"Ilmastoaktivismi vastatuulessa – eliitin loiste sammui ja Greta Thunberg sulautui tapettiin"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
no esim. ne ruokavaliohömpät

luomut sun muut
"Maatalousministeriön alainen Valtion ravitsemusneuvottelukunta suosittaa vaihtoesteröityjä uusrasvoja sisältävien margariinien ja kasvirasvalevitteiden vaihtoehdotonta käyttöä esimerkiksi lasten päiväkodeissa. Suositusta noudatetaan laajasti maamme kunnissa. Edes lasten vanhemmat eivät saa tuoda lapsilleen valinnaiseksi voi-kasviöljyseoksia tai voita. Tällainen valtiovallan johtama perusteeton pakkosyöttö ei kuulu nyky-yhteiskuntaan.

"Aiemmin margariinin valmistuksessa kasvirasvat kovetettiin osittaishydrausprosessilla. Sen havaittiin kuitenkin tuottavan haitallisia trans-rasvoja, jotka aiheuttivat sydän- ja verisuonisairauksia. Margariiniteollisuus luopui menetelmästä mutta Salminen pelkää, että sen korvannutta menetelmää ei ole tutkittu tarpeeksi.

----Prosessissa kasviöljyjen luontainen kemiallinen rakenne rikotaan täysin ja kootaan uudelleen kiinteiksi uusrasvoiksi", Salminen kirjoittaa.

"Prosessista riippuen margariineihin ja kasvirasvalevitteisiin syntyy kymmeniä keinotekoisia uusrasvoja. Näillä uusrasvoilla ei ole enää mitään yhteistä luontaisten kasviöljyjen kanssa. Suurta osaa niistä ole ravinnossamme koskaan aikaisemmin ollut."
- Kari Salminen, M.T. 4.3.2016-
 
No tää kyllä selittää osaltaan sun puusilmäistä suhtautumista Venäjään. Olet samanlainen läpisuomettuja kuin muutkin rauhanliittolaiset.
Mä ku luulin että tuo kuva on Santiksesta, korkeakoulun puolelta.🤷‍♀️ Ihan on kyllä näköistä!

Ehkäpä sä olet vaan sotapropagandan uhri ja siks sulla muiden eriävät mielipiteet ottaa koville. Näet Putinin trolleja joka puolella.🤷‍♀️
Voit parantua kun alat lukemaan näitä median outoja asiantuntijalausuntoja ja huomaat niissä mitä ihmeellisimpiä oletuksia, väitteitä ja kiihotusta.

Osa täällä ovat jo turhankin kiihottuneita: kirjoittelevat mitä ihmeellisempiä asioita ja näkevät Putinin trolleineen kaikkialla.😦
Joku sotapsykoosi vissiin.
Silloin ei tosiaan rauhasta sovi mainita tai taas astuvat kuvioon Putin trolleineen!😁
 
vierailija
Lispetin perustelut on tyypillistä tasapuolisuusharhailua. Nimenomaan "mutku USA". Ja kaikki eriävät näkemykset on olevinaan lammastelua. Vakioköytäntö myös salaliittoteoreetikoille.

Venäjän etua tämmönen savuverhon luominen edistää. Aina niihin osa tarttuu. Ja sekin edistää Venäjän asiaa kun osa ihmisistä passivoituu kun tieto on ristiriitaista.

Läheskään kaikki näitä disinformaatioita levittävät ei oo trolleja. Suuri osa vaan niitä hyödyllisiä idiootteja. Siis Venäjälle hyödyllisiä.

Tuo termi, "hyödyllinen idiootti", on syntynyt nimenomaan neuvostoaikoina. Yleensä vasemmistolaisia höynäytettäviä. Mutta perinne elää ja voi hyvin.
 

Yhteistyössä