiukan vähäisempänä verrattuna tohon lyhyen kaavan limaisuuteen. Että jos tuolla munasrjoissa nyt sitten kehittyisi niissä munarakkuloissa sitten niitä munasolujakin. Pelottaa hitosti jos nyt käy samalla tavalla... =( Tosin miehen kanssa sovittu että tämä on viimeinen yritys. Yhteistä lapsettomuutta-/hoitoja/lapsen yritystä takana jo 4 vuotta.
 
Kiitos Jadekivi! Jotenkin pitäisi vaan jaksaa jatkaa ja uskoa. Nämä hoidot on todella raskaita henkisesti, kun ei ennalta voi tietää mitään varmaksi, ja joka hetki on jotain pelättävää tai jännitettävää. Muista kuitenkin että suurin osa näillä onnistuu, eikä kannata luovuttaa!

MT79 Kiitos :heart:. Onnea teille loppuraskauteen :)!
 
Meg
Onnea plussanneille! Sintulle :hug:
Itsellä nyt menossa 6 päivää siirrosta, kun viime torstaina siirrettiin. En osaa sanoa yhtään mitään että mikä voisi tulos olla. Tietty luulen että en ole tietenkään raskaana kun en ole ollut reiluun 5 vuoteenkaan. Mut sen näkee sitten, testipäivä on oikein, testaankin varmaan silloin jos edes tarvitsee. (yleensä menkat alkaneet silloin..) Sen olen vain huomannut että luget on menneet aika syvälle ja eivät ole valuneet, kuin yleensä, tosin ei kait sekään kerro mitään..? Eipä näistä koskaan tiiä.. :headwall: Onko jollain piinailijalla jotain erikosia oireita?
 
Meg: Mun oireet (ne vähät) vaan hävis yhtäkkiä.
Enää ei oo rinnat kipeät eikä mahassakaan tuntemuksia ole. Nyt on just sellainen "En ihan varmana ole raskaana :( " -olo.
Vaikka mies kovasti koitti tsempata.
Mun menkkojen pitäis alkaa (kalenterin perusteella) perjantaina, ja koko ajan kauhulla kuulostelen niitä normaaleja kramppeja tulevaksi..
:headwall:
 
Susirouva sulla on hyvällä mallilla tosiaan asiat ainakin hcg:n puolesta! Nyt vaan ultraa odotellessa...

Poritar tervetuloa!

Meg sillon kun olet kirjautuneena sisään niin jokaisen kommentin oikealla alakulmassa on "tykkään" teksti, siitä klikkaamalla tykkäät vkyseisestä kommentista
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Meg
Susirouva paljon onnea plussasta. Ihanaa että hoidot tuottivat tuloksen.

Kaikille muillekin paljon tsemppiä ja onnittelut plussaajille.

Täällä rv 5 + 2 ja ultraa tässä odotellaan. huomenna pitäisi tieteen mukaan meidän pienonkaisen sydän alkaa sykkiä?! Hyvin raskaana oleva olo on. Toivottavasti pysyy mukana pieni <3
 

Yhteistyössä