Huhtikuiset 2020

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja AE, 27.07.2019.

 1. ilonamaria

  ilonamaria Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2019
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  4
  Moikka,

  Mulla on laskettu aika 23.4 eli muutama päivä ennen sinun laskettua. Omat viikot on nyt 4+5 eli sinulla olisi nyt 4+2 Onnea odotukseen!

  T.noora

   
  #251
 2. ch3rry

  ch3rry Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2019
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  11
  Täällä etelän matka oli ja meni, kaikki meni onneksi hyvin, mutta jonkun flunssan poikasen sain viimisinä päivinä ja nyt sängyn pohjalla sitten ollaan potemassa. Heti tuli kauhea pelko, että eihän vaan vaikuta sikiöön.

  Nyt 7+4
   
  #252
 3. Maranva

  Maranva Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2019
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  15
  Meillä huomenna se varhaisultra ja eilen alkoi jännittää hulluna onko kaikki kunnossa. Ootteko muuten saanut varausvahvistusta perhe Artesta? Mulle ei tullut mitään niin mietin, onko se nyt varmasti huomenna :D
   
  #253
 4. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 135
  Saadut tykkäykset:
  478
  mulla 3+5 ja tänään sain plussan. Hoitoalkuinen raskaus. Olen ollut jo lokakuisissa ja tammikuisissa odottajissa, molemmat raskaudet menivät kesken. Toinen 7+5 ja toinen 5+5, joten aika jalat maassa tässä olen. Kirjoittelisin mielummin faceen, onko ryhmää?
   
  #254
 5. Hellu__

  Hellu__ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2019
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  34
  Minä soitin tänään neuvolaan. Siellä laskivat lasketuksi ajaksi 22.04. ja rv 9 sain ajan. Ultraa sillä käynnillä kuulemma jo:love:
   
  #255
 6. Mary91

  Mary91 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2019
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  33
  Tein tänään sen digitestin ja näytti sen raskaana 1-2 viikkoa. :love:Mietin jos odotan varuiksi vielä ens viikkoon ennen kun soitan neuvolaan.
  Tää on kyllä hyvä paikka kun saa neuvoa ja tukea!
   
  #256
 7. Emiilie

  Emiilie Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2018
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  14
  Facebook ryhmässä tällä hetkellä 15 jäsentä :) Mukaan mahtuu siis hyvin vielä :)
   
  #257
 8. Jankesof

  Jankesof Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  66
  Hei sinulla on tänää ultra! Kerrro miten meni ja millä viikoilla oletkaan tänään?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #258
 9. ijomeo

  ijomeo Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2018
  Viestejä:
  91
  Saadut tykkäykset:
  25
  Täällä tosiaan esikoinen aloitti kakkosluokan ja kuopus on vajaa 10kk. Minä olen maannut vatsataudissa ja muutenkin koko ajan väsyttää ja oksettaa. Mies marttyyrina odottaa, että hänet nostettais jalustalle, kun kerrankin tekee kotitöitä ja hoitaa vauvaa. Voi Ristus, että ottaa päähän.
  Anteeksi avautuminen, mutta kun itse on se joka on kotona, hoitaa lapset, siivoaa, kokkaa ja pyykkää ilman kiitosta, nii ei yhtään jaksais. Aivan niinku oisin laiskotellu ja lomaillut, kun oon ollut sairaana. Eilen sit jo hoidin koko päivän niinkuin normaalisti ja mies pelasi tietokoneella. Siitä mainitsin, kun tänään taas huokaili kuinka hän on saanut arkea pyörittää, niin suuttui. "Kerrankin kun vähän rentoutuu". En siitä edes moittinut vaan itseäni puolustin, että en sentään mikään orjapiiskuri ole ollut. Hänelle ei tosiaa normaalisti mitkään kotityöt kuulu, niin itseäni kai saan syyttää kun mies tottunut niin hyvälle.

  6.9 ois ensimmäinen neuvola ja tuntuu, että siihen on ikuisuus.
   
  #259
 10. nallukkan

  nallukkan Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2011
  Viestejä:
  206
  Saadut tykkäykset:
  3
  Heippa kaikille! Varovainen katsaus tänne ryhmään, pelottaa vielä ja epäuskoinen olo. Laskettua aikaa arvelin tuonne 27.4.2020.

  Meillä rankat lapsettomuushoidot meneillään. Esikoinen 4,5v saatu aikaan ovulaation induktiolla. Tätä toista on odoteltu tammikuusta 2016 alkaen. Nyt meillä vuoden ajan ollut koeputkihedelmöityshoitoja, joista plussasin marraskuussa. Se raskaus todettiin keskeytyneeksi joulun alla. 8.8. mulle siirrettiin yksi alkio ja virallinen testipäivä olisi 23.8. Hätähousuna testasin kuitenkin plussan jo lauantaina. Epäuskoinen olo, pelottaakin. Fb-ryhmään kuitenkin ehkä haluaisin, koska koen että joku paikka on oltava tälle höpötykselle :)

  -Nallu 4+1
   
  #260
 11. Kielotar

  Kielotar Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  6
  Hei kaikki!

  Olen 32-vuotias nainen, ja sain tietää olevani raskaana 2 päivää sitten, 18.8. Pidän tätä pienenä ihmeenä, sillä söin e-pillereitä 17 vuotta putkeen, ja lopetin ne vasta 22.7. Minkäänlaisia kuukautisia minulla ei ole ollut vuosikausiin, eikä ehtinyt olla lopettamisen jälkeenkään. Koska minulla ei ole tietoa, milloin kuukautiset ovat jääneet pois, pääsen syyskuun alkupuolella varhaisultraan. Tämäkin oli minulle heti ihan uusi käsite. Ajattelisin kuitenkin, että laskettu aika tulisi olemaan huhtikuun loppupuolella.

  Elin aiemmin pitkään onnettomassa avioliitossa, enkä kuvitellut, että olisin koskaan tässä tilanteessa. Eron jälkeen tapasin kuitenkin ihanan miehen, jonka kanssa teimme kuukausi sitten päätöksen, että jättäisimme pillerit pois. Olin varma, että raskautumiseen menisi ainakin puoli vuotta tai vuosi, joten tämä tuntuu nyt aika nopealta ja todella haikealta ihanaa, itsekästä, menevää entistä elämäntapaani kohtaan. Onneksi mies on tilanteesta pelkästään onnellinen. Huono omatunto on myös siitä, että olen parina viikonloppuna käyttänyt reippaasti alkoholia. Myös perussairauteen käyttämäni lääke huolettaa.

  Paineita minulle aiheuttaa myös se, etten ole koskaan ollut vauvojen tai pienten lasten kanssa tekemisissä. Minulla ei ole ollut sukulais- eikä ystäväpiirissä juurikaan vauvoja. Suoraan sanottuna pelkään niitä. En tiedä niistä yhtään mitään heistä, ja pelkään rikkovani vauvan. Olen myös kauhuissani siitä, että joudun laittamaan urani jäihin. Pelkään, ettei meillä ole juurikaan turvaverkkoa ympärillämme.

  Ajattelette varmaan, että mitä kamalia juttuja tuolta naiselta. Olen kuitenkin myös todella onnellinen ja innoissani, ja tätähän minä halusin, mutta tunteet ovat aivan sekaisin. Lisäksi minua vaivaa jatkuva vatsakipu, mitä ei koskaan normaalisti ole.
   
  #261
 12. Jenpulla

  Jenpulla Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2019
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  7
  Onnea kaikille uusille plussanneille :love:

  @ijomeo ymmärrän ärtymyksesi kyllä täysin. Meillä on myös aikoinaan vähän samanlaisista asioista väännetty. Nyt onneks ihan eri asenne miehellä. Toivottavasti teilläkin nuo asiat selviää niin, että kaikki olisi tyytyväisiä. Ja täällä saa onneksi purkautua ;)

  Miule selvisi tänään, että päästään sittenkin varhaisultraan :love: neuvolasta soitettiin ja kerrottiin, että se tarjotaan kaikille maksuttomana täälläpäin. Ensimmäinen vapaa aika minkä sain omaan aikatauluun sopimaan oli vasta 11.9. Silloin rv 8+6. Mutta onhan sekin lähempänä kuin np-ultra :love: oon niin innoissani!
   
  #262
 13. Mary91

  Mary91 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2019
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  33
  Mulla on paljon vastaavia tunteita. Kaikki kävi niin äkkiä meilläkin. Mies sanoi kauniita asioita päivää ennen positiivista testiä, mikä taas pohdin ääneen jos yrityksen panis tauolle ja meniskin ensin naimisiin, jos en ole raskaana. Vuorotellen odotan innolla uutta ja vuorotellen suren kaikkea mitä menetän. Mutta sitähän se on. Harva kuitenkaan katuu jälkikäteen. ;)

  Mäkään en tiedä, onko meillä oikein ketään, jotka voi ottaa lapsen hoitoon. Ja sama juttu, että ei ole yhtään kokemusta lapsien tai vauvojen hoidosta, toisaalta olen lähihoitaja, joten on sentään vähän hoitoviettiä. :D
  Tein myös 18.8 positiivisen raskaustestin, ja vatsa ollu myös joka päivä kipeä, etenkin iltasella. Taitaa olla normaalia, ellei ole todella kivuliasta.
   
  #263
 14. Fayrouz

  Fayrouz Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2018
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  31
  Sain varausvahvistuksen, ja muistutuksen vielä edellisenä päivänä.

  @Jankesof Meillä oli tosiaan eilen varhaisultra. Koko vastasi juuri niitä päiviä, mitä olin laskeskellutkin. Yksi alkio, sydämenläpätys nähtiin vaikka kohtu onkin vähän hankalassa kohdassa ultrattavaksi, vatsaonteloa päin. Naureskeltiin miehen kanssa, että hedelmöityminen tapahtui ilmeisesti lentokoneessa, sillä se osuu juuri siihen päivään kun lähdimme lomamatkalle, ennen sitä oli "puuhailtu" :sneaky: Kiinnittyminenkin on tapahtunut sitten ulkomailla. Jännä yhteensattuma ja mietittiin että kun ei yli 2 vuoteen muuten tärpännyt niin vaikuttiko onnistumiseen erilainen ilmanpaine ja kiinnittymiseen rento etelänfiilis :LOL:

  7+6(tai 7), la 3.4.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Ihana! Ihana! x 2
  • List
  #264
  Viimeksi muokattu: 21.08.2019
 15. Hellu__

  Hellu__ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2019
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  34
  Mullakin on kovin ristiriitaiset ajatukset. Tottakai oon onnellinen, mutta sitten myös epäuskoinen olo, pelottaa, ahdistaa jne. Onneksi pääasiassa onnellinen, luulen että tunteet aika normaalia koska niin suuresta elämänmuutoksesta kyse:)Mies oli mukana tässä hankkeessa, mutta nyt kun plussasin niin ei olla asiasta kamalasti juteltu, luultavasti miehellä samat fiilikset kun itellä eikä kovin hyvä niitä ilmaisemaan joten annan muutaman päivän aikaa totutella ajatukseen :ROFLMAO: jotenkin tää vielä, että onnistui kuitenkin aika nopeasti, niin ei oo ehtinyt pikkuhiljaa totutella ajatukseen.
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #265
 16. Kielotar

  Kielotar Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  6
  Löysitpä paljon samankaltaisuuksia kanssani. Kiitos, että kirjoitit, tämä todella lämmitti mieltäni. Päätimme, ettemme kertoisi tästä vielä pitkään aikaan kenellekään, mutta ahdistuksestani johtuen sain tänään luvan jutella asiasta parhaan ystäväni kanssa. Sekin helpotti paljon oloa. Hän jos kuka ymmärsi, ja tiedän, ettei lavertele. Kovasti onnea sinulle ja ollaan kuulolla! :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #266
 17. ijomeo

  ijomeo Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2018
  Viestejä:
  91
  Saadut tykkäykset:
  25
  Mitenkäs muilla pahoinvointi tai muut oireet? Itellä tällä hetkellä tee ja ihan vaan vesi on ainoita, mistä ei tule paha olo. Väkisin kuitenkin saa syötyä ja onneksi harvoin tulee oksennus, mutta koko ajan kuitenkin oksettaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #267
 18. pinky

  pinky Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2011
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  14
  Itellä ei enää pahemmin pahoinvointia, vai pitäiskö sanoa vielä?! Aivan alussa oli kyllä, mutta nyt ei ole kuin satunnaisesti. Epäilen että ällötys vielä palaa myöhemmin, mutta sitä murehditaan sitten :D

  Omien laskujen mukaan nyt olis 6+6
   
  #268
 19. Fayrouz

  Fayrouz Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2018
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  31
  Mulla ei oo ollut pahoinvointia, tekee vain mieli syödä koko ajan, kamala nälkä. Mutta vielähän se saattaa tulla tässäkin vaiheessa vasta, saa nähdä.
  8+0
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #269
 20. Jankesof

  Jankesof Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  66

  Onko sulla rinnoissa tuntemuksia?
   
  #270
 21. HHömppä

  HHömppä Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2019
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  9
  Kai laitan myös tilannepäivitystä, eka neuvola ollut ja meilläkin päin näköjään saisin varhaisultran halutessani. En kuitenkaan halunnut, mutta heti pääsen, jos vaan soitan.. :LOL: Oireet samaa vanhaa, rintojen arkuutta ja lievää etomista ajoittain, oksentanut en ole kertaakaan. Vähän flunssainen olo nyt, mikä hiukan pelottaa:(

  Listaa voisi tehdä mistäpäin muut ovat yms., en tiedä oletteko facessa tehneet? Liityn varmaan ekan ultran jälkeen.

  Näillä näkymin LA 1.4., tänään 8+1
   
  #271
 22. Jankesof

  Jankesof Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  66
  Pakko kysyä että onko sulla rinnat todella arat vai vähän.. itse tässä mietin omaani että oiskohan kesken mennyt tapaus taas kerran... 7+1 tänään ja rinnat hellittäny j etovaa oloa ei ole oikein enään.
   
  #272
 23. vehka

  vehka Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2019
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  22
  Teillä pitkä taival jo takana, onnea ja tarrasukkia !!<3
  Tervetuloa uudet! :) takulla kaikki tunteet kuuluu siihen odotukseen, ne karsiutuu kuitenkin yleensä pois, kun saa sen oman pienen syliin. Huom, yleensä, en mikään psykologian tohtori ole.. :D

  @Jankesof tsemppiä piinaan, voin sanoa että täällä ainakin oireet tulee ja menee. Harvemmin mitään on, mutta joskus. Esikoisesta en muista muuta oiretta, kun aamuisin ei voinut juoda vettä. Ei tissi kipua tms. Joten voi olla myös normaalia. Toivotaan pienen jaksavan kasvaa. <3

  Täällä ensi viikolla varhaisultra nro 2, josko se ois pieni sydän jaksanut alkaa pumpata. <3 päätin nyt että viikot on n. 6+0, kunnes toisin todistetaan.. :D
   
  #272
 24. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 135
  Saadut tykkäykset:
  478
  @pööö, olen laittanut sinulle yksityisviestin liittyäkseni faceryhmään :)
   
  #273
 25. ch3rry

  ch3rry Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2019
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  11
  Mulla aikalailla etovaa oloa päivittäin. Ruoka ei kauheasti maistuis mutta nälkä yllättää ihan koko ajan :LOL: sitten tuntuu että maha täyttyy tosi nopeesti mutta taas kohta maha huutaa tyhjyyttään, pysy tässä sitten perässä :sneaky: mutta tää etova olo on aika kamala :sick:.
  Nyt 7+6
   
  #274
 26. pinky

  pinky Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2011
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  14
  Onko muilla ollut vielä menkkamaisia tuntemuksia? Itellä ei hirveesti tunnu missään muuten kuin rintojen arkuus, mutta väliin on vihlontaa vatsassa. Eilen esim illalla oli viimeaikaisiin tuntemuksiin nähden kovia vihlontoja.
  Mites joko teillä housut kiristää? Turvottaa? Mulla ei sitäkään. Paino on tippunut melkein 5kg. Ruoka maistuu kyllä jo alun ällötyksen jälkeen ja urheilutkin ovat jääneet melko vähiin mutta silti paino ei ole vielä palautunut lähtötilanteeseen.

  7+0
   
  #275
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti