* JOULUNTÄHDET 2006 *

Eikä! Sepustin äskön pitkät pätkät ja sitten jotenkin onnistuin kämmäämään teksti jonnekin.. Onnea kuiteskin vauvauutisista ja pimmille voimia sairausen kanssa.

Lyhyesti. Silja on saanut ekat kaks hammasta alas. Oli aika kivuliasta niitten tulo nyt onneksi on helpottanut. Meillä liikutaan vauhdikkaasti kierimällä ei juuri muuten. Istumaan toinen yrittää kovasti nousta, mutta tasapaino on vielä hakusessa.

Painosta ei oo tietoa kun ei olla hetkeen neuvolassa käyty. 6kk neuvolassa oli vielä vähän alle 7 kg, mutta nyt eipäilisin et on lähemmäs 8kg, melko hyvin neidille pöperöt maittaa.

Saa nähdä miten imetyksen käy kun iltaisin tissi ei enää kelpaa. Pullosta kelpaa kyllä. Voihan olla ettei maitoa tahdo enää illaksi niin hyvin riittää tai toinen ei jaksa tilailla.

Yöllä vielä heräillään aikakin kerran syömään ja sitten muutenkin. Saa nähdä koska nukutaan kokonaisia öitä ehkä joskun ens vuonna sitten.

On se vaan niin haikeaa kun meidän pikkuvauva on jo iso pötkylä. Laittelin juuri vaatteita pois. Saa nähdä koska niitä tarvitaan seuraavan kerran. Nyyh.

t.tähtityttönen+ Silja 7kk ja risat.
 
Jo neljäs syömätön yö pojulla takana!Ja ei edes pahemmin ole huudellut tai tarvinnut syliin ottaa vaan huolii tutin ja joskus aamuyöstä sitten nostan viereen, kun ei pelkkä tutti enää riitä.Heräilee siis kyllä, mutta josko nekin jäisivät sitten pois vähitellen :saint: .Tosin nyt kun yö menee syömättä niin aamut alkaa aikaisin, tänäänkin ennen 7 :kieh: ja kova on nälkä.Mutta parempi kuitenkin kait näin ;)
 
Mulperi: Kyllä ne heräämiset ainakin meillä jäi sitten parissa viikossa pois... Aluksi piti antaa tuttia jopa parin tunnin välein ja tosiaan aamulla oli heti nälissään tississä kiinni, mutta aika nopeasti ne heräämiset harveni ja päivällä alkoi syömään enemmän. Nyt sitten nukkuu monena yönä ilman yhtäkään heräämistä jopa 10 tuntia ja on kyllä luksusta :)
 
Kyllä mä täällä käyn aina lueskelemassa teidän juttuja mutta on aina mukamas niin kiire ettei itse kerkee kirjotella :ashamed:
Nikon painosta ja pituudesta ei ole hajuakaan,viimeks ollaan käyty 6kk neuvolassa ja seuraavan kerran mennään 8kk neuvolaan loppukuusta,74cm vaatteita meillä käytetään...
kaks hammasta on alhana ja näyttäs siltä että lisää olis tulossa...
Ruokaa uppoaa hienosti ja yöllä juo yhden kerran vähän maitoa,mutta muuten nukkuu ihan ok... Nyt vaan kun ollaan harjoteltu tai ainakin yritetty harjotella noita 8kk soseita niin on tuo meidän poju niin hieno kurkku että oksennus meinaa tulla ja välillä tuleekin,vaikka kuinka muussaan haarukalla niin vaikeeta meinaa olla :/ kärsivällisyyttä sitä kait kaivattas,ehkä hää joskus oppii syömään karkeetakin ruokaa...
Meillä ryömitään ja pyöritään,noustaan konttaus asentoon mutta ei siitä osata lähteä liikkeelle,syöttötuolissa istutaan koko ajan enemmän ja nokkamukin käyttöäkin ollaan hieman treenattu...

Mutta ei kai tällä erää muuta,kirjottelen taas joskus =)

Tuulenviemää&Niko 7,5kk+isoveli 3v.3kk
 
Onnea kaikille raskautuneille!!!! :heart: Ja pimmille lisäksi halit :hug:

Viivin kuulumisia en ole kirjoitellut pitkään aikaan kun ei ole oikein mitään hirveästi tapahtunut kun neuvolaakaan ei ole ollut kohta kahteen kuukauteen (ens viikolla seuraava). Noh, nyt tällä hetkellä tyttö kuitenkin jo ryömii, konttaa, nousee tukea vasten seisomaan, huristelee kävelytuolilla. Pää kopsuu sinne sun tänne kun nousee tukea vasten seisomaan ja alas laskeutuminen ei aina onnistu. :D Ja ne sanat "äiti, äitä, iti" tulee vielä kans välillä. Liekö tarkoittaa sitten niillä mitään.

Imetän vielä ehkä kerran vuorokaudessa.. Hampaita on pari ja lisää tulossa. On muka jo niin iso tyttö :heart:

Meillä syödään 3-4 kertaa päivässä, parhaiten uppoaa liha-ateriat ja hedelmäsoseet. Puurot ei oikein maistu ja nyt opetellaakin syömään noita karheampia ruokia, niitä mitä saa alkaa antamaan 8kk iästä. Hampaita kerta on millä opetella puremaan. Isiä ja pappaa on puraissut jo nenästä ja mua pottuvarpaasta.

Hyvin hyvin temperamenttinen tyttö tuo Viivi on. Mutta, hyvä, että tahtoa löytyy pienestä pitäen.

Yöt menee niin, että nukahtaa 21-23 välillä ja herää 8-10 aikaan. Korkeintaan yhdesti syö tuossa 5-6 aikaan. Joskus ei syö ollenkaan.

-Hömppä ja Viivi kohta 8kk-
 
Terve!

Miten tämä aika hurahtaa. Mulla alkas työt 1.9 (meidän maatilalla), lomaa 5-11.9. Yliopistoon gradusemmaan 11.9. ja sit töitä 3.10. asti, jolloin siipan isyyskuukausi loppuu. Niin ja siinä samalla sit tota gradua. Oon ikävöinyt silloin tällöin opiskelua, mutta nyt, kun vanhempainvapaa lähestyy loppuaan tulee tippa silmään... ei oo reilua, et enää en voi olla Lumin kanssa 24/7 =(

Ihana kuulla hömpän ja Viivin kuulumisia pitkästä aikaa, olen ikävöinyt :heart:

Ruokailusta:
9.00 aamupuuro (puol desiä hiutaleita) vaihtelevasti kaura, ohra, vehnä.
12.00 lounas liha-ateria, puoli 8kk purkillista
15.00 välipalaksi hedelmä-tai marjasosetta, pikku purkki
17.00 päivällinen liha-ateria, puoli 8kk purkillista
20.00 iltapuuro (1,5dl vettä) yleensä riisipuuro
yöllä tissittelyä vaihtelevasti
Päivällä tissitellään yleensä n. puoli tuntia ennen ateriaa, keskittyy sit neiti syöntiin, kun ei oo karmiva nälkä ja tulee syötuä maitoakin.

Me siirryttiin viikko sitten noihin 8kk ruokiin ja eka päivän kako perunapalat pois, mut sit se alko mennä ku ei mitään. Kaikki on menny mukisematta, eikä oo palat sit häirinny. Siirryin kokeilemaan myös marja ja hedelmäsoseista noita 8kk rakeisempia versioita, ja hyvin menee, mut se marjasose (omena,mansikka,mustikka) ei oo neidin lempparia kylläkään.

Kookoksen luonakin oli kärrytelty, suosittelen muillekkin hommaamaan, sit kun aika on valmis. Meillä neiti ei lattialla muuta taho hommata, ku seisoskella ja istuskella ja ihan ite nykyään ottaa kärryn ja lähtee sillä karkuun --> sit matka katkeaa johonkin seinään tms. ja äidin on käytävä kärry kääntämässä. Mut Lumi näyttää niin isolta jo, kun niin omatoimisesti sillä kärryllä huristaa =) ja ne taaperrusaskeleet, aah miten söpöä :heart:

Mut nyt syömään...
 
en oo edes lukasemaan kerennyt teidän kuulumisia. :/
Effi istua tönöttää vielä vaan .ei meininkiä lähteä liikkeelle.lattialla pöyrii istuen ympyrää.
Ruokaa syö 3 peruna-ateriaa ja aamu ja ilta puurot.joskus noita hedelmäsoseita annan mutta ei oo tytttö makean perään ,eli peruna on in.yöllä lutkuttaa vielä maitoa pulollisen.
Effillä on 13 hammasta!!joten ruoka on jo aika isorakenteistakin.
viimeviikolla oltiin neuvolassa ja painoa oli huikeat 11 kiloa ja pituutta 72,5 senttiä.eli iso tyttö on :D
paljon aikaa vietetty ulkona ja hiekkalaatikolla on tosi kivaa effin mielestä
hyttyset on syöneet kiitettävästi tyttöä vaikka kuinka yrittänyt suojella pientä.nytkin silmä aivan turvoksissa.

Itsellä alkaa työt kahdenviikon kuluttua.hieman haikeaa on kyllä mutta mukavahan töihin on palatakin toisaalta.

terv.sussu ja effi
 
Tervehdys pitkästä pitkästä aikaan!

Synnytyksen jälkein pitkääkin pidempi palstailukatkos hakee ilmiselvästi loppumispistettä ja toisinaan täällä käyn vähän pyörähtämässä, joten "uskalsin" teidätkin käsiini etsiä ja liittyä mukaan! :wave:

Meidän perheeseen syntyi pieni prinssi 17.12.06. ( 3790g ja 50,5cm). Ihanasti viikkoa ennen joulua. Ei ollut tekemisen puutetta jouluviikolla :D
Parhaan joululahjan sain mitä ikinä voisinkaan toivoa! Joulu vietettiin rauhallisissa merkeissä kotona, vauvatuoksuissa, kinkkua syöden.
Synnytys meni mallikkaasti ja muutenkin voidaan oikein hyvin, mitä nyt kesäflunssa ei meinannut päästää irti laisinkaan tänä kesänä. Touhua ja tohinaa on riittänyt ja aika lentää siivillä. Juuri huomasin 8kk menneen niin hujauksessa että ihmetys vallan suuri :eek:

Nyt ollaan jo melkein syksyssä ja kohta se talvi taas tulee ja joulukuu! ;)

Paljon onnea kaikille uusille masuasukeille tasapuolisesti!!! :flower:


T:Hömelö & Pikku Prinssi ja sen sisko
 
Heissan! Onpas täällä ollut hiljaista. Tulin kurkistamaan kuulumisia ja laittelen pikaisesti 8kk neuvolakuulumiset meiltä. Oltiin tänään neuvolassa ja oli poju kasvanut ihan kiitettävästi. Jarkon pituus on nyt 71,5cm ja paino 9,37kg. Ihan sitä kymmenen kilon rajaa ei vielä olla siis rikottu, mutta kyllä tuo ukkeli painaa ihan kiitettävästi kun sitä kantelee.

Eilen Jarkko sitten kiipesi ensimmäistä kertaa portaalle. En olis edes tajunnut ensin, mutta mies kiljas että "kato vähän mitä tuo kakara tekee". Tuli muuten melkein sydänpysähdys kun säikähdin niin kamalasti. Tähän asti Jarkko on vaan tyytynyt konttailemaan tasaisella lattialla. Nyt sit saa olla silmät selässäkin, ettei vaan tapahdu mitään. Kauhulla odotan kävelyä... :D
 
Hei!

Aika hiljaisena on meidän pino :)

Prinsessa Hömelölle ja prinssille tervetuloa mukaan! :)

Marskun Jarkko oli näköjään alkanu uhkarohkeaksi :) Huh, onneksi meillä ei oo portaita :eek:

Lassikin on alkanu taiteilemaan kun oppi nousemaan polvilleen tukea vasten. Ei tuossa muuten olis mitään, mutta kun alastuleminen on vielä hakusessa ja poju tykkää nousta varsinkin laatikoita vasten... Eli ottaa laatikon kahvasta kiinni, nousee ylös ja avaa laatikon ja ottaa sitten kiinni laatikon reunasta. Siitä sitten kun horjahtaakin eteenpäin niin sormet jää ikävästi väliin ja näämä kopsahtaa kaappiin :/ Pari kertaa on jo käynyt pipi vaikka kuinka yritän vahtia ettei pääsis kovin vaarallisiin paikkoihin... Jospa tuo oppis kohtapuolin vähän varovaisemmaksi niin ei tarvis olla huolissaan koko ajan... Se vaan että sitten aletaankin opettelemaan seisomista ja kävelemistä :D

Mulla on nyt ollu täällä vähän väsynyt "meninki" ku taas tämä raskaus tuntuu vievän kaikki mehut... Huonoa oloa on edelleen ja verenpaineetkin laskenu taas niin että huippaa.
Aika vaikeeta muuten vaihtaa pojan kakkavaippaa ku pienikin haju oksettaa ja hurjalta tuntuu kumarrella aina kun pitää nostaa poika pois kielletystä paikasta kun aina ylösnoustessa heittää ympäristö häränpyllyä :whistle: Jospa tää alkais helpottaan tuossa parin viikon päästä :)

Päivät alkaakin jo viilenemään ja kohta onkin syksy :) Siitä ei menekään kauaa kun onkin joulu ja meidän pienillä on jo 1-vuotis juhlat! Vastahan me odoteltiin että olispa joulu niin sais vaavin syliin :heart:

 
Heips!! Viivillä pukkaa kans taas lisää hampaita ja kitinästä kyllä huomaakin, tai kärttyisyydestä.

Käytiin neuvolassa alkuviikosta ja painoa on 7,9kg ja pituutta 69cm. Hyvin kasvaa omalla käyrällään. Nyt on ruokahommien kans ollut vähän hankalaa, ei meinaa upota muu kuin maito mut luulen, että johtuu tuosta kun hampaita taas tekee. Ja oli tuossa pari päivää kuumeessakin (jotain flunssaa vissiin mitä isälläänkin oli). Mut pääasia et maito ees kelpaa ja välillä oikeaakin ruokaa.

Tuo on niin mahoton menemään tuo tyttö. Välillä lähtee konttaamaan muka niin vauhilla et tökkää nokalleen. Eli tosiaan nousee tukea vasten ja käveleekin ihan kivasti tukea vasten. Neuvolassa sanoikin et aika huima kehitystahti on tytöllä ja yleensä sitten saattaakin joku muu homma viivästyä. Esim. kunnolla puhuminen jne.

Ihana kun syksy tekee tuloaan tosissaan.
 
Heippa taas kaikille!!

Juu, eli eipä oo Miikasta tulossa ainakaan vielä isoa veljeä... eli negaa näytti testi ja menkatkin sieltä sitten melko pian alko (2,5kk tauon jälkeen). Nooh. eipä lannistuta.

Hoitovapaa anomukset on täällä viety kelaan ja vanhempainvapaata nyt siis virallisesti 1kk ja muutama päivä jäljellä. Vähän hirvittää tää rahatilanne, mutta kai sitä jotenkin pärjätään...

Miika on ruennut nousemaan jaloilleen ihan tosissaan ja vaarallisia tilanteita täälläkin on sen takia riittänyt.

Nyt jäikin juttu tällä kertaa lyhyeksi, kun pitää lähteä myöhäistä päivällistä valmistelemaan... :wave:
 
Tänään oli Petjan 8 kk neuvola. Pituutta on pojalla 72 cm ja painoa vähän vaille 9 kg. Lääkäri suositteli voimakkaasti meitä aloittamaan pojalle unikoulun, koska yöt ovat edelleen ihan karmeita. Kuulemma miehen pitäisi hoitaa iltanukuttamiset ja yöheräilyt ainakin pari ekaa päivää ja mun nukkua kokonaan eri huoneessa. No, viikonloppuna aloitetaan, niin saa mies sitten päivällä nukkua ja mä jatkan "kouluttamista" sunnuntaista eteenpäin. En jaksa oikeen uskoa, että tuokaan auttaa ainakaan kovin nopeasti. Tuntuu, että kaikki menee meillä vaikeimman kautta ja alan olla aika puhki tähän koko touhuun. Onneksi välillä on parempia päiviä ja öitä välissä. Ja onhan Petja sentään ollut koko ajan terveenä, mikä on loistojuttu.

Hampaita pojalla on jo kuusi ja kiukkua on niidenkin tulon vuoksi riittänyt. Ruoka ja maito ei maistu, yöt roikutaan tississä kiinni ja illat kitinöidään. Osaa Petja olla kyllä varsinainen herra aurinkoinenkin ja kikattelee päivisin moneen otteeseen supervalloittavasti.

Krissie ja Petja (kohta 8 kk)
 
Suosittelen Krissie kokeilemaan tuota unikoulua kuitenkin, vaikka rankalta se ajatus itsestäkin tuntui :ashamed: Mutta nyt yöt on paremmat.Meilläkin ajateltiin ja neuvottiin, että mies aloittaa sen, mutta sain yösyömisen jäämään pois sitten ennen kuin ehdittiin kunnolla aloittaa...Eli meillä ei enää syödä yöllä, herää kyllä 2-3 kertaa, ekan kerran 3-4 aikaan, jolloin huolii joko tutin tai siiten tulee meidän väliin, mutta ei ala kuitenkaan huutelemaan.Aamut kyllä alkaa aikaisin, 6-7 välillä :snotty: Nyt ollaan tällä viikolla tehty niin, että isi laittaa pojun nukkumaan, kun aikaisemmin isin laittaessa poju aina huusi jonkin aikaa, vaikka mun kanssa ei sitä tehnyt.No kahtena iltana jonkin aikaa jaksoi huudella, mutta tänään ei inahtanutkaan.Ja tosiaan kun nukahtaa niin yleensä(muistaakseni joka yö tähän mennessä) herää vasta silloin 3 tai 4 aikaan, kun ennen saattoi ekan kerran kiekaista jo puolen yön aikaan.Ja toivon tietysti, että nuo heräämisetkin jää pois, mutta parempi jo näinkin =) Tosi puhki aloin olla myös meidän öiden kanssa.Toisilla lapsilla voi tietysti kestää kauemmin tuo tottuminen uuteen juttuun, mutta toivotaan, että Petja olisi kuitenkin suht "helppo" tapaus...Tsemppiä!!!
 
Kiitos kannustuksesta! Toivotaan parasta =) Äskön saatiin poika nukkumaan aikamoisen konsertin jälkeen. Meillä muuten alkaa aamut nykyäänkin klo 6-7, vaikka yöllä heräillään tiheästi. Toivottavasti eivät sentään siitä aikaistu, jos heräilyt vähenee :whistle:


Hyvä että teillä on sentään yöt helpottanu. Se antaa hieman toivoa, että meilläkin saattaisi onnistua.
 
8kk neuvolassa: neiti 68cm ja 7780g :) oi niin ne vaan kasvaa ihan liian nopiaa.. mutta onneksi on silti ihanan pientä luokkaa :) toinenkin hammas tuli ihan viereen... reesulla vähä flunssaa ny, mut onneks on eka vasta menos..
täällä rannikolla viikonloppuna raketoidaan :)
 
Meillä effillä vatsatauti iski toissa yönä ja nyt tuntuu vasta että tyttö ois normaalimpi.Olin jo varautunut että ,nyt se on sitten se rota -virus meillä.Pitäis oikeasti kyllä harkita sitä rokotetta...Joku tuossa mietti noita kehityksen kiemuroita ja kun meillä tosiaan ei liikuta .mutta sujuvasti sanotaan äiti ja pappa ja hei. niin ja eilen katseltiin kärpästä sisällä niin tyttö sanoi kä. ja aina kun se lennähti näkyviin sama kä toistui.siis sillä tavalla että saa hyvin selvän noista sanoista..eli on sitten enemmän aikaa keskittyä tytöllä tuohon puoleen kun ei liikkuminen
kiinnosta.kenties.
mutta nyt ruuan laittoon..
terv.sussu ja effi
 
Meillä iski sitten pojulle kauhea flunssa :( viime yö meni enemmän ja vähemmän valvoen ja huutaen,nyt sitten väsyttää kun on tottunut että poju nukkuu yleensä ihan hyvin... No kaipa se parissa päivässä helpottaa... Tietääkö muuten kukaan että saako 8kk ikäselle antaa pamol f:ä jos on sen 9kg? Vai koska sitä suositellaan?
Isomman pojun kanssa käytiin aamulla tutustumassa seurakunnan päiväkerhoon ja nyt hän sitten alkaakin siellä käymään kahtena aamuna viikossa klo:9.-11.00,saapi vähän oma ikästä seuraa...
Nyt minä otin itseäni niskasta kiinni ja alotin kunnolla kuntoilun,lenkkelly olen mutta nyt ostin vielä cross trainerin ja sillä suhaan joka päivä,olis tarkotus olla -10kg hoikempi ens kesään mennessä,saa nähdä miten käy =) =)
No nyt muihin hommiin,kirjottelen viim. ens viikolla lisää kun ollaan käyty 8kk neuvolalääkärissä.

Heipat kaikille ja mukavaa viikonloppua

Tuulenviemää&Niko 8kk
 
Tervehdys pitkästä aikaa!!
Pimmille iso :hug: ja voimia!
Tervetuloa Prinsessa Hömelö ja prinssi

Meille ei kummosempia kuulu. Ninni ei vieläkään ryömi eikä konttaa, mutta kovasti hakee jo konttaus asentoa. Et jospa sitä kohta lähtäs liikkeelle. Tomerasti istuu itsekseen, mutta sitte ku keskittyminen herpaantuu muksahtaa lattialle. Ite ei vielä osaa nousta istumaan. Luulen et Ninnillä ei siksi ole niin kiire liikkumaan kun meillä on niin pieni asunto et kaiken saa ku vähän pyörähtää. Hampaitakaan ei ole vielä näkyny.
Yö nukkumisista, niin meillä mennään nukkuun 21-22.30 ja nukutaan 10-13 tuntia yhteen putkeen, joskus pitää laittaa tuttia suuhun, mut sitäki kaipailee monesti seittemän aikoihin ku mies lähtee töihin.
Meillä syödään aamulla ja illalla puuroa ja 1-2 maissa lihasose ja 5 aikaan hedelmäsose. Sit ruuan kans annan vettä ja vähän ruuan jälkeen annan sitte maitoa. Päiväunille ja yöunille nukahtaa maitopullon kans.
Toissapäivänä alkoi meidän rakennusprojekti kunnolla kun valettiin sokkeli. Talo paketti tulee sitte parin viikon päästä. Jos kaikki menee niinkuin pitää niin tammikuussa muutetaan uuteen kotiin :D
Mut nyt imuroimaan kun Ninni nukkuu ulkona.

Maria ja Ninni 7kk ja risat
 
Heissan taas!

Ennen iltavuoroa pikainen neuvolatervehdys. Eemeli oli viime viikolla 9,2 kilonen ja pituutta oli jo milliä vaille 74 senttiä. Ihan ihmeissäni olin m utta hyvä vaan että kasvaa. Korvakierre on rassannut viime ajat aika tehokkaasti. Nyt on menneillään toukokuun jäläkeen neljäs tulehdus ja millään ei meinaa parantua. Meidän yleensä niin hyväntuulinen poika on itkeskellyt illat ja yöt ja ruoka ei maistu. Ihme hommeli ettei niitä hampaitakaan kuulu eikä näy vaikka 9 kk:n rajapyykkikin on jo ylitetty. No kaikkea hyvää kannattaa odotella kauan.... :whistle:

Muuten kehitys tuntuu edistyvän tässä vaiheesa huimaa kyytiä vaikkei ihan vuotta vanhemmalle veljelle tässä vaiheessa pärjääkkään. Eemeli liikkuu konttamalla, nousee ja kävelee puuta vasten ja viime viikolla keksitty homma on se että kukkamullat voi heitellä lattioille ja kirjahyllyt tyhjentää...! Ihana katsella ku pikkumies pyllähtää välillä istumaan, sitten kontaa mamman lahkeisiin ja taas matkaan. Vessan ovi ja ulko-ovet on pidettävä tiukasti kiinni tai muutoin saa paperit ja pyttyharjat kyytiä.

Nyt ois pientä pyykkihommaa ja sitten työelämä kutsuu...

Terveisin juusto ja eemeli 9 kk 6 pv
 
Hellou ja hyvää viikon alkua itse kullekin säädylle! Täällä ollaan tänään käyty 8kk lääkärillä. Maillä kun on koko neuvola/lääkäritouhu täällä Nummelassa muutoksessa, me sit hoidettiin tuo lääkäri erikseen. Jarkko oli sielläkin oikein reipas poika ja oli muuten kaikki hyvin, mut toinen korva punotti ja oli vähän samea. Ou jee, korvatulehduksen alkua(ko?) :headwall: No ei saatu vielä antibiootteja, koska punoitus oli vähäistä. Käsky kävi tarkkailla. Tais tuo yöheräilyjen aihe selvitä.

Mut nyt taidan yrittää laittaa sekä pojan että itteni päikkäreille, onpi nimittäin ihan väsy olo |O
 
Viime yönä tosiaan laitoin tuttia pojulle ekan kerran vasta viiden aikoihin =) Ja silloinkin tutti vaan suuhun ja unet jatku samoin tein.Ja uuteen aamun noustiin vasta puol kasin aikaan.Että toivoa on näiden öiden kanssa :heart: Itse en kyllä silti nukkunut ihan niin hyvin kuin olisi ollut mahdollisuus, kun kai sitä on niin tottunut tuohon heräilyyn.
Eilen poju konttasi pari vetoa, mutta ryömimällä pääsee nopeammin ja pystyasento tuntuu kiinnostavan enemmän, siis vauhtia ja vaaratilanteita riittää :D

Mulperi ja "Uuno" 9 kk. 1 pv.
 
Voih, meillä ei sitten ole enää ollenkaan sitä pientä tuhisevaa vauvaa enää :'( Tänään Pyry on taaperrellut innoissaan ilman tukea jo aika huimia matkoja ja seisoskelee ilman tukea todella pitkiä aikoja ja heiluu siinä onnessaan. Ollaan saatu pieni taapertelija tänne meille :heart: Pikkusen kyllä hirvittää kun ei tuo järki tunnu tulevan päähän ihan samaa vauhtia mitä jalat alkaa viedä. Onneksi meillä ei ole ollenkaan rappusia, niin voi ottaa vähän rennommin eikä tarvitse pelätä millon herra ne päättäisi kieriä alas.

Eilen käytiin päiväseltään reissussa Turussa miun serkkuni vauvan ristiäisissä ja vo herranjestas että se pieni oli niin Pieni :heart: Meinasi pukata vauvakuumetta samoin tein pintaan :whistle: Saas nähdä millon sitä aletaan sitä seuraavaa suunnitelemaan, ukko kyllä olisi melkeen jo valmis toivottamaan seuraavan tulokkaan tervetulleeksi, taitaa olla enempi miusta kiinni :D

Terveenä ollaan pysytty eikä muuta uutta tänne kuulu =)


tinde ja Pyry (huomenna 9kk)
 

Yhteistyössä