jos vauva syntys rv 34?

äitisairaanhoitaja
pärjäis koon puolesta hyvin, alle 30 viikkosetlkin pärjää... kaappiin ei varmaan enää joutuis vaan lämmitetylle sängylle.
hengittelis varmaan ite tai ylipainelaitteessa jossa kans ite hengitetään. mut täysaikasetkin voi joutuu hengkoneeseen synnyttyään,ei ole mitään takuuta mistään. mut periaatteessa suunnilleen laskettuun päivään asti ennenaikaset on yleensä sairaalassa kasvamassa.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.05.2007 klo 21:33 porkkana kirjoitti:
esikoinen synti rv 35 ja ihan tavallisella osastolla oltiin kuusi päivää, eihän sitä koskaan tiedä mitä ongelmia voi olla, mutta jos normaalisti kehittynyt niin ei tarvitsisi kaappia.
siis syntyi..ei synti
 
on niin tapauskohtaista, meiän kuopus synty 34+5 ja muutamia tunteja tarvihti sillon alkuun lisähappea, sen jälk. kaikki meni hyvin ja oli yht. melkein 2vk sairaalassa.
niin ja kaapissa oli kans ehkä yhen vuorokauden.
Painoi syntyessään 2050g.<br><br>
 
Se on ihan tapauskohtaista.. Meidän tyttö syntyi rv:lla 35+5 2kk sitten. Sanottiin että teholle menee ensin mutta pääsikin heti vierihoitoon ja viikon päästä kotiin. Poika oli 2kk teholla kun syntyi alle kilosena.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.05.2007 klo 21:46 Scarlett-79 kirjoitti:
Onhan se tapauskohtaista, mutta viikkoja on jo kuitenkin aika paljon. Oma veli syntyi lähes 18 vuotta sitten rv26+3 ja siitä on mennyt keskoshoito paljon eteenpäin. =)
joo ompa siitä jo ajat muuttunu :\| Leikkaamallako niin pienet syntyy? Millonka synnytetään alakautta? Onko se vauvan koosta kiinni? :ashamed:
 

Yhteistyössä