Inseminaatio

Ajattelimpas tulla tännekin kirjoittelemaan. Mulla on takana 1 IVF, joka oli nega. Nyt on sitten eri mies ja yritetään ensin inssillä. Minusta ei ole löytynyt vikaa, miehen simpoissa vähän normaaleja. Ollaan viime syksystä odotettu yleisellä puolella, että päästäisiin tositoimiin tutkimusten jälkeen, mutta meidän muutto toiselle paikkakunnalle sekoitti asiat. Nyt on sit uudella paikkakunnalla aika yleiselle vasta syyskuulle, joten päätettiin kokeilla kerran yksityisellä. Lääkkeeksi sain Menopurit, pitäis alkaa piikittelemään kp5. Jahka vaan nuo menkat nyt alkaa. Yritystä on ollut vuodesta 2003 asti, toiveet luomusta on jo hävinneet. Mutta toiveet hoitojen avusta on korkealla! :)
 
käytiin taas tänään ultrassa. kp 14 oikealla vaivainen 12x11 mm folli, kaverina toinen 11x6 mm. lääkäri määräsi vielä huomiseksi Meopurin ja sit torstaina taas ultraan. Jos tässä nyt ei jotaki ihme piristymistä ja superkasvua tapahdu siihen menessä niin meillä jää inssi väliin. kuulemma ei enää kauheen myöhään kannata tehä... Tosi jees, lääkkeitä vaan lisätään ja siirrytään vahvempiin ja tulos on vaan huonompi ku edellisessä kierrossa!!
 
Eilen kp 14 kävin ultrassa. Oikealla mallikelpoinen folli 1 kpl! Lääkäri jopa otti kuvan ittellensä siitä. Määräs eilen illaksi Pregnylin irrotukseen. Huomenna olis inssi n:eek: 2. Toivottavasti ei kipua :| toiveet korkealla, ainakin vielä :)

Zenaelle:Pidän peukkuja, että follit kasvaisi tämän muutaman päivän aikana!
nöppö: plussatuulia luomukiertoon!
Soulmama: Tervetuloa & onnea tähän inssikertaan!
 
Heippa taas kaikille :heart:

Sain nyt kirjeen IVF jonoon siirtymisestä ja ajan vastaanotolle lokakuussa =) Tää aikaväli kuulostaa tooooosi pitkältä, mut saapahan ajatukset nollattua tässä välissä!

Rauhaisaa kesää teille kaikille kohtalotovereille, toivon meille kaikille roimasti onnea matkaa! :heart:
 
Aika tuntuu menevän madellen, kohta pitäsi alkaa kuukautiset, kyllähän ne sieltä alkaa, aina ennenki alkanut :/ nyt luulisi inssin hoitojen alkavan, ei ole mitään pyhiä niin kuin edellisillä kerroilla oli. Nyt alkaa jännittämään miten kaikki sujuu ja miten hormonit vaikuttavat.
 
Elohopea minä puolestani nousin inssin jälkeen samantien ylös. Näköjään käytännöt vaihtelee aikalailla. Tsemppiä piinailuun. Täällä ollaan odottavaisella mielellä kun tänään tuli 1vk täyteen inssistä eikä ainakaan vielä ole tullut tuhrua. Olisihan se todellinen ihme jos tästä jotain seuraisi, mutta kaikki on toki mahdollista, vaikkei itse uskalla liikoja toivoa. Tuntuu, että selittämättömillä tapauksilla onnistumisprossat insseissä on aika pieniä. Lasketaanko piinapäivät PP1 toimenpidepäivästä vai vasta seuraavasta?
 
Tulihan se kipu eilen illaksi, mutta ei onneksi niin kovana kuin ekassa inssissä :) Tänään vielä aristanut, mutta nyt alkaa olla normitila. Jos ei nyt tärppää, niin syksyllä jatkuu kait jotkut hoidot. Eivät kertoneet vielä, että mitkä.

Jaksamista vesimies75 ja Sharona! Te sentään ootte piinailun puolivälissä :) Mulla on edessä kaksi pitkää viikkoa...
 
Mä uskon tästä lähtien kyllä ihan mitä vaan! Ultrassa tänään yli 18 mm folli, pistin vielä päivällä Menopuria ja nukkumaan mennessä tuikkaan Pregnylin. Huomenna sitten inssiin, onhan helpotus että päästään yrittään. Menopurit tepsi siis hitaasti, mut toimi kuitenkin! Nipistelyjä on ollu tänäänki, eli rakkula kasvaa edelleen.

Tsemppiä kaikille piinailijoille, me liitytään huomenna joukkoon :)
 
Sammale321
Heipähei! Tulin vaan kertomaan kuulumiset, kun pitkään aikaan en ole jaksanut kirjotella. Olen kyllä seurannut teidän viestejä ja mukavaa, että täällä on onnistumisia joukossa.

Meillä neljäs inssikin oli nega, tänään tein r-testin. Syksyllä olisi edessä IVF hoidot, mutta emme aio mennä niihin - vielä. Tarviin nyt omaa aikaa, en jaksa tätä turhaa yrittämistä ja jatkuvaa pettymysten sarjaa. Meillä oli neljännessä inssissä KOLME johtofollia ja tilanne oli inssi hetkellä täydellinen. Silti en tullut raskaaksi.

Voimia teille naiset, joilla ei ole vielä tärpännyt ja paljon onnea teille jotka olette onnellisesti raskaana. Ehkä minäkin vielä joskus...
 
Ajattelinpas minäkin tulla tänne inssiläisten joukkoon. Elikkä ensimmäinen inseminaation olisi takana. inssi tehtiin viime viikon keskiviikkona, joten vielä saa jännäillä jonkun aikaa. apuna oli clomifen, menopur ja pregnyl. Itse olen ihan varma että se ei ole onnistunut:/ Lääkärikin meinasi että ei kokeilla kuin kerran ja sitten siirrytään koeputkihedelmöitykseen. Minulla nimittäin näyttäisi olevan toisessa munasarjassa jotain endometrioosin tapaista. Meillä siis ennestään yksi lapsi 4/2009 ja hänenkin tuloaan sai odotella. Synnytyksen jälkeen ei siis ehkäisyä ole ollut käytössä eikä toista lasta kuulu. Jotenkin sitä ensimmäisen lapsen jälkeen ajatteli että toinen tulisi helpommin mutta ei :( päivät kyllä tosiaankin matelevat mutta en aio testata ennen kuin on kulunut se kaksi viikkoa jos edes sinne asti pääsen ennen kuin menkat alkavat.
 
Tervetuloa mukaan nannah86

Inssi tehty ja piinapäivät voi siis taas alkaa. Pitkät kaksi viikkoa edessä... Komea folli möllötti edelleen oikeella ja simpat oli priimaa tavaraa, olosuhteet siis ainakin kohdillaan . Koskaan aikasemmin toimenpide ei oo tuntunu miltään, mut nyt nyt katetrin laitto sattu vähän ja jälkeenpäin on ollu vähän pientä vuotoa.

Sain nyt sitten klinikalta mukaan uudet reseptit seuraavaan kiertoo, kaikki mahdolliset pistovehkeet (tähän kiertoon hain ite apteekista) sekä neulojen jätesäiliön. Eikös se yleensä mee niin, et ku aikansa sinnittelee ilman tarvikketa ja kun ne lopulta hommaa niin niitä ei enää tarvi . Toivotaan näin!! ;) =)
 
PP9 ja tänään on tullut aivan aavistus beigeä vuotoa ja vähän juilinut alavatsaa. Niinköhän ne menkat olisivat taas tuloillaan. Tosin onhan täällä plussanneilla vissiin ollut jos jonkinmoista oiretta, jotka viittaisivat menkkojen alkuun. No eiköhän asia selviä lähipäivinä. Tsemppiä kaikille piinailijoille ja muillekin hoitorumbassa oleville.
 
^Mulla oli ainaki ekassa raskaudessa kuukautistyyppistä kipua, jopa kovempaa ku ite kuukuatisten aiheuttama. ne menkkakivut on hyvin tyypillisiä. Joillaki tulee rusehtavaa vuotoa ja on silti onnistuttu, toisilla se on merkki menkkojen alusta. Toivottavasti teillä olis onnistunu!!
 
Täällä taitaa piinailut olla ohi. aamulla tuli ihan selvää verta kun kävin veskissä :( maanantaina täytynee soittaa lääkärille että miten jatkossa toimitaan. Yksityisellä ollaan ollaan käyty mutta siellä meillä ei ainakaan ole varaa koeputkihoitoihin. Julkisella puolella ollaan käyty se suunnittelukerta pari kuukautta sitten mutta tuntui että eivät oikein ota asiaa vakavasti. Sanoivat että katotaan sitten syksyllä jos teille ei ole vielä sillon tulossa vauvaa. Kun ei kuulemma mitään "suurempaa vikaa" ole niin pitäisi helposti onnistua, Joo siltä näyttäää!!!!! suututtaa tuommonen. Ei jaksaisi syksyyn olla tekemättä mitään lapsen saannin eteen, sinne kumminkin tuntuu olevan niin pitkä aika :( Oon taas miettiny että on se niin väärin miten jotkut saa lapsia tuosta vaan ja itellä ei onnistu :( Oispa edes joku jolle voisi kertoa hoidoista ja siitä että lapsen saaminen ei ole meille itsestäänselvyys, kaikki jo kovasti kyselevät toisen lapsen perään. ollaan aina vaan sanottu että ei vielä. Sisällä on aina kiehunu ja ois tehny mieli sanoa että eipä niitä niin vaan tehdä. No onneks tänne voi aina käydä purkamassa tunteitaan :) Vesimies75 miten siellä? onko vuoto pysynyt samanlaisena. En ole ehtinyt kaikkia viestejä lukemaan tästä ketjusta niin haluaisin kysyä että kuin moni on julkisella ja kuin moni yksityisellä hoidoissa?
 
Jee, tässä kuussa onnistuu aloittaa inssi, tänään aloitan syömään clomeja ja pitää käydä sairaalaalla harjoittelemassa ittensä piikitystä, sanoivat sairaalalla että kokeillaan tässä kierrossa hoitoa, mutta seuraava menee syksyyn :(
Meillä sisko, serkku ja avopuolison vaimoke odottavat lasta, harmittaa kun kukaan ei ole edes yrittänyt, kaikki lapset ns. vahinkoja. Ei aina tiedä miten suhtautua, onnellinenhan mie olen kaikkien puolesta, mutta tulee haikea olo kun ei itse onnistu millään.
 
^Tiedän tunteen, meillä oli kans esikoisen hoitojen aikana kaikki lähipiirin lapset (mukaan lukien meidän kummityttö) vahinkovauvoja...

Miten vesimiehen ja nannahin vuodot?

Toivotonta: mukava kuulla, että pääsette inssiin. Tsemppiä pistelyihin!

Meillä mennään pp3. Samat nipistely ja pistelyoireet, kuumat aallot ja mahan turvotukset ku edellisessäki kierrossa. Odotellaan... tunne on kyllä vahva, et ei tuu onnistuun.

Me ollan hoidossa yksityisellä.
 
Sharona mahtavaa, mäkin haluaisin nähdä haamun edes kerran, jotta näkis että jotain kiinnittymisyritystä tapahtuu. Tein negan PP11 ja beige vuoto muuttunut ruskeaksi, mutta ei vereksi. Eilen päivällä ei tullut yhtään, mutta taas illalla sitten tuli jonkin verran. On tää elimistö niin outo. Muuten ei mitään ihmeellistä, paitsi kurkku kipeenä, joka tuskin liittyy tähän :)

Nannah86 tsemppiä, voit sanoa lääkärille, että tiedät yhden pariskunnan, jolla kaikki näyttäisi olevan erittäin kunnossa ja lapsettomuus kestänyt erittäin kauan.

Zenaelle tsemppiä piinailuun.
 
Kp18.Täälläpä ei kovin kummempia ole tapahtunu. Rintoja vähän aristaa, ja turvottaa, runsasta valkovuotoa mutta varmasti kuitenkin harhaluuloja :snotty:
Me ollaan yksityisellä. Heinäkuu on klinikka kiinni, joten onneksi ehditään hyvin kesäkuussa tekemään toinen inssi! Jos ei nyt tästä luomukierrosta tärppää.. tuskin, skeptinen kun olen.

Sharona Kuullostaa ihanalle. Pidän peukut pystyssä, että vielä vahvistuu! Tuuhan ilmoittelemaan miten käy.

Ja.. Tervetuloa kaikki uudet tulokkaat!
 
Ai niin... tässä kierrossa en ole edes testaillut ovulaatiota. Tietoinen olen ollu kuitenkin että milloin sitä peittoa kannattaa heiluttaa :)
Ja raskaustestitkin loppu viime kierrossa.. en osta yhtä ainuttakaan niin kauan kunnes ne menkat on oikeasti myöhässä! :p
 
Sharona onpas ihana kuulla että olet saanut haamuplussan eiköhän se siitä voimistu :) joskus kyllä niin suututtaa nuo lääkärit tuijottaa vain jotain tilastoja ja prosentteja. Kyllä odottavan aika on NIIN pitkä. Onneksi meillä on tuolla yksityisellä ollut aivan ihan lääkäri. Siellä olisi ihana käydä jatkossakin vaan aika kallistahan se on :( Kyllä silti ainakin tämä seuraava inseminaatio vielä siellä tehdään ku ei tosiaan julkisella alkaneet millekkään ennen syksyä. täällä tänä aamuna heräsin hirveään alaselkäkipuun ja menkat alkoikin sitten ihan kunnolla :( soitin lääkärille ja sain huomiseksi soittoajan ja ajateltiin miehen kanssa että kokeiltaisiin ennen syksyä yksi inseminaatio vielä. toivottavasti lääkäri olisi samoilla linjoilla vaikka alussa puhetta olikin vaan yhdestä inseminaatiosta. Tuntuu niin vaikealta siirtyä koeputkihedelmöitykseen kun kuulostaa niin rankalta hoidolta ja kumminkin yksi lapsi ollaan jo saatu "melkein luomusti". onko kenelläkään ollut apuna inseminaatiossa lugesteronia. Luin jostain ketjusta että joillekkin oli määrätty sitä inseminaation jälkeen.
 
Tänään tasan 14 päivää ovisplussasta ja menkat eivät ole sittenkään alkaneet vielä. Ruskeaa tuhrua ei ole tullut tänään, mutta koko ajan on tunne, että kohta ne alkaa. Tuskahiki ja PMS-kiukku olo on kyllä ollut. Lämpö ollut 37,1 eilen ip ja tänään. Eilen aamulla tosin oli 36,5. Alkais jo jos ovat alkaakseen.
 
vesimies75 toivotaan että ne menkat ei alkaiskaan =) tänä aamuna soitin lääkärille ja sovittiin että kokeillaan toista inseminaatiota heti perään samalla lääkereseptillä kuin viimeksi. Eli huomenna alkais clomien syöminen. Tietää siis unettomia öitä ja hikoilua :/ kysäisin vielä lääkäriltä noista lugeista ja sano että ei oo tieteellisesti todistettu että niistä ois hyötyä, mutta ei niistä haittaakaan kuulemma ole. Sanoin että haluaisin kokeilla niitä nyt tähän inseminaatioon sitten. Toivottavasti tämä inseminaatio tuottais tulosta, koska sitten onkin lääkäreillä lomaa heinäkuu ja klinikka kiinni :( tuttavapiirissä moni odottaa jo toista ja vasta sain kuulla että eräs läheinen ystäväni on myös raskaana, vaikka olenkin onnellinen heidän puolestaan niin kyllähän se tuntuu pahalta kun itellä ei meinaa onnistaa :( Onneksi tämä aika ovulaatioon menee aina äkkiä mutta se piinaava odotus sen jälkeen on aina niin hirveää. tuntuu että päivät ei kulu sitten millään |O
 
Vesimies75: toivottavasti menkat ei ala ollenkaa! Tunne, että menkat alkaa kuuluuu kyllä raskausoireisiinkin.

Toivottavasti Sharonan haamu vaan vahvistuu :)

Pahoittelut nannahille menkoista :(

Meille ei mitään ihmeempiä, mahaa turvottaa ja juilii niin ku aina ennekin... odotellaan odotellaan.
 

Yhteistyössä