IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Täytyy kyllä kysyä onko mitään muuta lääkettä mahdollista käyttää jos tämä kierto menee Progynovalla hukkaan. Mutta jos noissa sun listaamissa lääkkeillä on tarkoitus folleja stimuloida niin se ei käy tähän ainakaan.
Mun lääkärin mukaan ainakin ois tarkoitus ettei ovulaatiota tai oikein muutakaan ns. normaalia tapahdu tässä lääkkeellisessä. En tajunnut kysyä, enkä kyllä yhtään edes ymmärrä miksi näin on. Näillä mennään taas :D
 
Mandala Siis tuon pikku määrän fsh:ta on tarkotus tukea/tehostaa ikäänkun omaa "luomu"toimintaa, eli myös kasvattaa limakalvoa paksummaks, vaikka tokihan se siinä sivussa follin pari sinne tekee. Estrogeeni-lääkkeellinen on kokonaan eri asia, eikä niissä hoidoissa yleensä ovulaatioo tuukaan.

Ei ihmeempiä oloja, eikä sitä aina muista edes mikä pp nyt on menossa. "Piinailun" on kokenu jo niin monesti ja yhtä kertaa lukuunottamatta se on päättyny aina negaan, eli ei oikein viitsi alkaa kuvitteleen mitään. Tissit melko arat pitkästä aikaa, mutta niinhän ne usein loppukierrossa on ja nyt ihan lääkkeidenkin (pregnyl+luget) takia. Onneks on ollu nyt paljo muutakin ajateltavaa.
 
No niin nyt koneen äärellä ja vähän paremmalla fiiliksellä. Mies ei ole vielä tullut kotiin, niin ehkä se suru taas tulee kun joutuu kertomaan taas kerran 'ei niin hyviä' -uutisia. Ehkä kuitenkin parempi, että ei lähtökohtaisesti huonoon limakalvotilanteeseen tehty siirtoa kun kyseessä kuitenkin eka siirto ja odotukset/toiveet sen mukaiset. Eli nyt vielä koitetaan jotain muuta ja sitten katsotaan, että tyydytäänkö siirtämään huonoon limakalvoon.
Juttelin tänään lääkärin kanssa, että voitaisiin myös kokeilla pientä määrää menopuria tai vastaava, jota siis voitaisiin käyttää insseissä. Eli juurikin noin kun risukasa sanoi. Itse käytin ainoastaan letrozoleja eli noista ei ole kokemusta, että miten mahtaisi limikseen vaikuttaa.

Onkohan jollain kokemusta miniaspirineista tai vastaavista? Ilmeisesti niitäkin jotkut käyttää ohueen limakalvoon, mutta en kyllä ilman lääkärin lupaa uskalla niitä testailla.

Toivottavasti mandala sä et tule perässä, vaan että sun limis olisi riittävä. Sulla kuitenkin jo niin paljon siirtoja takana, että olisi syytä jo onnistua!!
 
risukasa kyllä minä niin toivon, että sinulle se plussa nyt tiensä löytää. <3 Ja oikeesti ihan hirmu ihana juttu, että hyviäkin uutisia välillä tulee ja ootte sen blaston saaneet sinne odottelemaan <3 Tsemppiä sinulle valtavasti!
Ja ihana, kun jaksat täällä tsempata muita ja kertoa kokemuksia ja jakaa tietoasi :) Olisi sinun jo aika päästä seuraavaan vaiheeseen..

Vilijonkka kurja juttu, ettei limis sitten kasvanut eikä siihen siirtoon päästy. On varmasti todella turhauttavaa vaan kuukaudesta toiseen odottaa. Toivottavasti zumet auttaa ja sitä kautta sitten saatte homman toimimaan! Minulla menee nyt zumet ja luget ja alkuun niistä zumeista tuli päänsärkyä ja jotain muutakin, mut nyt on nekin hellittäneet.

Mandala paljonko te olette sitten saaneet pakkaseen alkioita? Se on kyllä hieno juttu, että niitä saa sinne, vaikka turhauttavaa tietysti sitten, jos ei ne onnistu. Harmittavaa, että limisongelmat ovat tulleet vastaan. Toivottavasti sopiva lääke löytyy ja limakalvo kasvaa kunnolliseksi. Tsemppiä!

Omassa navassa
odotellaan huomista verikoetta. Tai sitä odotellaan ihan torstaihin asti, kun huomenna annetaan näyte ja torstaina tulee tulos. Hyvillä mielin sinänsä, että viivaa tulee edelleen ja tänään iltapäivällä sain vahvimman viivan koko aikana. Jos kiinnostaa, niin minun piinapäiviä voi seurata tuolta Hoidon ja piinapäivien oireet ja tulos-seuranta - ketjusta. Olen yrittänyt tänään vähän päivitellä sinne uusimpia kuulumisia.
 
  • Tykkää
Reactions: Mandala
Kiitos RiiMini! Määhän oon viime vuodesta lähtien käyny yksinäisenä näitä hoitoja ;) Niin ja uskaltaisin kyllä jo lähettää onnittelut sinne =)

Vilijonkka_ Mulla joskus muinoin julkisella puolen kokeiltiin minidisperiinejä, ja oisko niiden tarkotus enempi parantaa verenkiertoo ja estää joitain "mikroskooppisia partikkeleja" tukkimasta suonia,..tms. sinne päin, näin jotenkin se lääkäri sillon selitti, minkä verran siitä muistan. Varsinkin vois auttaa jos on hyytymistekijöissä jotain häikkää, mulla ne on ollu ok.
 
Viimeksi muokattu:
No höh, vilijonkka ettette siirtoon päässeet mutta turhahan se on huonolle limakalvolle siirtää. Kuinka paksu sun limis olikaan? Rupesin miettii että mun kolmessa pasissa niin ei mun limikset ollu ku alle 10mm, muistaakseni jotain 7-8mm ja silti siirrettiin.

Riimini loistavalta näyttää! Lämpimät onnittelut!

Risukasa tsemppiä loppuihin piinapäiviin! Millon sulla testipäivä?

Itellä ensikiertoon tarkoitus tehdä pas, itse haluisin tällä kertaa luonnolliseen kiertoon mutta saas nähdä kun on tästäkin kierrosta tulossa pitkä. Nyt on kp 20 eikä ovista vielläkään näy :O Saas nähdä mitä lääkäri maanantaina sanoo kun meen suunnittelukäynnille. Pitää muistaa vaatia nyt jotain lääkityksiä ettei taas tulis hyvin varhaista km tai kemiallista mitä ne nyt onkaan.

Aurinkoisia kevätpäiviä!!
 
Riimini! nytkö sinä meiät jätät sitten?! onnea plussasta ja aaaaaaivan älyttömästi tarrasukkia :heart: :heart:

Meillehän tuli silloin punktiosta 20 kerättyä, 19 solua, 13 hedelmöittyi mutta yksi oli viallinen. Yksi siirrettiin ja loput pakkaseen. Ja joo ristiriitaiset fiilikset tässä kyllä on: suht paljon tavaraa pakkasessa, mutta epäilys että täysin roskaa koska ei viidessä siirrossa ole mitään tapahtunut. Ja se yksi blastoksi jatkoviljelty ja uudelleen pakastettukin oli toisen sulatuksen jälkeen käyttökelvoton.

risukasa kiiitos taas selvityksestä! kyllähän on pakko tivata jotain muuta keinoa lääkäriltä, jos tämäkään siirto ei onnistu limiksen takia. Kai niillä jotain muita keinoja vielä on. Ja aloitan tuon E-vitamiinin omin päin sitte samantien jos tulee paskoja uutisia torstaina.

Henrietta no toivottavasti se ovis ei pysy hukassa loputtomiin! olisihan se lääkkeetön PAS kivoin, mutta vähän epävarmempi sitten tietty just jos ovis myöhässä tai just näiden limakalvo-ongelmien kanssa. Toivottavasti pääsette kuitenkin pian PAS:iin!
 
Henrietta. Mun limakalvo oli jotain 5,8 ja rajana pidetään 6 mm. Nyt muutaman vuoden sisällä se on laskenut tuohon, ennen kai oli jotain 9. Uusimpien tutkimusten mukaan tuo 6 on se rajapyykki, vaikka ohuemmillakin on kyllä raskauduttu.

Mietin, että pitäiskö ennen seuraavaa yritystä käydä vyöhyketerapiassa... yritän ottaa kaikki keinot käyttöön ja elää terveellisesti (ja stressaamatta, joopa joo).

Hirmusesti onnea Riiminille :).
 
Heippa,
Käyn kyllä vielä kurkkimassa, ei osaa olla poissakaan kokonaan..täällä toivuttu pikku hiljaa ja käytiin myös tutkituttamassa molempien kromosomit, jotka onneks olivat ok, eli meidän pienen sairaus oli puhdas sattuma..nyt kun nuo tulokset saatiin niin on tullut ajatus lähteä vielä kerran yrittämään (eli 4s Icsi), mutta vasta joskus syksyllä, antaa kropan ja pään vielä toipua..

Hirmuisesti onnea matkaan kaikille ja toivottavasti syksyllä on väki vähentynyt palstalta <3
 
Pikainen päivitys. Tänään oli punktio, 19 munasolua saatiin. Kaikki icsataan, lääkäri soittaa huomenna hedelmöittymisestä. Jos pitkä viljely onnistuu niin siirto tiistaina. Jos näyttää siltä ettei alkiot selviydy niin siirto lauantaina.
 
Kiva kuulla Mari32:sta myös! Tsemppiä ihan hirveästi uuteen hoitoon ja oikein mahtavaa, parantavaa ja rentouttavaa kesää :heart:

Mun lääkäriaika siirrettiinkin torstailta tälle päivälle, joten iltapäivällä tiedetään sitten, pitelen itselleni peukkuja tässä :D
 
moikka kaikki, pitkästä aikaa kirjoitan mihinkään keskusteluun. viimeksi pari vuotta sitten parikymppisissä yrittäjissä :D

Nyt on vihdoin ensimmäinen icsi hoito käynnissä. Toissa päivänä oli punktio josta saatiin 18 munasolua joista 12 hedelmöitettiin ja niistä 6 hedelmöittyi ja tänään 4 niistä oli jakautunut normaalisti. Alkion siirto on maanantaina. Lugestereonia käytän illoin ja aamuin. Olisi kiva tietää miten muilla on ollut ivf/icsissä jakautuneita? tai ylipäätään kuinka monta kertaa on oltu hoidoissa jne. :)


tässä tosiaan nämä meidän tiedot:
-es- # 03/2011 # ensimmäinen # siittiöiden huono liikkuvuus # 1.icsi
 
Viimeksi muokattu:
Mandala: Pidän peukkuja että limakalvo olisi hyvä!

-es-: Tervetuloa! Jos kaikki menee hyvin, niin saat minusta piinailukaverin. Mulla olisi siirto tiistaina, eilen oli punktio. Meillä 3. ivf/icsi menossa. Diagnoosina selittämätön, epäily endosta. Lääkäri soitti äsken. 19 munasolua kerättiin, niistä icsillä on hedelmöittynyt 12. Odotellaan tiistaihin jääkö jotain siirrettävää.

Aikaisemmat hoidot:

2 x ovulaation induktio+ inseminaatio

1. IVF lyhyellä kaavalla: 13 munasolua --> 9 kypsää --> 4 hedelmöittyi. 1 hyvä alkio siirrettiin kaksi päivää punktiosta. Lopuille pitkä viljely --> Ei mitään pakkaseen

2. IVF/ICSI, lääkäri halusi kokeilla ICSI:a. Tämä hoito tehtiin pitkällä kaavalla. 12 munasolua--> 8 kypsää --> 6 hedelmöittyi ICSI:llä. 2 alkiota (hitaasti jakaantuvia) siirrettiin kolmantena päivänä punktiosta, lopuille pitkä viljely --> Ei mitään pakkaseen

Toivotaan es että teillä onnistuu jo eka hoito! :) Mulla on jo ikää 36 v, sekin on saattanut vaikuttaa hoitoihin.

Jaksamista kaikille!
 
Nimi # yritys aloitettu # monesko lapsi # syy # hoidot:

ananias # 2011 # ensimmäinen
Bonniemoi # 1/2011 # ensimmäinen # PCOS
Cafe Latte # 2010 # 1. yhteinen # selittämätön
Ellae # toinen # siittiöt
epplu # 8/2011 #toista yritetään (eka luomu) # selittämätön#
EukkoI # 11/2012 # ensimmäinen # siittiöt/tutkimatta
Fibbis # 01/2014 # ensimmäinen # selittämätön (ikä)
flow^ # 6/13 #ensimmäinen # pco, selittämätön
Haave79 # 2/2012# ensimmäinen #selittäm./endo?
hannuliini# 8/11# ensimmäinen # pco+endo
Havina # 02/2013 # esikoinen toiveissa # siittiöt
Hedelmiina # 2014 # ensimmäinen # ovulaatio+siittiöt
Henrietta # 8/12 # ensimmäinen # siittiöt
Hilippa # 3/2013 # 1. yhteinen # siittiöt
ilo2010 # kesä 2012 # toinen # PCO
-jennica- # 9/2012 # ensimmäinen # endo
Jännää#1/2015#ensimmäinen#selittämätön
Kaisla78 # 01/2013 # esikoinen # siittiöt
Lauriska # 10/2012 # ensimmäinen # selittämätön
Läiti #09/2011 #toinen # PCO
Liljeby # 6/2013# ensimmäinen # lievä endo poistettu, selittämätön
Mandala # esikoinen toiveissa # johtimet poistettu
Misericordia # n.2v # 2.yht (3. miehelle) # selittämätön, vähän endoa
Nenna81 # 3/2013 # 3 (1. yhteinen) # munajohtimien tuhoutuminen
patsuli # 2010 # ensimmäinen # endo+siittiöt
Retikka # 2012 # ensimmäinen # siittiöt
RiiMini # 2/14 # 2.lapsi # pco ja huonot munasolut
Saaga76 # 7/2012 # ensimmäinen # toinen johdin tukossa, selittämätön
Sarah85 # 11/2006 # 2. lapsi (2km) # selittämätön
Sofi12 1/2013 # 2. yhteinen # endo, johtimet poistettu
Tintti_76 # 6/12 # 1. lapsi # huonot munasolut
Timjami77 # 7/13 # 2. oma (3. miehelle) # selittämätön
Untuvikko80 # 1/2010 # ensimmäinen # selittämätön, kiinnikkeet
Vilijonkka_ # 7/2012 # ensimmäinen # pco-tyyppiset munasarjat + siittiöt
-es- # 03/2011 # ensimmäinen # siittiöiden huono liikkuvuus # 1.icsi

Meneillään tai tulossa olevat hoidot ja lääkitys:

Huhtikuu
Piikit ja punktiot:
Liljeby 1. IVF (lyhyt kaava)
Haave79 3.IVF/ICSI Synarela, Puregon, Pregnyl, Lugesteron (siirto vko 17)
-es- 1.IVF

PAS:
Retikka 2. ICSI:n 1.PAS Luonnolliseen kiertoon
Vilijonkka 1.IVF/ICSI 1.PAS Hormonaaliseen kiertoon
Mandala 1.IVF/5.PAS - lääkkeelliseen kiertoon - progynova + lugestron

Toukokuu
Piikit ja punktiot:
Hilippa 2. ICSI touko-kesäkuussa. Suprecur, Menopur, Pregnyl
PAS:
Jännää 1.IVF 1.PAS lääkkeellinen kierto

Piinailijat: :snotty:

L@ura82 4. ICSIN 1. PAS testipv. 10.4
Rusina80 1. IVF/ICSI verikoe 14.4
RiiMini 5.ICSI 1.PAS (lääkkeellinen kierto) 22.4

Plussanneet: :heart:
Heinäkuu 2014

Ricardina 1.IVF tuoresiirto (km)
Elokuu 2014
Läiti 1.IVF tuoresiirto (ku)
Toiveessa3<3!! 1.ICSI/1.PAS
Sisko36 1.IVF tuoresiirto
Syyskuu 2014
ananias 1.IVF/1.ICSI tuoresiirto (geneettinen keskeytys 22+3)
-tipunen- 1.IVF tuoresiirto
Lokakuu 2014
AUkko 1.IVF tuoresiirto
Fibbis 2. IVF tuoresiirto (km)
Ricardina 1.IVF/2.PAS
Marraskuu 2014
StellaI 1.IVF tuoresiirto
Läiti 1.IVF/2.PAS (kkm 11+6)
Astrea 1.ICSI tuoresiirto
Joulukuu 2014
Mari32 3. IVF tuoresiirto (geneettinen keskeytys)
Kaisla78 1. ICSI tuoresiirto (km)
Henrietta 1. ICSI 3. PAS (km)
Hiippis81 1. IVF/ICSI 1. PAS
Tammikuu 2015
Deja 1.IVF 2.PAS (kkm rv15)
Helmikuu 2015
EukkoI 1.ICSI 1.PAS (ei tuoresiirtoa, 2 alkion PAS)
Hedelmiina 1.IVF
RiiMini 5.ICSI (kemiallinen raskaus) hCG 17/PP14
Hertta2015 1.ÍVF 1.PAS
Tuutunen80 2.IVF
Maaliskuu 2015
Zoona 2.IVF
Viiva84 2.IVF
Fibbis 3.IVF 1.PAS (kemiallinen raskaus)
Henrietta 2.ICSI (km/kkm?)
Havina 2.ICSI
Läiti 1.IVF 3.PAS km
Huhtikuu 2015

Saga76 1.IVF 2.PAS

Päivityspyynnöt punaisella tai jos muokkaat itse, käytä "lainaa"-toimintoa, säilyttääksesi listan muotoilut. Poista viestistä QUOTE-merkinnät hakasulkeineen alusta ja lopusta ennen uuden listan postaamista.
 
Tervetuloa -es- ja tsemppiä tulevaan! toivotaan tosiaan, että sinäkin edustat sitä onnellista kastia, jotka tästä ekasta hoidosta plussaavat! :)

Haave79:lle myös tosi paljon toivottelen onnea, että siellä hyvin lähtevät jakautumaan!

Itse kävin nyt sitten uusintaultrassa ja pääsen kuin pääsenkin uuteen PAS:iin. Selkeästi tämä lääkkeellinen hoito ei mulla mitään muuta tee kuin sen, että peliaikaa limiksen kasvulle tulee enemmän kun ei ovista tule. Nytkin oli kasvanut maanantain 5,6mm -> 6,4-7mm, joten ei kyllä päätä huimaa vieläkään, mutta minimiraja ylitetty ainakin.
Kyllähän se tästä ehtii vielä varmaan vähän kasvaa kun siirto on ensi keskiviikkona. Viime kerralla lääkäri höpötteli vain siitä että luonnollisessa kierrossa ovulaation jälkeen limakalvo alkaa ohenemaan taas, joten kai se nyt sitten ei lähde heti ohenemaan kun ei ovulaatiota 'tehty'.

Päätä huimaavaa nyt on vain se, että mun pitää kiskoa sitä progynovaa 4kpl ja laittaa 3kpl lugeja päivittäin nyt vieläkin ja JOS niin muka onnellisen kummallinen tilanne kävis, että raskautuisin niin rv 9 asti jatkuu :O kyllä tietysti se lääkkkeiden kanssa puljaus siinä vaiheessa enää pieni paha olisi mutta silti :D

Näissä aiemmissa luonnollisissa PAS:seissa on jotenkin ollut ihan hällä väliä meininki mutta nyt taas typerästi toivo nostattanut sitä rumaa päätään kun on vähän eri meininki tän lääkkeellisen kanssa. PÖH sanon minä Toivolle, menis matkoihinsa!

Aurinkoista viikonloppua kaikille :heart:
 
Mandala Hienoa että pääsette passiin. Toivotaan että limakalvo kasvaa kohisten siirtoon mennessä :heart:

Tuosta toivomisesta. Itsekin aina yrittää olla toivomatta liikoja, mutta ei se koskaan onnistu. Jos piinapäiville pääsen, niin sitten ne tunnetilat vasta vuoristorataa menevät. Nyt täytyis yrittää olla ajattelematta asiaa tiistaihin asti, tuskin onnistuu.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)
 
Henrietta- Mulla siis testi vasta vapun aattona, mutta kyllä sen vaan tietää nykysin hyvinkin varhasessa vaiheessa ettei oo onnistunu.

Toissa aamuna tosiaan sain ihan selkeen plussan o-testiliuskaan, tasavahvan viivan ja yhdestä reunasta ehkä hiukan vahvempikin kun se toinen, enkä käsitä mistä se vois johtua. Pregnyliäkään tuskin enää oli koska se oli 10.s päivä piikistä ja jo 3 päivää aiemmin tuli lähes yhtä hailu kun normaalisti. Turhaa oli tietenkin taas kun ehti jo vähän innostua (aiemmin ei koskaan mitään vääriä plussia), kun sitte eilisaamuna taas ihan normaali hailu nega mikä yleensä :( eli eipä tainnu mitään tulla tästäkään taas. Oon yrittäny miettiä mistä toi "väärä"(?) plussa johtui, sekoiliko testi vaan omiaan vai oliko sittenkin pieni kiinnittymisyritys? Omituista vaan miten nopeesti haalistu takas negaks. Mietin sellastakin että voisko sinne jäädä punktion jäljiltä jotain pikku rakkuloita jotka sitten omia aikojaan vielä kasvais, poksahtelis ja aiheuttas jonkinlaisen pikasen lh-huipun? No, oli mikä oli, eipä oo näköjään testeihinkään enää täysin luottamista.
Soitettiin myös että mitään muuta sen yhden säälittävän blaston lisäks ei pakkaseen menny. Klinikka muisti eilen vielä 3 tonnin laskulla...jee. Kyllä sitä on taas joutunu miettiin onko tässä koko touhussa enää oikeesti mitään järkee.
Blaston siirtoyritys sitten ilmeisesti aikasintaan kesäkuussa, koska heti ivf:n jälkeiseen kiertoon tuskin mitään tehdään. Onneks on tossa aluillaan uus miestuttavuus että josko sitä pääsis luomuileen pitkästä aikaan, näinhän se takuulla onnistuukin :D

Mandala, hienoa että siirto on toteutumassa! Mun mielestä se limakalvon tiivistymisjuttu ei koske näitä lääkkeellisiä kiertoja. Tokihan se siinäkin jossain vaiheessa "vanhenee", mutta sitten pitäs varmaan kasvattaa vähintään yli normaalin kierron ajan..

Tervetuloa -es- ja oliko muitakin uusia!

Pikainen lyhyt kertaus omista aiemmista:

1. ivf, 13 solua, 1 raaka, 10 hedelm., 9 alkioo, 2 siirtoon, lopuista 7 jatkoviljellystä ei mitään pakkaseen.

2. ivf, 12 solua, 1 raaka, 7 hedelm., 6 alkioo, 2 siirtoon, 2 pakkaseen.
Pas; molemmat siirtoon.

3. ivf/icsi, 31 solua, 5 raakaa, loput pakastettiin. 18 hedelmöittyi (icsillä), 14 alkioo, 1 siirtoon, 3 blastoa pakkaseen.
Pas; 1 siirtoon, + mutta 2 alkion kkm.
Tän jälkeen 2 viimestä yksitellen siirtoon.

4. ivf, 12 solua, kaikki kypsiä, 10 norm. hedelm., 8 alkioo, 2 siirtoon ja 1 blasto pakkaseen.

Kaikki edelliset viimesintä lukuun ottamatta pitkällä kaavalla. 2. hoidossa erikoispitkä kaava 3kk procren piikeillä + synarelalla.
 
Nimi # yritys aloitettu # monesko lapsi # syy # hoidot:

ananias # 2011 # ensimmäinen
Bonniemoi # 1/2011 # ensimmäinen # PCOS
Cafe Latte # 2010 # 1. yhteinen # selittämätön
Ellae # toinen # siittiöt
epplu # 8/2011 #toista yritetään (eka luomu) # selittämätön#
EukkoI # 11/2012 # ensimmäinen # siittiöt/tutkimatta
Fibbis # 01/2014 # ensimmäinen # selittämätön (ikä)
flow^ # 6/13 #ensimmäinen # pco, selittämätön
Haave79 # 2/2012# ensimmäinen #selittäm./endo?
hannuliini# 8/11# ensimmäinen # pco+endo
Havina # 02/2013 # esikoinen toiveissa # siittiöt
Hedelmiina # 2014 # ensimmäinen # ovulaatio+siittiöt
Henrietta # 8/12 # ensimmäinen # siittiöt
Hilippa # 3/2013 # 1. yhteinen # siittiöt
ilo2010 # kesä 2012 # toinen # PCO
-jennica- # 9/2012 # ensimmäinen # endo
Jännää#1/2015#ensimmäinen#selittämätön
Kaisla78 # 01/2013 # esikoinen # siittiöt
Lauriska # 10/2012 # ensimmäinen # selittämätön
Läiti #09/2011 #toinen # PCO
Liljeby # 6/2013# ensimmäinen # lievä endo poistettu, selittämätön
Mandala # esikoinen toiveissa # johtimet poistettu
Misericordia # n.2v # 2.yht (3. miehelle) # selittämätön, vähän endoa
Nenna81 # 3/2013 # 3 (1. yhteinen) # munajohtimien tuhoutuminen
patsuli # 2010 # ensimmäinen # endo+siittiöt
Retikka # 2012 # ensimmäinen # siittiöt
RiiMini # 2/14 # 2.lapsi # pco ja huonot munasolut
Saaga76 # 7/2012 # ensimmäinen # toinen johdin tukossa, selittämätön
Sarah85 # 11/2006 # 2. lapsi (2km) # selittämätön
Sofi12 1/2013 # 2. yhteinen # endo, johtimet poistettu
Tintti_76 # 6/12 # 1. lapsi # huonot munasolut
Timjami77 # 7/13 # 2. oma (3. miehelle) # selittämätön
Untuvikko80 # 1/2010 # ensimmäinen # selittämätön, kiinnikkeet
Vilijonkka_ # 7/2012 # ensimmäinen # pco-tyyppiset munasarjat + siittiöt
-es- # 03/2011 # ensimmäinen # siittiöiden huono liikkuvuus # 1.icsi

Meneillään tai tulossa olevat hoidot ja lääkitys:

Huhtikuu
Piikit ja punktiot:
Liljeby 1. IVF (lyhyt kaava)
Haave79 3.IVF/ICSI Synarela, Puregon, Pregnyl, Lugesteron (siirto vko 17)
-es- 1.IVF

PAS:
Retikka 2. ICSI:n 1.PAS Luonnolliseen kiertoon
Vilijonkka 1.IVF/ICSI 1.PAS Hormonaaliseen kiertoon
Mandala 1.IVF/5.PAS - lääkkeelliseen kiertoon - progynova + lugestron

Toukokuu
Piikit ja punktiot:
Hilippa 2. ICSI touko-kesäkuussa. Suprecur, Menopur, Pregnyl
PAS:
Jännää 1.IVF 1.PAS lääkkeellinen kierto

Piinailijat: :snotty:

L@ura82 4. ICSIN 1. PAS testipv. 10.4
Rusina80 1. IVF/ICSI verikoe 14.4

Plussanneet: :heart:
Heinäkuu 2014

Ricardina 1.IVF tuoresiirto (km)
Elokuu 2014
Läiti 1.IVF tuoresiirto (ku)
Toiveessa3<3!! 1.ICSI/1.PAS
Sisko36 1.IVF tuoresiirto
Syyskuu 2014
ananias 1.IVF/1.ICSI tuoresiirto (geneettinen keskeytys 22+3)
-tipunen- 1.IVF tuoresiirto
Lokakuu 2014
AUkko 1.IVF tuoresiirto
Fibbis 2. IVF tuoresiirto (km)
Ricardina 1.IVF/2.PAS
Marraskuu 2014
StellaI 1.IVF tuoresiirto
Läiti 1.IVF/2.PAS (kkm 11+6)
Astrea 1.ICSI tuoresiirto
Joulukuu 2014
Mari32 3. IVF tuoresiirto (geneettinen keskeytys)
Kaisla78 1. ICSI tuoresiirto (km)
Henrietta 1. ICSI 3. PAS (km)
Hiippis81 1. IVF/ICSI 1. PAS
Tammikuu 2015
Deja 1.IVF 2.PAS (kkm rv15)
Helmikuu 2015
EukkoI 1.ICSI 1.PAS (ei tuoresiirtoa, 2 alkion PAS)
Hedelmiina 1.IVF
RiiMini 5.ICSI (kemiallinen raskaus) hCG 17/PP14
Hertta2015 1.ÍVF 1.PAS
Tuutunen80 2.IVF
Maaliskuu 2015
Zoona 2.IVF
Viiva84 2.IVF
Fibbis 3.IVF 1.PAS (kemiallinen raskaus)
Henrietta 2.ICSI (km/kkm?)
Havina 2.ICSI
Läiti 1.IVF 3.PAS km
Huhtikuu 2015

Saga76 1.IVF 2.PAS
RiiMini 5.ICSI 1.PAS (lääkkeellinen)

Päivityspyynnöt punaisella tai jos muokkaat itse, käytä "lainaa"-toimintoa, säilyttääksesi listan muotoilut. Poista viestistä QUOTE-merkinnät hakasulkeineen alusta ja lopusta ennen uuden listan postaamista.
 
risukasa tsemppiä vielä piinaan <3 Toivottavasti kuitenkin onnistuisi :)


Omaa napaa sen verran, että eilen sain verikokeen tuloksen hcg 239, joten siirsin itseni plussanneeksi ja jatkan toivoen parasta <3

Toivon teille kaikille käynnissä olevista ja tulevista hoidoista plussia. Minä toivon, etten enää palaa tänne, mutta .. tutkimattomat on tiet.
Kiitos teille kaikille lämpimästi vertaistuesta. Toivon niin, että onni lopulta kohtaisi <3

Hyvää kevättä ja paljon aurinkoa

RiiMini rv 4+4
 
Pp8 ja "yllättäen" taas se tuttu niin blankko nega o-testi ku voi olla...ei tästä taida kyllä tulla enää paskaakaan. Ikinä. Ihan vitusti kiinnostaa tunkee tahmapallojakin, voiskohan ne zumenonit ainakin jo lopettaa.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä