Jaksaako yhden päivän aikana ajaa 1200km?

  • Viestiketjun aloittaja oisko kokemuksia
  • Ensimmäinen viesti
v
Jos teillä on hoitaja, jolle maksatte tuntipalkan, niin silloin kannattaa miettiä sitäkin vaihtoehtoa, että mies hakee auton yksin. Jos mies ei koe ajamista erityisen raskaaksi, niin hän selviää tuosta matkasta kyllä yksinkin.
 
Me ajettiin muutama vuosi sitte Norjasta Suomeen n. 900km vajaan 12h aikana, jalottelu- ja ruokailutaukoja välillä. Siihen 300km lisää... Aika rankka, mutta kun kaksi kuskia niin jaksaa kyllä (ainaki jos ei tarvi huolehtia lapsista).

Ja viime talvena ajelttiin uus (käytetty) auto 550km kotiin, putkeen ajettiin mitä nyt joku eväs- ja vessatauko.
 
Viimeksi muokattu:
f-word
[QUOTE="hankey";22177219]uusi auto,(teille ) uudet tiet , pimeys ja kiire kotiin. Varaisin itselleni tai miehelle hotellihuoneen ja toinen meistä tekisi reissun yksin tai kaverin kanssa.[/QUOTE]

fiksu!
 
..
Alkuperäinen kirjoittaja nöppäri;22177606:
Mekin ollaan puljattu noiden autohommien kanssa, mutta ollaan sovittu niin, että toinen osapuoli ajaa myös vastaan, jo se helpottaisi paljon, jo ajallisestikkin.
Oletteko kysyneet tätä vaihtoehtoa??
Kannatetaan. Tai sit mies lähtee jonkun kaverinsa kanssa, joka osallistuu ajamiseen enemmän kuin sinä. Sellainen miesten road trip on niille ihan huvia eikä ole väliä vaikka menisi myöhempäänkin, kun sinä olet kotona lasten kanssa.
 
vierailija
Kyllä sen jaksaa, jos ei oo selkävaivoja tms jotka rajoittaa istumista, mutta onhan tossa aika tiukka aikataulu. Kyllä mäkin ehkä ennemmin tekisin niin että hakee yksin ja on yön perillä. Tai koittaisin saada lapsenvahdin yöksi niin sit tuliskin aika kiva reissu miehen kanssa kaksisteen. 1000km on pisin matka mitä itse olen yhden päivän aikana istunut autossa ja se menee ongelmitta mutta aikaa menee kyllä...
 
vierailija
Monestikin ajanut yksin pidemmänkin matkan edes takas päivän aikana. Sillä erolla että liikkeelle tooooodella aikaisin, päivän ajan 9h ollut messuilla ja sitten takaisin.
 
vierailija
Niin siis miksi mies tai sinä ei voi lähteä yksin reissuun ja vaikka yöpyä sitten Helsingissä, niin ei olisi niin rankkaa? Toihan on talvikeleillä ihan hullu hommaa...
 

Yhteistyössä