Huhtikuun Hurmurit *Marraskuussa*

NKL rempasta: kun olin ekassa ultrassa syyskuussa, niin siellä oli kuulemma 2. krs labrassa vesivahinko, mentiin sitten verikokeeseenkin jonnekin käytävälle verhon taakse.. :| Kuulin myös varsinaisesta rempasta jo ennen sitä. Kyllähän ne sinne ens keväänä spessukeissit ottaa, mutta tavissynnyttäjät varmaan joutuu kättärille?

Liikkeitä en oo huomannu vielä. Eka raskaus, niin ehkä en oo vaan tajunnu vielä mikä on vauvan liikettä ja mikä ihan oman suolen kurinaa.. ;)

17+1
 
Poistun... hyvistä tuloksista huolimatta olikin tilanne pahentunut huomattavasti, turvotusta oli kauttaaltaan, nestettä keuhkoissa ja sydänkin oli turvotuksesta johtuen siirtynyt paikoiltaan vähän oikealle... Eli meidän tytär ei siis saanut mahdollisuuksia elämään... :'(

Johanna Kurkela - "Prinsessalle" (lyrics) - YouTube aina äidin & isin sydämessä :heart:

Teille kaikille haluan toivottaa hyvää ja onnellista loppuodotusta :heart:
 
Voi jessix, ei sanoja löydy :'( Valtavasti voimia tuleviin päiviin :hug:

Enpä viitsikään suru-uutisten jälkeen valittaa omasta väsymyksestä tai flunssaisesta esikoisesta, ne on pieniä murheita verrattuna todelliseen murheeseen :(

Nanski + toukka 17+4
 
Jessix:lle halauksia ja tsemppiä tulevaan! Aika parantaa, tai ees vähän kuroo haavoja kiinnemmäksi.

Täällä on ollu hiljaista, kävin taas vanhempieni luona lepäämässä ja siellä aika menee kaikkeen muuhun kuin koneella olemiseen niin ei oo tullu täällä käytyä.

Keskiviikkona vessassa käydessä tuli hiukan vertam samoin eilen. Olisiko peräpukamista (YÖK)? Itku siinä tuli kun ei tiennyt mistä se olis tullu ja miksi. Kipuja ei kuitenkaan ollut ja muutenkin kaikki ok. Lepäillyt oon sen jälkeen ja yritän ottaa iisisti. (Tosin kotiin palatessa kämppä osoittautui sikolätiksi, kun mies ei ollut voinut siivota yhtään niin huominen menee raivosiivotessa.) :D

Napppi ja peikkolapsi 17+4
 
Jessix: otan osaa suruunne!

Täällä vaivaa suunnaton väsymys, töissä aika raskasta ja kotona pitäisi jaksaa touhuta esikoisen kanssa ja koiraa lenkittää. Jospa tämä tästä.

Liikkeet alkanu tuntua selkeästi, ja vatsan päällekkin tuntuu jo, ihanaa! Enää puolitoista viikkoa rakenneultraan, mihin nämä viikot oikein katoaa..

Dopplereista oli ollut keskustelua, me hankittiin angel soundsin näytöllinen kotidoppler kun pelättiin keskenmenoa alkuraskaudessa. Joka kerta löysin äänet kun kuuntelin, ekan kerran rv 10. Tosin nyt kun liikkeet jo tuntuu ja verenvuoto on lakannut taitaa jäädä kuuntelu vähemmälle..

Tänne "lappiin" on tullu jo talvi, ihana pikkupakkanen ollu monta päivää ja 15 cm lunta. Tämänpäiväinen auringonpaiste piristi kovasti!:)

Täälläkin poksutaan!

eli nellu* ja masuasukki rv 19+0 POKS!
 
Vieläkin tuntuu kyllä niin pahalta jessixin puolesta! :( Jotenkin sitä oli jo aatellu, että ollaan jo kaikki ohitettu huonojen uutisten viikot. (Vaikka tietenkin rakenneultrassakin voi jotain tulla, mutta en halua ajatella sitä mahdollisuutta)

(.) Omaa napaa päivitän. Sain sokerirasituksen tulokset ja ne oli loistavat! :D

Paasto 4,2 (raja 5,3)
1h 5,0 (raja 10,0)
2h 3,8 (raja 8,6)

Osaan kyllä niin arvostaa noita arvoja ja kivi putos sydämeltä kyllä. Viime raskaudessa jouduin siis mittailemaan puolen välin tienoilta loppuun asti päivän tai kaks viikossa kaikki sokeriarvot ja laskeen hiilareita joka aterialta ja lopussa syömään vielä niitä kuiturakeitakin ennen ruokailua... Huoh. Kyllähän nuo arvot ehtii tietenki huonontuakki tässä kuudessa viikossa ku 26 viikolla olis se varsinainen sokerirasitus, mutta on noissa kyllä vielä varaa heikentyäkkin ja silti välttyä diagnoosilta. Toivon parasta.

Juoksin toissapäivänä bussille ja ensimmäisen kivuliaan supistuksen lisäksi se aiheutti ihan jäätävät liitoskivut, jotka jatkuu aina vaan. Joka askeleella tuntuu ku alapäätä sahattais kahtia. Selkäki on julumetun kipee. Vali vali. Mut ens viikolla meen kyllä lääkäriin, jos ei tää helpota. Nyt oon irvistelly pari päivää töissä ja vähän tuli jo valitustakin istuskelusta ku en vaan kyenny enää seisomaan. Tai pitäis kuulemma pomon mielestä selittää kaikille että on selkä kipeä ja siksi tässä istuskelen. Saiskohan selittää samantien yksityiskohtaisesti alapään tuntemuksetkin? :kieh: Oh well, ei näköjään kannata ajatella, että kärvistelee töissä ja säästää pomoa hankkimasta sijaista...

Mutta positiivisempiin asioihin: tänään on raskauden puoliväli, pienet sille! :heart:

Rakenneultrakin on ens tiistaina, että eiköhän tässä taas saa syitä taapertaa eteenpäin (taaperrukselta nimenomaan tää nyt näyttää..).

Niin ja vielä yks juttu: Ostettiin vaunut! Käytetyt Brio Happyt. Tosi siistissä kunnossa ja nätinväriset (sehän se on se tärkein..).

Moika ja Nuppu 20+0 POKS! :heart:
 

Yhteistyössä